inzercia, predaj, predám, bazár

- Rekreačný dom priamo pri jazere, vhodný na bývanie

Kategória: Domy

Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ rekreačný rodinný dom situovaný priamo pri jazere v obci Boldog, iba 2 km od Senca, dom je vhodný na celoročné bývanie.

POPIS
Tento nadštandardý architektonicky prepracovaný rodinný dom je situovaný v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog.
Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou.
RD svojou polohou vytvára celoročný dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta.
RD nedávno dokončený do štandardu, stačí sa len nasťahovať.

- postavený z tehly
- zateplený
- elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty)
- vŕtaná studňa
- predpríprava na el. žalúzie
- predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky)
- predpríprava na rekuperáciu
- predpríprava na kamerový systém
- exteriér s výsadbou zelene
- na pozemku žumpa 12 m3
- 2x parkovacie miesto pred domom

Tento výnimočný RD sa predáva dokončený do štandardu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudovaný.

DISPOZÍCIA
Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej.
1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza
2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta

LOKALITA
Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá.
Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu.
Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tento dom Vám takéto bývanie ponúka.
Ak máte radi vzdušné interiéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás.

PARKOVANIE
2x parkovacie miesto pred domom

Viac info:

CENA NEHNUTEĽNOTI: 310.000,- €

TOPPONUKA TOPPONUKA
Počet izieb: 4
Zastavaná plocha: 60.44m²
Obytná plocha: 110.78m²
Celková rozloha: 110.78m²
Rozloha pozemku: 217m²
Úžitková plocha: 110.78m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Kanalizácia: žumpa
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: tehla
- Rekreačný dom priamo pri jazere, vhodný na bývanie
Podobné inzeráty
- Rekreačný dom priamo pri jazere, vhodný na bývanie
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ rekreačný rodinný dom situovaný priamo pri jazere v obci Boldog, iba 2 km od Senca, dom je vhodný na celoročné bývanie. POPIS Tento nadštandardý architektonicky prepracovaný rodinný dom je situovaný v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. RD svojou polohou vytvára celoročný dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. RD nedávno dokončený do štandardu, stačí sa len nasťahovať. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom Tento výnimočný RD sa predáva dokončený do štandardu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudovaný. DISPOZÍCIA Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta LOKALITA Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tento dom Vám takéto bývanie ponúka. Ak máte radi vzdušné interiéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. PARKOVANIE 2x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA NEHNUTEĽNOTI: 310.000,- € TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla
-ZNÍŽENÁ CENA rekreačný RD priamo pri jazere, vhodný na býva
Realitná kancelária LEXXUS, a.s. ponúka na PREDAJ rekreačný rodinný dom situovaný priamo pri jazere v obci Boldog, iba 2 km od Senca, dom je vhodný na celoročné bývanie. POPIS Tento nadštandardý architektonicky prepracovaný rodinný dom je situovaný v novovytvorenej súkromnej rezidenčnej lokalite priamo pri jazere Boldog. Jedná sa o dvojdom, ktorý tvoria dve identické zrkadlovo otočené RD. Každý z týchto RD disponuje pozemkom 217 m2 s priamym vstupom do jazera a s vlastnou plážou. RD svojou polohou vytvára celoročný dojem leta, dovoleniek a príjemných oddychových chvíľ. Je ideálny pre ľudí, ktorí si zakladajú na domove ako oáze pokoja chránenej pred zhonom vonkajšieho sveta. RD nedávno dokončený do štandardu, stačí sa len nasťahovať. - postavený z tehly - zateplený - elektrické podlahové kúrenie (v každej izbe termostaty na regulovanie teploty) - vŕtaná studňa - predpríprava na el. žalúzie - predpríprava na klimatizáciu (2 jednotky) - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na kamerový systém - exteriér s výsadbou zelene - na pozemku žumpa 12 m3 - 2x parkovacie miesto pred domom Tento výnimočný RD sa predáva dokončený do štandardu, s dokončenými exteriérovými úpravami a skolaudovaný. DISPOZÍCIA Dispozične sú tieto RD veľmi dobre riešené, kde denná časť je krásne presvetlená a oddelená poschodím od nočnej. 1. NP - vstupná chodba - priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu a do záhrady - kúpeľňa s toaletou - špajza 2. NP - 2x samostatná izba - spálňa s výhľadom priamo na jazero - kúpeľňa s výhľadom na jazero - toaleta LOKALITA Obec Boldog sa nachádza iba 2 km od mesta Senec, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, poštu, banky, obchody a služby a tiež vyhľadávaný Aquapark Senec či Senecké jazerá. Priamo v obci Boldog nájdete potraviny, škôlku, futbalové ihrisko.Boldog má vynikajúcu dostupnosť do Bratislavy priamo na diaľnicu. Ak teda hľadáte pokojnú lokalitu, mimo hlavného mesta a predsa s dobrou dostupnosťou do mesta, tak tento dom Vám takéto bývanie ponúka. Ak máte radi vzdušné interiéry tak potom by mohol byť tento štýlový rodinný dom to pravé pre Vás. PARKOVANIE 2x parkovacie miesto pred domom Viac info: CENA NEHNUTEĽNOTI: 299.000,- € TOPPONUKA Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 60.44m² Obytná plocha: 110.78m² Celková rozloha: 110.78m² Rozloha pozemku: 217m² Úžitková plocha: 110.78m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Energetický certifikát: A Okná: plastové
DIZAJNOVÝ BUNGALOV PRIAMO PRI JAZERE, S VLASTNÝM MÓLOM DO JA
Elegantný, dizajnový 4-izbový bungalov priamo pri jazere, s vlastnou plážou, vlastným mólom, v rezidenčnom areáli Green residence, Hrubá Borša. Rozloha: zastavaná plocha: 132 m2 Green residence je to miesto, kde sa budete cítiť celý rok ako na dovolenke. Tento rezidenčný areál sa nachádza v srdci nádherného celoročne upraveného golfového areálu. Dom je situovaný v jednej z najlukratívnejších častí golfového areálu, priamo pri jazere s vlastným vstupom do jazera a s dych berúcim výhľadom priamo na golf. Ponúka ideálny priestor nie len pre nadšencov golfu, ale pre každého, kto túži po modernom bývaní v príjemnom a tichom prostredí. Tento jedinečný bungalov je vynikajúco hermeticky uzavretý, to znamená, že v lete si drží izbovú teplotu a v zime neprepúšťa teplo von. Dom má taktiež najmodernejšie 4 klimatizačné jednotky s filtráciou a ionizáciou. Je postavený z tehly a zateplený. V celom dome je teplovodné podlahové kúrenie a sú v ňom použité tie najkvalitnejšie materiály. Elegantný štýl tomuto domu dotvára elegantná kuchyňa s prémiovými spotrebičmi značky KLARSTEIN, HANSGROHE, či BOSH a taktiež dizajnový biokrb v obývačke. Dom má plastové 6-komoré okná s el. hliníkovými žalúziami, veľkoformátovú taliansku dlažbu a tiež moderné dizajnové steny s kvalitným benátskym štukom. - kolaudácia 2018 - postavený z tehly, zateplený - vynikajúco hermeticky uzavretý - teplovodné podlahové kúrenie - talianska veľkoformátová dlažba - kvalitné elektrické žalúzie - biokrb - 4x najmodernejšia klimatizácia s filtráciou a ionizáciou - elegantné podsvietenie stropu v obývačke a v spálni - predpríprava na alarm - predpríprava na kamerový systém - povala s úložným priestorom - nízke mesačné náklady - kanalizácia - 3x parkovacie miesto pred domom - minimalisticky a zároveň funkčne využitý exteriér domu - elegantné osvetlenie exteriéru domu Dispozícia domu: vstupná chodba – priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu – spálňa s výhľadom na jazero a golf – 2x samostatná izba – veľká kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou – tech. miestnosť s výstupom na povalu – hosť. toaleta. Exteriér domu tvoria 3 terasy so zámkovou dlažbou, kde horná terasa slúži na príjemné posedenie s výhľadom na golf, stredná terasa má priestor na zapojenie výrivky či vonkajšej sauny a spodná terasa bola plánovaná na grilovanie a oddych priamo pri jazere s vlastným mólom priamo do jazera. Celý exteriér domu je teda funkčne využitý, pôsobí elegantne a nevyžaduje si veľkú údržbu. Najelegantnejší dojem tomuto exteriéru domu dotvára jeho večerné osvetlenie na jednotlivých terasách a častiach rodinného domu. Tento rodinný dom sa predáva kompletne zariadený, stačí sa len nasťahovať. Tak čo? Je tento dom to pravé vysnívané bývanie pre Vás? Ak áno, neváhajte ma kontaktovať na tel.č. . Cena nehnuteľnosti: 519.000,- € TOPPONUKA P
DIZAJNOVÝ BUNGALOV PRIAMO PRI JAZERE, S VLASTNÝM MÓLOM DO JA
Elegantný, dizajnový 4-izbový bungalov priamo pri jazere, s vlastnou plážou, vlastným mólom, v rezidenčnom areáli Green residence, Hrubá Borša. Rozloha: zastavaná plocha: 132 m2 pozemok: 471 m2 Green residence je to miesto, kde sa budete cítiť celý rok ako na dovolenke. Tento rezidenčný areál sa nachádza v srdci nádherného celoročne upraveného golfového areálu. Dom je situovaný v jednej z najlukratívnejších častí golfového areálu, priamo pri jazere s vlastným vstupom do jazera a s dych berúcim výhľadom priamo na golf. Ponúka ideálny priestor nie len pre nadšencov golfu, ale pre každého, kto túži po modernom bývaní v príjemnom a tichom prostredí. Tento jedinečný bungalov je vynikajúco hermeticky uzavretý, to znamená, že v lete si drží izbovú teplotu a v zime neprepúšťa teplo von. Dom má taktiež najmodernejšie 4 klimatizačné jednotky s filtráciou a ionizáciou. Je postavený z tehly a zateplený. V celom dome je teplovodné podlahové kúrenie a sú v ňom použité tie najkvalitnejšie materiály. Elegantný štýl tomuto domu dotvára elegantná kuchyňa s prémiovými spotrebičmi značky KLARSTEIN, HANSGROHE, či BOSH a taktiež dizajnový biokrb v obývačke. Dom má plastové 6-komoré okná s el. hliníkovými žalúziami, veľkoformátovú taliansku dlažbu a tiež moderné dizajnové steny s kvalitným benátskym štukom. - kolaudácia 2018 - postavený z tehly, zateplený - vynikajúco hermeticky uzavretý - teplovodné podlahové kúrenie - talianska veľkoformátová dlažba - kvalitné elektrické žalúzie - biokrb - 4x najmodernejšia klimatizácia s filtráciou a ionizáciou - elegantné podsvietenie stropu v obývačke a v spálni - predpríprava na alarm - predpríprava na kamerový systém - povala s úložným priestorom - nízke mesačné náklady - kanalizácia - 3x parkovacie miesto pred domom - minimalisticky a zároveň funkčne využitý exteriér domu - elegantné osvetlenie exteriéru domu Dispozícia domu: vstupná chodba – priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom s výstupom na terasu – spálňa s výhľadom na jazero a golf – 2x samostatná izba – veľká kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou – tech. miestnosť s výstupom na povalu – hosť. toaleta. Exteriér domu tvoria 3 terasy so zámkovou dlažbou, kde horná terasa slúži na príjemné posedenie s výhľadom na golf, stredná terasa má priestor na zapojenie výrivky či vonkajšej sauny a spodná terasa bola plánovaná na grilovanie a oddych priamo pri jazere s vlastným mólom priamo do jazera. Celý exteriér domu je teda funkčne využitý, pôsobí elegantne a nevyžaduje si veľkú údržbu. Najelegantnejší dojem tomuto exteriéru domu dotvára jeho večerné osvetlenie na jednotlivých terasách a častiach rodinného domu. Tento rodinný dom sa predáva kompletne zariadený, stačí sa len nasťahovať. Tak čo? Je tento dom to pravé vysnívané bývanie pre Vás? Ak áno, neváhajte ma kontaktovať na tel.č. . Cena nehnuteľnosti: 519.000,- €
POSLEDNÝ: Rekreačný dom pri jazere, BOLDOG,okr.SENEC
Ponúkame na predaj POSLEDNÝ rekreačný dom s celoročným bývaním v PROJEKTE 4 STROMY DOM PRE VÁS DOKONČUJEME DO STAVU "NASŤAHOVAŤ SA" (zariadujeme, dokončujeme osvetlenie, elektrickú bránu, záhradu, terasu...) video: Obec: Boldog 2 km od okresného mesta Senec Investor: VALREA s.r.o. Projekt stavby rieši 4 samostatné nepodpivničené bungalovy. VÝMERA Rekreačný dom sa realizuje PRIAMO PRI JAZERE v obci Boldog na pozemku 660 m2 so zastavanou plochou domu 140,60 m2, z toho úžitková plocha domu tvori 110,00 m2. Pred domom sú 2 parkovacie státia, ktoré budú na spevnenej ploche. Vstup na pozemok je zo severozápadnej strany. Zo zadnej časti pozemku sa nachádza vstup na súkromnú pláž - juhovýchodná strana. Dom má prípojku na podzemný rozvod elektrickej energie, vlastnú studňu, vykurovanie sa zabezpečí infra samoregulačnými vykurovacími fóliami, odkanalizovanie domov vedie do vlastnej vodotesnej 12 m3 žumpy. DISPOZÍCIA Rekreačný dom je v tvare obdĺžnika, so vstupom zo západne] strany. Zo vstupnej chodby je prístup do troch samostatných izieb a to: do spálne s vlastnou kúpeľňou a dvoch detských izieb, ďalej do kúpeľne a šatníka. Z chodby sa pokračuje do zadnej časti domu, kde je umiestnená kuchyňa so špajzou, jedálenská časť a obývacia izba. Z obývacej izby sa vstupuje na terasu. Súkromná pláž s priamym vstupom do jazera. TECHNICKÉ PARAMETRE - železobetónová základová doska (izolácia proti vlhkosti, zateplenie) - postavený z tehly TermoBRIK, vonkajšie zateplenie spolu s fasádou 15cm - strecha domu je plochá s oceľovo-betónovou stropnou doskou so zateplením a hydroizoláciou a štrkovým násypom, - plastové okná Salamander bielej farby SL76 – šesťkomorové trojsklo, - terasové posuvné dvere systém HST portál Salamander - vnútorné sádrové omietky - biela farba, potery, elektrické rozvody ukončené zásuvkami, - vykurovanie - el. infra so samoregulačnými vykurovacími fóliami, termostaty v každej miestnosti, zásobník na TUV, - predpríprava na krb, - zámková dlažba na dve parkoviská a chodník, - oplotenie z troch strán zeleným pletivom. V rekreačnom dome je predpríprava na alarm, krb, fotovoltariku a na elektrické vonkajšie žalúzie. - špeciálne zariadenie na úpravu vody od spoločnosti Watersolution - dom sa predáva v štandarde (podlahové krytiny, obklady, dlažby a sanita v kúpeľniach, interiérové dvere) - zámková dlažba pred domom - pletivo z troch strán - príprava na terasu - závlaha a kvapôčková závlaha - z prednej strany okrasný plot z tvárnic s výplňami LOKALITA - Okolo jazera sa tiahne súkromná ulica, ktorá je vybudovaná z betónu. Cesta je osvetlená a lemovaná zeleným pásom s výsadbou mladých stromov. - Rekreačná lokalita patriaca do katastra Boldog, 5 minút od okresného mesta Senec, 30 minút od hlavného mesta Bratislava a pre milovníkov golfu 20 minút do golfového rezortu Hrubá Borša. Lokalita je
Luxusný rekreačný dom pri Vinianskom jazere, 928m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa novostavbu rekreačného domu aj na celoročné luxusné bývanie v lukratívnej časti obce Vinné priamo s výhľadom na Vinianske jazero. Vinianske jazero leží v krásnom lesnom prostredí 11 km od Michaloviec. Vďaka pomerne malej ploche a ochrane okolitých lesov voči vetru sa môže pýšiť mimoriadne teplou vodou, a preto je nepopierateľne veľkým lákadlom turistov a ideálnym miestom na relax pri vode. Je známe aj v zahraničí a za jeho krásami prichádza veľa turistov z Poľska, Maďarska, Ukrajiny, Nemecka či Holandska. Pre svoje výborné klimatické podmienky a skutočne nádhernú prírodu sa radí k najvyhľadávanejším miestam cestovného ruchu na Slovensku. Svoju príťažlivosť má vo všetkých ročných obdobiach. V lete je turisticky atraktívne kvôli kúpaniu, v jeseni kvôli hubárčeniu a rybolovu, v zime zas behu na lyžiach a korčuľovaniu. Je to celoročne vyhľadávané miesto na turistiku a relaxačné pobyty. Jazero vzniklo v sedle na úpätí dvoch vrchov, Marečkovej a Šutovej, vytvorením umelej hrádze a privedením vody z Vinianskeho potoka. Umelé jazero sa rozprestiera na ploche 8 ha a má priemernú hĺbku 3 m. Stredisko poskytuje množstvo ubytovacích a reštauračných služieb, ako aj ďalších služieb pre športové vyžitie. Vzdialenosť nehnuteľnosti je do 15 minút pohodovej jazdy autom do Michaloviec. Rekreačný dom s pozemkom už pri prvom pohľade ohromí svojim moderným prevedením a závanom luxusu. Táto nehnuteľnosť je predurčená na rodinný život a rekreáciu v lone prírody pri jednom z najznámejších jazier na Slovensku. Nehnuteľnosť si môžete vychutnávať počas celého roka a dopriať si množstvo športových aktivít v okolí! Pri stavbe boli využité tie najkvalitnejšie stavebné materiály a dom je pripravený k nasťahovaniu. Dizajn domu Dom je vyrobený v štýle moderného domu. Má originálny štýl. Dom je umiestnený tak, že poskytuje priestor a pocit dostatočného súkromia, bývania blízko lesa a vody, so všetkou občianskou vybavenosťou a potrieb. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s pozemkom je určený pre náročnejšieho klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu celoročné bývanie, alebo rekreačný dom. Dom je postavený na pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. DISPOZIČNĚ RIEŠENIE DOMU: Prízemie: 1x štýlová vstupná predsieň so šatníkom 1x zariadená vstupná miestnosť 1x moderná obývacia izba s kvalitnou kuchyňou 1x kúpeľňa a toaleta 1x schodisko Poschodie: 3x spálňa 1x kúpeľňa 1x terasa PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? možný ihneď k používaniu s možnosťou celoročného bývania vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi skvelá dostupnosť do mesta Michalovce možnosti turistiky príjemná komunita na spolužitie bezproblémoví susedia Majetková podstata: zastavaná plocha a nádvorie: 162m2 ostatná plocha: 864m2