inzercia, predaj, predám, bazár

19 ks pohárikov zo sviečok na DIY tvorenie, aranžovanie...

Kategória: Sklo, keramika

- rastlinky su inšpirácia ;)
Rzmery;:
Výška: 6,5 cm
Priemer: hore - 7 cm, dolu - 5 cm

Cena:
1 kus: 0,4€
19 kusov: 6€
Na dobierku neposielam. Možný osobný odber alebo po pripísaní platby na účet pošlem Poštou alebo cez Packetu (+ poštovné podľa ich tarify)
V prípade záujmu ma kontaktujte, prosím, cez formulár.
19 ks pohárikov zo sviečok na DIY tvorenie, aranžovanie...
Podobné inzeráty
Retro keramické sady na alkohol
Predám 3 retro keramické sady na víno/alkohol. Každá sada sa skladá z džbánika a 6 pohárikov. 1. sada - bača s fľašou a 6 pohárikov s hroznovým strapcom, 2. sada - veľká ryba a 6 pohárikov v tvare malých rybičiek, 3. sada - kohút a 6 pohárikov v tvare kuriatok. Všetky sady sú kompletné a bez poškodení v perfektnom stave - boli iba vystavované vo vitríne. Vek odhadom cca 30 až 40 rokov. Cena za sadu, prípadne ponúknite
15 ks rovnakých pohárikov zo sviečok
+ 1 rozrobený - namaľované kontúry zimnej krajiny farbami na sklo ( mal to byť "zimný" svietnik, ale nestíham ) - na tvorenie, aranžovanie, dekorovanie... - tieto poháriky majú tvar súdočka, Rozmery;: Výška: 7cm Priemer: hore - 7,5 cm, dolu - 5 cm, v strede cca 8 cm Cena: 1 kus: 0,4€ 15 kusov: 5€ Na dobierku neposielam. Možný osobný odber alebo po pripísaní platby na účet pošlem Poštou alebo cez Packetu (+ poštovné podľa ich tarify) V prípade záujmu ma kontaktujte, prosím, cez formulár.
Sklo na aranžovanie
Predám veľkú sklenenú nádobu na aranžovanie. Priemer 50cm ,výška 25cm. Vhodná na aranžovanie tak do interiéru ako aj exteriéru. Najlepšie osobný odber. V okolí RS možnosť dovozu. Tel:
Keramické súpravy
Ponúkam : Modrú karafu a 6 pohárikov, cena 6 EUR, Hnedú dvojfarebnú karafu a 6 pohárikov, cena 6 EUR. Hnedý krčah a 5 malých krčahov, cena 8 EUR. Plus poštovné.
Karafa a 6 pohárikov
Predám karafu a 6 pohárikov. Číslo vymyslené, poprosím cez mail.
Bulharská keramika - poháriky a džbánik 19 cm
Bulharská keramika - set 5 pohárikov a jeden džbánik. Džbánok má štítok s bulharským výrobcom. Výška džbánika - 19 cm Výška pohárikov - 5 cm