inzercia, predaj, predám, bazár

❤️ Silvester obsadený ❤️

Kategória: Ubytovanie

Ponúkame na prenájom chatu na Kysuciach vo Vrchpredmieri- Klokočov, osada Vjadačka. Nachádza sa v blízkosti hraníc s Českou republikou. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, v okolí je Biely Kríž, pre deti v obci Bílá sa nachádza veľké vonkajšie detské centrum, pútnické miesto Živčáková v Turzovke, turistická chata Doroťanka, Sudopark a veľa ďalších miest, ktoré stoja za to ich navštíviť. Chata poskytuje 7 lôžok a detskú postieľku, v prípade potreby 2 prístelky ( 2 nepriechodné izby, v 1. izbe 2+1+1+ detská postieľka, v 2. izbe 2+1) Kuchyňa je plne vybavená, deťom sú k dispozícii pieskovisko, trampolína, hojdačka, hojdacia sieť, bicykel, odrážadlá a veľa ďalších hračiek,TV a DVD prehrávač aj na USB + DVD rozprávky, WIFI. Vonku sa taktiež nachádza ohnisko, kotlík na guláš,gril. Vykurovanie je modernou kachľovou pecou s terciálnym spaľovaním. Zvieratá len malá rasa, príchod po 15:30, odchod do 10:00. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte prosím na mail chatickapredeti@ alebo sms. Pre teenage oslavy ani žiadne iné oslavy nevolať. Je len pre slušných nehlučných ľudí, vhodná najmä pre rodiny s deťmi, vhodná pre detské oslavy. Chata stojí osamote, pozemok je celý oplotený, poskytuje dostatok súkromia.

Cenník:

Mimosezóna (12.9-18.12)100 Eur/objekt/noc
-min.počet nocí 2, min. 2 osoby

VIANOCE(19.12-26.12) 120Eur/objekt/noc
-min. počet nocí 4, min. počet osôb 2

SILVESTER (27.12-2.1) 250Eur/objekt/noc
-min.počet nocí 3, min. počet osôb 2 OBSADENÝ

Víkendový pobyt(1.1.-31.12) 110Eur/objekt/noc
-celkom 220 Eur za víkend/min.počet osôb 2
❤️ Silvester obsadený ❤️
Podobné inzeráty
Ubytovanie počas celého roka
Ubytovanie počas celého roka Chata sa nachádza v centre obce Chlebnice 20 km od Dolného Kubína Počet lôžok 9 - 3 izby Kúpelňa 2x (1x vaňa 1x sprchovací kút) Kuchyňa (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, rýchlovarná kanvica, Chladnička) Vykurovanie - na pevné palivo formou krbu Obývacia izba Cena Silvester, Vianoce za objekt 180 eur noc (min. 5 noci) Silvester 2022 obsadený Veľká noc, Obdobie jarných prázdnin 150 eur (min. 4 noci) Bežné dni 100 eur noc - zima (min. 2 noci) 90 eur noc - leto (min. 2 noci) Okres Dolný Kubín. Viac info po telefóne. Dohoda možná.
Ubytovanie počas celého roka
Ubytovanie počas celého roka Chata sa nachádza v centre obce Chlebnice 20 km od Dolného Kubína Počet lôžok 9 - 3 izby Kúpelňa 2x (1x vaňa 1x sprchovací kút) Kuchyňa (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, rýchlovarná kanvica, Chladnička) Vykurovanie - na pevné palivo formou krbu Obývacia izba Cena Silvester, Vianoce za objekt 180 eur noc (min. 5 noci) Silvester 2022 obsadený Veľká noc, Obdobie jarných prázdnin 150 eur (min. 4 noci) Bežné dni 120 eur noc - zima (min. 2 noci) 100 eur noc - leto (min. 2 noci) Okres Dolný Kubín. Viac info po telefóne. Dohoda možná.
CHATA NA PRENÁJOM  ----SILVESTER OBSADENÝ----
Chata sa nachádza v krásnom horskom prostredí v obci Veľké Uherce, vzdialenej necelých 7 km od mesta Partizánske, s modernou kúpacou kaďou, v tesnej blízkosti priehrady Veľké Uherce. Priamo odtiaľto si môžete užívať možnosti na cyklistiku, turistiku ako aj spoznávať okolitý kraj. V obci sa nachádza renesančný kaštieľ zo 17. storočia, ktorého interiérová výzdoba s vyrezávanými stropmi očarí každého turistu. Súčasťou kaštieľa je tiež anglický park. Po výletoch si oddýchnete priamo u nás v kúpacej kadi alebo v blízkom Termálnom kúpalisku Malé Bielice (10 km), na Kúpalisku Dúha (10 km), prípadne v kúpeľnom meste Bojnice (26 km). Nielen deti sa potešia návšteve Národného žrebčína v Topoľčiankach (25 km). Počas zimy je možné zalyžovať si v lyžiarskych strediskách Ski Hubačov (23 km), Ski Blanc Ostrý Grúň (25 km) i Ski Cigeľ (26 km). Celoročne Vám ponúkame ubytovanie v modernej chate, ktorá je kapacitne prispôsobená pre 10 osôb. Na prízemí chaty si oddýchnete v spoločenskej miestnosti s krbom, televízorom so satelitným príjmom, CD/DVD prehrávačom, rádiom, spoločenskými hrami a rozťahovacím gaučovým sedením (slúžiacim pre prespanie 2 hostí). K príprave jedál využijete plne vybavenú kuchyňu s jedálenským posedením. Komfort prízemia dotvára kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Horné poschodie tvoria dve 4-lôžkové spálne, každá s manželskou a poschodovou posteľou, televízorom a balkónom. V jednej spálni sa nachádzajú navyše dve postele pre deti. Zaistené je tiež bezplatné WiFi pripojenie na internet. Máte radi grilovačku v pokojnom prostredí s tými najbližšími? Užijete si ju v záhrade s altánkom, terasou s vonkajším posedením, vonkajším krbom a záhradnou hojdačkou. Dobre padne i oddych v sedemmiestnej kúpacej kadi s podsvietením a vírivkou. S radosťou Vám uschováme Vaše lyže. Ponúkame Vám tiež možnosť objednania si maséra priamo na chatu. Odparkujte Vaše autá priamo pri chate, v tichom prostredí, v blízkosti priehrady, pod dohľadom kamerového systému a užívajte si u nás príjemný čas. Tešíme sa na Vás! -----V cene za pobyt sú zahrnuté energie : voda, elektrika, palivové drevo, rekreačný poplatok. -----Cena 160eur je cena za objekt za noc vrátane všetkých poplatkov od 1 do 6 ludí dve spálne,od 7 do 10 ludí tri spálne -190e, minimálne 2 noci.-----MAX10 LUDÍ ----Pri príchode sa platí vrátna kaucia 100eur. -----DOSTUPNÁ 7MIESTNA KAĎA S PODSVIETENÍM A VÍRIVKOU.Cenník za kaďu závisí od ročného obdobia.Viac info po telefone.--- zlava na týždenný pobyt +kaďa ---Poskytujeme Vám doklady , ktoré môžete odovzdať zamestnávateľovi a uplatniť si u zamestnávateľa príspevok na rekreáciu.SILVESTER INFO PO TELEFONE.
Silvester - ubytovanie v N.Tatrach pre ca 12-14  ..osob
Nakoĺko sa zmenili plány našeho syna s partiou atď, ponúkame až teraz do prenájmu : SILVESTER 2022/23 V N.TATRÁCH ( HRONEC ) do 12- 14 os. Minim. 4 - 3 noci Facebook : Vila / Apartmány Kraus - ubytovanie v N.Tatrach pre ca 12-14 ..osob - 28.12. - 14:30 Silvester - Vila Kraus / Apartmany Kraus. Dame do prenajmu cely objekt v Hronci pre cca 14 os.na.min.4-3 noci . V objekte - dva velke apartmany (po 80 m2 - v kazdom dve samostatne spalne, obyvacka s roztahov.gaucom a TV ,kupelna, WC a kuchynka . K dispozicii je hostom I samostatna , velka hala s krbom, velkymi reproduktormi a.hifi supravou .Priamy vystup do zahrady . Priamo v obci su dvs lyziarske vleky I s umelym zasnezovanim .V bliskom okoli dalsie . (Bystra, Myto p.Dumbierom, Tale, Chopok, Cierny Balog ...) Kryte bazeny, sauny, korculovanie, bouling , fitness, salase, restauracie... Info : apartmanykraus@, SK - 0 903 / 410 846, A - 00 43 676 322 83 67 (I SMS) 0903 / 267 864 Meno: Krausova Eva Telefon: E-mail: apartmanykraus@ Cena: 27.- / os / noc pre 6 - 7 os . / apartmán alebo doplatok Inkl.: Drevo do krbu, Wifi neobmedzeny internet, Hifi - súprava, post.pradlo,uteraky ,tepla voda, záv.upratovanie a ob.rekreacny poplatok Facebook : Vila / Apartmány Kraus apartmanykraus@
Chata Tatiana - Zemplínska Šírava
Útulná chata v srdci Zemplína Plánujete stráviť Vašu najbližšie dovolenku blízko brehov Zemplínskej Šíravy? Či už v páre s nádychom romantiky, s kamarátmi v štýle aktívnej turistiky, alebo s rodinou v oddychovej nálade, v Chate Tatiana si prídete zaručene na svoje. Chata sa nachádza v rekreačnom stredisku Kamenec, v srdci Zemplína, približne 15 minút chôdze od vodnej nádrže Zemplínska Šírava. Celoročne Vás radi ubytujeme s maximálnou kapacitou 7 lôžok. Na trávenie spoločného času Vám poslúži otvorený priestor prízemia. Obývacia miestnosť vybavená pohodlným gaučom (prístelka pre dve osoby), rozkladacím kreslom (prístelka pre jednu osobu), satelitnou televíziou a rôznymi spoločenskými hrami. Čiastočne oddelená je jedálenská časť. Kuchyňa je plnohodnotne vybavená, použijete v nej indukčnú varnú dosku, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, chladničku, mrazničku a hriankovač. Jej súčasťou je aj práčka. Spálne sú k dispozícii dve, obidve sú 2-lôžkové. Jedna je s manželskou posteľou, druhá je so samostatnými lôžkami. Kúpeľne sú rovnako k dispozícii dve, jedna je s toaletou a sprchovacím kútom, druhá je s vaňou. Pre deti máme pripravený malý raj - vybavený veľký detský kútik s mnohými hračkami. Vonku si posedíte na terase, kde máte počas pobytu pripravený aj gril. Deti sa zatiaľ vyšantia na šmýkačke, jazdením na našich malých bicyklíkoch alebo hraním sa na pieskovisku. Pokojne si so sebou vezmite aj bicykle, bezpečne si ich u nás uskladníte. Na oplotenom parkovisku si pohodlne zaparkujete tri vozidlá. Ak máte malého psíka, vezmite ho so sebou. Zábava Vás zaručene čaká v Thermalparku Šírava, ak si radi zaplávate na otvorenej hladine, je tu pre Vás Vinianske jazero i vodná nádrž Zemplínska Šírava. V Michalovciach navštívte hvezdáreň alebo zemplínske múzeum, v dostupnej vzdialenosti si aj zajazdíte na koni. Milovníci histórie si výlet urobia k Vinianskemu hradu, hradu Jasenov a napríklad do Skanzenu Humenné. Srdečne Vás pozývame do Chaty Tatiana a veríme, že pobyt u nás si naplno užijete. Pobyt minimálne v dlžke 3 noci. Cena 100eur/noc. Silvester obsadený! Vianočný pobyt cena 130eur/noc Cena ďalej zahŕňa: WiFi internet, Parkovanie, Rekreačný poplatok, Posteľná bielizeň, Uteráky Záloha vo výške 50% požadovaná pred nástupom na pobyt.
❤️ Víkend s deťmi, či romantika?❤️
Ponúkame na prenájom chatu na Kysuciach vo Vrchpredmieri- Klokočov, osada Vjadačka. Nachádza sa v blízkosti hraníc s Českou republikou. Prostredie je krásne, vhodné na turistiku, v okolí je Biely Kríž, pre deti v obci Bílá sa nachádza veľké vonkajšie detské centrum, pútnické miesto Živčáková v Turzovke, turistická chata Doroťanka, Sudopark a veľa ďalších miest, ktoré stoja za to ich navštíviť. Chata poskytuje 7 lôžok a detskú postieľku, v prípade potreby 2 prístelky ( 2 nepriechodné izby, v 1. izbe 2+1+1+ detská postieľka, v 2. izbe 2+1) Kuchyňa je plne vybavená, deťom sú k dispozícii pieskovisko, trampolína, hojdačka, hojdacia sieť, bicykel, odrážadlá a veľa ďalších hračiek,TV a DVD prehrávač aj na USB + DVD rozprávky, WIFI. Vonku sa taktiež nachádza ohnisko, kotlík na guláš,gril. Vykurovanie je modernou kachľovou pecou s terciálnym spaľovaním. Zvieratá len malá rasa, príchod po 15:30, odchod do 10:00.V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte prosím na mail chatickapredeti@ alebo sms. Pre teenage oslavy ani žiadne iné oslavy nevolať. Je len pre slušných nehlučných ľudí, vhodná najmä pre rodiny s deťmi, vhodná pre detské oslavy. Chata stojí osamote, pozemok je celý oplotený, poskytuje dostatok súkromia. Cenník: Mimosezóna (12.9-18.12)100 Eur/objekt/noc -min.počet nocí 2, min. 2 osoby VIANOCE(19.12-26.12) 120Eur/objekt/noc -min. počet nocí 4, min. počet osôb 2 SILVESTER (27.12-2.1) 250Eur/objekt/noc -min.počet nocí 3, min. počet osôb 2 OBSADENÝ Víkendový pobyt(1.1.-31.12) 110Eur/objekt/noc -celkom 220 Eur za víkend/min.počet osôb 2