inzercia, predaj, predám, bazár

2zbový byt s parkovaním, širšie centrum Košice

Kategória: Byty

Realitná kancelária VISIT REAL Vám v spolupráci so Silviou Pethoovou exkluzívne ponúka na predaj úžitkovou plochou veľkorysý, tehlový 1-izbový byt s balkónom a pivnicou na ulici Brezová v Košiciach.

Nepremeškajte príležitosť získať pre Vás nové bývanie v tesnej blízkosti centra, na skok od Auparku alebo investičnú príležitosť, či už na ďalší predaj alebo prenájom.

VÝHODOU tejto nehnuteľnosti je parkovanie vo dvore, Bytový dom sa nachádza v pokojnej , jednosmernej ulici, bezprostredná dostupnosť do centra mesta.

Byt sa nachádza v 3.poschodovom tehlovom bytovom dome na 2. poschodí bez výťahu.

Byt je klasická stavba z 50tych rokov, kde sa dával dôraz na veľkosť priestorov čo umužňuje modernú rekonštrukciu, výhodou sú vysoké stropy v izbe a ostatných priestoroch bytu. Ďalšou veľkou výhodou je absencia nosných priečok - možnosť zmeniť dispozíciu bytu.

Nehnuteľnosť má rozlohu 64m2, z toho podlahová vykurovaná plocha bytu 52m2, balkón z kúpeľne 6m2, pivnica 12,20m2, je orientovaný na východ.

Byt je prakticky v pôvodnom stave, menená sanita a plastové okná, ale veľmi dobre udržiavaný.

Tak ako sme spomínali vyžaduje úpravy, aby spĺňal všetky Vaše predstavy o modernom bývaní.


Podrobný popis bytu:

VLASTNÍCTVO : osobné, bez tiarch

IZBA: 18,95m2

KOMORA: 1,66m2

KUCHYŇA: 9,65m2

KÚPEĽŇA: 6,46m2

WC: samostatné 1,88m2

PREDSIEŇ: 13,20m2

BALKÓN: 6m2

KÚRENIE: ústredné , teplovodnými radiátormi

OKNÁ: plastové

DVERE: protipožiarne /vchodové/

SPRÁVA BYTU: BPMK, Južné nábrežie, Košice

Mesačné náklady správca: 113 eur /z toho fond opráv 41,44eur/.

V blízkosti sa nachádza Fakultná nemocnica L. Pasteura, všetky odborné ambulancie, OC Astória, zastávka MHD do 5 min.

Výborná občianska vybavenosť, samozrejmosťou sú základné školy /Požiarnická, Staničná, Gemerská/, materské škôlky/ Smetanova, Oštepová/ V tesnej blízkosti Lidl, OC Aupark , historické centrum ,mestský park, plaváreň, kúpalisko, železničná a autobusová stanica, podnikateľské centrum., škola, škôlka.

Vážení klienti, rada Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie vrátane prepisov a kompletného poradenstva s predajom a s poskytovaním úverov na bývanie pre všetky banky a stavebné sporiteľne /realitná kancelária je registrovaná ako sprostredkovateľ v NBS a je certifikovaným členom Realitnej únie Slovenska/.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktuje na tel. čísle alebo mailom: V cene tejto nehnuteľnosti sú zahrnuté poplatky súvisiace s predajom /vypracovanie kúpnych zmlúv autorizovaným advokátom, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad do katastra, výpis listu vlastníctva na právne účely.
2zbový byt s parkovaním, širšie centrum Košice
Podobné inzeráty
Byt 2+KK, 65 m2, absolútne centrum - pešia zóna
VIP PROPERTY MANAGEMENT Na prenájom, ihneď k dispozícii, lukratívny 2+KK byt priamo v centre Banskej Bystrice, na pešej zóne s parkovaním, plne zariadený. ✅ Pešia zóna - Banská Bystrica ✅ Parkovanie vo dvore s povolením vjazdu na pešiu zónu 24/7 ✅ 65 m2 úžitkovej plochy ✅ Kompletne zariadený vrátane spotrebičov ✅ Voľný ihneď ✅ Úsporné kúrenie pecou na pelety so zásobníkom ✅ Cena prenájmu od 550,-EUR / mesiac ✅ Okná do dvora (tichý dvor) ✅ Obhliadky je možné dohodnúť: - emailom: info@ - telefonicky: +770 / +771 V ponuke tiež: ✅ Veľkometrážny byt na pešej zóne v Bankej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Tanečná sála aj na hodinový prenájom ✅ Menšia kancelária aj na hodinový prenájom ✅ Väčšia kancelária s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardná kancelária s parkovaním na prenájom ✅ Obchodný priestor na pešej zóne v Banskej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardný obchodný/kaviarenský priestor s veľkou záhradou, prístreškom a parkovaním na pešej zóne v Banskej Bystrici na prenájom s možnosťou odpočítania časti rekonštrukcie z dohodnutej výšky nájmu
Lukratívny byt, 80m2, centrum - pešia zóna
VIP PROPERTY MANAGEMENT Na prenájom, ihneď k dispozícii, nadštandarný byt priamo v centre Banskej Bystrice, na pešej zóne. ✅ Pešia zóna - Banská Bystrica ✅ Parkovanie vo dvore s povolením vjazdu na pešiu zónu ✅ 80 m2 úžitkovej plochy ✅ Po kompletnej rekonštrukcii ✅ Kompletne zariadený ✅ Voľný ihneď ✅ Cena prenájmu od 600,-EUR / mesiac ✅ Výhľad na pešiu zónu Byt pozostáva z: - Veľkej izby vybavenou manželskou posteľou, skriňou, rozkladacou sedačkou - Kuchyne s jedálňou vybavenou jedálenským stolom, stoličkami a kuchynskou linkou s barovým pultom - Vstupnej chodby - Kúpeľňou so sprchovým kútom a samostatným WC ✅ Obhliadky je možné dohodnúť: - emailom: info@ - telefonicky: +770 / +771 V ponuke tiež: ✅ Veľkometrážny byt na pešej zóne v Bankej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Tanečná sála aj na hodinový prenájom ✅ Menšia kancelária aj na hodinový prenájom ✅ Väčšia kancelária s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardná kancelária s parkovaním na prenájom ✅ 6000 m2 ornej pôdy, vhodné ako investícia ✅ Obchodný priestor na pešej zóne v Banskej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardný obchodný/kaviarenský priestor s veľkou záhradou, prístreškom a parkovaním na pešej zóne v Banskej Bystrici na prenájom s možnosťou odpočítania časti rekonštrukcie z dohodnutej výšky nájmu
3 izbový byt na predaj Martin, širšie centrum, tehlová bytov
Realitná kancelária Reality AK ponúka 3 izbový byt na predaj Martin širšie centrum, byt je po čiastočnej rekonštrukcii, plocha bytu je 82 m2. Dispozičné riešenie: pozri pôdorys medzi foto Chodba Kuchyňa Obývacia izba Spálňa Detská izba Samostatná kúpeľňa Samostatné WC Balkón Špajza 3x Pivnica Vybavenie: Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí z 2 poschodí, obytná plocha bytu je cca 82 m2, úžitková plocha je cca 86 m2. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, kuchynská linka je nová, okná sú plastové, obytný dom je zateplený, byt má nový balkón. Ostatné je pôvodný stav. Podlaha je v izbách drevené bukové parkety, keramická dlažba je čiastočne v chodbe, ostatné je PVC Orientácia bytu je V/Z/J. Nehnuteľnosť: Obytný dom je postavený z tehly a je zateplený. K bytu sú 3 pivnice. Lokalita: Martin širšie centrum. Tichá lokalita mimo hlavnej cesty. V okolí je park a veľa zelene. V blízkosti bytu sa nachádza občianska vybavenosť, lekár, obchody, autobus, škola a škôlka. Mesačná platba správcovi: 160,- €/1 osobu Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný realitný a právny servis vrátane poplatkov. Poschodie: zvýšené prízemie Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Obytná plocha: 86m² Celková rozloha: 82m² Úžitková plocha: 86m² Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Pivnica: áno Parkovanie: verejné Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Okná: plastové Orientácia: juhozápadná
BYT JE REZERVOVANÝ 2-izbový byt vo výnimočnej lokalit…
2-izb., Gerlachovská, Košice - Sever, Košice I - BYT JE REZERVOVANÝ 2-izbový byt vo výnimočnej lokalite, Košice - Gerlachovská ul. Popis: BYT JE REZERVOVANÝ Máme pre Vás priestranný 2-izbový byt s balkónom v mestskej časti Košice - Sever na Gerlachovskej ulici. Bytový dom je tehlový, zateplený, s novou strechou. Samotný byt sa nachádza na 2./4. poschodí bytového domu. Má výmeru 53 m2 + balkón. Pozostáva z predsiene, 2 samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, WC. Je po staršej rekonštrukcii. V kuchyni je zánovná kuchynská linka. Šikovná kúpeľňa disponuje vaňou, toaleta je samostatná. Samozrejmosťou sú plastové okná. V izbách sú pôvodné drevené parkety. Na chodbe je dlažba. Byt je orientovaný na východ. Z obývačky je vstup na balkón s krásnym výhľadom na Košice. K bytu prislúcha pivnica. Výhodou tejto nehnuteľnosti sú nízke mesačné náklady na prevádzku, taktiež jej poloha a orientácia. Ide o slnečný byt v príjemnom prostredí s rodinnou atmosférou. Príďte sa sami presvedčiť! Nehnuteľnosť je obklopená dostatkom zelene, v blízkosti je škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, zastávky MHD, nákupné centrum a ďalšie služby. Rekreačný areál Anička je odtiaľ vzdialený 10 minút pešo. Ak hľadáte pohodové bývanie v príjemnom prostredí, tento byt Vám odporúčame. V cene bytu sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom a kompletný právny servis, až po asistenciu pri odovzdaní bytu. Podlahová plocha m2: 53 Loggia: Balkón Výťah: Nie Stav: Po čiastočnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 2/4 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 90 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Plynový sporák, Elektrická rúra Kúpelňa: Zánovná WC: Zánovné Podlahy: Linoleum, Drevené parkety, Dlažba Svetové strany: V Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Marta Vajsová m.vajsova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Expert Adresa: Moyzesová 46 040 01 Košice Telefón:
2-izbový zariadeny byt širšie centrum
Ponúkam na predaj zariadený 2-izbový (vhodný na okamžité nasťahovanie) byt s loggiou a vonkajším parkovaním vo dvore. Lokalita Vajanského ulica v Prešove, časť širšie centrum. Je to svetlý a veľmi priestranný byt v tichom prostredí, aj napriek blízkosti Vajanského ulice, nakoľko väčšina izieb smeruje do dvora. Jedná sa o kľudné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta, ktoré poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a taktiež je kvôli polohe veľmi vhodný pre zamestnancov FNsP J.A.Reimana v Prešove. Byt sa nachádza 2. poschodí v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Veľkosť bytu je 56,1 m2 + loggia 2,7 m2. Bytu prislúcha aj pivnica. Dispozícia: vstupná chodba, šatník/komora, obývačka, spálňa s východom na loggiu, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, WC. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, vybavený stredným štandardom, zariadený vrátane spotrebičov (plynový sporák s rúrou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, digestor, práčka, kávovar, umývačka), TV, napojenie na internet. K bytu prislúcha parkovacie miesto vo dvore na rezidentskom mieste. V areály je detské ihrisko. VÝHODY: - priestranný 2-izbák - jedinečná poloha bytu, blízkosť do centra mesta /5 min chôdzou/ - blízkosť do areálu nemocnice, perfektné bývanie pre jej zamestnancov /10 min chôdzou/ - tiché prostredie, pokojný bytový dom - dostupné parkovanie Termín a čas obhliadok: kedykoľvek Dohoda možná byt je ihneď voľný. Realitné kancelárie volať v prípade ak máte klienta. Kontakt: eimal: tomzitnay@
Na prenájom priestranný 3 izbový byt s terasou a parkovaním
Nové bývanie – realitná kancelária ponúka na prenájom 3 izbový byt v novostavbe na Hradskej ulici, s veľkou terasou, záhradou a vlastným parkovaním. Byt sa nachádza v uzavretom areáli so šiestimi bytovými jednotkami (vjazd je cez bránu na diaľkové ovládania). Celková plocha bytu 65 m2, terasa 40 m2, záhrada 35 m² + 2x parkovacie miesto. Dispozičné riešenie: vstupná chodba; obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou; 2x neprechodná izba; kúpeľňa s vaňou a s WC; komora s úložným priestorom a priestorom na umiestnenie práčky; priestranná terasa a záhrada so vstupom z obývacej izby, aj spálne. Vďaka výbornej dispozícií je byt presvetlený, s dostatočným množstvom úložného priestoru. Byt sa prenajíma zariadený: chodba so vstavanou skriňou, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka), v jedálenskej časti je stôl so štyrmi stoličkami. V obývacej izbe je sedačka, konferenčný stolík, TV skrinka. V spálni je vstavaná skriňa, manželská posteľ, 2x nočný stolík a komoda. V druhej samostatnej izbe je skriňa, s možnosťou dozariadenia podľa požiadaviek nájomcu. Na terase je záhradné sedenie (stôl so stoličkami). Byt má samostatný ohrev teplej vody, podlahové kúrenie, klimatizáciu. Lokalita: dobrá občianska vybavenosť (obchody, reštaurácia, služby, nákupné centrum Avion),blízkosť zastávok MHD, základná škola, materská škola, Lesopark Vrakuňa (vhodná voľba na oddych pre celú rodinu, ktorý poskytuje množstvo príležitosť tráviť voľný čas pre športovcov, rodiny s deťmi), cyklotrasa, rameno Malého Dunaja. Dostupnosť do centra mesta je 10 min. autom, rýchly prístup na diaľničný obchvat a na letisko. Byt sa v tomto čase prenajíma, bolo možné urobiť iba pár fotiek. Byt je voľný od 1. marca 2023. Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky na tel. č. . Cena: nájom za byt s parkovaním 950 Eur + energie 150 Eur (vrátane internetu a TV). Pri podpise rezervačnej zmluvy sa platí cena mesačného nájmu RK. Suma je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k prenájmu nehnuteľnosti. Pri podpise nájomnej zmluvy platí nájomca vratný depozit vo výške kompletného jednomesačného nájmu s energiami a kompletné jednomesačné nájomné vrátane energii. Nové bývanie - realitná kancelária Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.