inzercia, predaj, predám, bazár

2 SIALOCKY NA KAVU-CAJ krasne kusky.

Kategória: Sklo, keramika

Predam vyobrazene siakocky-z ulta tenkeho porcelanu velmy pekne kusky.Vodne ako darcek alebo do zbierky.Bez poskodenia!
2 SIALOCKY NA KAVU-CAJ krasne kusky.
Podobné inzeráty
Porcelánové súpravy na kávu,čaj retro
Ponúkam na predaj retro vytrínové porcelánové sety na kávu,čaj…Kvalitný porcelán vyrobený v Československu. Set biely.Nádoba na kávu,čaj,cukornička,šálky s tanierikmi Nádoba na kávu,čaj.0,6l 1ks PREDANÁ Výška:17cm Cukornička 1ks Výška:6cm Priemer:8cm Šálky 4ks Výška:5cm Priemer:6cm Tanieriky 4ks Priemer:11,5cm Cena setu je: 8eur Set žltý a čierne tanieriky.Trošičku odštiepené z dvoch šálok ako sa utieral prach. Nádoba na kávu,čaj.1 liter,1ks Výška:25cm Priemer:10cm Nádoba na mlieko.0,5l,1ks Výška:15cm Priemer:8cm Cukornička 1ks Výška:11cm Priemer:10,5cm Šálky 6ks Výška:7cm Priemer:8cm Tanieriky 5ks Priemer:15cm Cena setu je: 8eur Alebo všetko spolu za 10eur Robím poriadky,len to leží v skrini a nemám to kde dať.A niekomu to ešte poslúži a poteší. Volať. Klikni na meno a kukni moje ďalšie inzeráty.
Priehľadné sialocky na čajík, kavicku160ml
Predam veľmi pekne sialocky na čaj, 6ks,vitrinovy stav, priehľadné, objem cca 160ml Cena 5eur+posta
2 šialočky
predám 2 šialočky na kávu zo skla, s rúčkou cena 2 Eur. Najlepšie osobný odber. Môžem poslať cez Packetu, ale poštovné je 4 Eur na výdajné miesto Packety. Platba vopred na účet, preto píšte na e-mail.
Kavove,cajove sialocky ultra tenky porcelan
Predam vyobrazene sialocky z ultra tenkeho porcelanu vhodne ako darcek alebo do to dedictvo po babke.Su len dva kusy stav vid foto-bez poskodenia!
krásna sada
Predám krásnu porcelánovú sadu na čaj a kávu, je vo veľmi peknom stave, obsahuje: konvičku na kávu konvičku na čaj 2x cukornička 1 váza 1 mliečnik 6 šálok na čaj 5 menších šálok na kávu, žial žiadne značenie som na nej nenašla, cena bez pošty, preferujem prevod na účet,viac info rada poskytnem mailom,alebo na telefone , pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetrite na poštovnom
krásna sada cena s poštou
Predám krásnu sadu na čaj a kávu, je vo veľmi peknom stave, obsahuje: konvičku na kávu konvičku na čaj 2x cukornička 1 váza 1 mliečnik 6 šálok na čaj 5 menších šálok na kávu, cena je s poštou ako balín na poštu bez krehkeho, ak chcete dať poslať akokrehke +3€ doplatok,bez pošty, preferujem prevod na účet,viac info rada poskytnem mailom,alebo na telefone , pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetrite na poštovnom