inzercia, predaj, predám, bazár

2izb. NOVOSTAVBA KOLOSEO- Nové mesto- výhľad na jazero

Kategória: Byty

2izb. NOVOSTAVBA KOLOSEO- Nové mesto- v blízkosti POLUS, LAKE SIDE PARK, ul.Tomášikova

NL REAL ponúka na prenájom 2 izbový byt –NOVOSTAVBA-KOLOSEO- ulica Tomášikova č.50, Bratislava pri jazere KUCHAJDA . Byt sa nachádza na 8 z 10 poschodí, v tichej a veľmi dobre dostupnej lokalite v širšom centre mesta s VÝHĽADOM NA JAZERO - v blízkosti POLUS, AT&T, AVION. Rozloha 60m2 + 8m2 lodžia . Ide o krásne a vkusne zariadený moderný byt, kde po príchode sa budete naozaj veľmi dobre cítiť.
Byt pozostáva z veľkej obývacej izby spojenej s kuchyňou – moderná kuchynská linka – sedačka – LCD televízor + ostatné vkusné zariadenie. Z obývacej izby je vstup na priestrannú 8m2 veľkú lodžiu – orientácia JZ. Veľká spálňa s modernou manželskou posteľou – veľká rolldor skriňa . Na chodbe je ešte veľká rolldor skriňa. Byt je zariadený všetkými spotrebičmi vrátane práčky. Byt je určený ideálne pre dve osoby - pár.
Parkovanie je možné pri objekte zadarmo – z balkóna vidíte na auto.
Cena prenájmu je 570,-eur + zálohovo platby za energie cca 130,-eur.
Bližšie informácie telefonicky každý deň do 22:00 hod. aj v SO a NE
Pri podpise zmluvy sa hradí: nájom na mesiac vopred + kaucia (vratná na konci nájmu) + provízia realitnej kancelárii ( všetky platby vo výške komplet nájomného).
Informácie mailom NON-STOP: krajcovic@
2izb. NOVOSTAVBA KOLOSEO- Nové mesto- výhľad na jazero
Podobné inzeráty
PRIESTRANNÝ 1 IZBOVÝ BYT - KOLOSEO BRATISLAVA - EXKLUZÍVNE N
Jana Kadvanová e-mail: jana.kadvanova@ V2 Real Estate ponúka exkluzívne na predaj: Zariadený, priestranný 1 izbový byt Lokalita: Bratislava Tomášikova - KOLOSEO Zariadený Loggia Obytná plocha bytu + loggia : 42,5m2 + 4m2 Výborná investičná príležitosť! Polyfunkčný objekt KOLOSEO, v ktorej sa byt nachádza, bol kolaudovaný v roku 2008 • Byt sa nachádza na 13.poschodí bytového domu ( bytový dom má 2 výťahy a bezbariérový vstup ) • Dispozícia: Vstupná chodba, z ktorej je vstup do samostatného šatníka ( 1,8 x 2m ) a tiež vstup do kúpeľne s vaňou. Posuvné dvere zabezpečujú vstup ďalej do bytu, do priestrannej izby, kde sa nachádza kuchyňa s barovým pultom a sedením, obývacia izba, ktorá disponuje východom na priestrannú loggiu a kútik na spanie • V byte boli urobené nové stierky, v roku 2019 a v rovnakom roku bola menená sedačka, stôl, posteľ a v roku 2022 bola vymenená kuchynská batéria a chladnička s mrazničkou • Byt bol využívaný majiteľkou, nebol prenajímaný! Je veľmi zachovaný, čistý a vyzerá ako keby sa v ňom ani nebývalo • Súčasťou bytu sú aj vonkajšie žalúzie a vnútorné tienenie • Byt je klimatizovaný • Náklady na bývanie – cca 165€/mesiac • V okolí bytu nájdete voľné parkovacie miesta Byt je orientovaný na východ LOKALITA Polyfunkčný objekt Koloseo sa nachádza v širšom centre hlavného mesta, v mestskej časti Nové mesto, na Tomášikovej ulici, ktorá je známa vynikajúcou dopravnou dostupnosťou do centra mesta a na hlavné cestné tepny. O spoločné priestory je nadštandardne postarané a priamo v areáli sídli správcovská spoločnosť, ktorá dbá na čistotu a bezpečnosť celého komplexu. O zeleň a detské ihrisko je príkladne starané, celý objekt vrátane podzemných garáží je strážený súkromnou bezpečnostnou službou a priamo vo vchode. Súčasťou obytného komplexu je oddychová zelená zóna - átrium. Lokalita v ktorej sa nachádza naša ponuka bytu - vysoká občianska vybavenosť, na prízemí obytného komplexu sa nachádzajú rôzne služby – notár, lekáreň, kozmetika a iné menšie obchody, potraviny Malina. V bezprostrednej pešej dostupnosti v blízkosti sa nachádzajú obľúbené potraviny Yeme, Fresch Market, kaviarničky, reštaurácie, SLSP, klientske centrum, výborná dostupnosť MHD. Pár minút autom je nákupné centrum Vivo či potraviny Kaufland. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: Jana Kadvanová e-mail: jana.kadvanova@
Pekný 2i byt s výhľadom na jazero Kuchajda
Ponúkame na predaj pekný dvojizbový byt s výhľadom na jazero Kuchajda v známom bytovom komplexe Koloseo. Pri vstupe do bytu je vidieť, že bol od začiatku navrhnutý tak, aby vytváral pocit domova. Priestor otvára štýlovo riešená predsieň so skriňou. Vľavo je kúpeľňa s vaňou a toaletou. Ďalej sa vstupuje do spálne, kde je veľká šatníková skriňa, manželská posteľ a východ na loggiu. Denná časť je tvorená obývacou izbou, jedálenskou časťou a kuchyňou. Dizajnová biela kuchyňa je od obývačky oddelená barovým pultom s dvoma stoličkami, ktoré ponúkajú príjemné posedenie pri šálke rannej kávy. Klimatizácia bola nainštalovaná tento rok a má jednu vnútornú jednotku v obývacej izbe. Byt je orientovaný na juhozápad s krásnym otvoreným výhľadom na jazero Kuchajda, ale aj smerom na Kolibu a vysielač Kamzík. Ponúka celoročne nádhernú scenériu so západmi slnka. Byt sa predáva kompletne zariadený. Parkovať sa pri Koloseu dá pozdĺž cesty alebo na priľahlom parkovisku za bankou Erste. V prípade potreby sa dá prenajať alebo kúpiť parkovacie státie. Lokalita: Komplex Koloseo bol skolaudovaný v roku 2007. Vo vnútrobloku – átriu je oddelená časť pre deti, ďalšia časť na venčenie psov. Samotný komplex ponúka služby ako kozmetika, kaderníctvo-barber, potraviny Žabka, 2 veľké predajne a servis bicyklov. Necelých 200 m od bytového komplexu je Klientské centrum Tomášikova, potraviny Yeme, Fresh Market – tržnica s obchodmi, kaviarňami a reštauráciami. Neďaleko je aj supermarket Kaufland, a oproti, cez jazero je nákupné centrum Vivo (ex. Polus). Výmera: 58,50m² (interiér 55,50 m² + loggia 3,03m²) Mesačné náklady: 200€ nájomné + elektrina 26€ (2 osoby) Link na video: Link na viac foto:
Na predaj - 4 izbový mezonet s krásnym výhľadom na jazero
Ponúkame na predaj 4-izbový mezonetový byt na 7. a 8. poschodí v bytovom komplexe Koloseo na Tomášikovej ulici v Bratislave – Nové Mesto. Byt má rozlohu 177,62 m2 bez plochy dvoch loggií. Tie majú výmeru 7,28 m2 každá, celý byt je orientovaný na severozápad s nádherným výhľadom na jazero Kuchajda a pohorie Malých Karpát. Dispozícia bytu ponúka na 7. poschodí okrem vstupnej haly a šatníka ukrytého za zrkadlovou stenou aj priestrannú obývačku s jedálňou (53 m2) a kuchyňou. Ďalej je tu spálňa s dostatočne veľkým úložným priestorom - rolldor, samostatné WC a kúpeľňa so sprchových kútom. Na tomto podlaží sa tiež nachádza prvá loggia. Na 8. poschodí sú dve detské izby, samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom, kde je aj dostatok miesta na práčku a sušičku. V jednej z izieb je vstup na druhú loggiu, rovnako s nádhernými výhľadmi. Pre lepší prehľad pozrite pôdorysy bytu. Kuchyňa je moderne zariadená kvalitným príslušenstvom (umývačka riadu, sklo-keramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, chladnička s mrazničkou), ktoré je naozaj vo veľmi zachovalom stave. Bytový dom KOLOSEO bol kolaudovaný v roku 2007 a poskytuje kvalitné prostredie na bývanie. Vstup do domu je na prízemí s recepciou, s pracovníkom SBS a kamerovým systémom. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu, v tesnej blízkosti domu obchodného centra VIVO, nové potraviny YEME, farmárska tržnica, vlaková stanica BA Nové Mesto, pošta, centrála SLSP, klientske centrum MVSR, MHD – električka alebo autobus – 5 min od domu, trolejbus – 4 min od domu a jazero Kuchajda priamo pod oknami. K bytu je možné dokúpiť dve garážové parkovacie státia pod domom, cena á 19 900 EUR. Prevádzkové náklady: - Byt – zálohový predpis : 322,25 EUR (s DPH) - Garážové státie zálohový predpis : á 31 EUR (s DPH) V prípade záujmu je možnosť, za príplatok, ponechať byt kompletne zariadený. Cena : • Byt - 692 000 EUR; v cene bytu je vybavenie kuchyne, zabudované svetlá, zrkadlová stena, vstavané skrine • Garážová státie – á 19 900 EUR • Príplatok za zariadenie bytu – 9 900 EUR s DPH
2i byt s nádherným výhľadom na jazero Kuchajda
MARINO MARTINČIČ ponúka na predaj pekný dvojizbový byt s nádherným výhľadom na jazero Kuchajda v známom bytovom komplexe Koloseo. Pri vstupe do bytu je vidieť, že bol od začiatku navrhnutý tak, aby vytváral pocit domova. Priestor otvára štýlovo riešená predsieň so skriňou. Vľavo je kúpeľňa s vaňou a toaletou. Ďalej sa vstupuje do spálne, kde je veľká šatníková skriňa, manželská posteľ a východ na loggiu. Denná časť je tvorená obývacou izbou, jedálenskou časťou a kuchyňou. Dizajnová biela kuchyňa je od obývačky oddelená barovým pultom s dvoma stoličkami, ktoré ponúkajú príjemné posedenie pri šálke rannej kávy. Klimatizácia bola nainštalovaná tento rok a má jednu vnútornú jednotku v obývacej izbe. Byt je orientovaný na juhozápad s krásnym otvoreným výhľadom na jazero Kuchajda, ale aj smerom na Kolibu a vysielač Kamzík. Ponúka celoročne nádhernú scenériu so západmi slnka. Byt sa predáva kompletne zariadený. Parkovať sa pri Koloseu dá pozdĺž cesty alebo na priľahlom parkovisku za bankou Erste. V prípade potreby sa dá prenajať alebo kúpiť parkovacie státie. Lokalita: Komplex Koloseo bol skolaudovaný v roku 2007. Vo vnútrobloku – átriu je oddelená časť pre deti, ďalšia časť na venčenie psov. Samotný komplex ponúka služby ako kozmetika, kaderníctvo-barber, potraviny Žabka, 2 veľké predajne a servis bicyklov. Necelých 200 m od bytového komplexu je Klientské centrum Tomášikova, potraviny Yeme, Fresh Market – tržnica s obchodmi, kaviarňami a reštauráciami. Neďaleko je aj supermarket Kaufland, a oproti, cez jazero je nákupné centrum Vivo (ex. Polus). Cena: 237.500,-€ Výmera: 58,50m² (interiér 55,50 m² + loggia 3,03m²) Mesačné náklady: 200€ nájomné + elektrina 26€ (2 osoby) Uvedená cena je konečná vrátane provízie RK a zahŕňa kompletný realitný servis. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č.
259.990EUR - 3i byt s balkónom, KOLOSEO pri Kuchajde
Ponúkame na predaj 3i byt s balkónom v projekte KOLOSEO v BA časti Nové Mesto na Tomášikovej ulici. Novostavba Koloseo sa nachádza v tesnej blízkosti jazera Kuchajda, OC VIVO. Vynikajúca občianska vybavenosť. Byt o rozlohe 66 m2 + 3,60 m2 balkón sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží. Rozmery izieb sú: vstupná chodba 8,62 m2, kuchyňa s obývacou izbou 29 m2, kúpeľňa s vaňou 4,65 m2, detská izba 9,13 m2, spálňa 15 m2. Dispozícia bytu: vstupná chodba s rolldorom, kúpeľňa s vaňou, toaletou a priestorom na práčku, obývacia izba spojená s kuchynským kútom a východom na balkón, 2 samostatné izby. Byt je voľný kúpou. Cena: 259.990 EUR Tel.
248.000 EUR - 3i byt s balkónom, KOLOSEO pri Kuchajde
Ponúkame na predaj 3i byt s balkónom v projekte KOLOSEO v BA časti Nové Mesto na Tomášikovej ulici. Novostavba Koloseo sa nachádza v tesnej blízkosti jazera Kuchajda, OC VIVO. Vynikajúca občianska vybavenosť. Byt o rozlohe 66 m2 + 3,60 m2 balkón sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží. Rozmery izieb sú: vstupná chodba 8,62 m2, kuchyňa s obývacou izbou 29 m2, kúpeľňa s vaňou 4,65 m2, detská izba 9,13 m2, spálňa 15 m2. Dispozícia bytu: vstupná chodba s rolldorom, kúpeľňa s vaňou, toaletou a priestorom na práčku, obývacia izba spojená s kuchynským kútom a východom na balkón, 2 samostatné izby. Byt je voľný kúpou. Cena: 248 000 € Bližšie informácie v RK. Tel.