inzercia, predaj, predám, bazár

2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, 5 minút od pláže, TOP

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2187

Dispozícia:

Rozloha: 55m2

Vzdialenosť od mora: 300m

Lokalita: Ravda

Najbližšie letisko: 20km Burgas

Poschodie: 1 s výťahom

Stavba: tehla, úplna novostavba z roku 2017

Ročný poplatok: 12EUR/m2

Občianska vybavenosť: kompletná

Cena: 73 000 EUR (cena vrátane vybavenia, nábytku a realitnej provízie)

Popis:

Relax Properties Vám ponúka 2-izbový nádherný apartmán v luxusnom komplexe Cascadas, Ravda.

Apartmán má celkovú výmeru 55 m2 (49,83 m2 čistá plocha) a nachádza sa na prvom poschodí.

Apartmán je nádherne, štýlovo a mimoriadne funkčne dispozične riešený – vstupná chodba, obývačka s vybavenou kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC a práčkou, terasa.

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a vybavená!

Ročný poplatok za údržbu – 12 EUR/m2.

Rok kolaudácie – 2017

Ide o celoročný komplex!

O komplexe:

Cascadas Ravda sa nachádza hneď vedľa pláže, na jednom z najkrajších miest na bulharskom južnom pobreží Čierneho mora. Komplex je vzdialený len 5 minút chôdze od pláže a 300 metrov od aquaparku Aqua Paradise. Budova sa nachádza na pokojnom mieste – sen každého, kto sa rozhodol získať nehnuteľnosť na bulharskom pobreží Čierneho mora! Výborne rozvinutá lokalita s rozvinutou infraštruktúrou, so všetkou občianskou vybavenosťou pre celoročné bývanie – obchody s potravinami, reštaurácie, MHD, škola, škôlka a iné. V Ravde nájdete nádherné parky na prechádzky, čerstvý morský vzduch, mierne podnebie a pláž so zlatým pieskom.

Na území komplexu sa nachádza detské ihrisko, útulné miesta na oddych s fontánami, obrovský bazén pre dospelých a deti a veľký areál s krásnou záhradou. Architektúra budovy je v stredomorskom štýle. Fasáda areálu je ladená v teplých farbách, zábradlia terás sú z tepaného železa, časť fasády je obložená travertínovým kameňom. Aplikované sadové a sadové úpravy zvyšujú priaznivú atmosféru a estetiku interiéru. Prítomnosť oddychových zón, lavičiek a hojdačiek, dekoratívnych pouličných lámp, chodníkov, detských ihrísk a zelenýchplôch, sadových úprav a prírodných paliem predurčuje ku pokojnej rodinnej dovolenke aj počas celého roka.

Lokalita:

Ravda je menšie prímorské mestečko v južnom Bulharsku, len 22 km od letiska v Burgase.

Dobré klimatické podmienky a blízkosť historického mestečka Nesebar (má prezývku predmestie Nesebaru), robia

z Ravdy vyhľadávané miesto v Čiernomorí.

Viac sa dočítate na našom Blogu tu:

Ravda
2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, 5 minút od pláže, TOP
Podobné inzeráty
2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, nový komplex Rodina 2
Referenčné číslo: B_2320 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 48m2 Vzdialenosť od mora: 500m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: 1 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2014 Ročný poplatok: 400€/ platba 1x za rok Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 58.900 € (cena vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties (člen NARKS) vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán vo vyhľadávanom letovisku Sveti Vlas. Apartmán sa nachádza v novovybudovanom komplexe Rodina 2 z roku 2014 a je vzdialený do 7 minút od krásnej piesočnatej pláže vo Svetom Vlase, ktorá bola za svoju čistotu ocenená Modrou vlajkou. Tento krásny 2-izbový apartmán má úžasnú polohu je blízko pláže v pokojnom letovisku s orientáciou na bazén. Apartmán má rozlohu 48 m2. a nachádza sa na 1. poschodí s výťahom. Dispozícia: kuchyňa s obývacou izbou; jedna samostatná spálňa; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na bazén. Apartmán sa ponúka kompletne dokončený a zariadený tak, ako je znázornené na fotografiách. Vybavenie a zariadenie apartmánu v ňom ostáva a je už zahrnuté v cene. Ročný poplatok za správu a údržbu sa platí komplexu 1x za rok vo výške 400 EUR. Zahŕňa správu a údržbu spoločných komunitných častí v komplexe ako sú záhrady, zeleň, bazény, upratovanie a stráženie komplexu. Komplex je vhodný pre tých, ktorí uprednostňujú pokojnú a relaxačnú dovolenku neďaleko miestnej vybavenosti strediska v nádhernom prostredí zelene a pohoria Stara Planina. Historické mestečko Nessebar (UNESCO) a letovisko Slnečné pobrežie je vzdialené len 10-15 minút miestnymi autobusovými spojmi. O komplexe: Rodina 2 je nádherný komplex nachádzajúci sa v letovisku Sveti Vlas, len 7 minút chôdze od pláže. Pre pohodlie obyvateľov komplex poskytuje: vonkajší bazén výťah vonkajšie parkovisko záhrada obchody 24-hodinová bezpečnosť V oblasti je dobre udržiavaná infraštruktúra a jachtársky prístav Marina Dinevi je vzdialený len 1,3 km odkiaľ premáva aj lodné taxi do historického mestečka Nessebar. Lokalita: Pokiaľ hľadáte pokojnejšie a menšie letovisko s jemným zlatistým pieskom, čistým pozvoľným vstupom do mora – Sveti Vlas je tou pravou voľbou. Už na prvý pohľad toto mestečko pôsobí veľmi uhladene, pokojne, obklopené zeleňou a pohorím Stará Planina. V letovisku nájdete množstvo luxusných hotelových komplexov a krásna okolitá príroda vám iste učaruje. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Nádherný 2 izbový apartmán s výhľadom na more a bazén, 5 kom
Referenčné číslo: B_2474 Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľký 2 izbový apartmán s výhľadom na bazén a more v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. 2 izbový apartmán má výmeru 71m2 a nachádza sa na 5. poschodí s výťahom a výhľadom na vnútornú časť komplexu, bazény a more. Ide o top umiestnenie. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Dispozícia: chodba, otvorená kuchyňa s obývacou izbou, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa s toaletou, terasa s výhľadom na more a bazén. Apartmán je plne vybavený a je výborne udržiavaný. Nehnuteľnosť je vhodná ako pre svoje vlastné využitie, tak aj na prenájom. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Komplex bol postavený v roku 2007, ide o sieť hotelov známej značky Barceló. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Ročný údržbový poplatok je 18€/m2 a platí sa komplexu 1x za rok. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v minulom roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákup
Priestranný 2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, Luxusný k
Referenčné číslo: B_2354 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 64,25m2 Vzdialenosť od mora: 600m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2013 Ročný poplatok: 770 EUR Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 82.000 € (cena zahŕňa už realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties, člen NARKS vám ponúka na predaj tento nádherný a priestranný 2-izbový apartmán v jednom z najlepších komplexov na Slnečnom pobreží – Harmony Suites 2 a to len 10 minút vzdialený pešo od krásnych piesočných pláži. Apartmán je priestranný a má celkovú výmeru 64,25 m2. a nachádza sa na 2. poschodí s balkónom s orientáciou na bazén. Apartmán je plne vybavený nábytkom a zariadením vrátane klimatizácie – toto vybavenie je už zahrnuté v cene. Ide o výborný, skvele hodnotený luxusný celoročný komplex z rodiny Top prestížnych komplexov Harmony. V obývacej izbe nájdete káblovú TV s plochou obrazovkou a priestor na posedenie s rohovou pohovkou. Otvorená kuchynka je vybavená jedálenským stolom. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom. K dispozícii je balkón s výhľadom na bazén s vonkajším nábytkom. Výhoda vlastníctva apartmánu je i tá, že ako majiteľ môžete s klubovou kartou Harmony navštevovať aj iné komplexy z radov Harmony a využívať v nich služby ktoré sa tu ponúkajú – ako je fitness centrum, vnútorný bazén, reštaurácie, služby, SPA a iné. Komplex sa nachádza na Slnečnom pobreží, 600 m od pláže a zahŕňa 3 samostatné budovy so záhradou a dvoma bazénmi. Vo všetkých izbách je k dispozícii Wi-Fi pripojenie na internet. K dispozícii je aj detské ihrisko a volejbalové ihrisko. Na mieste nájdete kaviareň a záhradu s grilom. K dispozícii je aj požičovňa áut. Aquapark Action je vzdialený 7 minút pešo od komplexu, zástavka MHD (spojenie s mestom Nessebar) je do 5 minút pešo, Obchody a reštaurácie sa nachádzajú všade naokolo do 5 minút pešo. Pekáreň a trhovisko je tiež 5 minút pešo od komplexu. Letisko Burgas je vzdialené 30 minút jazdy autom, alebo taxíkom. Spojenie na toto letisko je z Bratislavy 3x do týždňa. vzdialené 2,6 km. Obchod s potravinami nájdete priamo na mieste alebo sa k nemu dostanete pešo za 5 minút. Do miest Nessebar a Saint Vlas sa autom dostanete za 10 minút. Letisko Burgas je vzdialené 28 km. Lokalita: Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
NEWCASTLE | NA PREDAJ: Krásny 4-izbový apartmán v apartmánov
NA PREDAJ: Krásny 4-izbový apartmán v apartmánovom komplexe Majestica apartments v Turecku, časť Side - Kumkoy Ponúkame Vám na predaj krásny 4-izbový mezonetový apartmán na predaj, ktorý je súčasťou známeho apartmánového komplexu Majestica apartments v časti Side - Kumkoy v štáte Turecko. Uvedený komplex, ktorý sa nachádza v skutočne exkluzívnej oblasti pozostáva z 12 jedinečne dizajnérsky navrhnutých apartmánov. V bezprostrednej blízkoti sa nachádzajú pláže, mesto aj nevyhnutná občianska vybavenosť. Stačí krátka iba 7-minútová prechádzka a ste na piesku krásnych pláži Kumkoy, odkiaľ už nie je ďaleko do teplého a čistého mora. Kompletná občianska vybavenosť je vo vzdialenosti 5 minút pešo. Na medzinárodného letisko v Antalyi sa dostanete za 45 minút jazdy autom. Známe antické mesto Side sa nachádza tiež blízko. Autom sa tam dostanete za pár minút. Súčasťou komplexu je plavecký aj detský bazén. Závesné terasové balkóny vytvárajú pôsobivú ilúziu vznášania sa nad bazénom. Vstup k bazénom je možný priamo z hlavnej terasy, ktorá prislúcha k ponúkanému apartmánu. Bazény samozrejme slúži iba obyvateľom komplexu a ich hosťom. Celý komplex je navyše pod 24-hodinovým dohľadom kamerového systému. Apartmán, ktorý Vám naša spoločnosť ponúka na predaj je v osobnom vlastníctve slovenského štátneho občana znalého miestnych pomerov a miestnej kultúry. Vďaka jeho ako zodpovedného vlastníka citlivému prístupu je ponúkaný apartmán v bezchybnom stave, pričom mu čo sa týka jeho vybavenia a zariadenia nechýba nič, čo by mohlo chýbať aj tomu najnáročnejšiemu záujemcovi. Ponúkaný apartmán disponuje veľkorysou výmerou veľkosti 210 m2, teda je skutočne priestranný a luxusný. Pocit stiesnenosti v ňom jednoducho nemôžete mať. Ako sme už uviedli apartmán je trojizbový, pričom každú izbu predstavuje jedna spálňa s vlastnou kúpeľňou, v ktorej sa nachádza sprchový kút a wc. Súčasťou hlavnej spálne je aj vírivka. Obývacia izba s TV so slovenskými televíznymi programami je samozrejmosťou, pričom táto je naozaj priestranná. Na všetky podlahy bytu je vsadená prvotriedna keramická dlažba pod ktorom je zabudované podlahové kúrenie. Samozrejmosťou je tiež klimatizácia a termostat v každej izbe s vlastným ovládaním. K apartmánu patria dva balkóny a hlavná terasa, ktorá je prepojená so záhradou. Vedľa hlavnej terasy sa nachádza priestranná bočná miestnosť, ktorá plní funkciu špajzy. VÝMERA: Apartmán má úžitkovú plochu 210 m² DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Vstupná chodba, obývačkou s kuchyňou, 3 spálňe so samostatnými kúpeľňami, vlastná terasa. VYBAVENIE: - plastové okná - bezpečnostné dvere - dlažba - 3 samostatné kúpeľne - kuchynská linka s chladničkou a elektrickým sporákom - terasa - bazén PARKOVANIE: - vlastné parkovacie státie LOKALITA: - Majestica apartments v Turecku, časť Side - Kumkoy VÝHODY: - 7 minút peši od pláže - letisko v Antalyi 45 iba 45 minút cest
Veľký 2-izbový apartmán so strešnou terasou a BBQ, luxusný k
Referenčné číslo: B_9011 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, terasa s BBQ a výhľadom na bazén Rozloha: 66 m2 Vzdialenosť od mora: 600m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 5 s výťahom (posledné poschodie) Stavba: tehla, kolaudácia 2013 Ročný poplatok: 12 EUR Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 87.000 € (cena zahŕňa už realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties, člen NARKS vám ponúka na predaj tento nádherný a priestranný 2-izbový apartmán v jednom z najlepších komplexov na Slnečnom pobreží – Harmony Suites 2 a to len 10 minút vzdialený pešo od krásnych piesočných pláži. Apartmán je priestranný a má celkovú výmeru 66 m2, nachádza sa na poslednom 5. poschodí s veľkou terasou z ktorej sa naskytá krásny výhľad do okolia a na bazén komplexu. Táto terasa nepochybne tvorí najväčší benefit apartmánu, nakoľko je to miesto, kde s radosťou si vychutnáte svoj relax a pokojné chvíle. Nachádza sa tu gril, veľký stôl, ležadlá pre nerušený odpočinok. Je to nepochybne miesto, kde budete chcieť tráviť najviac svojho času. Apartmán je plne vybavený nábytkom a zariadením vrátane klimatizácie – toto vybavenie je už zahrnuté v cene. Ide o výborný, skvele hodnotený luxusný celoročný komplex z rodiny Top prestížnych komplexov Harmony. Ako majiteľ získavate na recepcii klubovú kartu Harmony s ktorou môžete navštevovať aj iné komplexy z radov Harmony a využívať v nich služby ktoré sa tu ponúkajú – ako je fitness centrum, vnútorný bazén, reštaurácie, služby, SPA a iné. Je to ideálna investícia pre trávenie svojej vlastnej dovolenky a taktiež na prenájom. Dokonca je možné v tomto komplexe aj celoročne bývať a využívať služby kedykoľvek počas roka. O komplexe 4* komplex Harmony Suites 2 je vzdialený 10 minút pešo ok krásnych pláži v okolí s kompletnou vybavenosťou. Komplex sa nachádza na Slnečnom pobreží, 600 m od pláže a zahŕňa 3 samostatné budovy so záhradou a dvoma bazénmi. Vo všetkých izbách je k dispozícii Wi-Fi pripojenie na internet. K dispozícii je aj detské ihrisko a volejbalové ihrisko. Na mieste nájdete kaviareň a záhradu s grilom. K dispozícii je aj požičovňa áut. Aquapark Action je vzdialený 7 minút pešo od komplexu, zástavka MHD (spojenie s mestom Nessebar) je do 5 minút pešo, Obchody a reštaurácie sa nachádzajú všade naokolo do 5 minút pešo. Pekáreň a trhovisko je tiež 5 minút pešo od komplexu. Letisko Burgas je vzdialené 30 minút jazdy autom, alebo taxíkom. Spojenie na toto letisko je z Bratislavy 3x do týždňa. vzdialené 2,6 km. Obchod s potravinami nájdete priamo na mieste alebo sa k nemu dostanete pešo za 5 minút. Do miest Nessebar a Saint Vlas sa autom dostanete za 10 minút. Letisko Burgas je vzdialené 28 km. Lokalita: Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Krásny 2 izbový apartmán s výhľadom na bazén, 5 minút na plá
Referenčné číslo: B_2482 Realitná kancelária Relax properties Vám s radosťou ponúka na predaj tento 2 izbový apartmán s výhľadom na bazén, ktorý sa nachádza v perfektnej polohe blízko pláže v obľúbenej lokalite Sveti Vlas v Bulharsku. Apartmán sa nachádza v obľúbenom a uzavretom komplexe Paradise Dreams, 250m od mora. Komplex ponúka skvelé miesto na oddych, pekné bazény a priestranné apartmány. Neďaleko sa nachádza obchod a niekoľko kaviarní, výborná pekáreň s chutným chlebom a croissantmi, 5 minút pešo k moru. Tento 2 izbový apartmán má celkovú obytnú plochu 65 m2. Dispozícia: chodba, kuchyňa a obývačka, samostatná spálňa, priestranná kúpeľňa a krásna terasa s výhľadom na bazén a komplex. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí budovy s výťahom a vrátnikom. Má rozvody internetu a káblovej TV. Nehnuteľnosť je kompletne zariadená a pripravená na prenájom turistom alebo na využitie ako súkromný rekreačný apartmán. Vykurovanie a chladenie je cez klimatizáciu. Kuchyňa je vybavená práčkou, chladničkou; obývacia izba – s kreslami, pohovkou, skriňou, stolom so 4 stoličkami, TV. Súčasťou bytu je plne vybavená kúpeľňa s WC a jeden balkón s krásnym výhľadom do vnútorného dvora a bazén. Komplex Paradise Dreams pozostáva z dvoch symetrických blokov v tvare oblúka. Bol dokončený v roku 2008 so zaujímavou architektúrou a šikmými strechami. Hostia apartmánového hotela môžu využiť nasledovné vybavenie: – 3 prepojené bazény s detským bazénom a barom pri bazéne; – Lobby bar; – reštaurácia; – internetový klub; – detské ihrisko; – supermarket a obchody; – recepcia; – 24-hodinová bezpečnosť; – záhrady; – Parkovisko. Ročný poplatok za údržbu – 8 EUR/m2. Areál a jeho krásne okolie poskytuje vynikajúce podmienky pre pohodlnú a relaxačnú dovolenku, na opaľovanie (krištáľovo čistá voda a jemný zlatý piesok), vodné športy, ako aj pre veľké množstvo možností zábavy.