inzercia, predaj, predám, bazár

3-izbový Penthouse apartmán s terasou a výhľadom na more, Em

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_1951

Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a 2x terasa

Rozloha: 100 m2

Vzdialenosť od mora: 400m

Lokalita: Ravda

Najbližšie letisko: 20km Burgas

Poschodie: 5 s výťahom, strešný Penthouse apartmán

Stavba: tehla, kolaudácia 2015

Mesačný poplatok: 0,55€/m2 (platba mesačne)

Občianska vybavenosť: kompletná

Cena: 84.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu a vybavenie)

Popis:

Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 3-izbový Penthouse apartmán, 400m od pláže v mestečku Ravda v Bulharsku. Obytná plocha apartmánu je až 100 m2.

Nachádza sa na najvyššom 5.poschodí s výťahom a terasou z ktorej je pohľad na more a mestečko Ravda.

Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s kuchyňou, 2 spální, 2 terás, kúpeľne s WC.

Je plne zariadený a vybavený. Nová nehnuteľnosť. Orientácia – VÝCHOD. Nachádza sa v krásnom komplexe obklopenom zeleňou s udržiavaným územím.

O komplexe:

Emilia Romana je 5-poschodová rezidenčná budova vhodná pre celoročné bývanie. Pozostáva z 57 apartmánov. Budova je veľmi vhodná na celoročné bývanie z dôvodu blízkosti mestskej infraštruktúry. Na pozemku o výmere 1800 m2 a budova je postavená, zvyšok pozemku bol využitý na rozsiahle terénne úpravy, 15 m bazén s priľahlou solárium a oddychová zóna / ihrisko. Komplex má široký výber apartmánov – od kompaktných jednoizbových apartmánov až po luxusné a priestranné 3-izbové penthouse na najvyššom poschodí.

Budova má výťah, kontrolovaný prístup a je strážená kamerovým systémom.

Poplatok za údržbu – 0,55 EUR za m2 mesačne.

V komplexe nájdete:

1. Bohato upravené územie

2. Relaxačná zóna / Vonkajší bazén

3. Blízkosť parku

4. Piesočnatá pláž len 8 minút peši

5. Výťah

6. Video dohľad

7. Kvalitná konštrukcia a použité materiály

8. Tichá a pokojná lokalita v blízkosti mestskej infraštruktúry
3-izbový Penthouse apartmán s terasou a výhľadom na more, Em
Podobné inzeráty
PREDAJ ŠPANIELSKO LUXUSNÝ PENTHOUSE, La Cala
LT-EU GROUP ŠPANIELSKO ponúka luxusný penthouse nachádzajúci sa v srdci Costa de Sol, v rezidenčnom rezorte La Cala s panoramatickým výhľadom na more a na golfové ihrisko. Poskytuje harmonickú zmes luxusných charakteristík interiéru s obrovským alfrescom. VÝMERA: 113 m2 + terasa KONŠTRUKCIA 2 spálne + 2 kúpelne + kuchyňa + obývacia izba + terasa Penthouse sa skladá z 2 spálni pričom hlavná spálňa ma neskutočný výhľad na more a je spojená s terasou a ma svoju vlastnú kúpeľnu.Obývacia izba je prepojená s priestrannou kuchynou spravenou na mieru s jedálenským dreveným stolom pre 6 osoby. Kúpelne sú 2 so sprchovacím kútom. Penthouse ma svoj vlastný súkromný bazén a oblasť na BBQ. Je kompletne klimatizovaný s 24 hod. security a video vrátnik. Okrem iného penthouse ma svoj vlastný výťah. Boli použíte kvalitné materialy ako mramor a brazílske drevo. Súkromné parkovanie. Penthouse je vzdialený od pláže 10 minút . Rezidenčný rezort v ktorom sa penthouse nachádza poskytuje súkromné záhrady, vonkajší bazén a vstup do golfových ihrísk. E-mail: info@ Kontakt: Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , +DPH Celková rozloha: 117m² Stav: úplne prerobený Internet: wifi Kúpeľňa: áno Terasa: áno Parkovanie: áno Bazén: exteriérový Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené
2-izbový apartmán s terasou a výhľadom na more, komplex Sea
Referenčné číslo: B_2393 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a terasa s výhľadom na more (vstup na terasu je z oboch izieb) Rozloha: 88 m2 Vzdialenosť od mora: prvá línia pri mori, 200m na pláž Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35 km Burgas Poschodie: 1 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Ročný poplatok: 12€/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 88.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento jedinečný 2-izbový apartmán s nádherným panoramatickým výhľadom na more v krásnom komplexe „Sea Fort“ v letovisku Sveti Vlas v Bulharsku. Na predaj je tento svetlý a slnečný apartmán s veľkým potenciálom o celkovej výmere až 88 m2 s prekrásnou veľkou terasou a výhľadom na more. Nehnuteľnosť sa nachádza na 1. poschodí (v Bulharsku označené ako 2.) s dispozíciou: vstupná hala, priestranná kuchyňa-obývacia izba, kúpeľňa, 1 x spálňa a veľká luxusná terasa s výhľadom na krásne udržiavané územie komplexu a more. Vstup na terasu je z oboch izieb – obývačky aj zo spálne. Apartmán sa ponúka bez nábytku, doteraz ešte nebol používaný. Komplex Sea Fort bol skolaudovaný v roku 2008 a svojim návštevníkom je k dispozícii celoročne. Svoju nehnuteľnosť viete využívať kedykoľvek pre seba počas celého roka, ale viete ju aj prenajať. V blízkosti je autobusová zastávka, ľahko a rýchlo sa dostanete do centra Sveteho Vlasu, Slnečného pobrežia, Nessebaru ako aj do akéhokoľvek iného mesta na pobreží. Ročný poplatok za správu a údržbu – 12,5 EUR/m2. O komplexe: Komplex Sea Fort, je ďalší úspešný komplex z apart-hotelových značiek Fort v Bulharsku. Nachádza sa v prvej morskej línii vo vyhľadávanom letovisku Sveti Vlas. Komplex bol postavený a skolaudovaný v roku 2008. Vďaka vyvýšeniu na kopci na samom úpätí hôr a lesov pohoria Stara Planina ponúka nezabudnuteľné výhľady na more. Lokalita medzi Svetim Vlasom a Elenite ponúka pokoj a nerušené slnenie na krásnych piesočných plážach. Táto krásna oblasť z ktorej sa naskytá panoramatický výhľad na more a starý Nesebar (UNESCO). Komplex je určený predovšetkým rodinám s deťmi a má všetky vybavenia pre príjemnú dovolenku: veľa bazénov pre dospelých a deti s toboganmi, reštaurácie, kaviarne, sauna, kúpele, fitness, tri obchody, detský klub, obrovské množstvo ihrísk, med. centrum, zmenáreň, požičovňa áut, tenisový kurt, biliard. Veľa vodných a plážových aktivít. Územie je bohaté na zeleň a kvety. Kvalitatívne podporované pre dobrý chod správcovskou spoločnosťou.
Priestranný luxusný 4 spálňový apartmán s panoramatickým výh
Referenčné číslo: SAOC_2270 Dispozícia: 4x spálňa, 3x kúpeľňa, 2x terasa, výhľad na more Rozloha apartmánu: 200 m2 Poschodie: 10 s dvoma výťahmi Komunitný bazén, parkovacie miesto Vzdialenosť od mora: 300m Vzdialenosť od golfového ihriska: 15 km Lokalita: Španielsko, Alicante, Torrevieja, La Veleta Najbližšie letisko: 45 km Rok výstavby: 2005 Cena: 477.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj 4 izbový luxusný mezonetový apartmán nachádzajúci sa v prestížnej rezidenčnej štvrti v južnej časti Torrevieja na nábreží La Veleta. Tento strešný apartmán sa nachádza na 10. poschodí luxusného uzavretého komplexu s dvoma výťahmi a naskytá sa z neho úchvatný výhľad na more a pláž. Okná nehnuteľnosti sú orientované na juhozápad. Apartmán má celkovú obytnú plochu až 200m2 a pozostáva z dvoch podlaží. Apartmán pozostáva zo 4 veľkých spální s nádherným výhľadom na Stredozemné more. Tri luxusné kúpeľne, šatník, obývačka, kuchyňa, komory, dve vonkajšie terasy. Na spodnom poschodí sa nachádza vstupná hala, kúpeľňa so sprchovacím kútom, veľká kuchyňa s výhľadom na more, práčovňa, veľká obývacia izba s balkónom a panoramatickým výhľadom na more, hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatňa s terasou. Na prvom poschodí sa nachádza veľká spálňa (50 m²) so šatňou a veľkou kúpeľňou s vírivkou. Z kúpeľne sa naskytá výhľad na more. Veľká terasa ponúka panoramatický výhľad na more, prístav, soľné jazero a mesto. V rámci apartmánového komplexu sa nachádza veľký komunitný bazén. K bytu prislúcha aj parkovacie miesto a komora. Tento krásny mezonetový apartmán sa predáva kompletne zariadený a vybavený. Rezidenčný komplex sa nachádza 5 minút od centra mesta Torrevieja. Vybudovaná infraštruktúra je v pešej vzdialenosti do 150m a nachádza sa tu: supermarket, nemocnica, reštaurácie, bufety, promenáda, športové areály a detské hry, zastávky MHD a pod. Kontaktujte nás pre viac informácií. Lokalita: Na juhovýchode Španielska, na pobreží Costa Blanca sa rozprestiera mesto Alicante. Známe je hlavne vďaka dlhým piesočným plážam s bielym pieskom a krásnym morom. Historická časť mesta sa mieša s modernými budovami a hotelmi. Pláž La Mata – Playa de la Mata patrí medzi najznámejšie v tomto okolí, má dĺžku skoro 2,5 km a šírkou viac ako 40 m je pokrytá jemným svetlo žltým pieskom. V lete sa pohybujete po drevených chodníkoch, pretože piesok býva poriadne horúci. Všade naokolo na pláži je dostatok ležadiel a slnečníkov, ako aj požičovne vodných športových potrieb. Pláž je lemovaná reštauráciami, snek-barmi, obchodmi, detskými ihriskami, ihriskami na plážový volejbal a futbal.
ZNÍŽENÁ CENA  / Luxusný 124 m2 PENTHOUSE na Predaj vo Vysoký
Vstúpte do sveta luxusu a pohodlia s našou ponukou exkluzívnej nehnuteľnosti na predaj - PENTHOUSE 3+1 vo Vysokých Tatrách. Tento dvojpodlažný mezonetový apartmán s terasou je umiestnení na najvyššom poschodí výnimočného Hotela Lesná **** Superior, jednej z najvyhľadávanejšej lokalite našich veľhôr, v Starej Lesnej. Hotel Lesna**** Superior sa radí medzi najprestížnejšie hotely v Tatrách. Pri vstupe do apartmánu Vás uvíta vstupná predsieň so šatníkom a odkladacím priestorom. Izba so samostatnou priestrannou kúpeľňou s toaletou a sprchovým kútom, v ktorej je 5 lôžok. Po elegantnom podsvietenom drevenom schodisku sa dostanete na poschodie Penthouse, kde Vás očarí veľkorysá obývacia miestnosť s jedinečnými panoramatickými výhľadmi na okolité končiare Vysokých Tatier. Kuchyňa s jedálňou je plne vybavená modernými vstavanými spotrebičmi a má vstup na rozľahlú vyhrievanú terasu na posedenie s pohárom vína s exkluzívnym pohľadom na Tatranskú scenériu. Moderná a štýlová spálňa disponuje en-suite kúpeľňou s bidetom, toaletou a sprchovým kútom. Priamo z lôžka po prebudení vás uvíta slnkom zaliaty "Lomničák". V izbách sa nachádza moderný nábytok vyrobený na mieru a elegantné dekoračné prvky, ktoré prispievajú k útulnej a komfortnej atmosfére. V obývacej miestnosti je kvalitná kožená pohovka s 2 odkladacími priestormi, barovým stolíkom, elektrickým polohovateľným kreslom a rozkladacím lôžkom, ktorá má dostatok miesta pre pohodlné sedenie a oddych, a taktiež kreslá s nádherným dizajnom, ktoré dotvárajú luxusný vzhľad miestnosti spolu s dizajnovým kameninovým rozkladacím stolom pre 8 osôb. V hornej aj dolnej kúpeľni je k dispozícii moderný sprchovací kút s bohatým priestorom. Celkový interiér je zladený do elegantného a moderného dizajnu, s kvalitnými materiálmi a dokonalým zameraním na maximálny komfort a pohodlie. Apartmán má vlastné podlahové kúrenie a klimatizáciu, obe ovládané na diaľku. Samozrejmosťou je bezplatné wi-fi a káblová televízia. Penthouse je plne zariadený a disponuje všetkým moderným komfortom, ktorý si len môžete priať. V cene tohto skvostného penthouse sú aj nadštandardné služby hotela Lesná**** Superior, ako sú plavecký bazén, luxusná SPA zóna, fitnes centrum, parkovisko a 2 skrinky v lyžiarni na lyže. K tomu ešte prislúcha pre majiteľa vlastníctvo platinovej karty, ktorá prináša zľavu v reštaurácii, lobby bare či masážach. Okolie penthouse taktiež ponúka prekrásne scenérie miestnej prírody v kombinácii s vkusne zladenou okolitou architektúrou. V priamom susedstve je niekoľko štýlových a moderných ****hotelov ako Hills, Horizont, Kontakt s vynikajúcimi gastronomickými zážitkami a možnosťami na oddych. V blízkosti sú aj dva tenisové kurty. Ale hlavne samotný Hotel Lesná**** Superior je oázou relaxu so štýlovým ubytovaním, unikátnym wellness a prvým, jediným Spa by L´Occitane na Slovensku a adult friendly, vychýrenou kuchyňou pod vedením Petra Ďurča a najmä osobným prístupom k hosťom. Toto miesto ponúka ideál
Apartmán - Penthouse - Privlaka - Chorvatsko
Ponúkame Vám na predaj nový luxusný Penthouse -apartmán s krásnym výhľadom na more, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Privlaka , v novovybudovanej štvrti , ktorý je vzdialený od Zadaru 18 km. Apartmán sa nachádza 150 m od mora, 2. v rade, rozloha apartmánu je 110 m2 vrátane veľkej terasy, pozostáva z dvoch spální, priestrannej obývacej izby s kuchyňou, dvoch kupeľní , s parkovacím miestom, Penthouse -apartmán je pred dokončením - kolaudáciou v r. 2022, Predáva sa kompletne dokončený. Obhliadky možné dohodnúť na september 2022, cena: 367.500,- eur voľný po kolaudácii / september - október/ Doporučenie: pre náročných  klientov, ktorí hľadajú Penthouse -apartmán, prípadne zaujímavú  investíciu v uvedenej lokalite Nami uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Cena nehnuteľnosti zahŕňa: províziu realitnej kancelárie, vyhotovenie zmluvy o prevode nehnuteľnosti, návrhu na vklad,  protokolu o odovzdaní nehnuteľnosti. Asistenciu pri predaji, prevode a odovzdaní nehnuteľnosti.V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, právny servis v krajine: chorvatská republika.
4 izbový apartmán s výhľadom na more, 150m od pláže, Agios N
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti: GAPAG_171 Miesto: Lasithi, Agios Nikolaos, Kréta Typ nehnuteľnosti: Apartmán s výhľadom na more Cena 265.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu) Rozloha apartmánu: 96 m2 Dispozícia: 3 x spálňa, 1 x kúpeľňa Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento priestranný apartmán s 3 spálňami na 2. poschodí v centre mesta s pekným výhľadom na more, prístav Agios Nikolaos a hory v diaľke. Apartmán má rozlohou cca 96 m2 bol postavený v roku 1997 a pozostáva z: Otvorenej obývacej izby a kompletne vybavenej kuchyne s prístupom na balkón s výhľadom na more, k dispozícii sú 3 samostatné spálne so vstavanými skriňami a kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC. Apartmán má celkovo až tri balkóny. Najväčší balkón je z obývacej izby, z ktorého sa naskytá úžasný výhľad na more a prístav Agios Nikolaos. Na druhý balkón sa vchádza z dvoch spální. Tretí najmenší balkón je hneď vedľa kuchyne. V budove je výťah. Tento apartmán má samostatné ústredné kúrenie a solárny panel pre ohrev vody. K dispozícii sú aj dve klimatizačné jednotky, jedna v hlavnej spálni a druhá v obývacej izbe, ktoré slúžia pre chladenie aj kúrenie. Nehnuteľnosť disponuje hliníkovými oknami a balkónovými dverami s dvojitým zasklením. Apartmán je nádherne kvalitne zariadený a vybavený. Nie je tu potreba už ďalšej investície. Nehnuteľnosť má fantastickú polohu, nachádza sa len 150m od najbližšej piesočnej pláže a mnoho ďalších je hneď v okolí. Je tu i fantastická občianska vybavenosť, pretože centrum mesta a obchody sú dostupné v blízkosti v pešej vzdialenosti. Lokalita Agios Nikolaos je hlavným mestom grófstva Lasithi a nachádza sa v zálive Mirabello na severovýchode Kréty, len 45 minút od medzinárodného letiska v Heraklione. V prípade záujmu pripravíme pre Vás video-obhliadku danej nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta.