inzercia, predaj, predám, bazár

2A acoustic RSB-6

Kategória: Repro sústavy

Frekvenčná odozva: 30Hz-20kHz +\-3db (v miestnosti)

Citlivosť: 86 dB

Impedancia: 8 ohmov

Hmotnosť: 20 kg kus

Výška: 36 cm

Šírka: 21-25,5 cm

Hĺbka: 40,5 cm

Typ ozvučnice: PR pasívny radiátor

Naša referenčná vlajková loď regálových reproduktorov sú vyrobené z MDF s hrúbkou 22 mm – 44 mm s vnútornými výstuhami. Monacor Bitúmenová plsť tlmiaci materiál. Používame Sb acoustic stredobasové meniče a pasívne žiariče. Kvalitné QED káble 2,5 mm. Crossovery používajú kondenzátory Jantzen vyrabané v Dánsku. Mundorf rezistory Mresist supreme vyrabané v nemecku . Obtokové kondenzátory Claritycap vyrabané v Británii. cievky so vzduchovým jadrom .Možnost dokupiť stojany ktoré sú vyrobené zo žuly a dreva a používajú pozlátené hroty. Hmotnosť stojana je 20 kg.

2A acoustic RSB-6
Podobné inzeráty
2A acoustic RSB-6
Referenčne regálové reproduktory Frekvenčná odozva: 30Hz-20kHz +\-3db (v miestnosti) Citlivosť: 86 dB Impedancia: 8 ohmov Hmotnosť: 20 kg kus Výška: 36 cm Šírka: 21-25,5 cm Hĺbka: 40,5 cm Typ ozvučnice: PR pasívny radiátor Naše referenčné regálové reproduktory . Ozvučnice sú vyrobené s MDF ktorá ma hrúbku 22- 44mm,vnútorné mohutné výstuhy a špeciálny bitúmenový tlmiaci materiál zaisťujú, že rezonancie sú posunuté nad rozsah stredobasového meniča. Predná stena ma zaoblené rohy pre zníženie difrakcii. Výhybka je srdce reproduktora a preto nesmie byť zanedbaná. Kondenzátory od dánskej značky Jantzen, cievky so vzduchovým jadrom, najlepšie rezistory od nemeckej značky Mundorf, ktoré pracujú pri veľmi nízkych teplotách, vďaka čomu majú minimálne straty. Nepoužívame DPS ale všetko je spájkované point to point . Kabeláž od Britskej značky QED. Stredobasový menič aj pasívny radiátor sú od dánskej značky SB acoustic. Reproduktory majú nádherné, presné basy, ktoré sú schopné ísť neskutočne hlboko bez problémov . Vďaka pasívnemu radiátoru, reproduktory nemajú žiadne kompresie spôsobované rezonanciami nátrubku a môžu byt aj bližšie pri stene. Cena je za par. kontakt andrej.kuran@ tel:
Regálové reproduktory 2A acoustic DS-6
Frekvenčná odozva: 35Hz-20kHz +/-3db (v miestnosti) Citlivosť: 86 dB Impedancia: 8 ohmov Hmotnosť: 11,5 kg kus Výška: 35 cm Šírka: 20 cm Hĺbka: 33 cm Typ ozvučnice PR pasívny radiátor Deliaca frekvencia: 2100 Hz DS-6 sú naše reproduktory strednej úrovne. Využívajú technológie z našej vlajkovej lode RSB-6.Majú 44 mm hrubé predné steny a naozaj dobre vystužené ozvučnice, aby sa zabránilo akémukoľvek skresleniu a kompresiám vytvorených rezonanciami ozvučnice. Vnútri sú dva druhy absorpčných materiálov. Výhybky používajú vysokokvalitné komponenty. Všetky cievky sú vzduchové cievky od Jantzen audio. Rezistory sú od Jantzen s toleranciou 1%. Kondenzátory na obvode výškového reproduktora sú Jantzen Standard Z-cap. Na stredobasovom obvode sú Jantzen Cross-cap a jeden Mundorf E-cap, ktorý je premostený s Jantzen Cross-cap. Vodiče sú britskej značky QED. Používame point-to-point topológiu Výhybiek na minimalizáciu akýchkoľvek strát signálu. Stredobasový menič s papierovou membránou pre reprodukciu prirodzených a štruktúrovaných basov a čistých stredových frekvencií. Hodvábny kupolový výškový reproduktor s tlmenou zadnou komorou, ktorý je schopný hrať od 1 kHz. Cena je za pár. kontakt andrej.kuran@ tel:
Predám reproduktory 2A acoustic DS-8
2A acoustic venujeme sa výrobe reproduktorov 2A acoustic DS-8 Pasívne 8 palcové regalovky výhybka bola dizajnovaná špecificky pre tieto meniče. Jedná sa o dvojpásmovú výhybku s kvalitnými komponentami od značky Jantzen, Monacor a Dayton. Deliaca frekvencia je 1400hz. Impedancia:8ohm najnižší bod je 5,8ohm. Frekvenčný rozsah je +-3db 35hz-20khz. Váha 30kg pár, 22mm MDF + vnútorné výstuhy. Vpredu sa nachádza aktívny stredobasový menič a vzadu pasívny radiátor. Rozmery 40x25x40cm Finiš je z dubovej modifikovanej dyhy (v prípade záujmu viem spraviť 50 rôznych finišov v rátane vysokého lesku. ) Reproduktory sú v miestnosti schopné hrať celorozsahovo bez Subwooferu. Kabeláž od značky audioquest. Cena:1100€ pár aj zo stojanmi Viac info:
Regalove reproduktory 2A acoustic GF-6
2A acoustic venujeme sa výrobe reproduktorov 2A acoustic GF-6 Pasívne 6,5 palcové regalovky výhybka bola dizajnovaná špecificky pre tieto meniče . Jedná sa o dvojpásmovú výhybku s kvalitnými komponentami od značky Jantzen,Monacor a Dayton. Impedancia: 4ohm Rozsah:35hz-20khz Rozmery:20x31x36cm
Acoustic Reference LS1201
Predám obrovské americké regálové trojpásmo Acoustic Reference LS1201 v stave nových reproduktorov. Jedná sa o nikdy nepoužívané uloženky v OEM krabiciach /jednu zapečatenú som otváral, mám video/. Sú to veľké reproduktory s veľkým, americkým zvukom, vyrobené v Kalifornii. Ideálne osobný odber, viem ale doviezť na trase BA - BB, prípadne pošta/kuriér. Iba predaj. Píšte SMS alebo maily, v práci telefón neberiem. Foto autentické. Inzerát platný do zmazania. Špecifikácie: Výrobca: I.S.S. /Innovative Sound Systems Model: Acoustic Reference LS1201 Konštrukcia: 3 - pásmové Basový menič: 12 palcov, polypropylén Stredový menič: 4 palce Výškový menič: 3palce, chladený ferrofluidom Výkon: 150W Deliace frekvencie: 3000Hz a 8000Hz Impedancia: 4 - 8 Ohm Rozmery: 656x380x286 Váha: 15,4Kg Špeciálne funkcie: parametrické korekcie výskového a stredového meniča
Mega Acoustic PA-PM8K Akustické paravany
Predám 2ks akustických paravánou ktoré sme sporadicky používali na predajni, keď že máme už posluchovú miestnosť, tieto nepoužívame, sú samostatne stojace a postavene z dielov: 4x Mega Acoustic PA-PM8K-DG-6060 U 2x Mega Acoustic PA-PM8K-R-6060 U 2x Vicoustic VicFix Frame 3x1 2x Vicoustic Flexi Glue Ultra Sú v stave noveho kusu, rozmery: výška cca: 180cm, šírka: 60cm, hĺbka bez nožičiek: 7cm, preferujem osobný odber v Košiciach s odskúšaním, bližšie info cez tel. .