inzercia, predaj, predám, bazár

3 izbový zariadený byt Košice - Darg. Hrdinov (Furča)

Kategória: Byty

Na okamžitý prenájom priestranný 3-izbový byt na Zupkovej ulici v Košiciach, na sídlisku Darg. Hrdinov (Furča). Nachádza sa v zateplenom bytovom dome s novým výťahom.

VÝMERA: 68 m2 a lodžia 7 m2

ORIENTÁCIA: Obe izby sú orientované na východ, kuchyňa a obývačka na západ.

POSCHODIE: Byt sa nachádza na 6. z 8. poschodí s výťahom.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 2 samostatných izieb, obývačky, kuchyne, kúpeľne s rohovou vaňou, samostatného WC a lodžie. Po dohode môže byť súčasťou prenájmu špajza na chodbe oproti bytu.

VYBAVENIE: Byt sa prenajíma zariadený, ako je vidieť na fotografiách (v kuchyni sa nachádza aj umývačka riadu). Po dohode možné dodať chladničku a televíziu.


PARKOVANIE: verejné, v okolí bytového domu

LOKALITA: Byt sa nachádza 2 minúty od autobusovej zastávky s názvom "Zupkova", od obchodného centra Torysa aj Hornádu ("Hnedáku"), kde sa nachádzajú potraviny, banky, lekáreň, posilňovňa, obchody s oblečením, blízko sa nachádza aj pošta, polícia.

VÝHODY:
- dostatok úložných priestorov v byte (3 vstavané skrine)
- neďaleko sa nachádza aj lesopark využívaný na oddych, šport či hubárčenie
- krásny výhľad na mesto

BYT JE K DISPOZÍCII NA PRENÁJOM HNEĎ DO DOBRÝCH RÚK.

BYT JE URČENÝ pre pracujúce osoby, nefajčiarov, malý psík nie je prekážkou.

CENA: 750 EUR/mesiac vrátane internetu a médií + 2 mesačný depozit.

KONTAKT: jana.lunio@ (kontaktovať emailom, prosím)
3 izbový zariadený byt Košice - Darg. Hrdinov (Furča)
Podobné inzeráty
4 izbový zariadený byt, Košice, Darg. Hrdinov (Furča)
JANA LUNIO a realitná kancelária REFISTAV - TRADE Vám ponúka na predaj 4 izbový byt v Košiciach, na ulici Kapitána Jaroša, na sídlisku Darg. Hrdinov (Furča) s obľúbeným lesoparkom využiteľným na oddych či šport. POZRITE SI VIDEOOBHLIADKU: Nachádza sa na ideálnom 3.poschodí/8.posch., má 77m2 + lodžiu (3,5m2) + pivnicu (2,38m2). PREDÁVA SA ZARIADENÝ, AKO JE VIDIEŤ NA FOTOGRAFIÁCH AJ VIDEOPROJEKCII. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nové omietky/stierky, nové interiérové dvere, oblôžkované zárubne v dvoch izbách, plávajúce podlahy, dlažba, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, krytá lodžia, upravené pôvodné bytové jadro, oddelené WC, kvalitné bezpečnostné vchodové dvere. Súčasťou predaja je vstavaná skriňa v izbe a skriňa na chodbe. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s rekonštrukciou. VÝHODY: - bezbariérový - nový, väčší výťah, stojí priamo na poschodí - komplet zrekonštruovaný, zateplený bytový dom, nové stúpačky, zvončeky, schránky, zrekonštruované spoločné priestory - BONUS - krásny výhľad na mesto. - výborná občianska vybavenosť - v blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, zrekonštruované obchodné centrá s lekárňami, potravinami či bankami. Orientácia: sever/juh Cena 159 990 eur V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou (v prípade kúpy nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru ponúkame pomoc pri jeho vybavení s následným servisom pri zmene úrokových sadzieb, pomoc pri získaní znaleckého posudku, vybavenie katastra, príprava dokumentácie a osobné odovzdanie bytu novému majiteľovi vrátane pomoci s prepisom). V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou (v prípade kúpy nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru ponúkame pomoc pri jeho vybavení s následným servisom pri zmene úrokových sadzieb, pomoc pri získaní znaleckého posudku, vybavenie katastra, príprava dokumentácie a osobné odovzdanie bytu novému majiteľovi vrátane pomoci s prepisom).
4 izbový byt, Košice - Darg. Hrdinov (Furča), Kpt. Jaroša,
JANA LUNIO a realitná kancelária REFISTAV - TRADE Vám ponúka na predaj 4 izbový byt v Košiciach, na ulici Kapitána Jaroša, na sídlisku Darg. Hrdinov (Furča) s obľúbeným lesoparkom. VIDEOBHLIADKA: Nachádza sa na ideálnom 3.poschodí/8.posch., má 77m2 + lodžiu (3,5m2) + pivnicu (2,38m2). Prešiel čiastočnou rekonštrukciou: nové omietky/stierky, nové interiérové dvere, oblôžkované zárubne v dvoch izbách, plávajúce podlahy, dlažba, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, krytá lodžia, upravené pôvodné bytové jadro, oddelené WC, kvalitné bezpečnostné vchodové dvere. Súčasťou predaja je vstavaná skriňa v izbe a skriňa na chodbe. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť s rekonštrukciou. VÝHODY: - bezbariérový - nový, väčší výťah, stojí priamo na poschodí - komplet zrekonštruovaný, zateplený bytový dom, nové stúpačky, zvončeky, schránky, zrekonštruované spoločné priestory - BONUS - krásny výhľad na mesto. - výborná občianska vybavenosť - v blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, zrekonštruované obchodné centrá s lekárňami, potravinami či bankami. Orientácia: sever/juh Cena 159 990 eur + MOŽNÁ DOHODA V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.
3 izb. Furča, Kurská ul, OV, 5p, 71m, rekonšt. Lodžia, voľný
- Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY (viac ako 23 ročné skúsenosti, člen Realitnej únie) - EXKLUZÍVNE ZASTÚPENIE MAJITEĽA - zrekonštruovaný 3 izbový byt, - Kurská ul.- Furča, Dargovských hrdinov, Košice III - OSOBNÉ VLASTNÍCTVO (aj na úver) - cca 71 m2 (z toho cca 65 m2 byt, cca 4 m2 lodžia, cca 2m2 pivnica) - MUROVANÉ jadro s oddeleným WC - LODŽIA 4 m2 - ideálne 5. poschodie z 8. poschodí - VÝŤAH - slušný, ZATEPLENÝ BYTOVÝ DOM - pozemok pod bytovým domom je odkúpený V EXKLUZÍVNEJ ponuke realitnej kancelárie Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY je na predaj pekný ZREKONŠTRUOVANÝ 3 izb. byt na Kurskej ul., sídlisku Dargovských hrdinov (Furča), Košice III. Byt je situovaný je na ideálnom 5.poschodí z 8.poschodí v slušnom ZATEPLENOM bytovom dome s VÝŤAHOM. Dispozičné riešenie bytu - 3 x izba, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, chodba, LODŽIA, pivnica. Veľkosť bytu v OSOBNOM VLASTNÍCTVE (predaj je možný aj na hypoúver) je cca 71 m2, pričom samotný byt má cca 65 m2, lodžia cca 4 m2 a pivnica cca 4 m2. Byt je ZREKONŠTRUOVANÝ, pričom úpravy v byte pozostávajú z Murovaného jadro, Oddeleného WC, ďalej Plastových okien, Kuchynskej linky, podláh a pod. V blízkosti bytového domu s výborným dopravným napojením na CENTRUM mesta, sa nachádza okrem iného supermarket LIDL, zastávka MHD, škólka, trošku ďalej lesopark Furča ako oddychová zóna pre turistiku a športovanie pre všetky vekové kategórie. Pozemok pod bytovým domom je odkúpený a podiel na pozemku pod ním je súčasťou predaja. Kúpou je byt voľný. Predaj zahrňuje KOMPLETNÝ právny SERVIS, prehlásenie odberu médií ako elektrina, plyn a poradenstvo súvisiace s kúpou či financovaním. Všetko Vám zabezpečíme kvalitne na základe viac ako 23 ROČNÝCH SKÚSENOSTÍ s prácou v realitnej kancelárii. Realitná kancelária Ing. Juraj Antol, ANTE REALITY je členom Realitnej únie.
FURČA - Krásny 1,5 izbový byt ul. Lidické nám., 42 m² LOGGIA
Krásny, esteticky farebne zladený byt, kde sa stačí už len nasťahovať a bývať. Vkusná, kvalitná a nadčasová rekonštrukcia, ktorú ocení aj náročnejší klient. Na predaj 1,5 - izbový byt ul. Lidické námestie, Košice - Dargovských hrdinov - Furča. Pozrite si *** virtuálna 3D VIDEOPREHLIADKA*** na stránke ZARA REALITY a prejdite sa po byte.... □ nová, práve dokončená, ešte "voňavá" KOMPLETNÁ rekonštrukcia. □ zaujímavo DISPOZIČNE ZMENENÝ □ NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY □ BEZBARIÉROVÝ PRÍSTUP □ podlahová plocha 42 m² + LOGGIA □ KOMORA pred bytom □ nachádza sa na 1/7 posch. □ osobné vlastníctvo □ zateplený zdola □ KÚPOU VOĽNÝ □ BEZ TIARCH □ pivnica □ kočikáreň □ energ. certifikát B REKONŠTRUKCIA: Interiérové dvere, oblôžkové zárubne a plávajúce laminátové podlahy vo vzájomne ladiacom farebnom drevenom dekore. Bezpečnostné, viacbodové vchodové dvere zn. HI - SEC. Zväčšené bytové kúpeľňové jadro. Nové, pekné sádrové omietky, radiátory, kompletne menené elektrické rozvody - svetelný, zásuvkový obvod vrátane revíznej správy, ističovej skrinky. Menené rozvody vody, odpadu. V izbách zavedená optika. Znížené sadrokartónové podhľady s bodovým LED podsvietením. Plastové okná s žalúziami, kuchynská linka na mieru, zabudované spotrebiče, dostatok zásuviek. PREDSIEŇ: s miestom pre umiestnenie vstavanej skrine, komody, botníka... Zväčšené MUROVANÉ bytové jadro: KÚPEĽŇA (3,40 x 1,30) s vkusným keramickým obkladom v dekore mramor/drevo a dlažbou na podlahe. K dispozícií je laminátová VAŇA (1,50 m) , dizajnové zrkadlo, svietidlo nad zrkadlom, umývadlo so skrinkou, prípojka a miesto vyhradené pre väčšiu práčku (0,60 m). TOALETA: so samostatným vstupom. Oddelená, funkčné odsávanie, menené stupačky. Keramický obklad a dlažba totožný s kúpeľňou. KUCHYNSKÝ KÚT: kuchyňa je rozumne rozvrhnutá z hľadiska funkčnosti. Pekná kuchynská linka v tvare L, vyrobená na mieru, farebne prispôsobená materiálom v byte. Praktický barový pult. Šuflíky a skrinky sú s dojazdom a praktickým usporiadaním. Vrchná časť skriniek je s LED podsvietením. Zabudované vstavané spotrebiče: väčšia umývačka riadu zn. Philco • indukčná varná doska zn. Mora • teplovzdušná rúra zn. GORENJE • zabudovaný výsuvný digestor zn. Franke • kvalitné granitové umývadlo • OBÝVACIA IZBA: presvetlená, s výbornými možnosťami usporiadania nábytku. LOGGIA: pozdĺž 2 izieb, z výstupom z obývacej izby. Zateplená, modernizovaná, nová dlažba, menené zábradlie. Priestranná s dostatkom miesta pre umiestnenie balkónového nábytku. IZBA: (2,50x3,90) je oddelená. Disponuje dostatkom miesta, zásuviek, svetla. Situovaná na západ. BYTOVÝ DOM: Zrekonštruované spoločné priestory , zateplený bytový dom, nový výťah. Viac fotografií tohto bytu nájdete na stránke ZARA REALITY Čo: Vyhľadavanie: 1,5 izbovy byt , predaj , 1.5 izbovy byt , 2 izbovy byt, 1 izbovy byt , 1,5 -izb. byt , reality, sidlisko dargovskych hrdinov, furca, 040 01
FURČA  Pekný 1,5 izbový byt ul. Lidické nám., 42 m², LOGGIA
Krásny, esteticky farebne zladený byt, kde sa stačí už len nasťahovať a bývať. Vkusná, kvalitná a nadčasová rekonštrukcia, ktorú ocení aj náročnejší klient. Na predaj 1,5 - izbový byt ul. Lidické námestie, Košice - Dargovských hrdinov - Furča. Pozrite si *** virtuálna 3D VIDEOPREHLIADKA*** na stránke ZARA REALITY a prejdite sa po byte.... □ nová, práve dokončená, ešte "voňavá" KOMPLETNÁ rekonštrukcia. □ zaujímavo DISPOZIČNE ZMENENÝ □ NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY □ BEZBARIÉROVÝ PRÍSTUP □ podlahová plocha 42 m² + LOGGIA □ KOMORA pred bytom □ nachádza sa na 1/7 posch. □ osobné vlastníctvo □ zateplený zdola □ KÚPOU VOĽNÝ □ BEZ TIARCH □ pivnica □ kočikáreň □ energ. certifikát B REKONŠTRUKCIA: Interiérové dvere, oblôžkové zárubne a plávajúce laminátové podlahy vo vzájomne ladiacom farebnom drevenom dekore. Bezpečnostné, viacbodové vchodové dvere zn. HI - SEC. Zväčšené bytové kúpeľňové jadro. Nové, pekné sádrové omietky, radiátory, kompletne menené elektrické rozvody - svetelný, zásuvkový obvod vrátane revíznej správy, ističovej skrinky. Menené rozvody vody, odpadu. V izbách zavedená optika. Znížené sadrokartónové podhľady s bodovým LED podsvietením. Plastové okná s žalúziami, kuchynská linka na mieru, zabudované spotrebiče, dostatok zásuviek. PREDSIEŇ: s miestom pre umiestnenie vstavanej skrine, komody, botníka... Zväčšené MUROVANÉ bytové jadro: KÚPEĽŇA (3,40 x 1,30) s vkusným keramickým obkladom v dekore mramor/drevo a dlažbou na podlahe. K dispozícií je laminátová VAŇA (1,50 m) , dizajnové zrkadlo, svietidlo nad zrkadlom, umývadlo so skrinkou, prípojka a miesto vyhradené pre väčšiu práčku (0,60 m). TOALETA: so samostatným vstupom. Oddelená, funkčné odsávanie, menené stupačky. Keramický obklad a dlažba totožný s kúpeľňou. KUCHYNSKÝ KÚT: kuchyňa je rozumne rozvrhnutá z hľadiska funkčnosti. Pekná kuchynská linka v tvare L, vyrobená na mieru, farebne prispôsobená materiálom v byte. Praktický barový pult. Šuflíky a skrinky sú s dojazdom a praktickým usporiadaním. Vrchná časť skriniek je s LED podsvietením. Zabudované vstavané spotrebiče: väčšia umývačka riadu zn. Philco • indukčná varná doska zn. Mora • teplovzdušná rúra zn. GORENJE • zabudovaný výsuvný digestor zn. Franke • kvalitné granitové umývadlo • OBÝVACIA IZBA: presvetlená, s výbornými možnosťami usporiadania nábytku. LOGGIA: pozdĺž 2 izieb, z výstupom z obývacej izby. Zateplená, modernizovaná, nová dlažba, menené zábradlie. Priestranná s dostatkom miesta pre umiestnenie balkónového nábytku. IZBA: (2,50x3,90) je oddelená. Disponuje dostatkom miesta, zásuviek, svetla. Situovaná na západ. BYTOVÝ DOM: Zrekonštruované spoločné priestory , zateplený bytový dom, nový výťah. Viac fotografií tohto bytu nájdete na stránke ZARA REALITY Čo: Vyhľadavanie: 1,5 izbovy byt , predaj , 1.5 izbovy byt , 2 izbovy byt, 1 izbovy byt , 1,5 -izb. byt , reality, sidlisko dargovskych hrdinov, furca, 040 01
FURČA - 1,5 izbový byt ul. Lidické nám., 42 m² + LOGGIA.
Krásny, esteticky farebne zladený byt, kde sa stačí už len nasťahovať a bývať. Vkusná, kvalitná a nadčasová rekonštrukcia, ktorú ocení aj náročnejší klient. Na predaj 1,5 - izbový byt ul. Lidické námestie, Košice - Dargovských hrdinov - Furča. Pozrite si *** virtuálna 3D VIDEOPREHLIADKA*** na stránke ZARA REALITY a prejdite sa po byte.... □ nová, práve dokončená, ešte "voňavá" KOMPLETNÁ rekonštrukcia. □ zaujímavo DISPOZIČNE ZMENENÝ □ NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY □ BEZBARIÉROVÝ PRÍSTUP □ podlahová plocha 42 m² + LOGGIA □ KOMORA pred bytom □ nachádza sa na 1/7 posch. □ osobné vlastníctvo □ zateplený zdola □ KÚPOU VOĽNÝ □ BEZ TIARCH □ pivnica □ kočikáreň □ energ. certifikát B REKONŠTRUKCIA: Interiérové dvere, oblôžkové zárubne a plávajúce laminátové podlahy vo vzájomne ladiacom farebnom drevenom dekore. Bezpečnostné, viacbodové vchodové dvere zn. HI - SEC. Zväčšené bytové kúpeľňové jadro. Nové, pekné sádrové omietky, radiátory, kompletne menené elektrické rozvody - svetelný, zásuvkový obvod vrátane revíznej správy, ističovej skrinky. Menené rozvody vody, odpadu. V izbách zavedená optika. Znížené sadrokartónové podhľady s bodovým LED podsvietením. Plastové okná s žalúziami, kuchynská linka na mieru, zabudované spotrebiče, dostatok zásuviek. PREDSIEŇ: s miestom pre umiestnenie vstavanej skrine, komody, botníka... Zväčšené MUROVANÉ bytové jadro: KÚPEĽŇA (3,40 x 1,30) s vkusným keramickým obkladom v dekore mramor/drevo a dlažbou na podlahe. K dispozícií je laminátová VAŇA (1,50 m) , dizajnové zrkadlo, svietidlo nad zrkadlom, umývadlo so skrinkou, prípojka a miesto vyhradené pre väčšiu práčku (0,60 m). TOALETA: so samostatným vstupom. Oddelená, funkčné odsávanie, menené stupačky. Keramický obklad a dlažba totožný s kúpeľňou. KUCHYNSKÝ KÚT: kuchyňa je rozumne rozvrhnutá z hľadiska funkčnosti. Pekná kuchynská linka v tvare L, vyrobená na mieru, farebne prispôsobená materiálom v byte. Praktický barový pult. Šuflíky a skrinky sú s dojazdom a praktickým usporiadaním. Vrchná časť skriniek je s LED podsvietením. Zabudované vstavané spotrebiče: väčšia umývačka riadu zn. Philco • indukčná varná doska zn. Mora • teplovzdušná rúra zn. GORENJE • zabudovaný výsuvný digestor zn. Franke • kvalitné granitové umývadlo • OBÝVACIA IZBA: presvetlená, s výbornými možnosťami usporiadania nábytku. LOGGIA: pozdĺž 2 izieb, z výstupom z obývacej izby. Zateplená, modernizovaná, nová dlažba, menené zábradlie. Priestranná s dostatkom miesta pre umiestnenie balkónového nábytku. IZBA: (2,50x3,90) je oddelená. Disponuje dostatkom miesta, zásuviek, svetla. Situovaná na západ. BYTOVÝ DOM: Zrekonštruované spoločné priestory , zateplený bytový dom, nový výťah. Viac fotografií tohto bytu nájdete na stránke ZARA REALITY Čo: Vyhľadavanie: 1,5 izbovy byt , predaj , 1.5 izbovy byt , 2 izbovy byt, 1 izbovy byt , 1,5 -izb. byt , reality, sidlisko dargovskych hrdinov, furca, 040 01