inzercia, predaj, predám, bazár

1 izbový tehlový byt vo vyhľadávanej lokalite - Podhradová

Kategória: Byty

- 1 izbový tehlový byt
- 38m2 +1,2 m2
- čiastočná rekonštrukcia
- zmenená dispozícia bytu
- tichá lokalita
- plná občianska vybavenosť v okolí

Top Real Košice exkluzívne ponúka tehlový 1 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite sídlisko Podhradová, ul. Gerlachovská.
Byt sa nachádza na prízemí v obytnom dome bez výťahu.
Šikovnou rekonštrukciou dosiahol majiteľ pocitovo takmer 3 izbový byt s priestrannou kúpeľnou.
Vkusné zariadenie , svetlý interiér a rohová vaňa Vám poskytnú pocit priestoru a komfortu.
K benefitom tohto bývania možno okamžite pridať prebrúsené parkety, plastové okná, či sofistikovanú deliacu stenu, ktorá zároveň slúži ako vstavaná skriňa.
Nezvyčajne veľká kúpeľňa spojená s toaletou dotvára pocit výnimočnosti a neštandardnej rekonštrukcie.

Dispozícia :

- vstupná chodba
- kuchyňa s jedálenským stolom
- obývacia izba opticky oddelená od spálne
- kúpeľňa spojená s WC

Technické údaje:
Výmera : 38 m2
Orientácia : východ
Výťah : nie
Poschodie: prízemie
Bytový dom: tehla

Kľudná a pokojná lokalita, vhodná na bývanie, so skvelou dostupnosťou všetkých dôležitých výhod veľkomesta - zastávky MHD, obchodné centrum Klas, dojazd do centra mesta je bezproblémový, v neďalekej blízkosti je rekreačná oblasť ANIČKA - bazén, detské ihriská, minigolf, Kavečany (vyhliadková veža, ZOO, lyžiarske vleky), materská škola, základná škola, ihriská, kostol.

V okolí sa môžete poprechádzať nielen so svojimi deťmi ale aj s domácimi miláčikmi, hneď pri bloku je detské ihrisko.

Byt je kúpou voľný. V byte vládne príjemná atmosféra - príďte sa o tom presvedčiť

CENA: 115.500 €

V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie.
S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti .

Ak Vás byt zaujal, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne.

Ing. Kristína Benöczová –

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
1 izbový tehlový byt vo vyhľadávanej lokalite - Podhradová
Podobné inzeráty
PREDAJ 3 izbový byt, Košice - Podhradová
Ak hľadáte byt v krásnej lokalite mesta Košice a chcete si doň doniesť iba svoje osobné veci, tak DONA Real vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový tehlový byt s balkónom vo vyhľadávanej lokalite v Košiciach časť Podhradová, ktorý sa nachádza na Gerlachovskej ul. , 3. posch. Celková výmera bytu je 63 m2. Byt pozostáva z 3 samostatných nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC + balkóna a pivnice. Orientácia bytu: Spálňa a detská izba sú situované na východ, obývačka s kuchyňou na západ. Technické parametre: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou s použitím kvalitných značkových materiálov. Murované jadro, nové elektrické rozvody a rozvody vody a plynu, plastové okná - izolačné 3 sklo so zateplením pásikom značky Slovaktual (sieťky proti hmyzu), kvalitné laminátové podlahy + drevené lišty, bezpečnostná schránka na digitálny epas kľúč, internet - optika, omietky, 4 veľké vstavané skrine, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou Gorenje, elektrická rúra Gorenje a umývačka riadu Whirlpool). Pod oknom v kuchyni sa nachádza barový pult. V kúpeľni veľký sprchový kút s vaňou, a zrkadlom ako umelecké dielo od p. Hrubého, interiérové dvere so sklom, obložkové zárubne, WC s bidetovou sprchou. V kúpeľni, chodbe a WC sa nachádza kvalitná kamenná dlažba. Obývačková stena je doplnená vkusným obkladom s imitáciou kameňa. V byte sú taktiež sadrokartónové podhľady doplnené o bodové svetlá. Radiátory sú značky Korad. Vchod do bytu je zabezpečený bezpečnostnými dverami Adlo so zámkom s obojstrannou vložkou. Mesačné náklady 160 €/mes./4,5 os. - každoročné preplatky. Na sídlisku Podhradová sa nachádzajú potraviny (KLAS) s dostupnosťou 7 min pešo od bytové domu, materská a základná školy (ZŠ Polianska, MŠ Polianska) s dostupnosťou 4 min od bytového domu na pešo, kvetinárstvo, lekáreň a kostol. Za bytovým domom je k dispozícii detské ihrisko vybavené šmýkalkou, hojdačkami a pieskoviskom s hračkami. Vo vzdialenosti 5 min autom / 15 min na pešo je umiestnená drogéria TETA, potraviny BILLA a kaderníctvo. Zastávka MHD sa nachádza priamo pred bytovým domom s priamym spojom na AS Košice, centrum mesta a do OC Carrefour. Podhradová sa vyznačuje pokojnou štvrťou s dostatkom zelene. V blízkosti (15min pešo) máte možnosť navštíviť kúpalisko a oddychovú zónu v parku Anička. Od bytového domu máte priamy spoj do ZOO Kavečany a na vyhliadkovou vežu Podhradová. Čas strávený s rodinou je možné v údoli Čermeľa a Alpinky ktoré sú vzdialené neďaleko. V centre mesta Košice budete autom za 7 min. Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes ! V prípade vážneho záujmu je dohoda na cene možná. Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru s ktorým vám radi pomôžeme.
3 izbovy tehlovy byt, Podhradova Kosice
Ponúkam na predaj moderný, zrekonštruovaný 3 izbový byt v tehlovom bytovom dome v časti mesta Podhradová na Gerlachovskej ulici. Rozloha bytu je 64 m2 + balkón a pivnica, 2 posch. zo 4, bez výťahu. Byt je vhodný na trvalé bývanie pre jednotlivca, či pár, alebo rodinu s deťmi, zároveň tvorí aj perspektívu na prenajímanie, pretože v blízkosti sa nachádza Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie s množstvom domácich, ako aj zahraničných študentov. Byt je stredový, slnečný a teplý - príjemný v lete aj v zime. Nachádza sa na 2. poschodí, s balkónom, je po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii kvalitných a značkových materiálov. Plastové okná, francúzske okno, plávajúca podlaha, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (americká chladnička s mrazničkou Ariston, vstavaná elektrická rúra Gorenie, vstavaná mikrovlnná rúra Samsung, indukčná doska Teka, digestor Akpo). V celom byte sa nachádzajú vstavané skrine, ale aj bezpečnostné dvere. K bytu prináleží pivnica. V bytovke sa nachádza sušiareň a kočikáreň s možnosťou bezpečného uloženia bicykla, či detského kočíka. Byt má pekný výhľad na plochu plnú zelene, kde sa nachádza basketbalové ihrisko s detským ihriskom. Spĺňa všetky požiadavky na trvalé bývanie, ale zároveň tvorí aj perspektívu na prenajímanie. V blízkosti sa nachádza Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie, kde študuje mnoho študentov nielen zo Slovenska, ale aj z rôznych krajín sveta a práve sídlisko Podhradová je najmä pre týchto študentov obľúbenou lokalitou na prenájom. Samozrejmosťou je aj pohodlné parkovanie pred bytovkou. Lokalita Podhradová má vynikajúcu občiansku vybavenosť , 3 min. chôdze od bytu sa nachádza škôlka a 5 min. chôdze základná škola, ako aj veľké potraviny Klas. V blízkosti Podhradovej sa nachádza aj vyhľadávaná oddychová štvrť park Anička využívaná najmä na rekreáciu a oddych. Štvrť Podhradová je typická množstvom zelene, s čistejším vzduchom, bez-záplavová časť mesta, rodinná atmosféra s bezproblémovými obyvateľmi, množstvom mladých rodín s deťmi s vynikajúcou dostupnosťou a najmä blízkosťou centra mesta, do 5 minút autom bez akýchkoľvek dopravných zápch. Jedná sa o bezpečnú štvrť s neveľkým počtom bytoviek, dostatkom miesta na prechádzky a plnohodnotný život vo vyhľadávanej lokalite. Jana
1 izbový tehlový byt vo vyhľadávanej lokalite - Podhradová
- 1 izbový tehlový byt - 38m2 +1,2 m2 - čiastočná rekonštrukcia - zmenená dispozícia bytu na 3 -izbový - tichá lokalita - plná občianska vybavenosť v okolí TOP Real Košice exkluzívne ponúka tehlový 1 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite sídlisko Podhradová, ul. Gerlachovská. Byt sa nachádza na prízemí v obytnom s príjemnými susedmi. Šikovnou rekonštrukciou dosiahol majiteľ prerobil byt na 3 izbový s priestrannou kúpeľnou. Vkusné zariadenie , svetlý interiér a rohová vaňa Vám poskytnú pocit priestoru a komfortu. K benefitom tohto bývania možno okamžite pridať prebrúsené parkety, plastové okná, či sofistikovanú deliacu stenu, ktorá zároveň slúži ako vstavaná skriňa. Nezvyčajne veľká kúpeľňa spojená s toaletou dotvára pocit výnimočnosti a neštandardnej rekonštrukcie. Dispozícia : - vstupná chodba - kuchyňa s jedálenským stolom - obývacia izba opticky oddelená od spálne - kúpeľňa spojená s WC Technické údaje: Výmera : 38 m2 Orientácia : východ Výťah : nie Poschodie: prízemie Bytový dom: tehla Kľudná a pokojná lokalita, vhodná na bývanie, so skvelou dostupnosťou všetkých dôležitých výhod veľkomesta - zastávky MHD, obchodné centrum Klas, dojazd do centra mesta je bezproblémový, v neďalekej blízkosti je rekreačná oblasť ANIČKA - bazén, detské ihriská, minigolf, Kavečany (vyhliadková veža, ZOO, lyžiarske vleky), materská škola, základná škola, ihriská, kostol. V okolí sa môžete poprechádzať nielen so svojimi deťmi ale aj s domácimi miláčikmi, hneď pri bloku je detské ihrisko. Byt je kúpou voľný. V byte vládne príjemná atmosféra - príďte sa o tom presvedčiť CENA: 108.500 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás byt zaujal, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Ing. Kristína Benöczová – Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: Cena:
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Tehlový 3 izb. byt v tichom prostredí Podhradová ( Gerlachov
Ponúkame na predaj moderný, zrekonštruovaný byt v tehlovom bytovom dome na Podhradovej, Gerlachovská ulica. Rozhloha 64 m2 + balkón a pivnica, 2 posch. zo 4, bez výťahu. Byt je stredový, slnečný a teplý - príjemný v lete aj v zime. Nachádza sa na 2. poschodí, s balkónom, je po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii kvalitných a značkových materiálov. Plastové okná, francúzske okno, plávajúca podlaha, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (americká chladnička s mrazničkou Ariston, vstavaná elektrická rúra Samsung, vstavaná mikrovlnná rúra Samsung, indukčná doska Teka, digestor Akpo). V celom byte sa nachádzajú vstavané skrine, ale aj bezpečnostné dvere. K bytu prináleží pivnica. V bytovke sa nachádza aj sušiareň s možnosťou bezpečného uloženia bicykla, či detského kočíka. Byt má pekný výhľad na plochu plnú zelene, kde sa nachádza basketbalové ihrisko s detským ihriskom. Spĺňa všetky požiadavky na trvalé bývanie, ale zároveň tvorí aj perspektívu na prenajímanie. V blízkosti sa nachádza Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie, kde študuje mnoho študentov nielen zo Slovenska, ale aj z rôznych krajín sveta a práve sídlisko Podhradová je najmä pre týchto študentov obľúbenou lokalitou na prenájom. Samozrejmosťou je aj pohodlné parkovanie pred bytovkou. Lokalita Podhradová má vynikajúcu občiansku vybavenosť , 3 min. chôdze od bytu sa nachádza škôlka a 5 min. chôdze základná škola, ako aj veľké potraviny Klas. V blízkosti Podhradovej sa nachádza aj vyhľadávaná oddychová štvrť Anička využívaná najmä na rekreáciu a oddych. Štvrť Podhradová je typická množstvom zelene, s čistejším vzduchom, bez-záplavová časť mesta, rodinná atmosféra s bezproblémovými obyvateľmi, množstvom mladých rodín s deťmi s vynikajúcou dostupnosťou a najmä blízkosťou centra mesta, do 5 minút autom bez akýchkoľvek dopravných zápch. Jedná sa o bezpečnú štvrť s neveľkým počtom bytoviek, dostatkom miesta na prechádzky a plnohodnotný život vo vyhľadávanej lokalite.
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@