inzercia, predaj, predám, bazár

1000 zaujímavosti Slovenska

Kategória: Mapy, cestovanie

Predám knihu vo výbornom stave, ako nová.

Atraktívna obrázkovo-textová kniha prostredníctvom tisícky reprezentatívnych objektov - výtvorov človeka i výtvorov prírody - výstižne vypovedá o Slovensku, o tom, že jedinečnosť tejto krásnej krajiny si skutočne zaslúži pozornosť. Kráčali ňou európske dejiny a zanechal na nej pozoruhodné stopy aj geologický vývoj našej planéty. Len málo krajín na svete môže na takom malom priestore predstaviť toľko rozmanitých prvkov. Bralá, veľhorské štíty, lesostepi, nížiny, minerálne pramene a kúpele. Všetky umelecké štýly, ktorými sa vyznačujú nádherné kaštiele, vyplienené zámky i ruiny hradov a opevnení. K tomu dnes pristupuje moderná infraštruktúra krajiny, ktorá si uvedomila svoju cenu a ponúka všetko potrebné na moderné dovolenkovanie - dobre vybavené lyžiarske svahy, turistické trasy, perfektné vodné plochy, salaše, hotely...
1000 zaujímavosti Slovenska
Podobné inzeráty
1000 zaujimavosti Slovenska - UPLNE NOVA
Predam uplne novu, ani raz necitanu knihu 1000 zaujimavosti Slovenska. Cena je kamaratska, v knihkupectvach stoji 31 (Panta Rhei) a 33 EUR (Martinus).
1000 zaujimavosti Slovenska - UPLNE NOVA
Predam uplne novu, ani raz necitanu knihu 1000 zaujimavosti Slovenska.
Najkrajšie doliny - Prírodné krásy Slovenska
Mám na predaj knihu - Najkrajšie doliny - Prírodné krásy Slovenska. Raz čítaná. Autor - Ján Lacika. Rozmer knihy - 237 x 160 x 12 mm. Počet strán 128. Hmotnosť knihy - 453 g. Obsah knihy - 40 dolín. Doliny, ktoré majú pevné miesto v povedomí obyvateľov Slovenska. Ich polohu, vznik a vývoj. Podrobná charakteristika dolín a ich odnoží, rôzne zaujímavosti, príbehy, ktoré dotvárajú ich charakter. Kniha má pekne fotografie. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.
Zemepis Čiech a Slovenska
1000 zaujímavostí Slovenska-Lacika Abecední seznam obcí a jejich částí v ČSSR 1964 Atlas Československé socialistické republiky Bratislavský hrad-Ratkoš Dúbravka-Kriško Kronika Dúbravky Lexikon historických míst Čech, Moravy a Slezska-Bahlcke Mapa kulturních památek ČSSR-Hobzek Mapový lexikon obcí ČSSR Pieseň o Bratislave-Vyskočil, Kovačevič Praha-Doležal Retrospektivní lexikon obcí ČSSR 1850-1970 I/1, I/2, II/1, II/2 Statistický lexikon obcí ČSSR 1965 Turistický atlas Česko Turistický lexikon Česko Velká encyklopedie měst a obcí ČR-Augustin Vlastivedný slovník obcí na Slovensku I, II, III-Kropilák Zeměpisná jména Československa-Lutterer Ponúkam knihy, encyklopédie a atlasy o Slovensku a Čechách. Sú v peknom a zachovalom stave. Pozrite sa aj moje ostatné inzeráty, nájdete tam ďalšie podobné odborné knihy. Vážnemu záujemcovi rád pošlem fotografie kníh a podrobnejšie informácie. Prosím NETELEFONOVAŤ! Uvedené číslo je neexistujúce! Kontaktujte ma iba cez formulár na tejto stránke. Odpoviem každému. Skontrolujte si prosím aj spamovú zložku vašej schránky! Moja odpoveď môže skončiť v spame.
Československo lexikon turistických zaujímavostí
Predám knihu Československo lexikon turistických zaujímavostí, vyd. Šport Bratislava 1986, 2818 hesiel. Cena 5 eur + poštovné, alebo osobný odber v TN a BA.
1000 zaujímavostí Slovenska
Atraktívna obrázkovo-textová kniha prostredníctvom tisícky reprezentatívnych objektov – výtvorov človeka a prírody – výstižne vypovedá o Slovensku, o tom, že jedinečnosť tejto krásnej krajiny si skutočne zaslúži pozornosť. Kráčali ňou európske dejiny a zanechal na nej pozoruhodné stopy aj geologický vývoj našej planéty. Len málo krajín na svete môže na takom malom priestore predstaviť toľko rozmanitých prvkov. Bralá, veľhorské štíty, lesostepi, nížiny, minerálne pramene a kúpele. Všetky umelecké štýly, ktorými sa vyznačujú nádherné kaštiele, vyplienené zámky a ruiny hradov a opevnení. K tomu dnes pristupuje moderná infraštruktúra krajiny, ktorá si uvedomila svoju cenu a ponúka všetko potrebné na moderné dovolenkovanie – dobre vybavené lyžiarske svahy, turistické trasy, perfektné vodné plochy, salaše, hotely... takmer 400mstran, 2 kg, pri dobierke k cene + 4,90 EUR