inzercia, predaj, predám, bazár

2x Cameo multi FX bar

Kategória: Svetelná technika

Predám tieto svetlá. K dispozícii sú 2x4 na stojanoch aj s nožným prepínačom a stojanmi. Boli využité minimálne, stav je ako nový.

2x Cameo multi FX bar
Podobné inzeráty
Cameo multi FX bar
Predám tieto svetlá. K dispozícii sú 2x4 na stojanoch aj s nožným prepínačom. Boli využité minimálne, stav je ako nový.
Cameo auro spot 200
Cameo Auro spot 200 Predám 6ks hláv vratane profi haku Cameo Auro Spot 200 je veľmi rýchla rotačná hlava s nekonečným otáčaním okolo osi a náklonom. Ponúka 16-bitové rozlíšenie a obnovovaciu frekvenciu 3600 Hz. Zdrojom svetla je sedem 15-wattových LED diód s uhlom vyžarovania 16° a svietivosťou 130000 luxov, ktoré vytvárajú škálu farieb a žiarivú bielu farbu. Auro Spot má tri režimy DMX (5/13/22 kanálov) a možno ho ovládať úplne automaticky alebo v režimoch stand alone, master a slave. Cena za kus pri odbere všetkých dohoda istá…
Cameo SB 6 DUAL
Predam Cameo SB 6 DUAL. Je to nové , bola len otvorená. Tu sú špecifikácie Cena ako nové :210 € Pozri aj moje ďalšie inzeraty!
ADJ Ultra HEX Bar 12
Predám 4ks LED bar uložené v CASE. Všetko plne funkčné. Cena za kus 250€ - case grátis Vlastnosti Typ LED: HEX + UV Výkon LED: 120 W Vyžarovací uhol: 40 ° Počet kanálov DMX: 36 IP krytie: Nie DMX: Áno Ultra HEX Bar 12 od spoločnosti ADJ je univerzálne lineárne LED svietidlo s dvanástimi 10W HEX LED diódami (RGBWA + UV: 6 v 1). Svietidlo má 40-stupňový uhol vyžarovania a používatelia môžu vytvárať rozsiahle wash efekty s jemným miešaním farieb vďaka 63 zabudovaným farebným makrám s použitím červených, zelených, modrých, žltých, bielych a UV LED diód. Táto LED lišta je nielen skvelým doplnkom na osvetlenie pódií a tanečných parketov, ale vďaka inteligentnému dizajnu napájacích a DMX konektorov sa skvele hodí aj ako svietidlo na nepriame osvetlenie. Ultra HEX Bar 12 oplýva nasledujúcimi profesionálnymi vlastnosťami a funkciami: 5 režimov DMX (6, 7, 8, 12 a 36 kanálov), 6 prevádzkových režimov, 5 kriviek stmievania, prevádzka bez blikania a menu DMX so 4 tlačidlami a digitálnym displejom, navyše patentovaný magnetický uzamykací systém "Quick Align" zabezpečuje nepretržitý svetelný výstup bez prerušenia farieb. Pomocou zabudovaných vstupných/výstupných konektorov IEC môžete reťaziť až 7 jednotiek. Ultra HEX Bar 12 je kompatibilný s bezdrôtovým IR ovládačom ADJ RFC (predáva sa samostatne). Teleso možno ovládať aj pomocou ovládača DMX alebo zabudovaných programov. Technické špecifikácie: - 6 prevádzkových režimov: automatický režim; režim aktívneho zvuku; režim RGBWA + UV stmievač, režim statických farieb a režim DMX-512. - Prevádzka bez blikania (fotoaparát nebliká) - Pulzovanie LED a stroboskopický efekt - Elektronické stmievanie: 0-100 % - Obsahuje držiak na zavesenie na stenu alebo inštaláciu na zem - Dlhá životnosť LED diód (dimenzovaná až na približne 50 000 hodín) - Spotreba energie: 90 W - Pripojenie: DMX prostredníctvom 3-pinového XLR kábla; napätie prostredníctvom reťazového zapojenia IEC (až 7 svietidiel Ultra Hex Bar 12) - Viacnapäťová prevádzka: AC 100-240 V 50/60 Hz - Rozmery (d x š x v): 1020 x 70 x 122 mm - Hmotnosť: 4,74 kg
Cameo SUPERFLY XS
Cameo SUPERFLY XS je svetelný efekt LED dva v jednom, ktorý kombinuje reflektor lúča s ultra jasným bielym stroboskopom. Tento efekt je ideálny na osvetlenie tanečných sál alebo koncertných pódií. Oba efekty možno ovládať samostatne, nezávisle od seba. Súčasťou balenia je infračervené diaľkové ovládanie a držiak na umiestnenie na stojan alebo svetelnú rampu. Vysokokvalitná a ľahká kovová konštrukcia umožňuje použiť LED efekt na osvetlenie mobilných produkcií alebo ho pripevniť na svetelnú rampu v klube či tanečnej sále. Reflektor je vybavený štyrmi 3W RGBW LED diódami s dlhou životnosťou, ktoré sú rozptýlené do priestoru pomocou 48 špeciálne brúsených šošoviek. Stroboskop potom pozostáva zo šestnástich bielych LED diód s výkonom 0,5 W. Efekt je možné ovládať prostredníctvom signálu DMX (1 a 5 kanálov) alebo prostredníctvom zabudovaného mikrofónu s nastaviteľnou citlivosťou. Okrem toho efekt ponúka automatický prevádzkový režim s možnosťou regulácie rýchlosti behu programu, funkciu Master/Slave, Stand-alone a ovládanie všetkých funkcií pomocou IR diaľkového ovládania. Zadný ovládací panel je vybavený LED displejom so štyrmi tlačidlami na nastavenie adresy DMX a štyrmi LED diódami indikujúcimi aktívny režim. K dispozícii je aj ochranné oko na vytiahnutie kábla a výstup IEC na napájanie iných zariadení.
Cameo led thunderwash 600 rgbw
Cameo led 600 rgbw nove 3 x pouzite 130w