inzercia, predaj, predám, bazár

2 izbový apartmán v skvelom 3 Royal Sun, len 300m od pláže K

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2366

Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom do okolia

Rozloha: 58 m2

Vzdialenosť od mora: 300m pláž Kiki beach

Lokalita: Slnečné pobrežie

Najbližšie letisko: 30km Burgas

Poschodie: 3 s výťahom

Stavba: tehla, kolaudácia 2009

Ročný poplatok: 12€/m2

Občianska vybavenosť: kompletná

Cena: 63.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu a vybavenie nábytku)

Popis:

Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento veľmi pekný a priestranný 2-izbový apartmán v jednom z najvyhľadávanejších komplexov na Slnečnom pobreží – 3* Royal Sun.

Nehnuteľnosť sa nachádza na 3. poschodí a má celkovú obytnú plochu – 58 m2. Pozostáva z: chodba; priestranná kuchyňa s obývacou izbou; 1 spálňa; Kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na okolie a cestu.

Nehnuteľnosť je kompletne zariadená a pripravená na užívanie. Je to výborná investičná príležitosť a je vhodný aj na prenájom!

Royal Sun je celoročný elitný uzavretý komplex s kontrolovaným prístupom, ktorý sa nachádza v blízkosti centra letoviska Slnečné pobrežie, neďaleko veľkého parku starých ihličnatých stromov. Nachádza sa 300 m od známej zlatistej piesočnatej pláže Kiki beach, ktorá je vzdialená len 6-7 minút chôdze. Komplex bol dokončený v júli 2009 a pozostáva z 539 plne zariadených a vybavených apartmánov. Je to vyhľadávaný komplex, ktorý je skvelo udržiavaný a sústreďuje sa na cestovné kancelárie z Anglicka, poskytuje dobré možnosti k prenájmu. V komplexe je lekár, reštaurácia, požičovňa áut, zmenáreň a mnohé ďalšie služby.

Komplex Royal Sun ponúka širokú škálu služieb a zariadení:

• 24-hodinová recepcia a ubytovanie hostí

• Lobby bar

• Reštaurácia

• Priestranná záhrada

• Dva veľké bazény a detský bazén s rozlohou viac ako 1000 m2.

• SPA centrum – masážne miestnosti, jacuzzi, sauna, solárium, zdravotné stredisko

• Fitness centrum

• Kozmetický salón

• Liečebné centrum s lekárom a zubným lekárom

• Detské centrum a detské ihrisko

• Nákupné centrum

• Celoročné zabezpečenie a údržba

• Parkovisko

Ročný poplatok za údržbu – 12 EUR/m2. Platí sa 1x za rok za správu a údržbu komplexu.

Lokalita:

Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku.

Viac sa dočítate na našom Blogu tu:

2 izbový apartmán v skvelom 3 Royal Sun, len 300m od pláže K
Podobné inzeráty
Priestranný 3-izbový apartmán s 2 kúpeľňami, 90m2, výhľad na
Referenčné číslo: B_2302 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2x samostatná spálňa, 2 x kúpeľňa s toaletou, balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 90 m2 Vzdialenosť od mora: 300m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 3 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2009 Ročný poplatok: 12€/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 95.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 3-izbový apartmán s 2 kúpeľňami a výhľadom na bazén v obľúbenom a skvele hodnotenom komplexe 3* Royal Sun. Tento komplex má výbornú strategickú polohu v blízkosti pláže Kiki Beach, ktorá je vzdialená len 6 minút pešo. Pred komplexom sa nachádza zástavka MHD a spojenie s historickým mestečkom Nessebar (UNESCO), centrum letoviska Slnečné pobrežie je 10 minút peši. Apartmán, ktorý ponúkame na predaj sa nachádza na 3. poschodí s výťahom a má celkovú obytnú plochu – 90 m2. Pozostáva z: chodba; otvorená kuchyňa s obývacím priestorom; 2 spálne; 2 kúpeľne a toalety; Balkón s výhľadom na bazény a územie komplexu. Apartmán je kompletne vybavený a zariadený, čistý a udržiavaný, pripravený už pre nového majiteľa. Zariadenie je už zahrnuté v cene. Je to výborná investičná príležitosť a je vhodný aj na prenájom! Ide o celoročný komplex, ktorý je obľúbený a vyhľadávaný hlavne anglickou komunitou. Komplex má zmluvy s operátormi a cestovnými kanceláriami, preto v prípade záujmu sa jeho manažment postará o prenájom a vy si viete tak maximalizovať svoju investíciu. Udržiavací poplatok – 12 €/m2. platí sa za údržbu a správu komplexu 1x za rok. O komplexe: 3* Rezidenčný hotelový komplex Royal Sun má výbornú infraštruktúru a ponúka obrovské množstvo služieb a vybavenosti: Royal Sun je elitný uzavretý komplex s kontrolovaným prístupom, ktorý sa nachádza v blízkosti centra letoviska Slnečné pobrežie, neďaleko veľkého parku starých ihličnatých stromov. Nachádza sa 300 m od zlatistej piesočnatej pláže KIKI Beach, ktorá je vzdialená len 6-7 minút chôdze. Komplex bol dokončený v júli 2008 a pozostáva z 539 plne zariadených a vybavených apartmánov. Komplex Royal Sun ponúka širokú škálu služieb a zariadení: • 24-hodinová recepcia a ubytovanie hostí • Lobby bar • Reštaurácia • Priestranná záhrada s rozlohou viac ako 10 akrov • Dva veľké bazény a detský bazén s rozlohou viac ako 1000 m2. • SPA centrum – masážne miestnosti, jacuzzi, sauna, solárium, zdravotné stredisko • Fitness centrum • Kozmetický salón • Liečebné centrum s lekárom a zubným lekárom • Detské centrum a detské ihrisko • Nákupné centrum • Celoročné zabezpečenie a údržba • Parkovisko Lokalita: Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Priestranný 3-izbový apartmán s 2 kúpeľňami, 90m2, výhľad na
Referenčné číslo: B_2302 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2x samostatná spálňa, 2 x kúpeľňa s toaletou, balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 90 m2 Vzdialenosť od mora: 300m Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 3 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2009 Ročný poplatok: 15.50 EUR/ m2, Fond opráv 0.80 EUR/ m2 (platba 1x za rok) Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 95.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu) Znížená cena: 88.000 EUR !!! Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 3-izbový apartmán s 2 kúpeľňami a výhľadom na bazén v obľúbenom a skvele hodnotenom komplexe 3* Royal Sun. Tento komplex má výbornú strategickú polohu v blízkosti pláže Kiki Beach, ktorá je vzdialená len 6 minút pešo. Pred komplexom sa nachádza zástavka MHD a spojenie s historickým mestečkom Nessebar (UNESCO), centrum letoviska Slnečné pobrežie je 10 minút peši. Apartmán, ktorý ponúkame na predaj sa nachádza na 3. poschodí s výťahom a má celkovú obytnú plochu – 90 m2. Pozostáva z: chodba; otvorená kuchyňa s obývacím priestorom; 2 spálne; 2 kúpeľne a toalety; Balkón s výhľadom na bazény a územie komplexu. Apartmán je kompletne vybavený a zariadený, čistý a udržiavaný, pripravený už pre nového majiteľa. Zariadenie je už zahrnuté v cene. Je to výborná investičná príležitosť a je vhodný aj na prenájom! Ide o celoročný komplex, ktorý je obľúbený a vyhľadávaný hlavne anglickou komunitou. Komplex má zmluvy s operátormi a cestovnými kanceláriami, preto v prípade záujmu sa jeho manažment postará o prenájom a vy si viete tak maximalizovať svoju investíciu. Udržiavací poplatok – 12 €/m2. platí sa za údržbu a správu komplexu 1x za rok. O komplexe: 3* Rezidenčný hotelový komplex Royal Sun má výbornú infraštruktúru a ponúka obrovské množstvo služieb a vybavenosti: Royal Sun je elitný uzavretý komplex s kontrolovaným prístupom, ktorý sa nachádza v blízkosti centra letoviska Slnečné pobrežie, neďaleko veľkého parku starých ihličnatých stromov. Nachádza sa 300 m od zlatistej piesočnatej pláže KIKI Beach, ktorá je vzdialená len 6-7 minút chôdze. Komplex bol dokončený v júli 2008 a pozostáva z 539 plne zariadených a vybavených apartmánov. Komplex Royal Sun ponúka širokú škálu služieb a zariadení: • 24-hodinová recepcia a ubytovanie hostí • Lobby bar • Reštaurácia • Priestranná záhrada s rozlohou viac ako 10 akrov • Dva veľké bazény a detský bazén s rozlohou viac ako 1000 m2. • SPA centrum – masážne miestnosti, jacuzzi, sauna, solárium, zdravotné stredisko • Fitness centrum • Kozmetický salón • Liečebné centrum s lekárom a zubným lekárom • Detské centrum a detské ihrisko • Nákupné centrum • Celoročné zabezpečenie a údržba • Parkovisko Lokalita: Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Štúdiový apartmán v 3 komplexe Royal Sun, 300m od pláže Kiki
Referenčné číslo: B_2398 Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou a spacím kútom, kúpeľňa s vaňou, balkón s výhľadom do okolia Rozloha: 42 m2 Vzdialenosť od mora: 300m pláž Kiki beach Lokalita: Slnečné pobrežie Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 2. s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2009 Ročný poplatok: 15.50 EUR/ m2, Fond opráv 0.80 EUR/ m2 (platba 1x za rok) Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 47.500 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj priestranné apartmánové štúdio v jednom z najvyhľadávanejších komplexov na Slnečnom pobreží – 3* Royal Sun. Nehnuteľnosť sa nachádza na 2. poschodí z 5 a má celkovú obytnú plochu – 42 m2. Pozostáva z: chodba; priestranná kuchyňa s obývacou izbou; Kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na okolie a cestu. Nehnuteľnosť je kompletne zariadená a pripravená na užívanie vrátane klimatizácie. Toto zariadenia a vybavenie je už zahrnuté v cene apartmánu. Výborná investičná príležitosť, apartmán je vhodný aj na prenájom! Royal Sun je celoročný elitný uzavretý komplex s kontrolovaným prístupom, ktorý sa nachádza v blízkosti centra letoviska Slnečné pobrežie, neďaleko veľkého parku starých ihličnatých stromov. Nachádza sa 300 m od známej zlatistej piesočnatej pláže Kiki beach, ktorá je vzdialená len 6-7 minút chôdze. Komplex bol dokončený v júli 2009 a pozostáva z 539 plne zariadených a vybavených apartmánov. Je to vyhľadávaný komplex, ktorý je skvelo udržiavaný a sústreďuje sa na cestovné kancelárie z Anglicka, poskytuje dobré možnosti k prenájmu. V komplexe je lekár, reštaurácia, požičovňa áut, zmenáreň a mnohé ďalšie služby. Komplex Royal Sun ponúka širokú škálu služieb a zariadení: • 24-hodinová recepcia a ubytovanie hostí • Lobby bar • Reštaurácia • Priestranná záhrada • Dva veľké bazény a detský bazén s rozlohou viac ako 1000 m2. • SPA centrum – masážne miestnosti, jacuzzi, sauna, solárium, zdravotné stredisko • Fitness centrum • Kozmetický salón • Liečebné centrum s lekárom a zubným lekárom • Detské centrum a detské ihrisko • Nákupné centrum • Celoročné zabezpečenie a údržba • Parkovisko Lokalita: Slnečné pobrežie patrí medzi najobľúbenejšie letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Nádherný 2 izbový apartmán s výhľadom na more a bazén, 5 kom
Referenčné číslo: B_2474 Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj veľký 2 izbový apartmán s výhľadom na bazén a more v top luxusnom komplexe 5* Royal Beach Barceló v druhej línii, 2 minúty peši od hlavnej promenády a pláže v centre Slnečného pobrežia. 2 izbový apartmán má výmeru 71m2 a nachádza sa na 5. poschodí s výťahom a výhľadom na vnútornú časť komplexu, bazény a more. Ide o top umiestnenie. Apartmán je vybavený centrálnou vzduchotechnikou a klimatizáciou s ohrevom vody. Kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Nehnuteľnosť sa ponúka kompletne zariadená ako je znázornené na fotografiách. Dispozícia: chodba, otvorená kuchyňa s obývacou izbou, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa s toaletou, terasa s výhľadom na more a bazén. Apartmán je plne vybavený a je výborne udržiavaný. Nehnuteľnosť je vhodná ako pre svoje vlastné využitie, tak aj na prenájom. Ide o sezónny hotel otvorený od mája po október, kedy sa komplex sústreďuje na najväčší príjem a zisk z ubytovania. Komplex bol postavený v roku 2007, ide o sieť hotelov známej značky Barceló. Zameriava sa hlavne na zahraničnú klientelu, ktorej poskytuje maximálne pohodlie a luxus stráveny v najobľúbenejšom letovisku v Bulharsku – Slnečné pobrežie. Ročný údržbový poplatok je 18€/m2 a platí sa komplexu 1x za rok. O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol v minulom roku a aj niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award od Tripadvisor. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákup
Veľký 2-izbový apartmán 70m2, v luxusnom 5 komplexe Barceló
Referenčné číslo: B_2182 Dispozícia: chodba, obývačka s kuchyňou, samostatná spálňa, balkón s výhľadom do okolia, kúpeľňa s WC. Rozloha: 70m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Slnečné pobrežie, Bulharsko Najbližšie letisko: 30km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2007 Ročný poplatok: 15 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 73 000EUR (cena zahŕňa vybavenie a realitnú províziu) Popis: Relax Properties Vám ponúka moderný 2-izbový apartmán v luxusnom 5* komplexe Royal Beach v centre Slnečného pobrežia. Barcelo Royal Beach sa nachádza v prvej línii hneď na pešej promenáde v najmodernejšom a najluxusnom dovolenkovom rezorte na Slnečnom pobreží. 2-izbový apartmán sa nachádza na 2. poschodí a má celkovú výmeru 70,13 m2. Pozostáva z: – priestranná spálňa; – otvorená kuchyňa s obývacou izbou; – kúpeľňa a WC; – terasu s otvoreným výhľadom na rezort a okolie. Apartmán je vybavený centrálnym systémom klimatizácie pre chladenie a kúrenie, elektrina sa zapína pomocou hotelovej karty, centrálny ohrev vody, kúpeľňa je kompletne vybavená fajansovými obkladmi, sanitou, príslušenstvom a osvetlením. Apartmán sa nachádza na 2. poschodí, má nádherný výhľad a predáva sa kompletne zariadený. Ročný poplatok za údržbu – 15 EUR/m2. O komplexe: O komplexe: 5***** Komplex Barceló Royal Beach je pozoruhodný svojou malebnosťou a päťhviezdičkovým luxusom, vďaka ktorým sa stal novým unikátnym miestom letoviska Sunny Beach. Unikátne SPA centrum v komplexe na ploche takmer 2 000 m² ponúka: obrovský krytý bazén, turecký kúpeľ a všetky druhy masáží, Kneippov kúpeľ (masáž nôh), množstvo sáun, ajurvédskych rituálov, sprchy Vichy a mnohé procedúry. Ďalej tu nájdete relaxačné postele v podobe veľkých palmových listov, na ktorých si môžu hostia centra po procedúrach oddýchnuť a občerstviť sa kokteilom z vitamínového baru, sú dizajnovo jedinečné a obľúbenou atrakciou pre všetkých návštevníkov Royal Beach Spa. Na obchodné stretnutia a konferencie ponúka komplex Royal Beach svojim hosťom niekoľko konferenčných miestností. Hotel bol niekoľko krát za sebou ocenený certifikátmi Traveller´s Choice Award. V záhrade nájdete 3 jedinečné bazény s celkovou plochou 1700 m2. Všetky tri bazény: štandardný bazén v tvare kvetu, detský bazén a VIP bazén ponúkajú dokonalú sviežosť, oddych a rekreáciu. Detský aj VIP bazén sú vyhrievané a sú skvelé na relaxáciu a vodné hry. Okrem troch vonkajších bazénov ponúka Royal Beach pokoj aj svojim vnútorným vyhrievaným bazénom umiestneným v samom strede budovy. Kozmopolitná atmosféra komplexu Royal Beach Barceló ponúka vzrušujúcu príležitosť na rekreáciu a nákupy. Royal Beach Mall, maloobchodné centrum komplexu Royal Beach Complex, je najväčšie a najmodernejšie nákupné centrum na bulharskom pobreží Čierneho mora. Majitelia aj návštevníci tu majú prístup k rôznym a luxusným obchodom. V nákupnom centre sa nachádza viac ako 140 obchodov, ni
Moderný apartmán/byt v Royal Sun Holiday, Bulharsko
Zariadený 2 izbový apartmán / byt, ktorý sa nachádza v luxusnom rezorte Royal Sun Holiday Complex, Bulharsko. Tento apartmánový hotel je vo štvrti posiatej ležérnymi reštauráciami. Nachádza sa 7 minút chôdze od Slnečného pobrežia pri Čiernom mori, 1 km od európskej cesty E 87 a 2 km od aquaparku Action. Apartmánový hotel Royal Sun sa nachádza 500m / 12 minút pešo od mora a 1 km od centra Slnečného pobrežia. Hotel hosťom ponúka 2 vonkajšie bazény s ležadlami a detské atrakcie. Apartmán sa predáva komplet zariadený moderným nábytkom. Výhľad z apartmánu je priamo do rezortu - záhrada / bazény. Plocha: úžitková 65m2. Nachádza sa na 3. poschodí s výťahom. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Ostatné vybavenie: klimatizácia. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom, strážnou službou. Skvelá poloha z hľadiska možn. výletov, rekreácie, stravovania a dopravy na mieste: 4,9 Výborná z hľadiska blízkosti k zážitkom, 3,7 Skvelá z hľadiska dostupnosti reštaurácií, 3,9 Skvelá z hľadiska dostupnosti letiska, Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, nemocnica, zastávka autobusu, sauna, zateplený bytový dom. Letovisko : Slnečné pobrežie Rezort : Royal Sun Holiday Complex Plocha apartmánu : 65m2 Balkón : nie Logia: Áno Poschodie : 3 Zariadenie : áno Parkovisko : áno More : 500m / 12 minút pešo Centrum : 50m Autobusová zastávka : áno Reštaurácie v rezorte : áno Bazén : 2 SPA : áno Parkovanie je zdarma. Medzi vybavenie patrí neformálna reštaurácia, tri bary (jeden pri bazéne), dva vonkajšie bazény a detský bazén, ako aj terasa s ležadlami a slnečníkmi. Nachádza sa tu aj posilňovňa, herňa a wellness centrum so saunou a vírivkou. K dispozícii je detské ihrisko. V rámci spolupráce s nami získavate: Bezplatný transfer z letiska Bezplatné ubytovanie na 3 noci Obhliadky a poradenstvo Transfer na letisko Všetky zmluvy od rezervačnej až po kúpnu zmluvu sú 2 jazyčné teda aj v slovenskom jazyku a pri kúpe Vás sprevádza náš certifikovaný tlmočník. Pri kúpe Vám predložíme notársky overený doklad o bezdĺžnosti nehnuteľnosti, ktorú kupujete. KONTAKT Pošlite mi email a rád zodpoviem všetky otázky. Prípadne si môžeme zavolať.