inzercia, predaj, predám, bazár

10x LED E14 3W teplá biela

Kategória: Ostatné drobné

Ponúkam na predaj 10 LED žiaroviek - farba teplá biela, 3W. Cena vcelku 10€, jednotlivo 2€/ks. Sú nové, ani raz nepoužité, s kovovým chladením a vysokou svietivosťou vďaka rozptyľovaču svetla.
10x LED E14 3W teplá biela
Podobné inzeráty
9x 3W LED teplá biela E14 s tlmením
Predám 9ks LED žiaroviek s E14 závitom. Spotreba jednej 3W. Cena za kus 1€ pri odbere všetkých 9ks. Zbavujem sa nepotrebných žiaroviek, preto ich predávam. V ponuke mám aj iné LED svetlá za výborné ceny, pozrite si aj ďalšie inzeráty.
8x LED 3W teplá biela E14
Predám 8ks LED žiaroviek s E14 závitom a kovovým chladením. Spotreba jednej 3W. Cena za kus 1€ pri odbere všetkých 8ks. Zbavujem sa nepotrebných žiaroviek, preto ich predávam. 3 sú úplne nové, 5 ich bolo používaných a majú tlmené sklo (nie je to plast). V ponuke mám aj iné LED svetlá za výborné ceny, pozrite si aj ďalšie inzeráty.
24V zdroj Mean Well HLG-480H-24A zdroj LED
Na predaj zdroj MeanWell HLG-480H-24A zdroj LED. 480W 24V 20A Vhodny pre Led pasy. Napäťový zdroj MEANWELL HLG-480H-24A s výstupným jednosmerným napätím 24V, prúdom 20A a výkonom 480W. Tieto elektronicky spínané zdroje rady MENWELL HLG sa s obľubou označujú aj ako LED zdroje. Sú vhodné najmä pre napájanie LED páskov. Majú zvýšenú ochranu proti vlhkosti a vode, preto je možné tento LED zdroj 24V využiť pre montáže osvetlenia v interiéri alebo vonkajších priestoroch. LED zdroj na 24V série HLG ponúka ochranu napájacích káblov dvojitou izoláciou. Je možné ho použiť pre priamu montáž na horľavé materiály ako je drevo, MDF dosky a ďalšie stolárske prvky. Najmä vďaka týmto vlastnostiam odporúčame tieto LED zdroje pre osvetlenie LED pásikov v nábytku. Zdroj pre LED pásik Mean well vyniká kvalitným spracovaním, certifikovaným počtom prevádzkových hodín a pokročilými funkciami. Elektronika LED zdroja zabezpečí ochranu proti skratu, preťaženiu a príliš veľké prevádzkovej teplote. Zdroj pre LED pás je zaliaty v plastovom kryte a spĺňa triedu krytia IP65. Chladenie LED zdroja je pasívne, vďaka tomu je napájanie LED pásu úplne tiché. Trafo pre LED pás sa vyznačuje vysokou účinnosťou a efektivitou prevádzky. A - verzia LED zdroja s potenciometrom umožňuje nastaviť výstupné napätie a konštantný prúd v tolerancii ± 15%.
Philips žiarovky
Predám žiarovky Philips 1,- Euro/ks: - Philips Spotone, 40 Watt, R50 Spotline, 230V, E14 SES, 10 kusov - Philips Classictone, 25 Watt, B35, 230V, E14 SES, 3 kusy - Philips Classictone, 25 Watt, P45 CL, 230V, E14 SES, 8 kusov Cena: 1,- Eur/kus (cena + poštovné alebo osobný odber) Tiež predám jednu Halogénovú žiarovku Halogen Lamp Amart Europe G4, 20W, 1 kus, cena 1,- Euro (Cena + poštovné alebo osobný odber) Sú nové, nepoužité.
GENERÁTOR TEPLA na úsporu elektriny
GENERÁTOR TEPLA na vykurovanie priestorov «Slnko inteligentné dieťa duálne» Jedná sa o jedinečné zariadenie, ktoré dokáže vykurovať priestory alebo byt a ušetriť až do 60% elektriny. Vzhľadom na situáciu, ktorá sa odohráva na Slovensku, a problémy, ktoré môžu vzniknúť v súvislosti s energetickými zdrojmi, je to ideálna voľba, ako ušetriť peniaze. môže byť inštalovaný aj v kanceláriách a technických priestoroch. Všetko, čo generátor potrebuje, je okno! Ako to funguje? Bivalentné generátory tepla sú univerzálne zariadenia, ktoré na vykurovanie priestorov využívajú slnečnú a elektrickú energiu. Vďaka využitiu slnečnej energie sú najekonomickejšími a najekologickejšími vykurovacími zariadeniami. Generátor tepla je nainštalovaný na ktoromkoľvek z vašich okien. Pri štandardnej veľkosti okna nezaberá viac ako 30% okna (Veľkosť generátora tepla = 500x1120mm), takže nezasahuje do vniknutia slnečného svetla Generátor je súčasťou zásuvky 220V. Na zadnej strane generátora sú solárne panely, ktoré zase akumulujú energiu na vykurovanie. Nastavíte potrebnú teplotu na generátore a v závislosti od hustoty oblakov generátor zahreje vašu miestnosť. Ak nastavíte vysokú teplotu a generátor nemá dostatok slnečnej energie na ohrev nastavenej teploty, bude sa napájať energiou zo zásuvky. Takže aj pri zamračenom počasí ušetríte od 30% do 55% spotrebovanej elektriny. Ako sa inštaluje generátor tepla? Je to také jednoduché! Bivalentné generátory tepla sú inštalované na parapetoch vášho domova. Nie je potrebná žiadna špeciálna inštalácia. Po inštalácii stačí zariadenie zapojiť a nastaviť požadovanú teplotu.
✅Tattoo set
predám tetovaci set, komplet sada na tetovanie tak ako je na foto, 2x strojceky na tetovanie jeden na linky a druhy tienovanie/vyplnovanie 1x vykony zdroj pre tetovacie strojceky 1x plosky pedal s clip cordom 1x A&D osetrujuci krem 20x flasticiek s farbou 20x sterilnych ihiel roznych typov 2x kvalitne hlinikove gripy nastavitelne 10x kovove tipy a 10x dlhe plastove jednorazove tipy 1x koza na skusobne tetovanie 1x prenasaci papier 50x nadobky na farbu 1x drziak na nadobky s farbou 1x naradie na cistenie gripov 10x cierne gumicky 10x prstenove gumicky 10x velke gumicky 1x nastavovacie naradie pošlem aj postov na dobierku cena je pevna aktuálne do zmazania !