inzercia, predaj, predám, bazár

2-izbový apartmán 59 m2, 4 komplex Vineyards SPA Resort , Ah

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2238

Dispozícia: otvorenej obývacej izby s kuchynským kútom, jednej samostatnej spálne, kúpeľne s WC a balkónom (výhľad na more a okolie)

Rozloha: 59 m2

Vzdialenosť od mora: 2 km

Lokalita: Kableshkovo, Aheloy/Pomorie

Najbližšie letisko: 15km Burgas

Poschodie: 2 s výťahom

Stavba: tehla, kolaudácia 2008

Ročný poplatok: 600€

Občianska vybavenosť: v rámci komplexu a kompletná v neďalekom letovisku Aheloy

Cena: 46.500 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu a vybavenie)

Popis:

Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán neďaleko obce Aheloy a v blízkosti najznámejšieho čiernomorského letoviska Slnečné pobrežie.

4* Rezort Vneyards SPA je pekne umiestnený na kopci s krásnou panorámou a výhľadom na more v mestečku Kableshkovo. Čierne more je vzdialené 2 km a letisko Burgas – 15 km / 15 minút jazdy autom.

Apartmán má celkovú obytnú plochu 59 m2. a nachádza sa na 2. poschodí s výťahom.

Dispozične pozostáva z: otvorenej obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, kúpeľne s WC a balkónom. Z balkóna je krásny výhľad na more a okolie.

Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená a pripravená na užívanie.

Ročný udržiavací poplatok – 600 EUR

Nehnuteľnosť je súčasťou dovolenkového komplexu, ktorý je krásne situovaný medzi bohatými zelenými pastvinami a vinicami s krásnym panoramatickým výhľadom na more a okolie.

Rezort pozostáva zo série záhrad, ktoré spájajú rôzne apartmány. K dispozícii sú dva krásne bazény, reštaurácia, snack bar, detské ihrisko, potraviny a bar pri bazéne. Kúpele sú podľa vzoru tráckeho obydlia – v súlade so zaujímavou históriou lokality. Nájdete tu dostatok bezplatného parkovania a 24-hodinovú strážnu službu.

Komplex má dobrú polohu, ďaleko od hlučného mestského prostredia a zároveň len pár minút od veľkých miest. Najbližšie destinácie: letisko Burgas – 14 km, letovisko Slnečné pobrežie – 10 km, historické mesto Nessebar – 10 km, mesto Pomorie (morské a kúpeľné stredisko) – 10 km, mesto Burgas – 20 km. Najbližšia pláž je vzdialená len 2 km.

O komplexe:

O Vineyards Spa Resort:

Nachádza sa na pokojnom, pôvabnom mieste, na zvlnených kopcoch v údolí rieky Aheloy, s neuveriteľným panoramatickým výhľadom na more.

Na jeho území je dokonale skombinovaných 222 apartmánov, 34 viliek, 4-hviezdičkový hotel so sviežou zeleňou.

Komplex pre svojich návštevníkov ponúka:

– 2 vonkajšie bazény;

– krytý vyhrievaný bazén;

– SPA zóna;

– reštaurácia;

– bar pri bazéne;

– predajňa potravín;

– kozmetické štúdio;

– parkovisko;

– kancelária manažmentu hotela;

– 24/7 bezpečnosť

Lokalita:

Kableshkovo je malé mesto v obci Pomorie v Bulharsku. Nachádza sa na miernom pohorí medzi vinicami, odkiaľ sa naskytá výhľad do okolia a na more.

Letovisko je v skutočnosti postavené na mieste starovekeho bojiska. Bi
2-izbový apartmán 59 m2, 4 komplex Vineyards SPA Resort , Ah
Podobné inzeráty
2-izbový apartmán na horách, SPA Hotel , Banya, Bulharsko
Referenčné číslo: B_2321 Dispozícia: chodba, kuchyňa s obývacou izbou, jedna samostatná spálňa, kúpeľňa/WC a balkón Rozloha: 53m2 Lokalita: Banya, 5km od Ski rezortu Bansko Najbližšie letisko: 158 km od letiska v Sofii Poschodie: 3. s výťahom Stavba: tehla Ročný poplatok: 250€ Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 45.000 € (cena zahŕňa už realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária (člen NARKS) ponúka na predaj 2-izbový apartmán v top lokalite, len 5 km od najznámejšieho lyžiarskeho strediska v Bulharsku – Bansko a medzi pohorím Rila a Pirin. Počas zimnej sezóny ponúka komplex bezplatnú kyvadlovú dopravu priamo až k lyžiarskym vlekom Nehnuteľnosť sa pritom nachádza obci Banya, ktorá je navštevovaná kvôli svojim bohatým zdrojom minerálnych prameňov. Na jej území sa ich nachádza až 75. Ide o ideálne spojenie ski, balneo a wellness/SPA terapiami. Neďaleko od nehnuteľnosti cca 14km sa nachádza aj Golf resort Pirin Golf and Country Club. Táto lokalita je preto atraktívna nielen počas zimy, ale aj počas celého roka. Viete tak skĺbiť relax s aktívnym oddychom, turistikou, golfom, lyžovaním a podobne. Apartmán samozrejme viete využívať ako vy a vaši známi, tak aj ďalej ho prenajať. Nehnuteľnosť je súčasťou 4*Thermal SPA Hotel Roman Bath (Rímske kúpele) a ponúka vynikajúce a moderné vybavenie vrátane 2 bazénov s horúcou minerálnou vodou, reštaurácie, parkoviska, sauny, masáže, posilňovňu, detský kútik a podobne. Komplex je výborne hodnotený na Bookingu. Celý hotel je zásobovaný teplou termálnou vodou z prameňa, ktorý používali už starí Rimania. Má teplotu 58°C a jeho účinky sa osvedčili pri liečbe a prevencii viacerých chorôb. Spomínaný 2-izbový apartmán sa nachádza na 3. poschodí s výťahom, výhľad má do okolia. Apartmán je kompletne vybavený a zariadený a jeho obytná plocha je 53 m2. Dispozícia: chodba, kuchyňa s obývacou izbou; jedna samostatná spálňa; kúpeľňa/WC; balkón Ročný udržiavací poplatok – 250 EUR. Ročný poplatok sa platí 1x ročne komplexu za správu a údržbu spoločných komunitných častí: upratovanie, starostlivosť o SPA, bazény, zeleň a podobne. Kúpeľné centrum zahŕňa bezplatnú saunu, parný kúpeľ a bazén. Wi-Fi je k dispozícii v celom hoteli zdarma. Nábytok a vybavenie je už zahrnuté v cene za nehnuteľnosť. Ide o celoročný hotelový komplex. O komplexe: Kúpeľný hotel 4*Thermal SPA Hotel Roman Bath sa nachádza v pokojnom mieste na okraji obce Banya, len 5 km od lyžiarskeho strediska Bansko a v zime ponúka bezplatnú kyvadlovú dopravu k lyžiarskym vlekom. Hotelový komplex ponúka komfortné vybavenie a služby a tiež množstvo zábavy a príjemného oddychu. Hotel je otvorený po celý rok a je ako stvorený pre rodinnú alebo SPA dovolenku, firemnú akciu alebo párty. Jeho poloha je jedinečná s viac ako 75 minerálnymi prameňmi a nádhernou klímou, ktorá je mimoriadne priaznivá a umožňuje celoročné rekreačné aktivity: zimná sezóna trvá 160 dní a leto je chladné a vhodné pre
TOP apartmán Hrebienok Resort II - Stary Smokovec
Predám luxusný, štýlovo zariadený apartmán v srdci Vysokých Tatier, v centre Starého Smokovca, v najmodernejšom komplexe Hrebienok Resort II, len 150 m od lanovky na Hrebienok. Komplex bol skolaudovaný v roku 2018 a získal ocenenie stavba roka. Komplex disponuje 24/7 recepciou, vonkajším bazénom, wellness, a fitness centrom. V okolí sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, potraviny, cukráreň, rôzne športové obchody, lekáreň a alzabox. Apartmán je bezbariérový, má juhozápadnú orientáciu s výhľadom na Slavkovský štít a vďaka veľkým presklenným oknám je veĺmi slnečný. Apartmán predávame komplet zariadený kvalitným nábytkom (kuchynská linka s jedálenským kútom, vstavané skrine, rozkladací gauč, TV, internet, Magio, posteľ). Apartmán ma roylohu 38m2 a pozostáva z kúpeľne, kuchyne spojenej s obývačkou a spálňovou časťou. Priestor je možno rozdeliť na dve miestnosti pomocou posuvných dveri Ecclisse, čo zaručuje súkromie. Súčasťou apartmánu je balkón s vonkajším sedením. Apartmán je vhodný pre 4 osoby alebo rodinu s deťmi. Jeho využitie je celoročné. Apartmán aktuálne prenajímame prostredníctvom s vynikajúcim ratingom 9,7 (79 hodnotení). Samozrejme, apartmán je môžné prenajímať aj cez hotelový systém, ktorý zabezpečí komplexný servis. Ročný príjem z prenajímania je približne 25 000 ,- Eur. Na apartmán je možný odpočet DPH. Kúpa je skvelá investícia, apartmán je perfektný na prenajímanie alebo iné firemné, či súkromné účely. Apartmán nemá žiadnu ťarchu a je dostupný ihneď. Cena je 240 000,- Eur bez DPH. Nie som RK.
Apartman s 1 loznici 2+kk, 83m2, Aheloy, Bulharsko
Na prodej byt 2+kk, s ložnici, v luxusním komplexu Vineyards Resort****SPA mezí Aheloy a Pomorie. Cena: 47 300 eur. Město: Aheloy. Pokoje: 2 Celková plocha: 83 m². Patro: 4 Poplatek za podporu: 12 eur za m2 za rok. Při koupi tohoto bytu je ubytování a transfer po dohodě s realitní kanceláří poskytován zdarma!!!! Vineyards complex je komunita 4 uzavřených komplexů, krásně umístěných mezi bohatými zelenými pastvinami s nádherným panoramatickým výhledem na moře. Všechny komplexy jsou dokončeny v krásném architektonickém stylu s odkazy na bulharskou obrozenskou architekturu - červené střešní tašky, dřevěné obklady, kamenné obklady. Komplex má dobrou centrální polohu, daleko od hlučného městského prostředí a zároveň pár minut od velkých měst. Uhnízděný na klidném, krásném místě, který se nachází na mírném vzestupu v údolí řeky Aheloy a Pomorie, s neuvěřitelným panoramatickým výhledem na moře. Má četná zařízení pro sport, rekreaci a zábavu, různé restaurace a vodní plochy. Byt se nachází ve čtvrtém patře, o rozloze 83m2, s příjemným výhledem na moře a do zeleně komplexu. Skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyní, jídelním koutem, samostatné ložnice, koupelny s WC a dvou balkonů. Byt je kompletně zařízený a vybavený. Infrastruktura a občanská vybavenost v komplexu: Uzavřené území s omezeným přístupem; Venkovní bazény pro dospělé a děti; Krytý bazén; Dětské hřiště; Parkové úpravy; Uličky s rekreačními oblastmi; Restaurace a bary; Lázeňské centrum; Obchody; Konferenční hala; Celoroční zabezpečení a údržba; Parkoviště
Priestranný 3 izbový apartmán, 94m2, luxusný 4 komplex Esteb
Referenčné číslo: B_2408 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2 x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a veľká terasa s výhľadom do okolia Rozloha: 94 m2 Vzdialenosť od mora: 400m Lokalita: Nessebar Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2011 (Act 16) Ročný poplatok: 15 €/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 123.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento nový priestranný 3-izbový apartmán v najlepšom luxusnom SPA komplexe v Nesebare – 4* komplex Esteban. Apartmán sa nachádza na 2. poschodí s výťahom. Celková obytná plocha 3 izbového apartmánu je 94 m2. Dispozícia: priestranná vstupná chodba (8 m2), obývačka s kuchyňou (35 m2), 2 spálne (11,7 m2 & 16,6 m2), priestranná kúpeľňa (7 m2) a veľká terasa – 7,5 m2. Klimatizácia. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený domácimi spotrebičmi, ktoré sú už zahrnuté v cene apartmánu. Komplex je celoročný a bol dokončený a skolaudovaný v roku 2011. Je výborne udržiavaný a spravovaný s maximálnym detailom na čistotu, pohodlie a relax. Komplex Esteban je ako stvorený pre milovníkov luxusu, SPA a kvalitnej dovolenky. Nachádza sa len kúsok od veľkého Aquaparku Nessebar. V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. 4* komplex Esteban je celoročný, obklopuje ho niekoľko bazénov, zelene, kvetov, dostatok kvalitných ležadiel. K dispozícii je i výborná reštaurácia. Pláž Aurélia sa nachádza len 400m od komplexu. Apartmán je pripravený už na nového majiteľa, ktorý ho vie využívať ako pre seba a svoju rodinu, tak aj na prenájom. Letisko Burgas sa nachádza 20 minút cesty. Ročný poplatok 15€/m2 sa platí 1x za rok komplexu za správu a údržbu zelene, bazénov, stráženia komplexu a iné. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: 4* komplex Esteban stelesňuje svojim detailom vysokú životnú úroveň, ktorú teraz ponúka zažiť aj Vám. Komplex je tu aby splnil všetky Vaše očakávania a očaril Vás svojim detailom. Areál je určený na celoročné využitie a majiteľom ponúka široké spektrum služieb a prvotriedny servis. „Esteban Soray“, „Paríž“ a „Amur“ zahŕňa : – 3 bazény – jeden vyhrievaný, so sladkou a slanou vodou – SPA centrum – jacuzzi a masáže – slnečníky a ležadlá – minigolf – Americký tenisový kurt – priestor na grilovanie – detské ihrisko. – kaderník – detskú herňu, – ruský biliard.
Priestranný 3 izbový apartmán, 94m2, luxusný 4 komplex Esteb
Referenčné číslo: B_2408 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2 x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a veľká terasa s výhľadom do okolia Rozloha: 94 m2 Vzdialenosť od mora: 400m Lokalita: Nessebar Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2011 (Act 16) Ročný poplatok: 15 €/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 123.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Znížená Cena: 110.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento nový priestranný 3-izbový apartmán v najlepšom luxusnom SPA komplexe v Nesebare – 4* komplex Esteban. Apartmán sa nachádza na 2. poschodí s výťahom. Celková obytná plocha 3 izbového apartmánu je 94 m2. Dispozícia: priestranná vstupná chodba (8 m2), obývačka s kuchyňou (35 m2), 2 spálne (11,7 m2 & 16,6 m2), priestranná kúpeľňa (7 m2) a veľká terasa – 7,5 m2. Klimatizácia. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený domácimi spotrebičmi, ktoré sú už zahrnuté v cene apartmánu. Komplex je celoročný a bol dokončený a skolaudovaný v roku 2011. Je výborne udržiavaný a spravovaný s maximálnym detailom na čistotu, pohodlie a relax. Komplex Esteban je ako stvorený pre milovníkov luxusu, SPA a kvalitnej dovolenky. Nachádza sa len kúsok od veľkého Aquaparku Nessebar. V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. 4* komplex Esteban je celoročný, obklopuje ho niekoľko bazénov, zelene, kvetov, dostatok kvalitných ležadiel. K dispozícii je i výborná reštaurácia. Pláž Aurélia sa nachádza len 400m od komplexu. Apartmán je pripravený už na nového majiteľa, ktorý ho vie využívať ako pre seba a svoju rodinu, tak aj na prenájom. Letisko Burgas sa nachádza 20 minút cesty. Ročný poplatok 15€/m2 sa platí 1x za rok komplexu za správu a údržbu zelene, bazénov, stráženia komplexu a iné. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: 4* komplex Esteban stelesňuje svojim detailom vysokú životnú úroveň, ktorú teraz ponúka zažiť aj Vám. Komplex je tu aby splnil všetky Vaše očakávania a očaril Vás svojim detailom. Areál je určený na celoročné využitie a majiteľom ponúka široké spektrum služieb a prvotriedny servis. „Esteban Soray“, „Paríž“ a „Amur“ zahŕňa : – 3 bazény – jeden vyhrievaný, so sladkou a slanou vodou – SPA centrum – jacuzzi a masáže – slnečníky a ležadlá – minigolf – Americký tenisový kurt – priestor na grilovanie – detské ihrisko. – kaderník – detskú herňu, – ruský biliard.
Štúdiový apartmán 30m2, luxusný komplex Messembria Resort, 4
Referenčné číslo: B_9009 Realitná kancelária Relax properties Vám ponúka na predaj štúdiový apartmán v obľúbenom luxusnom komplexe Messembria Resort, 400m od pieskových pláží v letovisku Slnečné pobrežie v Bulharsku. Štúdiový apartmán sa nachádza na 3. poschodí s výťahom a má rozlohu 30m2. Dispozícia: chodba, obývací/spací priestor kombinovaný s kuchyňou a jedálňou, kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou a malý balkón s výhľadom do okolia. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený vrátane práčky, chladničky, varnej dosky, bojlera pre ohrev teplej vody, klimatízacie pre funkciu kúrenia a chladenia a iné. Toto vybavenie a zariadenie je už zahrnuté v cene apartmánu. Messembrai Resort je celoročný komplex vhodný ako pre celoročné bývanie, tak aj ako dovolenkový apartmán, príadne ho viete využiť na prenájom. O komplexe: Messembria Resort je krásny nový komplex v stredomorskom štýle s dizajnovým usporiadaním spájajúcim jednoduchosť a eleganciu, postavený s myšlienkou maximálneho komfortu. Komplex sa nachádza v pokojnej časti letoviska Slnečné pobrežie, vedľa chránenej zelenej oblasti s piesočnými dunami. Oblasť sa vyznačuje širokým piesčitým pásom. V blízkosti sa nachádza supermarket, poliklinika, športový areál a tenisový štadión. Spojenie do Nesebaru verejnou dopravou trvá 2 minúty; vzdialenosť je prejdená za 10 minút pešo. Pláž sa nachádza v bezprostrednej blízkosti do 6 minút pešo. Areál sa nachádza v unikátnych upravených a udržiavaných záhradách. Messembria Resort vám poskytne podmienky na udržanie zdravia a dobrej fyzickej kondície – majiteľom a hosťom areálu je k dispozícii bazén olympijských rozmerov, vonkajšia posilňovňa. Pre najmenších je pripravené detské ihrisko, detský bazén, detský kútik s animátormi. V reštaurácii s terasou si môžete dať chutné jedlo a bar pri bazéne vám naservíruje osviežujúce nápoje. Pre majiteľov áut sú k dispozícii parkovacie miesta. Nepretržitá ostraha komplexu zaisťuje spokojnosť zákazníkov.