inzercia, predaj, predám, bazár

2 izbový apartmán s terasou v projekte Vienna Gate, dohoda

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj 2 izbový apartmán v projekte Vienna Gate, kolaudácia r. 2009, výmera bytu 73,80 m² + loggia 7,16 m², 9/22.p.

Špecifikácia bytu:: celková plocha: 80,96 m2. Apartmán sa nachádza na 9.poschodí, v bytovom dome s 3 výťahmi. Je prietranný a   veľmi svetlý, s pekným výhľadom  priamo na bratislavský hrad. Vykurovanie  je zabezpečené radiátormi a podlahovými konvektormi. Kuchynská linka je pne vybavená všetkými  zabudovanými kuchynskými spotrebičmi  (umývačka riadu, elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička),, hliníkové okná so žalúziami a sieťkami,  klimatizácia, káblová TV, internet.

Dispozičné riešenie:    bezpečnostné  vstupné dvere,

                                priestranná chodba s možnosťou vstavanej skrine, aby bol zabezpečený dostatok úložného priestoru

                                priestranná kúpeľňa s vaňou, bidetom a toaletou  , práčka  

                                kuchyňa prepojená s obývacou izbou a vstupom na terasu ( orientácia na JZ)

                                spálňa  s rolldorom orientovaná na S

                    

Apartmán je orientovaný na opačnú stranu od vlakovej stanice do vnútrobloku. V apartmáne je možné prihlásenie trvalého pobytu.

Mesačné náklady na energie vrátane TV a internetu: 245 900 €

Bytový dom:

Na prízemí bytového domu je recepcia, brána na čip. 3 výťahy.



Lokalita: 


 Komplex Vienna Gate sa nachádza priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke a je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná galéria kde nájdete reštaurácie, obchody, pekáreň, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, fitness centrum, zubnú kliniku. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, kompletná občianska vybavenosť v okolí, MHD zastávka, vlaková stanica priamo pred budovou.

Cena nehnuteľnosti je 245.900,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 4.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu  249.900,-Eur celkom.

 Prečo kúpiť tento byt :

- Kúpou získavate dobre dispozične riešenie nehnuteľnosti

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vy
2 izbový apartmán s terasou  v projekte Vienna Gate, dohoda
Podobné inzeráty
Vienna Gate - Priestranný 2-izbový byt
Ponúkam na predaj slnečný 2-izbový apartmán s loggiou orientovaný na juhovýchod, ktorý sa nachádza na 6. (z 22) podlaží budovy Vienna Gate (kolaudácia bola v roku 2009). Apartmán má výmeru 86,58 m2 (z toho 5,64 m2 loggia) a pozostáva zo vstupnej haly, zrekonštruovanej kúpeľne, kuchyne s obývačkou, samostatnej prechodnej šatníkovej miestnosti a spálňou. Apartmán ma zabudovanú klimatizáciu, bytový dom je chránený strážnou službou a disponuje recepciou. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 2,49 m2. Bytový dom Vienna Gate sa nachádza par minút od centra a rovnako má výborné napojenie na vlakové spojenie do Viedne. Priamo v polyfunkčnom objekte, respektíve v jeho blízkosti sa nachádzajú obchody s potravinami, drogéria, lekáreň, fitnes centrá a iné. Objekt rovnako disponuje plnou občianskou vybavenosťou. ----- Apartment with terrace at Vienna Gate complex for sale. The apartment is situated on the 6th floor (out of 22 floors) at the southeast corner of the Vienna Gate which was built in 2009. The 2-bedroom apartment has a total of 86,58 square meters (out of which 5,64 square meters belong to the terrace) and consists of an entrance hall, newly renewed bathroom, open kitchen with living room, bedroom and a walk-in closet. The apartment has a built-in air conditioning, the whole apartment complex is guarded by a 24/7 security service and has a reception. The apartment also comes with a cellar storage 2,49 square meters big. It takes only a couple of minutes to reach the city center from Vienna Gate by car and it is also a perfect place to journey to Vienna by train. The apartment complex has a grocery store, pharmacy, drug store, fitness centers and others.
2 izbový apartmán s terasou  v projekte Vienna Gate
Ponúkame na predaj 2 izbový apartmán v projekte Vienna Gate, kolaudácia r. 2009, výmera bytu 73,80 m² + loggia 7,16 m², 9/22.p. Špecifikácia bytu:: celková plocha: 80,96 m2. Apartmán sa nachádza na 9.poschodí, v bytovom dome s 3 výťahmi. Je prietranný a   veľmi svetlý, s pekným výhľadom  priamo na bratislavský hrad. Vykurovanie  je zabezpečené radiátormi a podlahovými konvektormi. Kuchynská linka je pne vybavená všetkými  zabudovanými kuchynskými spotrebičmi  (umývačka riadu, elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička),, hliníkové okná so žalúziami a sieťkami,  klimatizácia, káblová TV, internet. Dispozičné riešenie:    bezpečnostné  vstupné dvere,                                 priestranná chodba s možnosťou vstavanej skrine, aby bol zabezpečený dostatok úložného priestoru                                 priestranná kúpeľňa s vaňou, bidetom a toaletou  , práčka                                   kuchyňa prepojená s obývacou izbou a vstupom na terasu ( orientácia na JZ)                                 spálňa  s rolldorom orientovaná na S                      Apartmán je orientovaný na opačnú stranu od vlakovej stanice do vnútrobloku. V apartmáne je možné prihlásenie trvalého pobytu. Mesačné náklady na energie vrátane TV a internetu: 245 900 € Bytový dom: Na prízemí bytového domu je recepcia, brána na čip. 3 výťahy. Lokalita:   Komplex Vienna Gate sa nachádza priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke a je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná galéria kde nájdete reštaurácie, obchody, pekáreň, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, fitness centrum, zubnú kliniku. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, kompletná občianska vybavenosť v okolí, MHD zastávka, vlaková stanica priamo pred budovou. Cena nehnuteľnosti je 245.900,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 4.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu  249.900,-Eur celkom.  Prečo kúpiť tento byt : - Kúpou získavate dobre dispozične riešenie nehnuteľnosti - Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD - do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real? - Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. - Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. - K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vy
BOSEN | Predaj slnečný 2 izbový byt s terasou, 72 m2, Vienna
Typ: 2-izbový byt Ulica: Kopčianska Obec: Bratislava-Petržalka Bosen Group Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s výbornou dispozíciou a  terasou v projekte Vienna Gate, Bratislava – mestská časť Petržalka. BYT: Byt má výmeru 72 m2 z toho 9 m2 plocha terasy. Nachádza sa v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate z roku 2008 na 9/16 poschodí vo veži ,,brána''. Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie a veľkorysú terasu.  DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu, spálňa s rolldorovou skriňou. ZARIADNIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi vrátane umývačky riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, práčka. Šatníková zostava vo vstupnej chodbe, rolldor v spálni, obývačková zostava. V byte je nová podlaha a je čerstvo vymaľovaný. ŠTANDARD: Centrálna klimatizácia a ústredné kúrenie. Hliníkové okná s izolačným protihlukovým 2 – sklom. Podlahové kúrenie v kúpeľni. Bezpečnostné vchodové dvere. FOTO: Foto obývacej izby a spálňe sú vizuálizáciou.  PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia v garáži dlhodobo. LOKALITA: Komplex Vienna Gate sa nachádza priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke a je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná galéria kde nájdete reštaurácie, TESCO express, pekáreň, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, fitness centrum, zubnú kliniku. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, kompletná občianska vybavenosť v okolí, MHD zastávka, vlaková stanica priamo pred budovou. CENA: 238.000 EUR Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 72 m2 Úžitková plocha: 72 m2 Poschodie: 9 Počet podlaží: 16 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Parkovanie: nie Zariadenie: čiastočne Internet: áno - káblový rozvod Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 9 m2 Vykurovanie: spoločné Pivnica: nie
2 izbový byt vo Vienna Gate
Ponúkam na predaj 2 izbový byt s terasou vo Vienna Gate v Bratislave, časť Petržalka Výmera bytu je 72 m2 z toho 9 m2 plocha terasy. Nachádza sa v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate z roku 2008 na 9/16 poschodí vo veži ,,brána''. Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie a veľkorysú terasu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu, spálňa s rolldorovou skriňou. ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi vrátane umývačky riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, práčka. Šatníková zostava vo vstupnej chodbe, rolldor v spálni, obývačková zostava. V byte je nová podlaha a je čerstvo vymaľovaný. ŠTANDARD: Centrálna klimatizácia a ústredné kúrenie. Hliníkové okná s izolačným protihlukovým 2 – sklom. Podlahové kúrenie v kúpeľni. Bezpečnostné vchodové dvere. PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia v garáži dlhodobo. Komplex Vienna Gate sa nachádza priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke a je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná galéria kde nájdete reštaurácie, TESCO express, pekáreň, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, fitness centrum, zubnú kliniku. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, kompletná občianska vybavenosť v okolí, MHD zastávka, vlaková stanica priamo pred budovou. Dohoda na cene možná
2 IZBOVÝ APARTMÁN BLÍZKO CENTRA LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ
Realitná kancelária Residence Vám ponúka na predaj 2 izbový apartmány určené aj na celoročné bývanie v novopostavenom polyfunkčnom dome na Nálepkovej ulici v Liptovskom Mikuláši. Apartmány sú vo výmere 54,70 m2 má vlastné kúrenie i ohrev teplej vody. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchyňa s obývačkou. Výstup na slnečnú terasu 17,00 m2 je z obývačky. Kúpou apartmánu získa nový majiteľ voucher 3.000,-€ na kuchynskú linku u nášho dodávateľa. K apartmánu prislúcha pivnica a parkovacie miesto za príplatok 3.000,-€. Apartmán sa predáva v stave viď foto – bez kuchynskej linky a stropných svietidiel. V blízkosti sa nachádza obchodné centrum Stop Shop, rehabilitačné centrum, reštaurácia, známa kaviareň Arch Caffe, lesopark Háj-Nicovô. Centrum mesta je vzdialené 5 min chôdzou. Ceny apartmánov: VYVÝŠENÉ PRÍZEMIE Apartmán 1.13 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.14 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.15 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.16 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ Apartmán 1.17 – 54,70 m2 – terasa 17,00 m2 – 134.750,-€ 1. POSCHODIE Apartmán 2.14 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.15 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.16 – 54,70 m2 – balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.17 – 54,70 m2– balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Apartmán 2.18 – 54,70 m2– balkón 2,50 m2 – 119.850,-€ Pre viac informácii alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra , jan.kakos@residence-real
BOSEN | Predaj priestranný 2 izbový byt s terasou, 72 m2, Vi
Typ: 2-izbový byt Ulica: Kopčianska Mestská časť: Kopčany Obec: Bratislava-Petržalka Bosen Group Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s výbornou dispozíciou a  terasou v projekte Vienna Gate, Bratislava – mestská časť Petržalka. BYT: Byt má výmeru 72 m2 z toho 9 m2 plocha terasy. Nachádza sa v polyfunkčnom komplexe Vienna Gate z roku 2008 na 9/16 poschodí vo veži ,,brána''. Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie a veľkorysú terasu.  DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na terasu, spálňa s rolldorovou skriňou. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  ZARIADNIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi vrátane umývačky riadu, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, elektrická rúra, práčka. Šatníková zostava vo vstupnej chodbe, rolldor v spálni, obývačková zostava. V byte je nová podlaha a je čerstvo vymaľovaný. ŠTANDARD: Centrálna klimatizácia a ústredné kúrenie. Hliníkové okná s izolačným protihlukovým 2 – sklom. Podlahové kúrenie v kúpeľni. Bezpečnostné vchodové dvere. FOTO: Foto obývacej izby a spálňe sú vizuálizáciou.  PARKOVANIE: Možnosť dlhodobého prenájmu parkovacieho státia v garáži. LOKALITA: Komplex Vienna Gate sa nachádza priamo oproti Petržalskej vlakovej stanici v Petržalke a je v bezprostrednej blízkosti hranice s Rakúskom. Na prízemí komplexu sa nachádza obchodná galéria kde nájdete reštaurácie, TESCO express, pekáreň, lekáreň, reštaurácie, kaviareň, fitness centrum, zubnú kliniku. Výborné napojenie na diaľničný obchvat, kompletná občianska vybavenosť v okolí, MHD zastávka, vlaková stanica priamo pred budovou. CENA: 220.000 € Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 72 m2 Úžitková plocha: 63 m2 Poschodie: 9 Počet podlaží: 16 Počet izieb: 2 Plocha balkóna: 9 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: vaňa Výťah: áno Klimatizácia: centrálna Káblová televízia: áno Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno