inzercia, predaj, predám, bazár

- Iba 2 km od Senca ,RD priamo pri jazere v obci Boldog

Kategória: Domy

Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ výnimočný dvojpodlažný 4-izbový RD situovaný priamo pri jazere s priamym vstupom do jazera v obci Boldog, iba 2 km od Senca.

POPIS
Tieto nadštandardné architektonicky prepracované rodinné domy sú situované v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog.
Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou.
Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tieto domy Vám takéto bývanie ponúkajú.
Ak máte radi vzdušné inetriéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás.
Vytvára dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta.

- postavený z tehly
- zateplený
- elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty)
- vŕtaná studňa
- predpríprava na el. žalúzie
- predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky)
- predpríprava na rekuperáciu
- predpríprava na kamerový systém
- exteriér s výsadbou zelene
- na pozemku žumpa 12 m3
- 2x parkovacie miesto pred domom

RD sa predávajú v stave holodomu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudované.

Dispozícia RD:
Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej.
1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza
2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta

RD A - 110,78 m2 + 217 m2 - 295.000,- €
RD B - 110,78 M2 + 217 m2 - 295.000,- €

RD JE MOŽNÉ DOKONČIŤ DO ŠTANDRADU PODĽA POŽIADAVIEK KLIENTA

LOKALITA
Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá.
Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.
Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu.

PARKOVANIE
2 x parkovacie miesto pred domom

Viac info:

CENA
Cena rodinného domu je 295.000,- EUR

TOPPONUKA
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 60.44m²
Obytná plocha: 110.78m²
Celková rozloha: 110.78m²
Rozloha pozemku: 217m²
Úžitková plocha: 110.78m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Plyn: nie
Kanalizácia: žumpa
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Terasa: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: tehla
Zateplený objekt: áno
Klimatizácia: áno
Predzáhradka: neuvedené
Okná: plastové
- Iba 2 km od Senca ,RD priamo pri jazere v obci Boldog
Podobné inzeráty
PERFEKTNÁ POLOHA IBA 2 KM OD SENCA, RD PRIAMO PRI JAZERE, BO
VÝNIMOČNÝ DVOJPODLAŽNÝ 4-IZBOVÝ RD SITUOVANÝ PRIAMO PRI JAZERE S PRIAMYM VSTUPOM DO JAZERA V OBCI BOLDOG, IBA 2 KM OD SENCA Tieto nadštandardné architektonicky prepracované rodinné domy sú situované v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tieto domy Vám takéto bývanie ponúkajú. Ak máte radi vzdušné inetriéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. Vytvára dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom RD sa predávajú v stave holodomu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudované. Dispozícia RD: Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta RD A - 110,78 m2 + 217 m2 - 295.000,- € RD B - 110,78 M2 + 217 m2 - 295.000,- € RD JE MOŽNÉ DOKONČIŤ DO ŠTANDRADU PODĽA POŽIADAVIEK KLIENTA Lokalita: Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko. Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. Viac info: CENA NEHNUTEĽNOTI: 295.000,- € TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové
- Iba 2 km od Senca ,ZNÍŽENÁ CENA RD priamo pri jazere, Bold
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ výnimočný dvojpodlažný 4-izbový RD situovaný priamo pri jazere s priamym vstupom do jazera v obci Boldog, iba 2 km od Senca. POPIS Tieto nadštandardné architektonicky prepracované rodinné domy sú situované v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tieto domy Vám takéto bývanie ponúkajú. Ak máte radi vzdušné inetriéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. Vytvára dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom RD sa predávajú v stave holodomu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudované. Dispozícia RD: Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta RD A - 110,78 m2 + 217 m2 - 285.000,- € V STAVE HOLODOMU RD B - 110,78 M2 + 217 m2 - 299.000,- € DOKONČENÝ DO ŠTANDARDU RD JE MOŽNÉ DOKONČIŤ DO ŠTANDRADU PODĽA POŽIADAVIEK KLIENTA LOKALITA Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko. Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. PARKOVANIE 2 x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA Cena rodinného domu je 285.000,- EUR TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové
- Rekreačný dom priamo pri jazere, vhodný na bývanie
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ rekreačný rodinný dom situovaný priamo pri jazere v obci Boldog, iba 2 km od Senca, dom je vhodný na celoročné bývanie. POPIS Tento nadštandardý architektonicky prepracovaný rodinný dom je situovaný v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. RD svojou polohou vytvára celoročný dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. RD nedávno dokončený do štandardu, stačí sa len nasťahovať. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom Tento výnimočný RD sa predáva dokončený do štandardu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudovaný. DISPOZÍCIA Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta LOKALITA Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tento dom Vám takéto bývanie ponúka. Ak máte radi vzdušné interiéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. PARKOVANIE 2x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA NEHNUTEĽNOTI: 310.000,- € TOPPONUKA TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla
- Rekreačný dom priamo pri jazere, vhodný na bývanie
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ rekreačný rodinný dom situovaný priamo pri jazere v obci Boldog, iba 2 km od Senca, dom je vhodný na celoročné bývanie. POPIS Tento nadštandardý architektonicky prepracovaný rodinný dom je situovaný v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. RD svojou polohou vytvára celoročný dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. RD nedávno dokončený do štandardu, stačí sa len nasťahovať. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom Tento výnimočný RD sa predáva dokončený do štandardu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudovaný. DISPOZÍCIA Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta LOKALITA Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tento dom Vám takéto bývanie ponúka. Ak máte radi vzdušné interiéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. PARKOVANIE 2x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA NEHNUTEĽNOTI: 310.000,- € TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla
-ZNÍŽENÁ CENA rekreačný RD priamo pri jazere, vhodný na býva
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ rekreačný rodinný dom situovaný priamo pri jazere v obci Boldog, iba 2 km od Senca, dom je vhodný na celoročné bývanie. POPIS Tento nadštandardý architektonicky prepracovaný rodinný dom je situovaný v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. RD svojou polohou vytvára celoročný dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. RD nedávno dokončený do štandardu, stačí sa len nasťahovať. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom Tento výnimočný RD sa predáva dokončený do štandardu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudovaný. DISPOZÍCIA Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta LOKALITA Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tento dom Vám takéto bývanie ponúka. Ak máte radi vzdušné interiéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. PARKOVANIE 2x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA NEHNUTEĽNOTI: 299.000,- € TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Energetický certifikát: A Okná: plastové
Rekreačný dom pri jazere, Boldog, okr.Senec
Ponúkame na predaj krásny rekreačný dom v dvojdome s celoročným bývaním, s jazerom priamo pod terasou. Dom je dokončený do štádia holodom. Obec: Boldog 2 km od okresného mesta Senec Rekreačný dvojdom sa zrealizoval PRIAMO PRI JAZERE v obci Boldog. VÝMERY Dvojdom ponúka dva rekreačné domy RD A a RD B. - k rekreačnému domu RD A prislúcha 223 m2 pozemok so zastavanou plochou 60,44 m2, úžitková plocha tvorí 110,78 m2, Pred domom sú vybudované 2 parkovacie státia. Vstup na pozemok je z juhozápadnej strany. Zo zadnej časti pozemkov sa nachádza vstup na súkromnú pláž - severovýchodná strana. DISPOZÍCIA Rekreačný dvojdom je dvojpodlažný, zastrešený plochou strechou s atikou. Na prízemí rodinného domu sa nachádza obytná denná časť s obývacou izbou, kuchyňou, vstupom, WC so sprchou a komorou. Z obývacej izby sa vchádza na terasu a do záhrady s výhľadom na vodnú plochu. Druhé podlažie domu je riešené ako nočná časť s tromi izbami, kúpeľňou a samostatným WC. Súkromná pláž s priamym vstupom do jazera. TECHNICKÉ PARAMETRE - ponorné čerpadlo - bojler 120l, Dražice (CZ) - kúrenie - podlahové odporové aj s termostatmi, značka Hakl, slovenská značka - klíma- príprava na každom podlaží - alarm - príprava + magnetické čídla na oknách - príprava na kamery - príprava na lokálne rekuperacie - TV a net v každej obytnej miestnosti - kastliky na žalúzie všade - žumpa 12m3 - vlastná studňa - príprava na dopojenie na obecný vodovod až po cestu - strecha - fólia, drevená konštrukcia, 40cm zateplenie minerálnou vlnou - steny - 25cm tehla + 20cm polystyrén LOKALITA - Okolo jazera sa tiahne súkromná ulica, ktorá je vybudovaná z betónu. Cesta je osvetlená a lemovaná zeleným pásom s výsadbou mladých stromov. - Rekreačná lokalita patriaca do katastra Boldog, 5 minút od okresného mesta Senec, 30 minút od hlavného mesta Bratislava a pre milovníkov golfu 20 minút do golfového rezortu Hrubá Borša. Lokalita je skĺbením pocitu bezpečného domova v tichom prostredí a relaxu pri vode. - Zároveň dáva možnosť využívať všetky výhody mesta, nachádza sa v blízkosti okresného mesta Senec (inštitúcie, banky, školy, škôlky, konanie rôznych kultúrnych podujatí, prechádzky na Slnečných jazerách, diaľnica D1, železnica). Obrovskou výhodou je výborná dostupnosť do hlavného mesta. Domy sa ponúka v stave holodom s exteriérovými úpravami, skolaudovaný. Možnosť dokiončenia do štandardu. RD A - 295.000,- EUR Prosím kontaktujte nás, radi Vás prevedieme touto výnimočnou nehnuteľnosťou! KONTAKT: Mgr. Jana Čepelová - MOBIL: - E-MAIL: info@ V CENE: právny servis, realitné služby, katastrálne konanie a zabezpečenie financovania Počet poschodí: 2 Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60m² Obytná plocha: 101m² Celková rozloha: 223m² Rozloha pozemku: 223m&su