inzercia, predaj, predám, bazár

- 4-izbový bungalov 116 m2 v rezidenčnom areáli Hrubá Borša

Kategória: Domy

Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ novostavbu 4-izbového bungalovu 116 m2 s prekrytou terasou v rezidenčnom areáli Green residence, Hrubá Borša, Senec.

POPIS
Rozloha:
zastavaná plocha: 190 m2
úžitková plocha: 116 m2
pozemok: 527 m2

Charakteristika:
Zabudnite na bývanie na jednotvárnej ulici jedného zo satelitných mestečiek pri Bratislave. Nalaďte sa na nový životný štýl v srdci golfového areálu "GREEN RESIDENCE" Hrubá Borša. Objavte s nami toto krásne miesto, kde sa budete cítiť príjemne počas celého roka. Ponúkame vám ideálny priestor nielen pre nadšencov golfu, ale každého, kto má rád dostatok životného priestoru a nádherné výhľady na všadeprítomnú zeleň a vodu.
Tento RD sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v srdci golfového areálu "GREEN RESIDENCE" .

RD je situovaný na začiatku uzavretého REZIDENČNÉHO areálu, ktorého prepracovanú infraštruktúru tvoria široké cesty a rezidenti tohto areálu majú k dispozícií vlastné multifunkčné ihrisko, gril a oddychovú zónu.

VYBAVENIE
Jedná sa o 4-izbový rodinný dom (bungalov), ktorý je situovaný na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 527 m2.
RD je postavený z YTONGU, kde pôdorys domu je v tvare obdĺžnika.
Je napojený na vodu, elektrinu a obecnú kanalizáciu. Lokalita nedisponuje plynovým pripojením.
Kúrenie je podlahové teplovodné + komín.
Strecha valbová z priehradových väzníkov, strešná krytina BRAMAC.
Parkovanie priamo pred domom - 3x parkovacie miesto

RD SA PREDÁVA V ŠTÁDIU HRUBEJ STAVBY (možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv).

Dispozične dom pozostáva z: vstupnej chodby- priestrannej obývacej izby s výstupom na prestrešenú terasu - spálne so vstupom na prestrešenú terasu -2x samostatná (detská izba) -kúpeľňa s toaletou - komora - kuchyňa s jedálenským kútom - tech. miestnosť.

LOKALITA
Lokalita Hrubá Borša sa čoraz viac stáva vyhľadávanou lokalitou pre klientov, ktorý vyhľadávajú moderné a zároveň pokojné bývanie v príjemnom prostredí mimo hlavného mesta, no zároveň s dobrou dostupnosťou do Senca a na diaľnicu.
Dominantou Hrubej Borše je krásna vynovená kaviareň a reštaurácia CLUBHOUSE či kaviareň s cukrárňou Family café, kde si môžete po náročnom dni posedieť v príjemnom prostredí s priateľmi. V blízkosti nájdete potraviny, škôlku, reštauráciu, fitness centrum, kaderníctvo, športový areál, golfové ihrisko, jazdeckú školu a množstvo ďalších zaujímavých miest.

PARKOVANIE
3 x parkovacie miesto pred domom

Viac info:
CENA
Cena rodinného domu je 289.000,- €

TOPPONUKA
Počet izieb: 4
Dodatok k cene: Info v RK
Zastavaná plocha: 190m²
Obytná plocha: 116m²
Celková rozloha: 116m²
Rozloha pozemku: 527m²
Úžitková plocha: 116m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: holopriestor
El. napätie: 230/400V
Plyn: nie
Kanalizácia: áno
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Terasa: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske sie
- 4-izbový bungalov 116 m2 v rezidenčnom areáli  Hrubá Borša
Podobné inzeráty
- 4-izbový bungalov 116 m2 v rezidenčnom areáli  Hrubá Borša
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ novostavbu 4-izbového bungalovu 116 m2 s prekrytou terasou v rezidenčnom areáli Green residence, Hrubá Borša, Senec. POPIS Rozloha: zastavaná plocha: 190 m2 úžitková plocha: 116 m2 pozemok: 527 m2 Charakteristika: Zabudnite na bývanie na jednotvárnej ulici jedného zo satelitných mestečiek pri Bratislave. Nalaďte sa na nový životný štýl v srdci golfového areálu "GREEN RESIDENCE" Hrubá Borša. Objavte s nami toto krásne miesto, kde sa budete cítiť príjemne počas celého roka. Ponúkame vám ideálny priestor nielen pre nadšencov golfu, ale každého, kto má rád dostatok životného priestoru a nádherné výhľady na všadeprítomnú zeleň a vodu. Tento RD sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v srdci golfového areálu "GREEN RESIDENCE" . RD je situovaný na začiatku uzavretého REZIDENČNÉHO areálu, ktorého prepracovanú infraštruktúru tvoria široké cesty a rezidenti tohto areálu majú k dispozícií vlastné multifunkčné ihrisko, gril a oddychovú zónu. VYBAVENIE Jedná sa o 4-izbový rodinný dom (bungalov), ktorý je situovaný na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 527 m2. RD je postavený z YTONGU, kde pôdorys domu je v tvare obdĺžnika. Je napojený na vodu, elektrinu a obecnú kanalizáciu. Lokalita nedisponuje plynovým pripojením. Kúrenie je podlahové teplovodné + komín. Strecha valbová z priehradových väzníkov, strešná krytina BRAMAC. Parkovanie priamo pred domom - 3x parkovacie miesto RD SA PREDÁVA V ŠTÁDIU HRUBEJ STAVBY (možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv). Dispozične dom pozostáva z: vstupnej chodby- priestrannej obývacej izby s výstupom na prestrešenú terasu - spálne so vstupom na prestrešenú terasu -2x samostatná (detská izba) -kúpeľňa s toaletou - komora - kuchyňa s jedálenským kútom - tech. miestnosť. LOKALITA Lokalita Hrubá Borša sa čoraz viac stáva vyhľadávanou lokalitou pre klientov, ktorý vyhľadávajú moderné a zároveň pokojné bývanie v príjemnom prostredí mimo hlavného mesta, no zároveň s dobrou dostupnosťou do Senca a na diaľnicu. Dominantou Hrubej Borše je krásna vynovená kaviareň a reštaurácia CLUBHOUSE či kaviareň s cukrárňou Family café, kde si môžete po náročnom dni posedieť v príjemnom prostredí s priateľmi. V blízkosti nájdete potraviny, škôlku, reštauráciu, fitness centrum, kaderníctvo, športový areál, golfové ihrisko, jazdeckú školu a množstvo ďalších zaujímavých miest. PARKOVANIE 3 x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA Cena rodinného domu je info V RK TOPPONUKA Počet izieb: 4 Dodatok k cene: Info v RK Zastavaná plocha: 190m² Obytná plocha: 116m² Celková rozloha: 116m² Rozloha pozemku: 527m² Úžitková plocha: 116m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete
Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Gr…
rodinný dom, Okružná, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Green resorte 800m od golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu. Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj a prevod nehnuteľnosti je 310.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 707 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmer…
rodinný dom, Pri lesíku, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmere 90m2 neďaleko golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu v cene 10.000.,€ Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj a prevod nehnuteľnosti je 290.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 631 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmer…
rodinný dom, Pri lesíku, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmere 90m2 neďaleko golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu v cene 10.000.,€ Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj nehnuteľnosti je 290.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 631 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Gr…
rodinný dom, Okružná, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Green resorte 800m od golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu. Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj nehnuteľnosti je 310.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 707 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
3 izbový rodinný dom Hrubá Borša na predaj, príjemná rodinná
*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti *** Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj krásny, moderný a veľmi dobre dispozične riešený 3-izbový rodinný dom. Rodinný dom sa nachádza vo vyhľadávanej a obľúbenej obce Hrubá Borša, ktorá je vzdialená od mesta Senec len 7 km. Ponúka úžitkovú plochu o výmere 87 m² a stojí na pozemku 523 m² . K dispozícii je zastrešená terasa na ktorej si noví majitelia môžu vychutnať rannú kávičku alebo príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2018. Nachádza sa v novovybudovanej lokalite s rodinnými domami. Dom je kompletne oplotený betónovým plotom čo zabezpečuje maximálne súkromie. Parkovanie je možné priamo vo dvore kde je možné parkovať dve autá. V dome je spravený elektrický vrátnik a rovnako brána je na diaľkové ovládanie. Exteriér domu je kompletne dokončený a k dispozícii je zavlažovací systém, ktorý je napojený na studňu. Dom je napojený na elektriku, vodu a odpad je riešený formou žumpy pričom v obci Hrubá Borša prebehajú kanalizačné práce. Dispozícia rodinného domu je moderná, praktická a premyslená do každého detailu. Vo vstupe do domu sa nachádza vstupná chodba so vstavanými skriňami. Po ľavej strane sa nachádza spálňa so vstavanou skriňou a priestranná detská izba. V celom dome boli použité kvalitné materiály (obklady, podlahy). Kúpeľňa s oknom a vaňou, samostatné WC. Dominantou domu je obývacia izba spojená s kuchynskou časťou. Kuchyňa v tvare U ponúka dostatok úložného a pracovného priestoru. Z obývacej izby vedie priamy vstup na terasu a do záhrady. K dispozícii je aj povala ako ďalší úložný priestor. Lokalita - Hrubá Borša: materská škôlka, základná škola sa bude stavať, jazdecká škola, potraviny, drogéria. Obec Hrubá Borša je známa svojim golfovým ihriskom, ktoré sa nachádza v blízkosti domu. Okresné mesto Senec: Mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do Bratislavy alebo Trnavy. Dominantou mesta Senec sú obľúbené Slnečné jazerá, ktoré sa dajú celoročne využívať. Počas letného obdobia sú ideálne na kúpanie a večernú zábavu a počas zimného obdobia na korčuľovanie na ľade alebo romantické prechádzky. Ak milujete šport a predovšetkým behanie, tak Slnečné jazerá budete milovať tiež. Názor makléra: Ponuka bývania v tomto dome je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorý vyhľadávajú niečo výnimočné, rodinný dom je moderne a prakticky zariadený. Lokalita na mňa pôsobí veľmi príjemne či pre rodinu s deťmi alebo pár. Do pár minút autom máte kompletnú občiansku vybavenosť. Kúpna cena tohto nádherného rodinného domu je 299 990 EUR. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.