inzercia, predaj, predám, bazár

2146-PRIESTRANNÝ ROD. DOM S PRÍJEMNOU ATMOSFÉROU NA PREDAJ

Kategória: Domy

2146 - PRIESTRANNÝ RODINNÝ DOM S PRÍJEMNOU ATMOSFÉROU NA PREDAJ V KOMÁRNE

Teraz znížená cena!

Ak hľadáte priestranný rodinný dom v Komárne v tichej lokalite a chcete bývať pohodlne v rodinnom dome bez vážnejšej investície, oplatí sa Vám zamyslieť nad touto ponukou.

Na predaj ponúkame formou výhradného práva predaja jednopodlažný rodinný dom so zastavanou plochou 189 m2 v tichej lokalite mesta Komárno, v mestskej časti Nová Stráž. Miestnosti sú nasledovné: predsieň, štyri priestranné izby, dve kúpelne, priestranná kuchyňa, zimná záhrada, dve kryté terasy. Vykurovanie zabezpečia elektrické radiátory a krb v obývačke, v kuchyni je aj klimatizácia. Teplú vodu zabezpečí elektrický bojler. Rodinný dom sa skladá z rekonštruovanej časti a z novopostavenej časti z roku 2009. Dom je napojený na mestský rozvod pitnej vody a kanalizácie. V záhrade je aj vŕtaná studňa. Podlahu v obytných miestnostiach tvoria laminátové parkety. Nosné steny sú murované z pálených tehál. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom, strešná krytina je značky Bramac. Výmera pozemku je 1.000 m2. Rodinný dom je možné prevziať do užívania do 30 dní po odkúpení. Radi Vám pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru.


Lokalita: Nová Stráž

Cena: 245.000,- Eur


Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku:

Ing.Zsolt Szabó, tel: (0),

office: 035 7702 853 (00421 35 7702 853)

e-mail: reality@

PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA S KOLKOM V HODNOTE 66,- EUR. V PRÍPADE POTREBY VÁM RADI POMÔŽEME VYBAVIŤ HYPOTEKÁRNY ÚVER NA KÚPU.
2146-PRIESTRANNÝ ROD. DOM S PRÍJEMNOU ATMOSFÉROU NA PREDAJ
Podobné inzeráty
2146-PRIESTRANNÝ ROD. DOM S PRÍJEMNOU ATMOSFÉROU NA PREDAJ
2146 - PRIESTRANNÝ RODINNÝ DOM S PRÍJEMNOU ATMOSFÉROU NA PREDAJ V KOMÁRNE Ak hľadáte priestranný rodinný dom v Komárne v tichej lokalite a chcete bývať pohodlne v rodinnom dome bez vážnejšej investície, oplatí sa Vám zamyslieť nad touto ponukou. Na predaj ponúkame formou výhradného práva predaja jednopodlažný rodinný dom so zastavanou plochou 189 m2 v tichej lokalite mesta Komárno, v mestskej časti Nová Stráž. Miestnosti sú nasledovné: predsieň, štyri priestranné izby, dve kúpelne, priestranná kuchyňa, zimná záhrada, dve kryté terasy. Vykurovanie zabezpečia elektrické radiátory a krb v obývačke, v kuchyni je aj klimatizácia. Teplú vodu zabezpečí elektrický bojler. Rodinný dom sa skladá z rekonštruovanej časti a z novopostavenej časti z roku 2009. Dom je napojený na mestský rozvod pitnej vody a kanalizácie. V záhrade je aj vŕtaná studňa. Podlahu v obytných miestnostiach tvoria laminátové parkety. Nosné steny sú murované z pálených tehál. Okná sú drevené s izolačným dvojsklom, strešná krytina je značky Bramac. Výmera pozemku je 1.000 m2. Rodinný dom je možné prevziať do užívania do 30 dní po odkúpení. Radi Vám pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru. Lokalita: Nová Stráž Cena: 289.000,- Eur Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku: Ing.Zsolt Szabó, tel: (0), office: 035 7702 853 (00421 35 7702 853) e-mail: reality@ PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA S KOLKOM V HODNOTE 66,- EUR. V PRÍPADE POTREBY VÁM RADI POMÔŽEME VYBAVIŤ HYPOTEKÁRNY ÚVER NA KÚPU.
Novostavba 4izbovy rod. dom - 3izbovy rod. dom  JABLONEC
Predáva Majitel.... Cena dohodou... (možnost dokoncenia do standardu) REALITNE kancelarie nekontaktovat dakujem ... Kontakt: email: horvath.lukas472@ Predám 2 rodinne domy (Novostavba 4izbovy rod. dom(106m2) - 3izbovy rod. dom(76m2) Ponúkam na predaj novostavbu samostatne stojaceho 3-izbového rodinného domu postaveného na pozemku 346m2 v tichej pokojnej lokalite v obci Jabonec(kat.Pezinok) . Podlahová plocha domu s terasou je je 73,7 m2. Dom ponúka výbornú dispozíciu, nakoľko je oddelená denná a nočná časť domu. Zo vstupnej chodby sa prechádza do nočnej časti s dvomi samostatnými nepriechodnými spálňami. Na druhej strane sa prechádza do presvetlenej dennej časti, ktorá ponúka otvorený priestor kuchyne, jedálenskú a obývaciu časť. Súčasťou kuchyne je aj komora. Z obývačky je výstup na terasu cca 12m2. V podkroví je úložnéhý priestor 10m2. Dom je postavený z tehly Termobrik s hrúbkou 300mm so zateplením EPS polystyrénom hrúbky 180mm. Izolácia je fúkaná, fasáda Baumit. Okná a dvere Salamander sú plastové 6-komorové s trojsklom. Kúrenie je elektrické podlahové (voda). Je tu predpríprava na alarm aj rekuperáciu. Na pozemku je vlastná studňa 48m a predpríprava na kanalizáciu. Zatiaľ bude odpad riešený žumpou 10m3. Parkovacie státie pre dve autá bude vysypané makadamom Dom je dokončený do štádia holodomu, v prípade záujmu, vie staviteľ dokončiť dom do štandardu, ktorý si zákazník vyberie podľa vlastných predstáv. Predam novostavbu samostatne stojaceho 4-izbového rodinného domu postaveného v tichej pokojnej lokalite v obci Jablonec. Dom je postavený na pozemku o výmere 351 m2. Ide o prízemný bungalov s modernou architektúrou, vhodný do zástavby rodinných domov, ideálny pre 4-člennú rodinu. Podlahová plocha domu s terasou je 106,6 m2. Dom ponúka výbornú dispozíciu, nakoľko je oddelená denná a nočná časť domu. Zo vstupnej chodby sa prechádza do nočnej časti s tromi samostatnými nepriechodnými spálňami. Nachádza sa tu kúpeľňa, aj samostatná toaleta. Na druhej strane sa prechádza do priestrannej dennej časti, ktorá ponúka otvorený priestor kuchyne s komorou, jedálenskú a obývaciu časť. Z obývačky je výstup na terasu cca 13m2. V podkroví je možnosť úložného priestoru cca 10m2. Dom je postavený z tehly Termobrik s hrúbkou 300mm so zateplením EPS polystyrénom hrúbky 180mm. Izolácia je fúkaná, fasáda Baumit. Okná a dvere Salamander sú plastové 6-komorové s trojsklom. Kúrenie je elektrické podlahové (voda). Na pozemku je vlastná studňa 48m a predpríprava na kanalizáciu. Zatiaľ bude odpad riešený žumpou 10m3. V cene domu je zahrnutá vydláždená terasa, parkovacie státie- makadam, obrubníky. Dom má prípravu na alarm aj rekuperáciu, takisto komín na krbové kúrenie.
Rodinný dom Sobotište
Dražba - rodinný dom súpisné č. 90, v obci Sobotište. K domu prislúcha pozemok parcelné č. 362, o celkovej výmere 68 m2. Vzhľadom na skutočnosť, že hodnotené nehnuteľnosti neboli sprístupnené, ohodnotenie predmetu dražby bolo vykonané v zmysle § 12 ods.3 zákona č.527/2002 o dobrovoľných dražbách, v znení neskorších predpisov ("ohodnotenie možno vykonať z dostupných údajov, ktoré má dražobník k dispozícii"). Z dôvodu neumožnenia vykonania obhliadky nie je možné určiť presné technické ani dispozičné riešenie ohodnocovaných nehnuteľností, rovnako ani ich užívaciu schopnosť. Jedná sa o prízemný rod. dom s prízemím a podkrovím. Dispozičné riešenie prízemia je - obývacia izba, kuchyňa, sprcha, WC, predsieň a schodisko, v podkroví sú 2 izby, oddychová časť a schodisko. Rod. dom je v súčasnosti nedokončený a prebieha rekonštrukcia a modernizácia domu, ktorá bola začatá v roku 2007. Vzhľadom k tomu, že prebieha komplexná rekonštrukcia a modernizácia rod. domu a dom je nedokončený. Popis vyhotovených a nedokončených konštrukcií: Základy sú kamenné základové pásy s dodatočne vyhotovenou izoláciou proti vode a oddrenážovaním, obvodové murivo prízemia je z nepálenej tehly v skladobnej hr. 55 cm a murivo podkrovie je z kvádrov v skladobnej hr. 25 cm so zateplením, strop prízemia je drevený trámový s viditeľnými trámami, deliace konštrukcie sú tehlové. Krov je hambálkový a krytina je z pálenej škridle Tondach. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu a parapety sú plastové. Vnútorné omietky sú hladké vápenné a vonkajšie úpravy povrchov sú hladkými omietkami, v podkroví s tepelnoizolačným obkladom polystyrénom hr. 5 cm. Schody na prízemí sú z tvrdého dreva bez podstupníc, okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Vykurovanie na prízemí je lokálne na tuhé palivá 1 ks. Elektroinštalácia na prízemí je svetelná a motorická, v podkroví iba svetelná, rozvádzač je s ističmi na prízemí. Rozvod teplej a studenej vody je na prízemí z plastových rúr a vnútorná kanalizácie je z PVC potrubia. Popis nevyhotovených konštrukcií podľa predpokladaného vyhotovenia: Dvere budú plné hladké a presklené, podlahy v obytných miestnostiach budú laminátové plávajúce a v ostatných miestnostiach z keramickej dlažby. Zdrojom teplej vody bude elektrický zásobníkový ohrievač. Vybavenie kuchyne na prízemí bude elektrický sporák, nerezový drez a kuchynská linka na báze dreva. Vnútorné vybavenie na prízemí bude samostatná sprcha, keramické umývadlo a splachovací záchod bez umývadla. Vodovodné batérie budú nerezové, pákové a vnútorné obklady keramické vo WC, v sprche a v kuchyni. Rod. dom je napojený na verejný rozvod elektriny vzdušnou prípojkou a kanalizačná prípojka je vyvedená do vlastnej vyberateľnej žumpy, ktorá sa nachádza pred rd. domom. Je možnosť napojenia na verejný plynovod a vodovodná prípojka bude vyhotovená z obecnej studne, ktorá sa nachádza pred domom a je na ňu napojený aj vedľajší rod. dom.
BOSEN | 5 izb. rohový radový rodinný dom s príjemnou atmosfé
BOSEN Vám ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s príjemnou atmosférou, v radovej zástavbe, situovaný ako rohový rodinný dom. VIDEO:  3D VIRTUÁLNA OBHLIADKA:  DOM: Jedná sa o tehlový rodinný dom s úžitkovou plochou 150 m2, skolaudovaný v roku 2016. Dom sa rozkladá na 2 nadzemných podlažiach. Nehnuteľnosť je postavená z kvalitných materiálov. Samozrejmosťou je elektrické podlahové kúrenie, klimatizácia, exterérové žalúzie. Súčasťou nehnuteľnosti je útulná terasa a záhrada so zelenou výsadbou okrasných, ako aj ovocných stromov a kríkov, s inštalovanou kvapôčkovou závlahou. DISPOZÍCIA: 1NP: Vstupná chodba, pracovňa, 2x špajza, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa spojená s obývaciou miestnosťou, z ktorej je priamy vstup na zastrešenú terasu s pohodlným sedením. 2NP: Spálňa, 2x samostatná izba, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou, technická miestnosť s kotlom, práčkou a sušičkou. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený. VÝHODY: rohový radový dom tichá lokalita #golfový rezort v pešej dostupnosti 4 parkovacie miesta akumulačný krb PARKOVANIE: 1 parkovacia miesto vo dvore, 3x parkovanie pred domom POZEMOK: Je rovinatého charakteru o výmere 323 m2, z čoho zastavaná plocha je 84 m2. Na pozemku je umiestnená terasa (21 m2), ktorá plynulo prechádza do záhrady, kde  je vysadená okrasná ako aj úžitková záhrada. Na pozemku je umiestnený zateplený záhradný domček a vyhradená časť na hranie pre deti (ako je ilustrované na inzerovaných fotografiách).  Závlažovanie záhrady je zabezpečené inśtalovanou kvapôčkovou závlahou. IS: Na pozemku – voda, elektrina, kanalizácia. LOKALITA: Dom je situovaný vo vychytenej lokalite Green Rezort, Hrubá Borša. V obci je dostupná občianska vybavenosť ako škôlka, potraviny, reštaurácia, kaviarne, golfový rezort. Okresné mesto Senec je vzdialené cca 6 min autom, hlavné mesto Bratislava cca 30 min s napojením na dialnicu. CENA: 348 500,- EUR Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, , herskovic@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.      
NOVINKA  RODINNÝ DOM - SĽAŽANY
RODINNÝ DOM V OBCI SĽAŽANY - ČASŤ DOLNÉ SĽAŽANY - OKRAJOVÁ ČASŤ OBCE Rodinný dom bol postavený cca v roku 1964, materiál pálená tehla + betónový kváder. Jedná sa o jednopodlažný rodinný dom s čiastočným podpivničením, postavený na rovinatom pozemku o výmere 882m2. Dom pozostáva z 3 izieb + kuchyňa, kúpeľňa, komora, a chodba. Približne 1/2 domu je podpivničená, nachádza sa tam kotolňa a ďalšie 2 skladové miestnosti. Vstup do pivnice je možný z domu a taktiež aj z exteriéru. Kúrenie: ústredné plynové - plynový kotol - liatinové radiátory Elektrina: 230V/400V Voda: studňa + možnosť napojenia na verejný vodovod Kanalizácia: pripojenie na verejnú kanalizáciu Na pozemku sa nachádzajú aj dve vedľajšie stavby: - letná kuchyňa s komorou a garážou (vrátane montážnej jamy) - hospodárska stavba Pozemok je pravidelne udržiavaný, vysadený okrasnými a ovocnými drevinami. Šírka pozemku je 19m, výmera pozemku 882m2. Rodinný dom je vo veľmi zachovalom, obývateľnom stave, s možnosťou modernizácie podľa predstáv nového vlastníka. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce,
VYZÁLOHOVANÉ - RODINNÝ DOM - SĽAŽANY
RODINNÝ DOM V OBCI SĽAŽANY - ČASŤ DOLNÉ SĽAŽANY - OKRAJOVÁ ČASŤ OBCE Rodinný dom bol postavený cca v roku 1964, materiál pálená tehla + betónový kváder. Jedná sa o jednopodlažný rodinný dom s čiastočným podpivničením, postavený na rovinatom pozemku o výmere 882m2. Dom pozostáva z 3 izieb + kuchyňa, kúpeľňa, komora, a chodba. Približne 1/2 domu je podpivničená, nachádza sa tam kotolňa a ďalšie 2 skladové miestnosti. Vstup do pivnice je možný z domu a taktiež aj z exteriéru. Kúrenie: ústredné plynové - plynový kotol - liatinové radiátory Elektrina: 230V/400V Voda: studňa + možnosť napojenia na verejný vodovod Kanalizácia: pripojenie na verejnú kanalizáciu Na pozemku sa nachádzajú aj dve vedľajšie stavby: - letná kuchyňa s komorou a garážou (vrátane montážnej jamy) - hospodárska stavba Pozemok je pravidelne udržiavaný, vysadený okrasnými a ovocnými drevinami. Šírka pozemku je 19m, výmera pozemku 882m2. Rodinný dom je vo veľmi zachovalom, obývateľnom stave, s možnosťou modernizácie podľa predstáv nového vlastníka. Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce, Naša Realitná agentúra T-KREDIT vykonáva pre svojich klientov kompletný právny servis v súvislosti s kúpou a predajom nehnuteľností a taktiež komplexné poradenstvo v oblasti financovania nehnuteľností. Realitná agentúra T-KREDIT Mgr. Tatiana Zsebiová, Námestie A. Hlinku 2146, Zlaté Moravce,