inzercia, predaj, predám, bazár

1,5 izbové byty v štandarde a s vlastným pozemkom Rohožník

Kategória: Byty

Naša realitná kancelária Vám ponúka bývanie v tichom prostredí s najkrajším výhľadom v širokom okolí. Možnosť zrelaxovať, načerpať silu a užiť si krásu Malých Karpát. Svojím atraktívnym prostredím tak poskytuje novým obyvateľom množstvo zaujímavých alternatív trávenia voľného času. Ďalším lákadlom pre turistov a predovšetkým pre mladé rodiny je stále sa rozvíjajúca agroturistika. Obec je vzdialená 12 km od okresného mesta Malacky odkiaľ máte dopravné napojenie na diaľnicu D2 smer Bratislava/Brno. V blízkej budúcnosti bude diaľničný zjazd zo smeru Rohožník pri vjazde do Malaciek, čo Vám uľahčí cestovanie. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť akou sú napríklad materská škôlka, základná škola, lekári, obchody, lekáreň a ďalšie. Výnimočnosť projektu je v jeho modernom prevedení spolu s nízko eneregetyckými požiadavkami. V bytovom projekte Vám ponúkame 3 jednoizbové byty nie len s peknou výmerou, ale aj s terasou a vlastným pozemkom, predprípravou na klimatizáciu, žalúzie a hlavne sú byty v kvalitnom prevedení Štandard. Byty sú v rôznych veľkostiach a každý je orientovaný na inú stranu. Treba si dôjsť vybrať ten Váš, ktorý Vám bude vyhovovať.
- Byty v projekte sú 1,5 a 1 izbové s vlastným pozemkom.
- Každý byt má svoje parkovacie státie a pivničnú kobku na svojom poschodí.
- Byty sa predávajú v štádiu Štandard vo veľmi kvalitnom prevedení
- Byty majú aj predprípravu na klimatizáciu.

Benefity bývania:
- Občianska vybavenosť: len na skok od obchodu, lekárne, lekára, školy, škôlky. Všetky potrebné veci sú naozaj blízko.
- Lokalita: projekt sa nachádza v tichom a príjemnom prostredí odkiaľ môžete ísť na turistiku alebo na prechádzku do prírody, ale tak isto to máte blízko do okresného mesta Malacky.
- Moderná dispozícia.
- Kvalitné prevedenie.
- Kompletný právny a realitný servis.
- Kompletný finančný servis.
1,5 izbový byt o veľkosti 40,01m2 s plochou pozemku 30m2 je za 99 000 € v štádiu Štandard. Cena je bez parkovacieho miesta a pivničnej kobky.
1,5 izbový byt o veľkosti 42,30m2 s plochou pozemku 30m2 je za 101 000 € v štádiu Štandard. Cena je bez parkovacieho miesta a pivničnej kobky.
1 izbový byt o veľkosti 38,25m2 s plochou pozemku 13m2 je za 89.000€ v štádiu Štandard. Cena je bez parkovacieho miesta a pivničnej kobky.

Cena parkovacieho miesta: 3.000€ a cena pivničnej kobky: 2.000€

Dôležitým prvkom pri kúpe nehnuteľností nie je len samotná nehnuteľnosť, ale aj kvalita a rýchlosť pri vybavovaní právnych a finančných služieb.

Bližšie informácie a obhliadky na tel. č. mail: pavlik@

Reality Záhorie
Patrik Pavlík
tel. č.
email: pavlik@

Pre viac exkluzívnych ponúk navštívte našu web stránku
1,5 izbové byty v štandarde a s vlastným pozemkom Rohožník
Podobné inzeráty
POSLEDNÝ VOĽNÝ BYT 2 izbový byt s balkónom v...
TUreality Vám ponúka na predaj moderné bývanie pri rieke v Tomášikove. POSLEDNÝ 2 IZBOVÝ BYT V PREDAJI!!! Výstavba 1.etapy bytového domu pozostáva z troch vchodov, v ktorých sa nachádza spolu 19 bytových jednotiek. Ku každému bytu je vlastné parkovacie miesto! Prízemné byty budú 2 izbové s predzáhradkami - 5x, Byty 2.NP budú 1 izbové 2x a 2 izbové byty - 5x, Ceny 1 izbových začínali od 59.046 € - podľa rozlohy bytu = 2.etapa vo výstavbe / predaji! Ceny 2 izbových začínajú od 78.436 € - podľa rozlohy bytu = 2.etapa vo výstavbe / predaji! 1 izbové byty sú rozlohy 36,07 m2 a 40,30m2 -VYPREDANÉ = 2.etapa vo výstavbe / predaji! 2 izbové byt rozlohy 49,92m2 POSLEDNÝ BYT V PREDAJI!!! V ponuke ešte Mezonetove byty - Pre konkrétnu ponuku / info o voľných bytoch ma neváhajte kontaktovať. V ponuke sú aj ďalšie možnosti: Prízemné byty budú 2 izbové s predzáhradkami - 5x - VYPREDANÉ = 2.etapa vo výstavbe / predaji!, Byty 3.NP budú 1 izbové - 1x, a 2 izbové mezonetové - 6x. Všetky byty budú vybavené v štandardne, ktorý pozostáva z obkladov, dlažby, sanity, podlahy, dvier, kotla. Vykurovanie je riešené vlastným plynovým kotlom, čo zabezpečuje nízke náklady. Bytový dom bude dokonca energetickej triedy A1! Všetky byty sú skvele dispozične riešené. Ideálne bývanie pre rodiny s deťmi, mladé páry, či jednotlivcov v lone prírody. Dom sa nachádza pri rieke Čierna voda obklopený lesom, kde môžete načerpať energiu, či relaxovať po náročnom dni. Prístupová cesta bude slúžiť len pre obyvateľov bytového domu. Kolaudácia júl 2022. Obec Tomášikovo je vzdialená 15 minút od okresného mesta Galanta a 15 minút od mesta Dunajská Streda. Rekreačná oblasť je zameraná na cykloturistiku, rybolov a termálne pramene. Nachádza sa tu národná kultúrna pamiatka Vodný mlyn Tomášikovo. Som stavebná inžinierka, nehnuteľnosť vo výstavbe pravidelne navštevujem, disponujem projektovou dokumentáciou a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@ alebo na +421 41 321 7800.
3.NP: 2 a 3 izbové MEZONETY
Tomášikovo pri rieke
TUreality ponúka na predaj moderné bývanie pri rieke v Tomášikove. Výstavba 1.etapy bytového domu pozostáva z troch vchodov, v ktorých sa bude nachádzať spolu 19 bytových jednotiek. Ku každému bytu je vlastné parkovacie miesto! Ceny začínajú od 106 337,20€ - podľa rozlohy bytu. Byty 3.NP budú 1 izbové - 1x, 2 izbové mezonetové - 1x, 3 izbové mezonetové - 5x. Rozlohy 3iz. bytov 68,84m2 - 71,12m2. Cena 2 izbového (1x) mezonetového bytu 68,84m2 je 106.337,20€. Ceny 3 izbových (5x) mezonetových bytov je od podľa rozlohy 68,84 -71,12m2, cena od 106.337,20 do 112.471,60 € - podľa rozlohy bytu. Pre konkrétnu ponuku / info o voľných bytoch ma neváhajte kontaktovať. V ponuke sú aj ďalšie možnosti: Prízemné s predzáhradkou 2 izbové byty - 1x Byty 2.NP budú 1 izbové - 2x, a 2 izbové - 5x, Byty 3.NP budú 1 izbové - 1x, 3 izbové mezonetové - 5x, 2 izbové mezonetové - 1x,. Všetky byty budú vybavené v štandardne, ktorý pozostáva z obkladov, dlažby, sanity, podlahy, dvier, kotla. Vykurovanie je riešené vlastným plynovým kotlom, čo zabezpečuje nízke náklady. Bytový dom bude dokonca energetickej triedy A1! Všetky byty sú skvele dispozične riešené. Ideálne bývanie pre rodiny s deťmi, mladé páry, či jednotlivcov v lone prírody. Dom sa nachádza pri rieke Čierna voda obklopený lesom, kde môžete načerpať energiu, či relaxovať po náročnom dni. Prístupová cesta bude slúžiť len pre obyvateľov bytového domu. Kolaudácia júl 2022. Obec Tomášikovo je vzdialená 15 minút od okresného mesta Galanta a 15 minút od mesta Dunajská Streda. Rekreačná oblasť je zameraná na cykloturistiku, rybolov a termálne pramene. Nachádza sa tu národná kultúrna pamiatka Vodný mlyn Tomášikovo. Som stavebná inžinierka, nehnuteľnosť vo výstavbe pravidelne navštevujem, disponujem projektovou dokumentáciou a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo najradŠej na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@ alebo na +421 41 321 7800.
Na predaj 2,5-izbový byt s vlastným pozemkom v obci Zbehňov
EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj 2 byty 2,5-izbové po kompletnej rekonštrukcii v bytovom dome v krásnej obci Zbehňov !!! Každý byt s vlastným pozemkom je obrovským bonusom tejto ponuky. Bytový dom má štyri bytové jednotky. Aktuálne sa predávajú prvé dva 2,5-izbové byty a v dohľadnej dobe budú v ponuke aj ďalšie 2 byty, ktoré sú 4-izbové. Link na videoobhliadku: Pripravená vizualizácia realizácie obnovy celého bytového domu pre Vašu lepšiu predstavu. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Obec: Zbehňov okres Trebišov * Predmet: v predaji 2x 2,5-izbový byt * Počet bytových jednotiek: 4 (2x 2,5-izbový byt, 2x 4-izbový byt) s vlastným pozemkom *Stav: kompletná rekonštrukcia * Podlahová plocha: Byt 1: 57,03 m2 + 249 m2 pozemok Byt 2: 57,03 m2 + 188 m2 pozemok * Energetický certifikát bytový dom nemá KONŠTRUKCIA DOMU: * Konštrukcia: zmiešaná (tehla + kameň) * Strecha: plechová s drevenou nosnou konštrukciou * Inžinierske siete: elektrina, studňa, žumpa * momentálne v ponuke po rekonštrukcii prvé 2 byty POPIS BYTOV S POZEMKOM: * Byt č. 1: - úžitková plocha 57,03 m2 - pozemok o veľkosti 249 m2 - byt po kompletnej rekonštrukcii v stave holobyt - 2x nepriechodné izby + kuchyňa s obývačkou - kúpeľňa s WC - orientácia V/J * Byt č.2: - úžitková plocha 57,03 m2 - pozemok o veľkosti 188 m2 - byt po kompletnej rekonštrukcii v stave holobyt - 2x nepriechodné izby + kuchyňa s obývačkou - kúpeľňa s WC - Orientácia V LOKALITA A OKOLIE: - nehnuteľnosť sa nachádza v peknej obci iba 900 m od mesta Sečovce - bezproblémoví susedia - novovzniknutá ulica s novostavbou a plánovanou ďalšou výstavbou RD - kompletná občianska vybavenosť v neďalekom meste Sečovce – pošta, banky, škola (jasle, MŠ, SŠ), poliklinika, kompletná sieť obchodov a služieb - dopravná vybavenosť – v obci SAD (bezproblémová dostupnosť do okolitých miest Sečovce, Trebišov, Michalovce, Vranov n.T., Košice) CENA A PLATBA: - cena za byt s pozemkom 74.990 EUR - byty sú kúpou voľné - bez tiarch - platba v hotovosti alebo prostredníctvom úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením).
2 izbové byty v II. etape projektu Záruby Rohožník
Naša realitná kancelária Vám ponúka bývanie v tichom prostredí s najkrajším výhľadom v širokom okolí. Možnosť zrelaxovať, načerpať silu a užiť si krásu Malých Karpát. Svojím atraktívnym prostredím tak poskytuje novým obyvateľom množstvo zaujímavých alternatív trávenia voľného času. Ďalším lákadlom pre turistov a predovšetkým pre mladé rodiny je stále sa rozvíjajúca agroturistika. Obec je vzdialená 12 km od okresného mesta Malacky odkiaľ máte dopravné napojenie na diaľnicu D2 smer Bratislava/Brno. V blízkej budúcnosti bude diaľničný zjazd zo smeru Rohožník pri vjazde do Malaciek, čo Vám uľahčí cestovanie. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť akou sú napríklad materská škôlka, základná škola, lekári, obchody, lekáreň a ďalšie. Výnimočnosť projektu je v jeho modernom prevedení spolu s nízko energetyckými požiadavkami. V bytovom projekte sú 2 etapy ktoré sú rozdelené po 30 bytov. Každý byt má vlastnú pivničnú kobku a parkovacie státie. Na dolnom podlaží Vám ponúkame byty s vlastnými pozemkami a krásnym ničím nerušeným výhľadom na Malé Karpaty. - Byty v projekte sú 1 a 2 izbové za dostupné ceny. - Každý byt má svoje parkovacie státie a pivničnú kobku na svojom poschodí. - Byty sa predávajú v štádiu Holobyt, ale je možnosť dokončenia do Štandardu. - Každý byt má predprípravu na klimatizáciu - Každý byt má balkón - Štandard je individuálny, to znamená, že si kupujúci vie navoliť štandard podľa vlastného výberu. - KOLAUDÁCIA 6/2023 Výber bytov ná webovej stránke: Benefity projektu: - Občianska vybavenosť: len na skok od obchodu, lekárne, lekára, školy, škôlky. Všetky potrebné veci sú naozaj blízko. - Lokalita: projekt sa nachádza v tichom a príjemnom prostredí odkiaľ môžete ísť na turistiku alebo na prechádzku do prírody, ale tak isto to máte blízko do okresného mesta Malacky. -Ponuka bytov: V ponuke je celkovo 60 bytov. 24 jednoizbových a 36 dvojizbových. - Moderná dispozícia. - Kvalitné prevedenie. - Kompletný právny a realitný servis. - Kompletný finančný servis. 2 izbové byty o veľkosti 52,76m2 s balkónom o veľkosti 5,82m2 za 119.000€ v štádiu HOLOBYT. Cena je bez parkovacieho miesta a pivničnej kobky. 2 izbové byty o veľkosti 53,54m2 s balkónom o veľkosti 3,6m2 za 119.000€ v štádiu HOLOBYT. Cena je bez parkovacieho miesta a pivničnej kobky Cena parkovacieho miesta: 4.000€ a cena pivničnej kobky: 2.000€ Dôležitým prvkom pri kúpe nehnuteľností nie je len samotná nehnuteľnosť, ale aj kvalita a rýchlosť pri vybavovaní právnych a finančných služieb. Bližšie informácie a obhliadky na tel. č. mail: pavlik@ Reality Záhorie Patrik Pavlík tel. č. email: pavlik@ Pre viac exkluzívnych ponúk navštívte našu web stránku
1,5 izbový byt v kľudnom prostredí obce Rohožník, Malacky
Naša realitná kancelária Vám ponúka bývanie v tichom prostredí s najkrajším výhľadom v širokom okolí. Možnosť zrelaxovať, načerpať silu a užiť si krásu Malých Karpát. Svojím atraktívnym prostredím tak poskytuje novým obyvateľom množstvo zaujímavých alternatív trávenia voľného času. Ďalším lákadlom pre turistov a predovšetkým pre mladé rodiny je stále sa rozvíjajúca agroturistika. Obec je vzdialená 12 km od okresného mesta Malacky odkiaľ máte dopravné napojenie na diaľnicu D2 smer Bratislava/Brno. V blízkej budúcnosti bude diaľničný zjazd zo smeru Rohožník pri vjazde do Malaciek, čo Vám uľahčí cestovanie. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť akou sú napríklad materská škôlka, základná škola, lekári, obchody, lekáreň a ďalšie. Výnimočnosť projektu je v jeho modernom prevedení spolu s nízko eneregetyckými požiadavkami. V bytovom projekte Vám ponúkame 3 jednoizbové byty nie len s peknou výmerou, ale aj s terasou a vlastným pozemkom, predprípravou na klimatizáciu, žalúzie a hlavne sú byty v kvalitnom prevedení Štandard. Byty sú v rôznych veľkostiach a každý je orientovaný na inú stranu. Treba si dôjsť vybrať ten Váš, ktorý Vám bude vyhovovať. - Byty v projekte sú 1,5 a 1 izbové s vlastným pozemkom. - Každý byt má svoje parkovacie státie a pivničnú kobku na svojom poschodí. - Byty sa predávajú v štádiu Štandard vo veľmi kvalitnom prevedení - Byty majú aj predprípravu na klimatizáciu. Benefity bývania: - Občianska vybavenosť: len na skok od obchodu, lekárne, lekára, školy, škôlky. Všetky potrebné veci sú naozaj blízko. - Lokalita: projekt sa nachádza v tichom a príjemnom prostredí odkiaľ môžete ísť na turistiku alebo na prechádzku do prírody, ale tak isto to máte blízko do okresného mesta Malacky. - Moderná dispozícia. - Kvalitné prevedenie. - Kompletný právny a realitný servis. - Kompletný finančný servis. 1,5 izbový byt o veľkosti 40,01m2 s plochou pozemku 30m2 je za 99 000 € v štádiu Štandard. Cena je bez parkovacieho miesta a pivničnej kobky. 1 izbový byt o veľkosti 38,25m2 s plochou pozemku 13m2 je za 89.000€ v štádiu Štandard. Cena je bez parkovacieho miesta a pivničnej kobky. Cena parkovacieho miesta: 3.000€ a cena pivničnej kobky: 2.000€ Dôležitým prvkom pri kúpe nehnuteľností nie je len samotná nehnuteľnosť, ale aj kvalita a rýchlosť pri vybavovaní právnych a finančných služieb. Bližšie informácie a obhliadky na tel. č. mail: pavlik@ Reality Záhorie Patrik Pavlík tel. č. email: pavlik@ Pre viac exkluzívnych ponúk navštívte našu web stránku
3.NP: 2 a 3 izbové MEZONETY v štandarde s parkovaním...
TUreality ponúka na predaj moderné bývanie pri rieke v Tomášikove. Výstavba 1.etapy bytového domu pozostáva z troch vchodov, v ktorých sa bude nachádzať spolu 19 bytových jednotiek. Ku každému bytu je vlastné parkovacie miesto! Byty 3.NP: 2 izbové mezonetové - 1x, 3 izbové mezonetové - 5x. Rozlohy 3iz. bytov 68,84m2 - 71,12m2. 2 izbového (1x) mezonetového bytu 68,84m2 3 izbových (5x) mezonetových bytov je od podľa rozlohy 68,84 -71,12m2. Pre bližšie informácie o polohe, rozlohe, cene, dostupnosti ma neváhajte kontaktovať! V ponuke sú aj ďalšie možnosti: Prízemné s predzáhradkou 2 izbové byty - 1x - VYPREDANÉ, PREDPREDAJ 2.ETAPY ZAHÁJENÝ, Byty 2.NP budú 1 izbové - 2x, a 2 izbové - 5x - VYPREDANÉ, PREDPREDAJ 2.ETAPY ZAHÁJENÝ, Všetky byty budú vybavené v štandardne, ktorý pozostáva z obkladov, dlažby, sanity, podlahy, dvier, kotla. Vykurovanie je riešené vlastným plynovým kotlom, čo zabezpečuje nízke náklady. Bytový dom bude dokonca energetickej triedy A1! Všetky byty sú skvele dispozične riešené. Ideálne bývanie pre rodiny s deťmi, mladé páry, či jednotlivcov v lone prírody. Dom sa nachádza pri rieke Čierna voda obklopený lesom, kde môžete načerpať energiu, či relaxovať po náročnom dni. Prístupová cesta bude slúžiť len pre obyvateľov bytového domu. 02/2023. Obec Tomášikovo je vzdialená 15 minút od okresného mesta Galanta a 15 minút od mesta Dunajská Streda. Rekreačná oblasť je zameraná na cykloturistiku, rybolov a termálne pramene. Nachádza sa tu národná kultúrna pamiatka Vodný mlyn Tomášikovo. Som stavebná inžinierka, nehnuteľnosť vo výstavbe pravidelne navštevujem, disponujem projektovou dokumentáciou a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo najradŠej na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@ alebo na +421 41 321 7800.