inzercia, predaj, predám, bazár

3 iz. mezonetový byt v novostavbe v Terchovej

Kategória: Byty

Typ: 3-izbový byt
Ulica: Pod Skalkou
Mestská časť:
Obec: Terchová

Prajeme Vám skvelý deň a dovoľujeme si ponúknuť na predaj zaujímavo dispozične riešený 3 izbový mezonetový byt s loggiou v novostavbe v Terchovej.

Byt bude odovzdaný kompletne dokončený s 2x kúpeľňami, podlahami a kuchyňou so vstavanými spotrebičmi. Byt je tiež vybavený klimatizačnou jednotkou v každej izbe a elektronickým vrátnikom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE: 
* Dispozícia: 3 izbový byt, 4/4 podlažie 
* Úžitková plocha: byt  70 m2,

* Loggia: áno 1x  (4,2 m2)

* Kúpeľňa: áno 2x (zariadená v štandarde)

* Podlahy: laminát

* Kuchyňa: Na mieru + vstavané spotrebiče

* Konštrukcia bytu: kvadra

* Stav nehnuteľnosti: novostavba – v štandarde

* Parkovanie: Priamo pred bytovkou. Dokupuje sa v cene 7tis.€/miesto

* Teplo: Centrálna plynová kotoľňa

* Zateplenie: áno

* Klimatizácia: áno 3x

 

POPIS BYTU:

* obývacia izba + kuchyňa, loggia, izba + schodisko na podkrovie, kúpeľňa   

podkrovie:

* predsieň, izba, kúpeľňa

ENERGIE a POPLATKY: 
Predpokladané mesačné náklady cca 110€/mes. 

CENA a PLATBA 
* cena  188.000 Eur 
* platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením)

LOKALITA a OKOLIE:

* Ubytovacie zariadenia v obci a v okolí sú neustále obsadené a tak sa každý nový byt, či apartmán stáva spoľahlivou investičnou príležitosťou. Prenajímajte a byt si na seba zarobí. Ak Terchovú ešte nepoznáte, prijmite naše pozvanie a zistite sami, prečo Terchovú milujú a navštevujú tisícky ľudí.

* Obec Terchová sa teší veľkej návštevnosti. Priamo obec a jej okolie národného parku Malá Fatra a Vrátna dolina ponúkajú 280 kilometrov turistických a cyklistických trás a množstvo atrakcií ako napr. Lanovku, ktorou sa vyveziete do výšky 1400 metrov nad morom a spustíte sa do doliny na Lyžiach, alebo sa v lete prejdete Hrebeňom malej Fatry. Terchová Vám jednoducho zostane v srdci.

* Viac o živote v obci na     

* Kontaktaktujte nás telefonicky, alebo prostredníctvom kontaktného formulára a dohodnite si nezáväznú obhliadku čo najskôr.

 

INFO:

Nehnuteľnosť Vám ponúkame na základe výhradného zmluvného zastúpenia a radi Vás prevedieme nezáväznou obhliadkou. V prípade Vášho rozhodnutia pre kúpu, poskytneme kompletný servis pre získanie nehnuteľnosti do Vášho vlastníctva, vrátane pomoci pri vybavovaní vhodného financovania kúpy bytu.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: novostavba
Celková plocha: 70 m2
Úžitková plocha: 70 m2
Poschodie: posledné poschodie
Poschodie: 4/4
Loggia plocha: 4,2 m2
Loggia: áno
Kúpeľňa: áno
Počet kúpelní: 2
Výťah: nie
Klimatizácia: áno
Materiál: Ytong
Zateplený objekt: áno
Vykurovanie: spol
3 iz. mezonetový byt v novostavbe v Terchovej
Podobné inzeráty
Novostavba, 3 iz. zariadený mezonet s loggiou v Terchovej.
Typ: 3-izbový byt Ulica: Pod Skalkou Mestská časť: Obec: Terchová Prajeme Vám skvelý deň a dovoľujeme si ponúknuť na predaj zaujímavo dispozične riešený 3 izbový mezonetový byt s loggiou v novostavbe v Terchovej. Byt bude odovzdaný kompletne dokončený s 2x kúpeľňami, podlahami a kuchyňou so vstavanými spotrebičmi. Byt je tiež vybavený klimatizačnou jednotkou v každej izbe a elektronickým vrátnikom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE:  * Dispozícia: 3 izbový byt, 4/4 podlažie  * Úžitková plocha: byt  78,3 m2, * Loggia: áno 1x  (3,4m2) * Kúpeľňa: áno 2x (zariadená v štandarde) * Podlahy: laminát * Kuchyňa: Na mieru + vstavané spotrebiče * Konštrukcia bytu: kvadra * Stav nehnuteľnosti: novostavba – v štandarde * Parkovanie: Priamo pred bytovkou. Dokupuje sa v cene 7tis.€/miesto * Teplo: Centrálna plynová kotoľňa * Zateplenie: áno * Klimatizácia: áno 3x   POPIS BYTU: * vstupná chodba, pracovňa/šatník, obývacia izba + kuchyňa, izba +   vstavaný priestor na spanie,loggia, kúpeľňa podkrovie: * schodisko z chodby, predsieň, izba, kúpeľňa ENERGIE a POPLATKY:  Predpokladané mesačné náklady cca 110€/mes.  CENA a PLATBA  * cena  198.000 Eur  * platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) LOKALITA a OKOLIE: * Ubytovacie zariadenia v obci a v okolí sú neustále obsadené a tak sa každý nový byt, či apartmán stáva spoľahlivou investičnou príležitosťou. Prenajímajte a byt si na seba zarobí. Ak Terchovú ešte nepoznáte, prijmite naše pozvanie a zistite sami, prečo Terchovú milujú a navštevujú tisícky ľudí. * Obec Terchová sa teší veľkej návštevnosti. Priamo obec a jej okolie národného parku Malá Fatra a Vrátna dolina ponúkajú 280 kilometrov turistických a cyklistických trás a množstvo atrakcií ako napr. Lanovku, ktorou sa vyveziete do výšky 1400 metrov nad morom a spustíte sa do doliny na Lyžiach, alebo sa v lete prejdete Hrebeňom malej Fatry. Terchová Vám jednoducho zostane v srdci. * Viac o živote v obci na      * Kontaktaktujte nás telefonicky, alebo prostredníctvom kontaktného formulára a dohodnite si nezáväznú obhliadku čo najskôr.   INFO: Nehnuteľnosť Vám ponúkame na základe výhradného zmluvného zastúpenia a radi Vás prevedieme nezáväznou obhliadkou. V prípade Vášho rozhodnutia pre kúpu, poskytneme kompletný servis pre získanie nehnuteľnosti do Vášho vlastníctva, vrátane pomoci pri vybavovaní vhodného financovania kúpy bytu. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 78.3 m2 Úžitková plocha: 78.3 m2 Poschodie: posledné poschodie Poschodie: 4ú4 Loggia plocha: 3,4 m2 Loggia: áno Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpelní: 2 Výťah:
3 izbový mezonetový byt Tomášikovo - novostavba s parkovacím
SaleA- Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj 3 izbový mezonetový byt v obci Tomášikovo pri Galante. Na predaj máme 6 bytov v bytovke. Byty sa nachádzajú na 2 poschodí bytového domu - novostavba. Dispozícia bytu: vstupná chodba, kúpeľňa s wc, vaňa a umývadlo, kuchyňa spojená s obývačkou s výstupom na balkón, spálňa, schody do podkrovia kde sa nachádza detská izba. Každý byt má vlastné vykurovanie ( plynový kotol)- radiátory ( energetická trieda A1). Na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná pivnica na uskladnenie kočíkov alebo bicyklov, ku každému bytu máte v cene jedno parkovacie miesto. Bytový dom je momentálne v štádiu výstavby pred dokončením. Predpokladaný termín ukončenia výstavby je apríl 2023. K dispozícií sú: (1x) 2 izbový mezonetový byt o výmere 68,84m2, (5x) 3 izbový mezonetový byt z toho 1x s výmerou 68,84 a 4x s výmerou 71,12m2. Všetky byty budú vybavené v štandardne, ktorý pozostáva z: obkladov, dlažby, sanity, podlahy, dvier, kotla. Všetky byty sú skvele dispozične riešené. Ideálne bývanie pre rodiny s deťmi, mladé páry v lone prírody. Bytový dom sa nachádza pri rieke Čierna voda obklopený lesom, kde môžete načerpať energiu, či relaxovať po náročnom dni. Obec Tomášikovo má dobrú občiansku vybavenosť - materská a základná škola, zdravotné stredisko, potraviny. V blízkosti bytového domu sú cyklochodníky, možnosť rybolovu a oddychu. Obec Tomáškovo má dobrú dostupnosť do mesta Galanta cca 15 min, Dunajská streda cca 15 min, Bratislava 50 min. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na alebo na pulcova@
Mezonet 113 m2 s loggiou, Zvolen - Centrum
VÝNIMOČNÁ PONUKA: Mezonetový tehlový byt, až 113 m2 s 5,5m2 loggiou v uzavretom dvore, v najlepšej lokalite Zvolen centrum. ID 400 Igor Ambrózy – expert na reality a financie Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka tento pekný a zaujímavý mezonetový byt, až 113 m2 s dvomi kúpeľňami a veľkou 5,5m2 loggiou v najlepšej lokalite mesta Zvolen. Mezonetový byt sa len málo kedy objaví v ponuke na predaj a tento je zvlášť priestranný, má spodnú a hornú kúpeľňu, oddelené WC v podkroví. Je to pôvodne 4 izbový byt, momentálne je z neho 3 izbový, pretože si majitelia nechali veľký otvorený priestor v podkroví spolu so šatníkom. Veľkou výhodou je, že tento byt má spolu až 113m2, je už čiastočne prerobený, viď foto v galérii; Byt bol .......... viac info, foto, video, pôdorysy, virtuálnu 3D prehliadku postupne nájdete na linku nižšie: (link si skopírujte do svojho prehliadača a otvorte, tam sú všetky info). Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne... A cena? Pri veľkosti tohto bytu je cena naozaj lákavá. Veď kedy inokedy máte možnosť kúpiť mezonet v centre mesta s dobrým parkovaním a ideálnou polohou s veľkou loggiou? Veľkosť tohto mezonetového bytu zodpovedá veľkosti bungalovu a sú tu aj dve kúpeľne a 2x WC. Spolu teda je cena za tento výnimočný byt 229 997 €. V prepočte je to cca. 2.035 eur/m2. Cena je pripravená k jednaniu. Zohnať dnes takýto byt je veľmi ťažké, ak nie priam nemožné..... Takže neváhajte: Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 22 44 24, napísať na : igor@ V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke. (nerozhoduje len cena). Vysvetlím osobne. © Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Ku kúpe Vám ponúkam vybavenie financovania už od 2,25%.... a bezplatne.
EXKLUZÍVNE/3D OBHLIADKA/4-IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, KEŽMAROK
EXKLUZÍVNE / ARCHEUS reality Kežmarok Vám ponúka na predaj 4-izbový mezonetový byt v tehlovom bytovom dome na ulici Baštová v Kežmarku. Tento byt pozostáva z dvoch podlaží navzájom spojených vnútorným točitým schodiskom. Byt pozostáva na spodnom podlaží zo vstupnej chodby, kuchyne, samostatného WC, obývacej časti, z ktorej je východ na jeden spodný balkón. Schodiskom sa dostaneme na horné podlažie, kde sa nachádza vstupná chodba, z ktorej sa dostaneme do detskej izby, spálne, hosťovskej izby a kúpeľne s WC. Príslušenstvom bytu je aj pivnica na prízemí bytového domu. Byt je po komplexnej rekonštrukcii , vrátane kuchyne, obývacej časti, WC, a troch obytných izieb. Popis bytu: celková podlahová plocha bytu je cca  101m2 byt je v osobnom vlastníctve mezonetový byt tehlový bytový dom 2 balkóny o výmere spolu 5m2 kompletná rekonštrukcia (plastové okná, laminátové podlahy)  mesačné náklady cca 120€ /2 osoby (+ plyn a elektrina) byt sa nachádza na 1. a 2. poschodí  dostupný po dohode 3D OBHLIADKA SAMOZREJMOSŤOU:       Daná lokalita predstavuje vyhľadávané miesto pre bývanie v kľudnej lokalite, s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel. čísle , príp. mailom na jankurova@  Radi Vám pomôžeme aj pri financovaní tohto bytu. Naše služby zahŕňajú profesionálne právne a finančné poradenstvo. Zabezpečíme všetko potrebné pri kúpe nehnuteľnosti, až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Tešíme sa na obhliadku s Vami.
EXKLUZÍVNE/3D OBHLIADKA/4-IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, KEŽMAROK
ARCHEUS reality Kežmarok, v exkluzívnom zastúpení, Vám ponúka na predaj 4-izbový mezonetový byt v tehlovom bytovom dome na ulici Baštová v Kežmarku. Tento byt pozostáva z dvoch podlaží navzájom spojených vnútorným točitým schodiskom. Byt pozostáva na spodnom podlaží zo vstupnej chodby, kuchyne, samostatného WC, obývacej časti, z ktorej je východ na jeden spodný balkón. Schodiskom sa dostaneme na horné podlažie, kde sa nachádza vstupná chodba, z ktorej sa dostaneme do detskej izby, spálne, hosťovskej izby a kúpeľne s WC. Príslušenstvom bytu je aj pivnica na prízemí bytového domu a bohatý úložný priestor v podkroví, ktoré je možné zobytníť. Byt je po komplexnej rekonštrukcii , vrátane kuchyne, obývacej časti, WC, a troch obytných izieb. Popis bytu: celková podlahová plocha bytu je cca  101m2 byt je v osobnom vlastníctve mezonetový byt tehlový bytový dom 2 balkóny o výmere spolu 5m2 kompletná rekonštrukcia (plastové okná, laminátové podlahy)  mesačné náklady cca 120€ /2 osoby (+ plyn a elektrina) byt sa nachádza na 1. a 2. poschodí  dostupný po dohode 3D OBHLIADKA SAMOZREJMOSŤOU:       Daná lokalita predstavuje vyhľadávané miesto pre bývanie v kľudnej lokalite, s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel. čísle , príp. mailom na jankurova@  Radi Vám pomôžeme aj pri financovaní tohto bytu. Naše služby zahŕňajú profesionálne právne a finančné poradenstvo. Zabezpečíme všetko potrebné pri kúpe nehnuteľnosti, až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Tešíme sa na obhliadku s Vami.
EXKLUZÍVNE/3D OBHLIADKA/4-IZBOVÝ MEZONETOVÝ BYT, KEŽMAROK
ARCHEUS reality Kežmarok, v exkluzívnom zastúpení, Vám ponúka na predaj 4-izbový mezonetový byt v tehlovom bytovom dome na ulici Baštová v Kežmarku. Tento byt pozostáva z dvoch podlaží navzájom spojených vnútorným točitým schodiskom. Byt pozostáva na spodnom podlaží zo vstupnej chodby, kuchyne, samostatného WC, obývacej časti, z ktorej je východ na jeden spodný balkón. Schodiskom sa dostaneme na horné podlažie, odkiaľ sa zo vstupnej chodby dostaneme do detskej izby, spálne, hosťovskej izby a kúpeľne s WC.  V byte sa nachádza samostatné plynové kúrenie. Príslušenstvom bytu je aj pivnica na prízemí bytového domu a bohatý úložný priestor v podkroví, ktoré je možné zobytniť. Byt je po komplexnej rekonštrukcii , vrátane kuchyne, obývacej časti, WC, a troch obytných izieb. Bytový dom má k dispozícii súkromné parkovisko.  Popis bytu: celková podlahová plocha bytu je cca  101m2 byt je v osobnom vlastníctve mezonetový byt tehlový bytový dom súkromné parkovisko 2 balkóny o výmere spolu 5m2 kompletná rekonštrukcia (plastové okná, laminátové podlahy)  samostatné kúrenie byt sa nachádza na 1. a 2. poschodí  dostupný po dohode možná dohoda na cene 3D OBHLIADKA SAMOZREJMOSŤOU:       Daná lokalita predstavuje vyhľadávané miesto pre bývanie v kľudnej lokalite, s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma na tel. čísle , príp. mailom na jankurova@  Radi Vám pomôžeme aj pri financovaní tohto bytu. Naše služby zahŕňajú profesionálne právne a finančné poradenstvo. Zabezpečíme všetko potrebné pri kúpe nehnuteľnosti, až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Tešíme sa na obhliadku s Vami.