inzercia, predaj, predám, bazár

1955 Volkswagen beetle oval - chrobák

Kategória: Veterány

Na predaj kompletne zreštaurovaný do posledného detailu. Rok výroby júl 1955. Registrácia na bielych značkách, platná STK. prerobený na 12voltov. Treba vidiet a vyskúšať, pretože fotky nedokážu vyjadriť kvalitu tohoto vetránu. Veľa náhradných dielov k vetránu. Dôvod predaja je prechod na strarý Mercedes.
V prípade záujmu link na youtube:
1955 Volkswagen beetle oval - chrobák
Podobné inzeráty
Spätné zrkadlá VW Chrobák/Brouk/Beetle od r.v. 1955 org. DE
Predám spätné zrkadlá na VW Chrobák/Brouk/Beetle od r.v. 1955 do r.v. 1973 všetko org. Nemecko. Cena: vonkajšie - 29€ vnútorné - 25€ Ceny sú orientačné = dohoda pri odbere. Kontakt telefonicky alebo mailom na: vwbrouk@ Inzerát platí do zmazania
VW Chrobák/Brouk/Beetle/Käfer ovál
Predám vyobrazené náhradné diely na VW chrobák ovál. Predávam iba ako celok.
1955 VW Beetle oval
Kompletne zreštaurovaný Volkswagen Beetle - August 1955. Vozidlo je na bielych značkách s platnou STK. Auto je v celý čas po rekonstrukcii v garáži. Treba osobne vidiet, skontrolovať a vyskušať. Opis v inzeráte by nebol adekvátny stavu vozidla pri osobnej prehliadke v Chorvátskom Grobe. link na youtube video:
Volkswagen Chrobak Bubble Beetle pickup 1960 special s TP
Volkswagen Chrobak Bubble Beetle pickup 1960 special benzin SK-91905 Trstin
Volkswagen chrobak beetle 1300 rv 1972 s TP
Volkswagen chrobak beetle 1300 rv 1972 s TP SK-91905 Trstin
Volkswagen Kafer Beetle Chrobák VW 1200
Dobrý deň, dávam do ponuky môjho miláčika. Volkswagen Kafer Beetle Chrobák VW Herbie. Rok narodenia 1960, štyri miesta na sedenie, čerstvo po STK (3/2025), EK sa pri tomto ročníku nevykonáva. PZP je 33€/ročne Biele ŠPZ, užite si každodennú jazdu! Motoricky je v poriadku, karoséria je v pôvodnom srave a zaslúžila by si obnovu. Ale kľudne v tomto stave môže slúžiť aj niekoľko rokov... Herbie je garážovaný, možné obhliadky po dohode Emailom Podunajské Biskupice Cena je pevná 5950€ , poprosím len vážnych záujemcov, ktorí akceptujú moju cenu. K autíčku je nosič na kufor na zadnú kapotu plus štýlový retro kufor, biele lemy na pneu, originál vw autorádio, prídavné hmlové svetlá predné, zadná hmlovka, autoplachta, kryt na motor, náhradné žiarovky, misky pod kľučky a kopec drobností... Momentálne sú na aute reklamné nálepky, ktoré budú pri predaji odstránené, ďakujem za pochopenie. Poprosím prvý kontakt cez email!!! Ďakujem za pochopenie. Telefón nedviham.