inzercia, predaj, predám, bazár

- PREDAJ, novostavba 3i útulného radového RD v štandarde, RA

Kategória: Domy

Na predaj, novostavba 3i prízemného radového rodinného domu v holodome s možnosťou dokončenia aj v štandarde s terénnymi úpravami, v novej výstavbovej lokalite šiestich radových rodinných domov, obec Rastislavice, časť Kalvín. Radový rodinný dom – bungalov, s celkovou úžitkovou plochou 90 m2 a je situovaná na slnečnom pozemku s celkovou výmerou ideálnych od 314 m2 do 390 m2. Útulný zateplený bungalov v holodome s premyslenou dispozíciou pozostáva vstupným zádverim so vstupnou toaletou a priestorom na šatníkovú skriňu. Dennú časť ďalej tvorí praktická kuchyňa s murovanou komorou a s jedálenským priestorom. Slnečná obývacia izba s možnosťou krbu s výstupom na zadnú terasu s výhľadom do zelene a záhrady s vlastnou studňou. Nočná časť je tvorená dvomi komfortnými izbami a priestrannou kúpeľňou s druhou toaletou, vaňou, sprchovým kútom a priestorom na práčku. Príjemne orientovaný pozemok v tichej lokalite, ideálnym tvarom, na začiatku obce dotvárajú rodinnú idylku. Sympatická obec Rastislavice s dobrým napojením na diaľnicu, s poľovníckym združením, klubom mladých či dôchodcov, stolnotenisovým a futbalovým klubom spájajúca pokojný rodinný život a ruch blízkej Nitry či Nových Zámkov ponúka pohodlné bývanie pre každého klienta. Možnosť prikúpiť aj ďalší zo šiestich radových rodinných domov v rovnakom stave, pre rodinu či kamarátov, VŠETKO s možnosťou dokončenia aj na kľuč. (viď. ilustračné vizualizácie) Cena s DPH. Holodom je bez podlah, dveri a zariadovacich predmetov.TOPPONUKA
Počet poschodí: 1
Počet izieb: 3
Zastavaná plocha: 90m²
Obytná plocha: 90m²
Celková rozloha: 90m²
Rozloha pozemku: 314m²
Úžitková plocha: 90m²
Vlastníctvo: osobné
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: žumpa
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Pivnica: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zateplený objekt: áno
Krb: áno
Energetický certifikát: nie
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
- PREDAJ, novostavba 3i útulného radového RD v štandarde, RA
Podobné inzeráty
ZNÍŽENÁ CENA samostatný BUNGALOV
Ponúkame na predaj samostatne stojaci 4-izbový rodinný dom v uzavretom rezorte v novej a tichej lokalite Miloslavova, v časti Alžbetin Dvor. ÚŽITKOVÁ PLOCHA DOMU 110 m2. Zastavaná plocha domu je 137m2. Dom č. 1 Výmera pozemku: 374 m2 Cena v kompletnom štandarde: 253 800 eur Cena v holodome: 241 800 eur Dom č. 2 Výmera pozemku: 414 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Dom č. 3 Výmera pozemku: 592 m2 Cena v kompletnom štandarde: 297 000 eur Cena v holodome: 285 000 eur Dom č. 4 Výmera pozemku: 476 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Dom č. 5 Výmera pozemku: 398 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Dom č. 6 Výmera pozemku: 434 m2 Cena v kompletnom štandarde: 280 800 eur Cena v holodome: 268 800 eur Štandard je možné si vybrať podľa vlastného vkusu v dohodnutom interiérovom štúdiu a zahŕňa: interiérové podlahy, obklady, dlažbu, sanitu, batérie, dvere a zárubne. V rámci exteriéru je v cene vyčistený a zarovnaný pozemok, kompletné oplotenie jednotlivých domov aj rezortu, spoločná elektrická brána na diaľkové ovládanie pri vstupe do rezortu, súkromný dvor s komunikáciou v rezorte, chodník a 3 parkovacie miesta zo zámkovej dlažby ku každému domu. DISPOZÍCIA: Zádverie: 4,5 m2 Chodba: 6,3 m2 Kuchyňa + obývačka: 32,37 m2 Komora: 2,37 m2 Izba 1: 17,21 m2 Izba 2: 16,31 m2 Kúpeľňa: 9 m2 Samostatná toaleta: 2 m2 Spálňa: 12,60 m2 Šatník: 7,34 m2 TECHNICKÉ PARAMETRE STAVBY: - tehlová konštrukcia 25cm so zateplením EPS 20cm - škrabaná omietka v bielej farbe - strešná konštrukcia drevená, masívna, zateplenie PUR penou - strešná konštrukcia BAUDER PVC - podlahové kúrenie teplovodné, tepelné čerpadlo zn. VAILANT - plastové okná zn. Kalypso, 3-sklo, šesťkomorové - vnútorná výška stien 2,65 – 2,75 m - komín SCHIEDEL - IS: elektrina, obecná kanalizácia aj vodovod - optika TELEKOM PRÍPRAVA NA: - krb - alarm / kamerový systém - klimatizácia cez tepelné čerpadlo - vonkajšie žalúzie podomietkové 5x KOLAUDÁCIA: APRÍL 2023 Obec Miloslavov sa nachádza od centra hlavného mesta 20 km a poskytuje nasledovnú občiansku vybavenosť: základná škola (aj 2. stupeň), materská škola, súkromné materské školy, nákupné centrum OC Miloslavov (Billa, 101 drogerie, pekáreň...), pošta, knižnica, futbalové ihrisko, vonkajšie fitness centrum, praktický lekár, detský lekár, ortopéd, lekáreň, reštaurácie a kaviareň. Dostupnosť do Bratislavy okrem automobilovej dopravy je riešená i frekventovaným autobusovým prípadne vlakovým spojením (RegioJet). Blízkosť napojenia na R7/D4 výrazne zrýchlila dopravu do centra hlavného mesta, ktorá je aktuálne naozaj bezproblémová.
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Novostavba 4i. v ŠTANDARDE. Vyborna lokalita a skolaudovana
NOVA CENA 289.990,- Eur. FGI Real Estate&Investment Vám ponúka na predaj Moderú už dokončeu SKOLAUDOVANÚ novostavba vo vyššom štandarde - kompozitná podlaha, krb, interiérové dvere a svietidlá, kompletné obklady, dlažby a sanita, vaňa, sprchový kút, skompletizovaná technická miestnosť ( kotol, zásobník, rozdeľovač, termostaty). V cene je zahrnuté dokončenie terasy - dlažba, vyrovnanie pozemku. Energetický certifikát A0. Skvelá lokalita. Pozemok 731m2 + podiela na ceste. Krásny nový dom v atraktívnej novej lokalite NItra - Kynek, prístupný novou asfaltovou cestou. Dom: Lokalita : Nitra - Kynek Typ domu : Bungalov Dispozícia : 4 izbový Počet spální : 3 Šatník : Áno samostatný Potravinová komora : Áno WC : 2 x Geberit Kúpeľňa : 2x Zastavaná plocha: 185,04 Úžitková plocha: 153,51 Dizajn strechy : Rovná Pozemok : - výmera 731m2 - IS : obecná voda, elektrina, plyn, žumpa (v riešení kanalizácia) - Prístupová cesta v uličnom štandarde : asfaltová cesta + osvetlenie - Kúpeľňa s WC z hlavnej spálne so sprchovým kútom - Druhá kúpeľňa s WC s vaňou - Tehlová stavba obvodové múry 30cm - Priečkové murivo 14cm Heluz - Zateplenie EPS 20cm - Nízko-energeticky dom - Výmera 185,04m2 zastavanej plochy - Prekrytá terasa a prekryté zádverie - Plastové okná 7 komorové 3-sklo, exteriérové rámy vo farbe antracit - HS portál veľké okno v dennej časti - Plynový kotol so zásobníkom 100l - Regulačné termostaty v každej miestnosti - Vypínače a zásuvky NIKO + - Predpríprava na video vrátnik - Predpríprava na vonkajšie žalúzie / ostenia a kastlíky na žalúzie - Žalúzie v izbách na vypínač, v dennej časti na diaľkové ovládanie Cena za rodinný dom v štandarde s pozemkom: 289.990,- Eur Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie. Možnosť kúpy na hypotekárny úver Kampaň FGI Real Estate pre klientov: V prípade, že realizujete kúpu nehnuteľnosti formou úveru cez naše finančné oddelenie, poskytneme Vám ku kúpe a úveru navyše kolok k záložnej zmluve vo výške 66 Eur, a bonus na znalecký posudok v hodnote 199,- Eur. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, kompletného realitného servisu a právneho servisu, vypracovania ponuky financovania, konzultácií a podkladov k danej nehnuteľnosti.
Moderná novostavba 4i. v ŠTANDARDE v v atraktívnej lokalite
Exkluzívna ponuka FGI Real Estate&Investment. Moderná už dokončená SKOLAUDOVANÁ novostavba vo vyššom štandarde - kompozitná podlaha, krb, interiérové dvere a svietidlá, kompletné obklady, dlažby a sanita, vaňa, sprchový kút, skompletizovaná technická miestnosť ( kotol, zásobník, rozdeľovač, termostaty). V cene je zahrnuté dokončenie terasy - dlažba, vyrovnanie pozemku a oplotenie z 3 strán. Energetický certifikát A0. Skvelá lokalita. Pozemok 731m2 + podiela na ceste. Krásny nový dom v atraktívnej novej lokalite NItra - Kynek, prístupný novou asfaltovou cestou. Dom: Lokalita : Nitra - Kynek Typ domu : Bungalov Dispozícia : 4 izbový Počet spální : 3 Šatník : Áno samostatný Potravinová komora : Áno WC : 2 x Geberit Kúpeľňa : 2x Zastavaná plocha: 185,04 Úžitková plocha: 153,51 Dizajn strechy : Rovná Pozemok : - výmera 731m2 - IS : obecná voda, elektrina, plyn, žumpa (v riešení kanalizácia) - Prístupová cesta v uličnom štandarde : asfaltová cesta + osvetlenie - Kúpeľňa s WC z hlavnej spálne so sprchovým kútom - Druhá kúpeľňa s WC s vaňou - Tehlová stavba obvodové múry 30cm - Priečkové murivo 14cm Heluz - Zateplenie EPS 20cm - Nízko-energeticky dom - Výmera 185,04m2 zastavanej plochy - Prekrytá terasa a prekryté zádverie - Plastové okná 7 komorové 3-sklo, exteriérové rámy vo farbe antracit - HS portál veľké okno v dennej časti - Plynový kotol so zásobníkom 100l - Regulačné termostaty v každej miestnosti - Vypínače a zásuvky NIKO + - Predpríprava na video vrátnik - Predpríprava na vonkajšie žalúzie / ostenia a kastlíky na žalúzie - Žalúzie v izbách na vypínač, v dennej časti na diaľkové ovládanie Cena za rodinný dom v štandarde s pozemkom: 305.000,- Eur Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie. Možnosť kúpy na hypotekárny úver Kampaň FGI Real Estate pre klientov: V prípade, že realizujete kúpu nehnuteľnosti formou úveru cez naše finančné oddelenie, poskytneme Vám ku kúpe a úveru navyše kolok k záložnej zmluve vo výške 66 Eur, a bonus na znalecký posudok v hodnote 99,- Eur. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, kompletného realitného servisu a právneho servisu, vypracovania ponuky financovania, konzultácií a podkladov k danej nehnuteľnosti.
Predaj najkrajších radových domov v rezidencii Pri lese
Získajte dostupný a nadčasový rodinný dom v radovej zástavbe v krásnom prostredí na podhorí Vysokých Tatier. Ponúkame na predaj domy v úplne novom rezidenčnom projekte PRI LESE v obci Mlynica. V území je vybudovaná kompletná infraštruktúra a domy budú postavené v jednotnej modernej architektúre. Obrovským benefitom je lokalita - v tesnom dotyku s prírodou a zároveň výborne dostupná z väčších okresných miest či diaľnice. Rezidencia Pri lese ponúka výnimočný štandard bývania v elegantných jednopodlažných bungalovoch, dvojpodlažných rodinných domoch či radovej výstavbe. V pokojnej časti obce vyrastá nadčasová štvrť vizuálne atraktívnych a nízko energetických domov s priestrannými záhradami a terasami. Ponuka určite osloví široké spektrum záujemcov, každý má možnosť vybrať si presne to, čo mu vyhovuje. Jednotný projekt, čisté línie a minimalitické fasády umocňujú idylickú atmosféru výhľadu na tatranské štíty. Vďaka projektu získa nový majiteľ ideálne miesto pre život. V prvej etape výstavby nášho projektu je k dispozícii 21 dvojpodlažných 4-izbových radových domov s garážou. Radová zástavba svojou úspornou konštrukciou decentne zapadá do architektonickej línie rezidenčnej štvrte. Pri vstupe do domu vás už v predsieni zaujme príjemné denné svetlo spoločného priestoru kuchyne a obývacej časti. Veľkoplošné okná na prízemí radového domu zároveň slúžia aj ako prechod do záhrady so zastrešenou terasou. Toaleta v dennej časti domu je samozrejmosťou. Elegantné schodisko vedie do nočnej časti domu, ktorú predstavujú tri samostatné izby, šatník a kúpeľňa s toaletou. Súčasťou dvojpodlažného radového domu je parkovacie miesto pri vchodových dverách. Radový dom je čoraz obľúbenejšou alternatívou medzi bývaním v byte a rodinným domom. Radový dom pozostáva z dvoch poschodí, sú tam tri spálne, obývačka s kuchyňou. Dom má priestranných takmer 120 m2 a viac ako 300 m2 pozemok. Samozrejmosťou je parkovacie miesto pred vchodom a zastrešená terasa. V domoch bude zariadená príprava na krb, rekuperáciu a príprava na osadenie solárnych panelov. Na domy je udelené už aj stavebné povolenie. 3D obhliadka : Cena: od 247 000,- € Video: Obec má veľký potenciál z pohľadu rozvoja a aktuálne ťaží zo svojej výbornej polohy na podhorí Tatier. O bývanie, či už trvalé alebo rekreačné, je tam veľký záujem. Kúpou nehnuteľnosti v projekte Pri lese tak môže nový majiteľ získať plnohodnotný a nadčasový priestor na trvalé bývanie, ale aj príležitosť vybudovať si rekreačné sídlo pre celú rodinu. V prípade záujmu alebo ďalších otázok ohľadom cien či prípravy projektu ma neváhajte kontaktovať na antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle .
Predaj najkrajších radových domov v novej rezidencii Pri les
Získajte dostupný a nadčasový rodinný dom v radovej zástavbe v krásnom prostredí na podhorí Vysokých Tatier. Ponúkame na predaj domy v úplne novom rezidenčnom projekte PRI LESE v obci Mlynica. V území je vybudovaná kompletná infraštruktúra a domy budú postavené v jednotnej modernej architektúre. Obrovským benefitom je lokalita - v tesnom dotyku s prírodou a zároveň výborne dostupná z väčších okresných miest či diaľnice. Rezidencia Pri lese ponúka výnimočný štandard bývania v elegantných jednopodlažných bungalovoch, dvojpodlažných rodinných domoch či radovej výstavbe. V pokojnej časti obce vyrastá nadčasová štvrť vizuálne atraktívnych a nízko energetických domov s priestrannými záhradami a terasami. Ponuka určite osloví široké spektrum záujemcov, každý má možnosť vybrať si presne to, čo mu vyhovuje. Jednotný projekt, čisté línie a minimalitické fasády umocňujú idylickú atmosféru výhľadu na tatranské štíty. Vďaka projektu získa nový majiteľ ideálne miesto pre život. V prvej etape výstavby nášho projektu je k dispozícii 21 dvojpodlažných 4-izbových radových domov s garážou. Radová zástavba svojou úspornou konštrukciou decentne zapadá do architektonickej línie rezidenčnej štvrte. Pri vstupe do domu vás už v predsieni zaujme príjemné denné svetlo spoločného priestoru kuchyne a obývacej časti. Veľkoplošné okná na prízemí radového domu zároveň slúžia aj ako prechod do záhrady so zastrešenou terasou. Toaleta v dennej časti domu je samozrejmosťou. Elegantné schodisko vedie do nočnej časti domu, ktorú predstavujú tri samostatné izby, šatník a kúpeľňa s toaletou. Súčasťou dvojpodlažného radového domu je parkovacie miesto pri vchodových dverách. Radový dom je čoraz obľúbenejšou alternatívou medzi bývaním v byte a rodinným domom. Radový dom pozostáva z dvoch poschodí, sú tam tri spálne, obývačka s kuchyňou. Dom má priestranných takmer 120 m2 a viac ako 300 m2 pozemok. Samozrejmosťou je parkovacie miesto pred vchodom a zastrešená terasa. V domoch bude zariadená príprava na krb, rekuperáciu a príprava na osadenie solárnych panelov. Na domy je udelené už aj stavebné povolenie. 3D obhliadka : Cena: od 247 000,- € VIAC INFORMÁCIÍ O PROJEKTE: