inzercia, predaj, predám, bazár

3-izbový zariadený byt - centrum Senec s lodžiou a pivnicou

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj zariadený 3-izbový byt so samostatnou kuchyňou, lodžiou, špajzou vedľa bytu a pivnicou v centre Senca po úplnej rekonštrukcii.
Byt sa nachádza na 9. poschodí v 12-poschodovom zateplenom bytovom dome s vchodovým vrátnikom a 2 výťahmi (osobný a nákladný).

Pozostáva z obývačky, spálne a detskej izby, samostatnej kuchyne s lodžiou s výhľadom na mesto, vstupnej predsiene, samostatného WC a kúpeľne s rohovou vaňou a umývadlom. K bytu patrí aj veľká spoločná chodba so susedom, ktorá je samostatne uzamykateľná. Na tejto chodbe sa nachádza vlastná uzamykateľná špajza. Pivnica je v pivničných priestoroch a je taktiež zdieľaná so susedom.

Byt je zrekonštruovaný a predáva sa čiastočne zariadený.

V bytovom dome je zavedená káblová televízia a privedený optický internet.

Má veľmi priaznivú polohu v centre mesta Senec s bezproblémovým parkovaním, viacerými detskými ihriskami - cca 400m autobusová stanica, cca 200m Lidl, 200m Kaufland, 400m pešia zóna, 1km od Slnečných jazier. V blízkosti sa nachádza škôlka, základné školy, stredná škola, poliklinika, úrady, služby, Coop jednota, reštaurácie, športoviská.

ÚDAJE:
3-izbový byt
Úžitková plocha: 70,73 m2

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:
+ úplná rekonštrukcia
+ čiastočne zariadený
+ centrum mesta
+ výborná dostupnosť služieb
+ samostatné WC

Pokiaľ hľadáte príjemný, plne zariadený 3-izbový byt v Senci za výbornú cenu, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí sa len nasťahovať!

Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom HÚ (hypotekárny úver) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií!

Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov!

Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
3-izbový zariadený byt - centrum Senec s lodžiou a pivnicou
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
3-izbový zrekonštruovaný zariadený byt - Senec - centrum
Ponúkame na predaj 3-izbový zrekonštruovaný zariadený byt so samostatnou kuchyňou, uzavretou lodžiou a pivnicou iba pár minút chôdze od úplného centra mesta Senec. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 7-poschodovom zateplenom bytovom dome s vchodovým vrátnikom a výťahom. Pozostáva z obývačky, spálne s uzavretou lodžiou a detskej izby, samostatnej kuchyne, priestrannej vstupnej predsiene, samostatného WC a kúpeľne s rohovou vaňou, umývadlom a práčkou. K bytu patrí aj pivnica, ktorá sa nachádza v pivničných priestoroch. Byt je zrekonštruovaný a predáva sa čiastočne zariadený, na všetkých oknách sú interiérové žalúzie, všetky interiérové dvere sú nové. Byt bol zrekonštruovaný pred 2 rokmi. V bytovom dome je zavedená káblová televízia a privedený optický internet. Má veľmi priaznivú polohu blízko centra mesta Senec s bezproblémovým parkovaním - Lidl, Kaufland, COOP Jednota, banky, MHD, reštaurácie, materská škola, základné školy, športoviská, amfiteáter, viaceré detské ihriská, pešia zóna. ÚDAJE: 3-izbový byt Úžitková plocha: 61,06 m2 Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + úplná rekonštrukcia + zariadený byt (v prípade záujmu aj bez zariadenia) + výborná dostupnosť služieb + samostatné WC + uzavretá lodžia Pokiaľ hľadáte príjemný, zariadený 3-izbový byt v Senci za výbornú cenu, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí sa len nasťahovať! Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom HÚ (hypotekárny úver) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@
Novo zrekonštruovaný 3-izbový byt - centrum Senec s lodžiou
Ponúkame na predaj úplne zrekonštruovaný (02/2023) 3-izbový byt so samostatnou kuchyňou, lodžiou, špajzou vedľa bytu, kúpeľňou so sprchovým kútom, 2x WC, predprípravou na klimatizáciu (2x) a pivnicou v centre Senca. Byt sa nachádza na jedenástom poschodí v 12-poschodovom zateplenom bytovom dome s vchodovým vrátnikom a 2 výťahmi (osobný a nákladný). Pozostáva z obývačky, 2x izby, samostatnej kuchyne s lodžiou s výhľadom na mesto, vstupnej predsiene, samostatného WC a kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom a WC. K bytu patrí aj veľká spoločná chodba so susedom. Na tejto chodbe sa nachádza vlastná uzamykateľná špajza. Pivnica je v pivničných priestoroch a je taktiež zdieľaná so susedmi. V byte je príprava na dve klimatizačné jednotky, stačí iba namontovať (nie sú potrebné stavebné úpravy). Byt je úplne zrekonštruovaný v 02/2023 a je bezbariérový (vrátane vstupu do bytového domu a výťahu). V bytovom dome je zavedená káblová televízia a privedený optický internet. Má veľmi priaznivú polohu v centre mesta Senec s bezproblémovým parkovaním, viacerými detskými ihriskami - cca 300m autobusová stanica, cca 500m Lidl, 600m Kaufland, 200m pešia zóna, 1km od Slnečných jazier. V blízkosti sa nachádza škôlka, základné školy, stredná škola, poliklinika, úrady, služby, obchody, Coop jednota, reštaurácie, športoviská, detské ihriská. ÚDAJE: 3-izbový byt Úžitková plocha: cca 71 m2 + lodžia Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + úplná rekonštrukcia + centrum mesta + výborná dostupnosť služieb + samostatné WC + znalecký posudok v cene bytu Pokiaľ hľadáte príjemný, novo zrekonštruovaný 3-izbový byt v Senci za výbornú cenu, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí dozariadiť a nasťahovať sa! Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom HÚ (hypotekárny úver) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! V prípade veľkého záujmu si vyhradzujeme právo vybrať kupujúceho prostredníctvom cenovej licitácie. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
3-izbový byt s lodžiou a vlastným kúrením - Senec - centrum
Ponúkame na predaj čiastočne zariadený zrekonštruovaný 3-izbový byt s lodžiou v bytovom dome 5 minút pešej chôdze od centra mesta Senec - Svätoplukova ulica. Byt sa nachádza na 4. poschodí (5. nadzemné podlažie) z roku 2005 v 4-poschodovom zateplenom bytovom dome bez výťahu s vchodovým vrátnikom, ktorý prešiel rekonštrukciou vrátane zateplenia a výmeny stúpačiek. Pozostáva z obývačky prepojenej so zariadenou kuchyňou a lodžiou, spálne, detskej izby / pracovne, vstupnej predsiene, kúpeľne so sprchovým kútom, WC a bidetom. V byte sa nachádza dostatok úložných priestorov riešených vstavanými skriňami. Byt má veľmi priaznivú polohu, v okolí sa nachádzajú pošta, kostol, škola, škôlka, športoviská, detské ihriská, vodná plocha, reštaurácie, Billa, Jednota - byt sa nachádza 5 minút pešou chôdzou od úplného centra mesta... ÚDAJE: 3-izbový byt Úžitková plocha: cca 60 m2 + lodžia Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Úplná rekonštrukcia + Čiastočne zariadenie + Tichá lokalita, blízkosť centra mesta + Výborná dostupnosť služieb Pokiaľ hľadáte čiastočne zariadený 3-izbový byt v Senci za výbornú cenu, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí sa len nasťahovať! Možnosť kúpy tohto bytu je aj prostredníctvom Hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Upravený 3-izbový „pražský“ byt so 6-m lodžiou na Terase
"Hľadáte pre seba či svoju rodinu menší 3-izbový byt so 6-metrovou lodžiou, na vyššom poschodí s príjemným výhľadom, ktorý je navyše situovaný vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Terasa?“ Ak ÁNO, tak zbystrite svoju pozornosť. Volám sa Ing. Štefan GREGOR z RK Dream Real a ponúkam Vám možnosť kúpiť si tento menší 3-izbový byt s lodžiou na Jazmínovej ul. na Terase (Košice II – MČ Západ), v lokalite, ktorá si Vás získa svojim príjemným prostredím s množstvom zelene či výbornou občiankou vybavenosťou. Byt má podlahovú plochu 54 m2 a prislúchajú k nemu 6-metrová lodžia. Nachádza sa na 6. poschodí v 7 poschodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom a stúpačkami. Dve izby s lodžiou sú orientované na Západ a tretia izba s kuchyňou zas na Sever, čo ponúka kombináciu presvetlenej dennej časti bytu a spálne, ktorá sa neprehrieva. VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Prejdite sa po byte pohodlne aj z Vášho mobilu či PC na našej stránke: STAV A DISPOZÍCIA BYTU: V byte prebehla staršia čiastočná rekonštrukcia, s úpravou pôvodnej dispozície. Byt je tak ideálny aj pre menej náročných klientov (ktorí ho môžu s menšími úpravami okamžite obývať) ale aj pre tých najnáročnejších (ktorí si ho môžu upraviť podľa vlastných predstáv, keďže žiadna z vnútorných priečok nie je nosné). Aktuálne byt dispozičné ponúka: - vstupnú chodbu s dostatkom priestoru pre vstavanú skriňu, či chodbový nábytok, - priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a vstupom na 6-m lodžiu, - 2 samostatné spálne, z ktorých v jednej bol sadrokartónovou stenou vytvorený šatník, - murovanú kúpeľňu so sprchovacím kútom, - samostatnú toaletu a - Komora (priamo v byte). V celom byte sú plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. LOKALITA: Bytový dom je situovaný v košickej mestskej časti Terasa, ktorá je vyhľadávaná vďaka svojmu príjemnému prostrediu s množstvom parkov a ihrísk, výbornej dopravnej dostupnosti či perfektnej občianskej vybavenosti. V pešej dostupnosti sa nachádzajú viaceré potraviny (Fresh, Lidl a Billa), obchody či reštaurácie v OD Terasa a OC Galéria. Pár minút chôdze od domu sú zastávky MHD s linkami autobusov a električiek, ktoré Vás pohodlne dopravia do celého mesta. Zodpovedných rodičov poteší aj základná a materská škola (na Bernolákovej ul.) priamo za bytovým domom a Centrum voľného času (na Orgovánovej ul.). SKVELÁ INVESTÍCIA: Vďaka dispozičnému riešeniu s 2 samostatnými spálňami a občianskej vybavenosti je byt vhodný nielen ako pohodlné bývanie, ale aj ako stabilná investícia na dlhodobý prenájom. CENA: 134.990,- € AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, ZAVOLAJTE MI A DOHODNITE SI OBHLIADKU. Informácie o nehnuteľnosti Vám poskytne Licencovaný realitný maklér NARKS: Ing. Štefan Gregor