inzercia, predaj, predám, bazár

Єгер- господар / Poľovný hospodár

Kategória: Ostatné

Єгер- господар
Шукаємо кваліфікованого, фізично підготовленого мисливця, єгера, господара, кому подобається робота на природі. Пропонуємо стабільну роботу та умови для постійного переїзду у Словаччину (житло безкоштовне).
Посадові обов'язки: догляд та годівля оленів, догляд за закріпленою територією - фізична робота (фізичний контроль території, косіння, ремонт огорож, годівниць, сідалок тощо), реалізація права полювання, цілорічна робота.
Умови оплати праці (брутто): 1000-1200 євро/місяць і більше в залежності від навичок та активного підходу
ТЕЛ./VIBER/WhatsApp: (Lucia)


Poľovný hospodár
Hľadáme manuálne zručného, fyzicky zdatného poľovníka, poľovného hospodára, pre ktorého je práca v prírode splneným snom. Ponúkame zázemie stabilnej práce a podmienky k trvalému presťahovaniu sa (bezplatné ubytovanie).
Náplň práce: ošetrovanie a kŕmenie jelenej zveri, starostlivosť o pridelený revír - manuálna práca (fyzická kontrola revíru, kosenie, opravy oplotenia, krmelcov, posedov a iné), výkon práva poľovníctva, celoročná práca.
Mzdové podmienky (brutto): 1000-1200 EUR/mesiac a viac, v závislosti od zručností a aktívneho prístupu
TEL./VIBER/WhatsApp: (Lucia)
Єгер- господар /  Poľovný hospodár
Podobné inzeráty
Sadbové zemiaky/zemiaky na sadenie
Hospodár ponúka na predaj sadbové zemiaky z vlastnej produkcie. Poloskoré odrody žlté AGRIA a SORAYA, ružové LAURA. Cena je 1€ za kg. Najlepšie osobný odber 5km pri Košiciach.Poprosím volať iba v prípade seriózného záujmu na toto teléfónne číslo:
obraz jelena polovnicky obraz polovnicky motiv jelen
Predám obraz jelena malovany obraz jelena polovnicky obraz obraz z polovníckou tématikou polovny obraz rozmer obrazu 78cm x 46 cm stary fotoaparat rusky fotoaparat foto aparat stara slovenska bankovka retro dekoracia kuchynska retro dekoracia hasicka prilba poziarna prilba hasicska prilba poziarnicka prilba predam stara prilba hasica stara pribla hasicska predam aj stary hasicsky odznak foto v dalšom inzerate predam policajne kanady velkosť 43 par krat nosene neposkodene
Poľovník
Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - výkon práva poľovníctva, - starostlivosť o pridelený revír - manuálna práca (fyzická kontrola revíru, kosenie, opravy oplotenia, krmelcov, posedov a iné), - ošetrovanie a kŕmenie zveri, - celoročná práca (aj cez víkendy). Zamestnanecké výhody, benefity - práca v stabilnej spoločnosti, - motivujúce mzdové ohodnotenie, - možnosť poľovného vyžitia, - poskytnuté bezplatné ubytovanie (po dohode možnosť presťahovať sa natrvalo). Informácie o výberovom konaní Hľadáme manuálne zručného, fyzicky zdatného poľovníka, pre ktorého je práca v prírode splneným snom. Ponúkame mu zázemie stabilnej práce a podmienky k trvalému presťahovaniu sa (bezplatné ubytovanie). Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa Vzdelanie v odbore lesníctvo, poľnohospodárstvo, chov zvierat Vodičský preukaz B, T Prax na pozícii/v oblasti 1 Pozícia je vhodná pre absolventa Áno Osobnostné predpoklady a zručnosti - aktívny poľovník (preukázateľné skúsenosti, platný zbrojný preukaz a poľovný lístok), - manuálna zručnosť, spoľahlivosť, - VP sk. "T" vítaný (nie je podmienkou), - dobrý zdravotný stav, - aktívny prístup k práci, - ochota pracovať aj nad rámec stanovených povinností.
obraz jelena polovnicky obraz polovnicky motiv jelen
Predám obraz jelena malovany obraz jelena polovnicky obraz obraz z polovníckou tématikou polovny obraz rozmer obrazu 78cm x 46 cm inzerát platný do zmazania cena dohodou poštovné na dobierku k cene za obraz 9 euro
Práca; hľadám; les; rybárstvo; poľovníctvo
Dobrý deň, mám 26 rokov a hľadám si prácu (od 1.4.) v oblasti rybárstva a poľovníctva (predavač rybárskych potrieb, predavač zbraní, kuriér v tejto práci, práca v lese atď.) . Sám sa týmto činnostiam venujem a je to moja srdcovka. Význam sa do niektorých veci dopodrobná a viem aj poradiť. Som pracovitý a zodpovedný, vlastním zbrojný preukaz a poľovný lístok, vodičský preukaz sk. B Ak by bolo potrebné, som schopný absolvovať nejaký kurz. Práca najlepšie v Michalovciach, no môže byť aj HE, TV, SO. (Po dohode aj mimo týchto okresov)