inzercia, predaj, predám, bazár

1i zrekonštruovaný bytu v Dúbravke

Kategória: Byty


PRE AKTUÁLNE FOTOGRAFIE UŽ ZREKONŠTRUOVANÉHO BYTU MI RPOSÍM ZANECHAJTE ODKAZ S VAŠOU E-MAIL ADRESOU A JA VÁM ICH OBRATOM ZAŠLEM.

...kompletná rekonštrukcia, vynovené spoločenské priestory, kamerový systém, ranné slnečné lúče....to je to čo ponúka táto atraktívna nehnuteľnosť.

Byt, ktorý Vám chcem predstaviť sa nachádza v mestskej časti Dúbravka na ulici Karola Adlera 3.

Veľkou výhodou je, že byt prešiel v septembri 2022 kompletnou rekonštrukciou, preto nie sú potrebné žiadne zásadné opravy. Nová voda, elektrické rozvody, laminátové podlahy, sanita a bezpečnostné dvere - stačí zariadiť a už len bývať.

Výmerou ide o jednoizbový byt s rozlohou 37 m2. Aktuálny pôdorys bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, záchoda, kuchyne a priestrannej spálne. Okna bytu sú orientované na východ, čo znamená krásne slnečné rána. V cene je zahrnutá aj pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne.

Byt je bez ťarchy a k dispozícií je ihneď.

Výhodou bytu je, že sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome s vynovenými spoločenskými priestormi, ktoré sú monitorované kamerovým systémom.
Čistý a udržiavaný vchod je zárukou skvelého a príjemného dojmu z celého bytového domu. Súčasťou domu sú aj 2 nové výťahy, pričom správca bytového domu je UDRŽBA DOMOV s.r.o.

Dôležité je spomenúť aj atraktívnosť danej lokality. V blízkosti bytového domu sa nachádza základná škola a materské školy. Obchodný dom SARATOV je od bytu vzdialený len 5 minút a Lidl 10 minút pešou chôdzou.

Mestská časť Dúbravka zároveň ponúka komplexnú sociálnu vybavenosť. Neďaleko sa nachádza aj miestna časť Bory, kde sa nachádza Bory Mall, Hornbach a Mercury Market. V blízkosti sa nachádza aj veľkoobchod METRO.

Daná lokalita je atraktívna aj v oblasti voľnočasových aktivít. Na svoje si príde nie len jednotlivec, ale aj rodiny s deťmi. Mestská časť Dúbravka ponúka futbalové štadióny, park na Pekníkovej ulici, prípadne park družby, ktoré sú vhodné na športovanie, zábavu a samozrejme aj oddych.

Kompletná rekonštrukcia bytu, vynovené spoločenské priestory, skvelá mestská časť a mnoho ďalších pozitívnych aspektov tejto ponuky je zárukou skvelého bývania. Najlepším riešením je avšak vidieť tento atraktívny byt naživo a preto ma v prípade záujmu o obhliadku danej nehnuteľnosti kľudne kontaktujte.

Ak máte záujem o doplňujúce informácie, alebo by ste si radi prišli byt pozrieť osobne, zavolajte mi na číslo , alebo napíšte emial: info@
Poschodie: 4
Počet izieb: 1
Celková rozloha: 37m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: neuvedené
Plyn: áno
Internet: optika
Pivnica: áno
Výťah: áno
Postavené z: panel
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
1i zrekonštruovaný bytu v Dúbravke
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
Presvetlený 2 izbový byt pri OC Saratov. Kľúčiky od bytu mám
Vladimír Matrka – RK Dubrawa Real, s.r.o. ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení majiteľa dispozične účelne riešený 2 izbový byt na Fedákovej ulici v Dúbravke, hneď vedľa nákupného OC Saratov. Náš ponúkaný byt sa nachádza 5/8 poschodí a má výmeru 47,3m2. Orientácia bytu je na východnú stranu, čiže počas letných mesiacov sa neprehrieva. Priame slnečné lúče prenikajú do bytu len v dopoludňajších hodinách. K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemí. Dispozične je byt riešený, že vstupnými dverami sa dostaneme chodbou do obývačky a z nej do spálne. Vedľajšou malou chodbičkou do kuchyne. Na chodbe je samostatné WC a kúpeľňa. S majiteľom sme sa dohodli, že v byte ostáva všetko ako je vidieť vo fotodokumentácii. Byt prešiel dvojetapovou rekonštrukciou. Prvá prebehla v roku 2009, kedy boli osadené nové drevené eurookná ( priložená fotka s dátumom a výrobcom), položená dlažba na chodbe, osadené nové bezpečnostné vchodové 7 bodové dvere, zakúpená kuchynská linka a prerobená kúpeľňa a WC. Druhá rekonštrukcia prebehla v roku 2019 položením novej plávajúcej podlahy, osadením nových drevených zárubní a dverí z čerešňového dreva Solodoor, prerobením elektrických rozvodov, výmenou vodovodných, plynových a kanalizačných rozvodov. Bol zakúpený nový nábytok v obývačke skrinky a sedacia súprava, v spálni nová skriňa a manželská posteľ. Na chodbe je veľká roldorová skriňa. V kuchyni sa nachádza zánovná kuchynská linka s plynovým sporákom, elektrickou rúrou, chladničkou Gorenje a umývačkou riad Bosch. V kúpeľni ostáva zabudovaná automatická práčka Whirpool plnená zhora. Bytový dom je kompletne zaservisovaný. Je zateplený, s novou strechou s izolačnou termo vrstvou, má novú bránu na čip, v dome sú kamerové systémy, osadený nový výťah v roku 2015. V dome je zavedený optický internet, konkrétne náš byt využíva služby od Telekom. Priamo pred domom je veľké parkovisko. Mesačné poplatky sú v roku 2022 na dve osoby 125,-eur + 20,-eur elektrika + 7,-eur plyn. BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ! KĽÚČIKY OD BYTU MÁM STÁLE PRI SEBE, OBHLIADKA MOŽNÁ KEDYKOĽVEK: NÁZOR MAKLÉRA: Ide o obľúbený a v Dúbravke hojne zastúpený pôdorys 2 izbového bytu s priechodnými miestnosťami. Byt sa nachádza v udržiavanom a kompletne zaservisovanom bytovom dome, ktorý má výhľad na východnú stranu. Všetko, čo človek potrebuje nájde v okruhu domu do 5 minút. Zastávka autobusu 84, 20,23, 26,123 a električka 4 hneď pred domom. Nákupné centrum Saratov minúta chôdze. V blízkosti domu športový areál Pekníkova, zdravotné stredisko 5 minút, električkové a autobusové spojenie 1 minúta chôdze, proste všetko pri dome alebo v blízkosti domu. Tento byt môžem iba odporúčať. Nový majiteľ nemusí do bytu investovať žiadne peniaze, snáď len byt vymaľovať. NA BYTE NEVIAZNU ŽIADNE ŤARCHY. Čo dodať na záver? Iba to, že vás všetkých záujemcov pozývam na obhliadku. Byt je výborným riešením pre tých, ktorí chcú bývať v Dúbravke, v blízkosti lesov, špo
3- izbový byt v Dúbravke
Od 1.4.2023 pekne riešený 3- izbový byt v Dúbravke Na prenájom od 1.4.2023 veľmi pekne riešený 3- izbový byt v Dúbravke /17 ročná stavba/. Celková výmera 93 m2 + 5,22 m2 (/balkón), na 2 poschodí /2/5/, s výťahom, v peknom a tichom prostredí plnom zelene v Dúbravke s výbornou dopravnou infraštruktúrou. V blízkosti sa nachádzajú obchodné centrá, anglická škola a škôlka, Borry Mall, Volkswagen. Bližší popis : - priestranná obývacia izba s balkónom - 2 samostatné spálne - moderne zariadená kuchyňa s elektrospotrebičmi / vchod na balkón/ - špajza - kúpeľňa s hydro masážnym sprchovacím kútom - samostatná toaleta - priestranná chodba so zabudovaným šatníkom - parkety, dlažba Platobné podmienky: Cena : 650,- Euro mesačne + 170,- Euro energie a poplatky pre 2 osoby. Súčasťou bytu je aj garáž situovaná v podzemí domu. Cena prenájmu garáže je 110 Euro mesačne. Minimálna dĺžka prenájmu je 1 rok. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle .
2-izbový zrekonštruovaný byt s lógiou v Bratislave Dúbravke
Ponúkam na predaj zrekonštruovaný 2-izbový byt s lógiou v dobrej a príjemnej lokalite Bratislavy v Dúbravke ul. Ľuda Zúbka. Byt má orientáciu juho-západnú, a nachádza sa na 6.poschodí s výbornou dostupnosťou do centra, bezproblémovým parkovaním pred domom, v tesnej blízkosti je dom služieb s množstvom prevádzok, blízko hypermarket Kaufland, Tesco, zdravotné stredisko, škola, škôlka, ihrisko, zástavky MHD, atď. Pred domom je park s lavičkami a s veľkými stromami a detským ihriskom, viď obrázky a pôdorys bytu sú bližšie vo fotodokumentácii bytu. Celková úžitková plocha bytu je 45 m2. Dispozične dobre vyriešený byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou rolldor, samostatným WC a kúpeľňou so sprchovým kútom a práčkou, s chodby sa vstupuje do priestrannej obývačky s lógiou po celej dĺžke obývačky, ďalej je kuchyňa so vstavanou kuchynskou linkou a spotrebičmi a v rozšírení kuchyne je na mieru vyrobený jedálenský pult so stoličkami, skriňa na potraviny a chladnička, na konci je spálňa s priestranným úložným priestorom do Lka. V dome je novo zrekonštruovaný antikorový výťah a na schodiskách nájazdy pre detský kočík. V cene je pomoc s vybavením hypotekárneho úveru a právny servis v súvislosti s prevodom nehnuteľnosti do vlastníctva kupujúceho. Cena: 142.000,- Eur Kontakt: , beltin.petrik@
3.izbový byt  Nevidzany, posledné byty
J&MZ reality s.r.o. v zastúpení developera si Vám dovoľuje predstaviť zrekonštruovaný bytový dom v obci Nevidzany, okres Zlaté Moravce s vynikajúcou dojazdovou vzdialenosťou tak do Vrábeľ, Zlatých Moraviec ako aj samotnej Nitry . Obec Nevidzany ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, športoviská a samozrejmosťou je krásne, pokojné okolie. Precíznosť sa kládla v použitých materiáloch, ako aj na moderné vybavenie bytového domu vrátane rekuperačných zariadení, ktoré zabezpečia stále čerstvý vzduch a rovnako nemalú úsporu na kúrení. Podrobný popis na domovskej stránke. Bytový dom je skolaudovaný. Ponúkame Vám možnosť video prezentácie : * upozorňujem že pôdorysy bytov śu rôzne, rovnako aj dispozičné riešenia ! Prípadne : * upozorňujem že pôdorysy bytov śu rôzne, rovnako aj dispozičné riešenia ! Byty prízemie : Byt 1C Jedná sa o veľký trojizbový byt so samostatným vchodom z bočnej časti bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa ( cca 12,5 m2 ) zo zadne časti s krásnym výhľadom priamo na detské ihriská a zeleň . K bytu je možné dokúpiť pozemky v okolí, ktoré by boli v prípade kúpy vo Vašom výlučnom vlastníctve . Rovnako pozemky priamo za terasou bytu, ktoré umožnujú rôzne využitie a rozšírenie možností bytu ako takého . – pozemky je možné využiť na parkovisko, prípadne výstavbu privátneho ihriska, altánku a podobne . Výmera bytu bez terasy je 78,66m2m2 + terasa cca 12,5m2. Byt je možné zakúpiť v sume : 101.500,- eur Video prezentácia tohto bytu : Byt 1D Jedná sa o veľký dvojizbový byt so samostatným vchodom zo zadnej časti bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa ( cca 12,8 m2 ) zo zadne časti s krásnym výhľadom priamo na detské ihriská a zeleň . ( byt je možné prerobiť aj na trojizbový v prípade požiadaviek klienta ) K bytu je možné dokúpiť pozemky v okolí, ktoré by boli v prípade kúpy vo Vašom výlučnom vlastníctve . Rovnako pozemky priamo za terasou bytu, ktoré umožnujú rôzne využitie a rozšírenie možností bytu ako takého . – pozemky je možné využiť na parkovisko, prípadne výstavbu privátneho ihriska, altánku a podobne . Výmera bytu bez terasy je 72,88m2 + terasa cca 12,8 m2 . Byt je možné zakúpiť v sume : 94.600,- eur Byty 1NP ( na poschodí ) : Byt 2B Jedná sa o malý trojizbový byt so samostatným vstupom z bočnej strany bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa ( cca 27,6m2 ) zo zadne časti s krásnym výhľadom priamo na detské ihriská a zeleň . Rozmery terasy umožňujú jej rozdelenie na zimnú záhradu, a podobne . K bytu je možné dokúpiť pozemky v okolí, ktoré by boli v prípade kúpy vo Vašom výlučnom vlastníctve . – pozemky je možné využiť na parkovisko, prípadne výstavbu privátneho ihriska, altánku a podobne . Výmera bytu bez terasy je 60,40m2 + terasa cca 27,6m2 . Byt je možné zakúpiť v sume : 89
3.izbový byt  Nevidzany, posledné byty
J&MZ reality s.r.o. v zastúpení developera si Vám dovoľuje predstaviť zrekonštruovaný bytový dom v obci Nevidzany, okres Zlaté Moravce s vynikajúcou dojazdovou vzdialenosťou tak do Vrábeľ, Zlatých Moraviec ako aj samotnej Nitry . Bytový dom je skolaudovaný. Ponúkame Vám možnosť video prezentácie : * upozorňujem že pôdorysy bytov śu rôzne, rovnako aj dispozičné riešenia ! Prípadne : * upozorňujem že pôdorysy bytov śu rôzne, rovnako aj dispozičné riešenia ! Byty prízemie : Byt 1C Jedná sa o veľký trojizbový byt so samostatným vchodom z bočnej časti bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa ( cca 12,5 m2 ) zo zadne časti s krásnym výhľadom priamo na detské ihriská a zeleň . K bytu je možné dokúpiť pozemky v okolí, ktoré by boli v prípade kúpy vo Vašom výlučnom vlastníctve . Rovnako pozemky priamo za terasou bytu, ktoré umožnujú rôzne využitie a rozšírenie možností bytu ako takého . – pozemky je možné využiť na parkovisko, prípadne výstavbu privátneho ihriska, altánku a podobne . Výmera bytu bez terasy je 78,66m2m2 + terasa cca 12,5m2. Byt je možné zakúpiť v sume : 101.500,- eur Video prezentácia tohto bytu : Byt 1D Jedná sa o veľký dvojizbový byt so samostatným vchodom zo zadnej časti bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa ( cca 12,8 m2 ) zo zadne časti s krásnym výhľadom priamo na detské ihriská a zeleň . ( byt je možné prerobiť aj na trojizbový v prípade požiadaviek klienta ) K bytu je možné dokúpiť pozemky v okolí, ktoré by boli v prípade kúpy vo Vašom výlučnom vlastníctve . Rovnako pozemky priamo za terasou bytu, ktoré umožnujú rôzne využitie a rozšírenie možností bytu ako takého . – pozemky je možné využiť na parkovisko, prípadne výstavbu privátneho ihriska, altánku a podobne . Výmera bytu bez terasy je 72,88m2 + terasa cca 12,8 m2 . Byt je možné zakúpiť v sume : 94.600,- eur Byty 1NP ( na poschodí ) : Byt 2B Jedná sa o malý trojizbový byt so samostatným vstupom z bočnej strany bytového domu, k bytu prislúcha aj veľká terasa ( cca 27,6m2 ) zo zadne časti s krásnym výhľadom priamo na detské ihriská a zeleň . Rozmery terasy umožňujú jej rozdelenie na zimnú záhradu, a podobne . K bytu je možné dokúpiť pozemky v okolí, ktoré by boli v prípade kúpy vo Vašom výlučnom vlastníctve . – pozemky je možné využiť na parkovisko, prípadne výstavbu privátneho ihriska, altánku a podobne . Výmera bytu bez terasy je 60,40m2 + terasa cca 27,6m2 . Byt je možné zakúpiť v sume : 89.900,- eur. V bytovom dome je možné vybrať z jednotlivých bytových jednotiek ktoré pozostávajú z troj a dvoj izbových bytov ku ktorým je možné dokúpiť pozemky v okolí bytového domu, parkovacie miesta a podobné výhody ktoré Vám v budúcnosti spríjemnia pobyt . Každý byt sa odpredáva s vlastným elektrickým podlahovým vykurovaním modernej g