inzercia, predaj, predám, bazár

2 x AUTONAVIGACIA TomTom

Kategória: Príslušenstvo

Ponukam na predaj autonavigaciu TomTom
Pouzivane minimalne

1 - TOMTOM GO EXPERT 6
2 - TomTom Start 42 Europe Lifetime

Predavam ich iba spolu ked sme ich kupovali stali spolu 480€
TOMTOM GO EXPERT 6 stale stoji v Naj cca 380€
Urcite niekomu posluzia este niekolko rokov dovod predaja nevyuzite iba nam zavadzaju
Pri dokladm skumani sa urcite najde skrabanec na funkcnost to nema zadny vplyv zohladnene v cene 2 x navigacia 100€ bez autonabijacky tu sme nasli
Navigácia TomTom Go Expert ponúka 6" dotykový displej, podporu Wi-Fi a hlasovým ovládaním. Nechýbajú ani upozornenia na rýchlostné radary.

Profesionálna navigácia pre nákladné vozidlá
Navigácia je ideálna pre šoférov nákladných vozidiel alebo autobusov. Nájde ideálne trasy pre veľké vozidlá. Vodiča naviguje tými najrýchlejšími trasami mimo hustej premávky. S navigáciou zároveň získate aj doživotnú aktualizáciu máp. Prostredníctvom Wi-Fi je možné jednoducho a rýchlo stiahnuť najaktuálnejšie mapy EU. Dotykový displej je prehľadný. 6-palcová uhlopriečka ponúka kvalitné HD zobrazenie s vysokým rozlíšením.

Spoľahlivá navigácia TOMTOM START 42 Europe LIFETIME, ktorá poskytuje doživotnú záruku aktualizáciam máp celej Európy spolu so službou rýchlostných radarov na 3 mesiace zadarmo. So 4,3-palcovým displejom máte dobre viditeľné všetky záujmové body na obrazovke. Vyhľadávanie cieľov prebieha jednoducho - z ponuky alebo stlačením bodu na mape. Navádzanie jazdnými pruhmi vám umožní pripraviť sa na výjazdy a križovatky tým, že vám jasne ukáže správny jazdný pruh pre naplánovanú trasu.

Doživotná záruka mapy
Pripojením navigačného zariadenia TomTom START k počítaču si overte, či máte naozaj aktuálne mapy. Nové mapy vydávame sezónne - súčasťou sú zmeny na cestách a revidované rýchlostné limity. Získajte tieto aktualizácie zdarma, na dobu životnosti zariadenia.
2 x AUTONAVIGACIA TomTom
Podobné inzeráty
Autonavigácia TomTom Start 25 +Mapy Európa
Predám v perfektnom stave autonavigáciu TomTom s doživotnou aktualizáciou máp strednej a východnej Európy. Ako nová,bez škrabancov, takmer nepoužívaná, cca 4x na dovolenku. Počas dňa do 16:00hod. poprosím len sms.
Autonavigácia
Predám Autonavigáciu značky XGODY model 709 autonavigácia disponuje rôzniny funkciami ako napr. môže slúžiť ako FM. transmiter . prehráva filmy alebo videá s SD karty tak isto hudbu ktorú cez transmiter posiela do rádia . popis s stránky: Brand :XGODY Model :709 CPU :Media Tek MT3351 GPS Model :High Sensitive GPS Receiver Memory Size : 256MB RAM – 16GB Internal Memory Display Screen :7” Capacitive screen, Resolution 800*480 USB :USB Client 2.0, MINI USB 5PIN socket SD Slot :Micro SD socket, MAX Micro SD card up to 32GB Audio :A: Built-in 1W/ 8 ohm B: Stereo track: 0.25W/CHANEL, single track 8 ohm/1W FM :FM transmitter (76.0MHz -108MHz) Transfer the GPS sound to Car, not FM Radio Bluetooth&AV-IN :YES Battery :Built–in Li-ion Rechargeable 1500mAh Working Time :About 1 hour Charging Time :2-3 hours, Sometimes can only charge to 99% Charging Socket :12V DC socket Car Charger :12-40V/1.5A Temperature Range :Operation temperature: -10 °C to 60 °C Saving temperature:0 °C to 60 °C Size :182mm x112mm x12mm Navigation Storage :Built-in memory or Micro SD card Video Playing Software :Support ASF,AVI,MP4,WMV,MPG,DAT,MPEG,3GP Audio Playing Software :Support WMA9, MP3 and WAV format Photo Format :Support JPG, GIF, BMP ,PNG format E-book :Support TXT format Preferujem komunikáciu cez sms alebo email nakoľko som dost nedostupný na mobile .
TomTom GO 520
Predam navigacu TomTom GO 520. Doživotná aktualizácia máp. Aktualizácia cez wi-fi. Možnosť spárovať s mobilom a prijímať live dopravné informácie. Kompletné príslušenstvo, bezchybný stav. Mapy v cene , Doživotná aktualizácia máp , 5", 480 x 272 px, 16 GB, Bluetooth - Rýchlejšie a dômyselnejšie navigačné zariadenie s lepším pripojením, ktoré ťa vždy bezpečne dovedie na miesto - Pripojenie k sieti Wi-Fi ti umožňuje vykonávať aktualizácie bez počítača - Volanie handsfree ovládané hlasom a správy zo smartphonu umožňujú byť na príjme a zároveň v bezpečí - Vďaka aplikácii TomTom MyDrive si môžeš naplánovať trasy vopred na telefóne - S doživotným prístupom k službe Traffic získaš možnosť, ako sa vždy vyhnúť hustej doprave - Doživotné mapy zadarmo - Aktualizácia dopravných informácií a rýchlostných radarov
TomTom XL
Predám plne funkčnú veľmi málo použitú navigáciu TomTom Xl model 4ET03. Všetko plne funguje,obsahuje celú európu,Slovenské menu a navigovanie v Slovenčine. V prípade najnovších máp TomTom/2022 je potrebné ju len online aktualizovať,má cca 5 rokov od poslednej aktualizácie. Ak neaktualizujete,aj tak dobre poslúži. Najlepsie uprednostnujem osobný odber v Trnave. Zaslem aj poštou,cena s postovnym 35€, ale vzhladom ku zlym skusenostiam s nepreberanim zasielok zasielam az po zaplateni celej sumy na ucet.
TomTom XL
Predám plne funkčnú veľmi málo použitú navigáciu TomTom Xl model 4ET03. Všetko plne funguje,obsahuje celú európu,Slovenské menu a navigovanie v Slovenčine. V prípade najnovších máp TomTom/2022 je potrebné ju len online aktualizovať,má cca 5 rokov od poslednej aktualizácie. Ak neaktualizujete,aj tak dobre poslúži. Najlepsie uprednostnujem osobný odber v Trnave. Zaslem aj poštou,cena s postovnym 30€, ale vzhladom ku zlym skusenostiam s nepreberanim zasielok zasielam az po zaplateni celej sumy na ucet.
Navigácia TOMTOM 60 Start s doživotnými mapami
Predám navigáciu TOMTOM 60 Start do auta s kompletným príslušenstvom a doživotnými aktualizáciami máp.