inzercia, predaj, predám, bazár

3-osový stabilizátor Feiyu Tech G4

Kategória: Ostatné

3-osový Gimbal Feiyu Tech G4. pôvodná cena bola 300 euro.

3-osový ručný gimbal Feiyu G4-QD vám umožní natáčať stabilizované video s kamerami GoPro Hero 5 a podobnými. Gimbal sa používa s 1 tlačidlom, ovládanie jednou rukou. Môžete si vybrať, či chcete kameru uzamknúť vo všetkých troch osiach, alebo kliknutím na jedno tlačidlo vybrať režimy, v ktorých bude kamera pri otáčaní a nakláňaní rukoväte plynule sledovať pohyb.

3-osový kardan s pohonom
Otáčanie o 320 stupňov, rotácia o 100 stupňov

Gimbal bol povodne na gopro Hero 4, bol ale prerobený na gopro 5 pomocou orginal kitu na Hero 5.
3-osový stabilizátor Feiyu Tech G4
Podobné inzeráty
Gyroskop selfie tyč od Feyiutech - Vimble 2
3-osý kamerový stabilizátor osadený na už teleskopickej selfie tyči, ktorú je možné predĺžiť o 180mm. Vlastnosti: predĺženie tyče o 180mm time-lapse funkcia sledovanie tváre a objektov rýchla zmena smeru snímania z horizontálneho na vertikálny ľahko sa prispôsobuje rôznym scénam Rôzne možnosti ovládania Stabilizátor Vimble 2 dokážete ovládať priamo z rukoväte, alebo pomocou mobilnej aplikácie Vicool. Na rukoväti aktivujete blokovanie jednotlivých osí, alebo zmeníte uhol náklonu mobilného telefónu. Nájdete na nej aj spúšť, alebo tlačidlo prepínania zadnej kamery na prednú kameru. Pomocou aplikácie nastavíte všetko od výkonu a motorov, až po filtre fotografií a komplikovanejšie funkcie ako sledovanie osôb atď. Selfie režim Staršie modely kamerových stabilizátorov otočili kameru priamo na Vás okamžite po aktivovanie selfie režimu. Nevýhoda takéhoto riešenia je tá, že síce natáčate seba, ale nevidíte čo reálne natáčate. Pri Vimble 2 stačí jednoduchý troj-klik a aplikácia Vicool prepne zadnú kameru Vášho mobilného telefónu na prednú. Takže máte Selfie režím a k tomu sa aj vidíte na displeji. Vždy to čo chcete Feiyu Tech Vimble 2 disponuje funkciou sledovania tváre. Stačí ak osobu, ktorú chcete sledovať označíte a stabilizátor sa o zvyšok postará sám. Sledovanie objektov Rovnako ako pri sledovaní tváre, stačí ak označíte objekt, ktorý chcete natáčať a stabilizátor bude plynulo kopírovať jeho pohyb. Zároveň dokáže udržať objekt neustále zaostrený. Time-Lapse Na bočnej strane rukoväte nájdete malé tlačidlo, ktoré dokáže v spolupráci s aplikáciou Vicool ovládať aj zoom mobilného telefónu. Znamená to, že sa nemusíte naťahovať za mobilný telefónom, ale stačí malý pohyb prstom a priblížite, alebo oddialite všetko čo budete chcieť. Inteligentné tlačidlo na zadnej strane umožňuje okamžité zablokovanie možnosti pohybu telefónu, čím ostane zmeraný na jeden konkrétny bod. Po uvoľnení tlačidla sa stabilizátor odomkne a začne pracovať v pôvodnom režime. Úchvatná výdrž So stabilizátorom Vimble 2 môžete natáčať až 5 hodín. V pohotovostnom režime vydrži dokonca 10 hodín. Veľkou výhodou je použiť stabilizátor ako powerbank pre mobilný telefón. Rovnako aj stabilizátor môžete napojiť na externý zdroj energie a pokračovať v natáčaní. Obsah balenia je komplet ako nove - nevyuzivane absolutne (niet čas)
stabilizátor na fotoaparát Feiyu Tech AK2000C
predám čisto nový, nepoužívaný stabilizátor na fotoaparát značky Feiyu Tech AK2000C
Stabilizator Feiyu Tech a2000 kit
Predam velmi malo pouzivany stabilizator Feiyu Tech a2000 kit.
Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly
Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly - 1 Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly - 2 Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly - 3 Hrobové miesto Košice s novou luxusnou hrobkou z pravej žuly Odstúpim hrobové miesto dvojhrobka s novou betónovou hrobkou na hlavnom cintoríne v Košiciach. Výborná poloha kúsok od brány. DvojHrobka nová je nepoužitá. 2 hrobové miesta na košickom cintoríne Predám hrobové miesto - jednohrob - dvojhĺbka s náhrobným kameňom a poklopom na hlavnom cintoríne v Košiciach NA KOPCI zarovno je sídlisko Železní to dvoj hrob na seba z vnútra upraveny! Dvojhrobka z obkladom je pripravená.
Predám stabilizátor DJI RSC 2
Predám DJI RSC 2 - stabilizátor na fotoaparáty, nosnosť 3000g, výdrž 14 h, spôsob upevnenia: 1/4" závit, Bluetooth, USB-C, obojručný držiak a ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, panoramatický režim a časozberný režim. Jednoručný 3-osý stabilizátor DJI RSC 2 vďaka skladaciemu dizajnu môžete ľahko prenášať, bez toho aby vás zaťažil. Každý dizajnový prvok zariadenia a jeho funkcie sú navrhnuté tak, aby poskytovali špičkovú stabilizáciu CSC a DSLR fotoaparátu na záznam profesionálneho videa ostrého ako britva. Vďaka kvalitnej kovovej konštrukcii je stabilizátor vhodný na inštaláciu zariadenia s hmotnosťou až 3 kg. DJI RSC 2 možno tiež jednoducho zložiť na veľkosť formátu A5 a pohodlne prenášať aj v menšej batožine. Štandardná sada DJI RSC 2 obsahuje: 1× stabilizátor DJI RSC 2 (vrátane batérie) 1× podpora objektívu 1× USB-C nabíjací kábel (40 cm) 1× rýchloupínacia doštička (Arca-Swiss/Manfrotto) 1× podstavec kamery 2× multikamerový ovládací kábel (USB-C, 30 cm) 1× multikamerový ovládací kábel (Micro-USB, 30 cm) 1× multikamerový ovládací kábel (Mini-USB C, 30 cm) 2× popruh so suchým zipsom 2× upevňovacia skrutka kamery D-Ring 1/4“-20 1× rozšírená rukoväť/statív (plast) Viac si môžete pozrieť na internete. Stabilizátor použitý 3x, má 3 mesiace, nepoškodený, žiadny škrabanec, stav nového. Dôvod predaja je nevyužitie. Možnosť vyskúšať. Pre ďalšie informácie a v prípade záujmu ma kontaktujte kedykoľvek na číslo . Osobný odber v Banskej Bystrici, Prievidzi, Žiline, Martine, Valaskej Belej. V prípade rýchleho jednania možná dohoda.
Xiaomi YI 4K+ s Feiyu Tech G5
Dobrý deň mám na predaj akčnú kameru YI 4k+, spoločne s gimbalom Feiyu Tech G5 Kamera spoločne s gimbalom je v perfektnom stave bez známok používania. Predávame spoločne s príslušestvom vid foto.