inzercia, predaj, predám, bazár

1001 otázok a odpovedí

Kategória: Encyklopédie

Predám knihu 1001 otázok a odpovedí. Cena 6 eur. Osobný odber v Bratislave možný, poštou plus poštovné.
Kontaktujte ma prosím cez odkaz
1001 otázok a odpovedí
Podobné inzeráty
Veľká kniha otázok a odpovedí
Veľká kniha otázok a odpovedí - je poučná knižka, ktorá odpovie na mnohé zvedavé otázky z oblastí - vesmír, príroda, história, veda a technika, svet. Je plná krásnych fotografií a jednoduchým spôsobom vysvetľuje mnohé nepoznané javy a dá odpovede na 250 otázok. Kniha je vo veľmi dobrom stave, vhodná pre deti a mládež, ale osloví aj dospeláka. Cena 8 Eur.
História viac ako 300 otázok a odpovedí
Predám lacno málo čítanu knihu. Má viac ako 300 jednoduchých otázok a odpovedí znalosti z dejín.Ma110 strán, pevná väzba.
Múdra kniha otázok a odpovedí
Predám novú knihu encyklopédiu "Múdra kniha otázok a odpovedí". Má viac ako 300 strán, veľké množstvo informácií, zaujímavostí a ilustrácií vrátane vedomostných testov.
Otázky z relácie DUEL - vejárik otázok a odpovedí
Unikátny vejárik otázok a odpovedí z relácie RTVS s názvom DUEL. Cena bez dopravy.
1000 otázok a odpovedí
Predám encyklopediu 1000 otázok a odpovedí, jedná sa o knihu plnú faktov, skoro ako nová.
Encyklopédie na predaj, spolu za 19.99€
Predám encyklopédie rôzneho druhu v stave ako nové. Spolu za zvýhodnenú cenu 19.99€. Rozum do ruky = 9.99€ 1000 zaujímavostí zo sveta zvierat = 4.99€ Objavujeme svet - Veľké výzvy zajtrajška = 4.99€ 1001 Otázok a Odpovedí = 4.99€ Na dobierku posielam LEN v prípade ak uhradíte poštovné dopredu. Cena nezahŕňa poštovné. Predávam ich ideálne ako sadu, tzv spolu, v prípade kúpi spolu som ochotný poskytnúť aj nejakú tú zľavu. V prípade záujmu si Vás dovoľujem požiadať, aby ste si pozreli môj profil, nakoľko predávam veľký objem kníh a mohli by ste mať záujem aj o ďalšie z nich, pri väčšom nákupe som ochotný poskytnúť objemovú zľavu.