inzercia, predaj, predám, bazár

2-izb.byt,50m2,rekonštr.,Galaktická ul., sídl.Nad Jazerom

Kategória: Byty

Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt na Galaktickej ulici v Košiciach, Košice-časť Nad Jazerom.

2izbový byt má úžitkovú plochu 50m2, nachádza sa na 1.poschodí z 7, v zrekonštruovanom zateplenom panelovom bloku s výťahom. Pod bytom je ešte byt na prízemí.

Byt je čiastočne rekonštruovaný a ihneď obývateľný:
-murovaná kúpelňa s vaňou,
-podlahy-v izbách sú plávajúce podlahy. V kuchyni, v kúpelni a na chodbe je dlažba.
-plastové okná v celom byte
-rohová kuchynská linka so sporákom

Dispozícia bytu: Samostatná kuchyňa. Obývačka, cez ktorú sa prechádza do spálne. Samostatná spálňa. Kúpeľňa, samostatné wc. Chodba. K bytu patrí ešte pivnica.

Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku.

Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti.
Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Klaudia Heribanová, tel. č. ,
Obec: Košice-Nad Jazerom
Počet izieb: 2
Typ bytu: byt na 1. poschodí
Konštrukcia obytného domu: panel
Stav bytu: čiastočná rekonštrukcia
Vlastníctvo: osobné
Balkón: nie
Pivnica: áno
2-izb.byt,50m2,rekonštr.,Galaktická ul., sídl.Nad Jazerom
Podobné inzeráty
Na predaj pekný 2-izbový byt v Košiciach - sídl. Nad Jazerom
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pekný 2-izbový byt po staršej kompletnej rekonštrukcii na 6. poschodí v Košiciach Nad Jazerom – ulica Galaktická. Vyhľadávaná a veľmi obľúbená lokalita sídliska Nad Jazerom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Košice – sídlisko Nad Jazerom Ulica: Galaktická Predmet: 2 izbový byt Úžitková plocha: 52 m2 bez balkóna Poschodie: 6/7 Stav: staršia kompletná rekonštrukcia Orientácia: V/Z Mesačné náklady (1 osoba): 180 € (správa + elektrina + plyn) DISPOZÍCIA: - vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC - k bytu prináleží pivnica POPIS BYTU: * byt je po staršej kompletnej rekonštrukcii * nachádza sa na 6. poschodí * v celom byte sú plastové okná * 2 priestranné izby * murované bytové jadro * znížené stropy * úsporné osvetlenie * byt je dispozične vkusne vyriešený * útulný, slnečný byt vhodný na okamžité bývanie * ponuka krásne výhľady na okolitú zeleň či ihriská * k bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu * bytový dom: - panelový, napojený na všetky inžinierske siete - zateplený - zrekonštruované spoločné priestory - nový výťah - bezbariérový vchod do bytového domu LOKALITA a OKOLIE: * lokalita nachádzajúca sa na konci sídliska Nad Jazerom * veľmi pekné a príjemné prostredie plné zelene okolo bytového domu * vyhľadávaná lokalita pre ticho a kľud, ktorý je potrebný pre spokojný a šťastný život * kompletná občianska vybavenosť * bezproblémové parkovanie pred blokom – veľké parkovisko * nekonfliktní susedia CENA a PLATBA: * cena 119.990 € * byt je voľný od mája 2023 * platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na:
2-IZB. BYT 50m2 GALAKTICKÁ ULICA, NAD JAZEROM
Na predaj Vám ponúkame 2-izbový byt 50m2 na ulici Galaktická na sídlisku Nad Jazerom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, bezpečnostné dvere, elektrické rozvody) K bytu prislúcha pivnica. Energetický certifikát B Poschodie 1/7 (pod bytom je byt) Orientácia V-Z Byt je v osobnom vlastníctve, možnosť financovania cez hypotekárny úver. Obhliadky na čísle Cena 147 000,-Euro vrátane kompletného právneho servisu
2-IZB. BYT 50m2 GALAKTICKÁ ULICA, NAD JAZEROM
Na predaj Vám ponúkame 2-izbový byt 50m2 na ulici Galaktická na sídlisku Nad Jazerom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, bezpečnostné dvere, elektrické rozvody) K bytu prislúcha pivnica. Energetický certifikát B Poschodie 1/7 (pod bytom je byt) Orientácia V-Z Byt je v osobnom vlastníctve, možnosť financovania cez hypotekárny úver. Obhliadky na čísle Cena 137 000,-Euro vrátane kompletného právneho servisu
2-IZB. BYT 50m2 GALAKTICKÁ ULICA, NAD JAZEROM
Na predaj Vám ponúkame 2-izbový byt 50m2 na ulici Galaktická na sídlisku Nad Jazerom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, bezpečnostné dvere, elektrické rozvody) K bytu prislúcha pivnica. Energetický certifikát B Poschodie 1/7 (pod bytom je byt) Orientácia V-Z Byt je v osobnom vlastníctve, možnosť financovania cez hypotekárny úver. Obhliadky na čísle Cena 137 000,-Euro vrátane kompletného právneho servisu
3-izbový „pražský“ byt so 6-m lodžiou na sídl. Nad Jazerom
"Hľadáte pre seba, či svoju rodinu priestranný 3-izbový byt v tichom a príjemnom prostredí s výbornou občianskou vybavenosťou sídliska Nad Jazerom, ktorý by ste si navyše mohli zrekonštruovať podľa vlastných predstáv?“ Ing. Štefan GREGOR z RK DREAM REAL Vám ponúka možnosť kúpiť si tento renovovaný 3-izbový „pražský“ byt na Sputnikovej ul. (Košice IV - MČ Nad Jazerom). V lokalite, ktorú si zamilujete najmä vďaka príjemnému a tichému prostrediu s výbornou občianskou vybavenosťou, množstvom zelene, detskými a športovými ihriskami či rekreačnou oblasťou okolo jazera. Byt má podlahovú plochu 72 m2 a prislúcha k nemu 6-metrová zasklená lodžia (cez obývaciu izbu a kuchyňu), praktická komora (1 m2) na spoločnej chodbe pred bytom a pivnica (2,7 m2) v suteréne. Nachádza sa na 4. poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome. Vďaka svojej orientácii na Východ a Západ, je byt slnečný a príjemne presvetlený počas celého dňa. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj doma prostredníctvom Vášho mobilu či PC, na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA: Byt je po staršej čiastočnej rekonštrukcii (so zmenou pôvodnej dispozície) a vďaka absencii nosných priečok je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Po vstupe do bytu sa ocitnete v priestrannej predsieni, ktorá poskytuje množstvo priestoru pre vstavané skrine či komfortné privítanie všetkých Vašich hostí a vstupom do všetkých miestností bytu. Priestranná denná časť bytu (so západnou orientáciou) pozostáva z obývacej izby spojenej kuchyňou, priestorom pre pohodlné rodinné stolovanie, ale aj vstupom na 6-metrovú lodžiu, vďaka čomu je ideálna pre spoločné chvíle strávené s rodinou a priateľmi. Nočná časť bytu (s východnou orientáciou) je tvorená dvoma menšími izbami, vhodnými ako rodičovská a detská spálňa či pracovňa. Kúpeľňa s vaňou je murovaná a toaleta samostatná. V celom byte sú plastové okná. LOKALITA: Bytový dom je situovaný v košickej MČ Nad jazerom. V lokalite, ktorú si zamilujete najmä vďaka: - svojmu príjemnému a tichému prostrediu s výbornou občianskou vybavenosťou, - množstvom zelene, detskými a športovými ihriskami či - rekreačnou oblasťou okolo jazera, ktorá Vám poskytne kopec možností pre Vaše voľnočasové aktivity, či zaslúžený oddych :). V blízkosti bytového domu sú potraviny Milk-agro a Billa, pizzeria, fitness centrum, pošta či zastávky MHD (s linkami električiek 3, 7, 9, R2 a autobusov 28, 52, N7). V pešej dostupnosti je tiež Miestny úrad, kostol, základné školy (na Jenisejskej a Družicovej ul.) či Obchodná akadémia (na Polárnej ul.). CENA: 128.900,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, ZAVOLAJTE MI A DOHODNITE SI OBHLIADKU.
žiadaný pražský 4-izb byt loggia, 72 m2, Irkutská, Košice
NAJLACNEJŠÍ 4-IZB BYT NAD JAZEROM Ponúkame na predaj svetlý 4-izbový byt v pôvodnom stave, pražský typ bytu vo vyhľadávanej lokalite na ulici Irkutská, Košice – Nad Jazerom (ZAČIATOK SÍDLISKA) Byt okamžite voľný Podlahová plocha bytu 72 m2 Úžitková plocha bytu 67 m2 6-metrový balkón (cez 2 izby) – na západnej strane Orientácia – V/Z komora na spoločnej chodbe pred bytom pivnica v suteréne. Poschodie riadne 1./9.p (pod bytom je ďalší byt) Dispozícia: • Možnosť prepojenia kuchyne s obývačkou • 3x nepriechodné spálne a priechodná obývačka do kuchyne a jednej zo spálni • Byt má len jednu nosnú priečku medzi obývačkou a spálňou Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu cca 195 € Odkúpený pozemok pod bytovým domom Zateplený bytový dom Nový výťah, Nové vchodové brány, elektronický domový vrátnik, nové schránky Zrekonštruované spoločné priestory. Orientovaný je na Východ a Západ - príjemne presvetlenie celý deň VŠETKY IZBY SAMOSTATNÉ - NEPRIECHODNÉ. Byt je v pôvodnom stave okrem starších plastových okien. BYT SI VYŽADUJE KOMPLETNÚ REKONŠTRUKCIU. Veľkou výhodou je možnosť rekonštrukcie bytu podľa vlastných predstáv, nakoľko sa jedná o pražský typ bytu. Bytový dom je zateplený, vrátane obnovených spoločných priestorov, chodieb a nového výťahu. SLUŠNÝ VCHOD A SLUŠNÍ SUSEDIA. Bytový dom sa nachádza v pokojnej časti sídliska Nad Jazerom. Výborná poloha domu na začiatku Sídliska nad Jazerom zaručuje perfektnú dostupnosť do centra alebo na výpadovku mesta s napojením na všetky smery Bytový dom je umiestnený mimo rušnej cesty Pošta 2 minúty pešo Poliklinika 2 minúty pešo Multifunkčné ihrisko 5 minút pešo OC Branisko len 5 minút pešo (obchody, banky, rôzni obchodníci a služby) Kaufland do 10 minút pešo, Tesco do 15 minút pešo Zastávka MHD (BUS, električka) do 4 minút pešo Základné školy a škôlky v pešej dostupnosti do 3-10 minút pešo VÝBORNÁ CENA – najnižšia cena 4-izb bytu Nad Jazerom. Cena za byt : 141.000,- EUR Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Licencovaný maklér NARKS: Peter Gondoľ .