inzercia, predaj, predám, bazár

34 DIELNY BOX S NÁRADÍM..hracky

Kategória: Hračky

Originál zabalený, až 34 dielny prenosný box s náradím, ktorý poteší malého opravára, ktorý v prípade havárie vie rýchle zasiahnúť a opraviť závadu. Nový, vzdelávací, multifunkčný skladací box s náradím, ktorý ma rúčku na prenášanie, je vyrobený z kvalitného plastu. Súčasťou je aj vyberateľná polička, takže box má dve poschodia. Deti ocenia, že ich box je presne taký ako majú ich ockovia, pretože má rovnaký dizajn ako "dospelácke" boxy. Súprava obsahuje: - Box - Vrtačka, vydáva zvukový efekt - Kladivo - krížový skrutkovač - Skrutkovač plochý - 4x Skrutka + 4x matica - Ručná píla - Kľúče - Hasák - Špachtľa - Vodováha - Uholníky - Konektory s otvormi.

fb niki ivi
34 DIELNY BOX S NÁRADÍM..hracky
Podobné inzeráty
Pokémon Tcg v tin box alebo mini tin box(Original)
Pokemon karty. Box velky obsahuje 4 balíčky, 1 promo kartu . Spolu až 41 zberateľských kariet, 5 energii a 6 kódov!!!! Box maly obsahuje 2 balíčky a zeton. Spolu 20 zberateľských kariet, 3 energie a 3 kódy!!!! Môžete si vybrať medzi Blissey, Snorlax, Pikachu, Espeon, Sylveon, Umbreon, Decidueye, Typhlosion, malý box Pikachu, malý box Snorlax, malý box Blissey, malý box Magikarp a malý box Eevee. Nové, nerozbalené. Originál. 12 eur za 1 mylý box Eevee. 12 eur za 1 malý box Magikarp. 12 eur za 1 malý box Snorlax. 12 eur za 1 malý box Pikachu. 12 eur za 1 malý box Blissey. 25 eur za Umbreon box 25 eur za Sylveon box. 25 eur za Espeon box 22 eur za Typhlosion box. 22 eur za Decidueye box. 22 eur za Samurot box. 22 eur za Pikachu veľký box. 22 eur za Blissey veľký box. 22 eur za Snorlax veľký box.
Hračky pre najmenších
Hračky pre najmenších - [16.12. 2021] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Hračky pre najmenších - 1 Hračky pre najmenších - 2 Hračky pre najmenších - 3 Hračky pre najmenších - 4 Hračky pre najmenších - 5 Hračky pre najmenších - 6 Hračky pre najmenších - 7 Hračky pre najmenších - 8 Hračky pre najmenších - 9 Predám hračky: 1. Hrkalky - 4 ks/2€ 2. Interaktívny dráčik, spieva, má rôzne funkcie so zvukom, chybička že už nechodí Pc: 27€ - 13€ 3. Manuska jej rohy sú prispôsobené na hru, spustia, hrkaju - 2,5€ 4. Plysaky rôzne predné ks 1,8€ zadné väcsie 2,5€/ ks 5. Rôzne opička žltá susti, vedľa hracka na zavesenie a červeno žltá po natiahnutí sa smeje ks/2€ 6. Na postieľku alebo madlo kočíka -1,5€ 7. modrý sloník na batérie s melódiami a svetlom (3€) ostatné hrkalka a slonik po stlačení píska ks 1,5€ 8. Predane 9. Psíkovo chodítko od Fisher-Price s odnímateľný rukoväťou, interaktívne zvuk, svetlo, plne funkčné - 14€ Zábavný hovoriaci hrniec od Fisher-Price - vkladacka plne funkčný - 15€ 10. Včielka na ťahanie s melódiami a svetlom. Originál bola krátka šnúrka. 11. Autíčko s guličkami v kolesach 12. Vkladacka s tvarmi fúrik. Pri zatváraní trošku nalomena. Zatvaranie ale funkčné. Cena prispôsobená alebo zdarma k nákupu. 13. Hasbro hovoriaci a pohybujúci sa Chuck. 50 slovenských fráz, pohybuje ústami a obočím, rachoti s korbou, hojdá sa zo strany na stranu. Jazdí dookola Veľké funkčné auto dlhé cca 30 cm, vysoký cca 24 cm a široký 17 Všetky hračky funkčné, nepoškodené. Ak má niečím nejakú vadu je to uvedene v popise. Pri kúpe viacerých dohoda možná.
Box na hračky
Predám krásny box na hračky, nevyužívame ho, je nový. Box je originálnym autorským produktom od SABRI. Vďaka kolieskam veľmi ľahko jazdí po podlahe a uvezie bez problémov aj malé deti. Uvezie plyšáky, hračky, stavebnice, deky, vankúšiky, ale aj napr. knihy a ťažšie hračky. Box je vyrobený z preglejky 1 cm hrubej. Čumáčik je ručne maľovaný. Farba mint, box sa zmestí do Kallax regálu. Nosnosť regálu je 20 kg. PC 69,29€ + pošta. Ako nový.
Hračky mix - rôzne hračky
Ponúkam na predaj používané, ale zachovalé a vydezinfikované hračky. Na 2. foto sú hračky na vonku. Obsah: raketa, 2 malé raketky, lietadlo, 2 ks hula hop (už iba bielo-modré a malé strieborné, fialové bolo predané samostatne), lopta, vedierko, kanvička, 4 ks loďky, 4 ks formičky, 4 ks hrabličky, veľká kačička s 3 ks malými kačičkami, 3 ks hračiek do vody, sitko, tanier, loptička, pohárik, petang (chýbajú 2 loptičky a niektoré sú prázdne) + starý klzák na zimu. Na 4. foto sú hračky do bytu. Obsah: nové počítadlo, autíčko s prasiatkom, ponorka, stláčadlo a formičky na plastelínu, bábika, hrebene, fény, macko, bábika, pištoľ, hracia skrinka, hrad, koník, hrabličky, ruky, hryzadlo, hrkálka, srdiečko, lienka, krúžky a detský kufrík, v ktorom sú všetky hračky. Kufrík má kolieska, vyťahovaciu rúčku a dá sa nosiť aj ako ruksak. K dispozícii je aj stará interaktívna hračka Šašo. Ponúkam všetko naraz, prípadne všetky hračky na vonku a všetky hračky v kufríku. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom.
Hračky mix - rôzne hračky
Ponúkam na predaj používané, ale zachovalé a vydezinfikované hračky. Na 2. foto sú hračky na vonku. Obsah: raketa, 2 malé raketky, lietadlo, 2 ks hula hop (už iba bielo-modré a malé strieborné, fialové bolo predané samostatne), lopta, vedierko, kanvička, 4 ks loďky, 4 ks formičky, 4 ks hrabličky, veľká kačička s 3 ks malými kačičkami, 3 ks hračiek do vody, sitko, tanier, loptička, pohárik, petang (chýbajú 2 loptičky a niektoré sú prázdne) + starý klzák na zimu. Na 4. foto sú hračky do bytu. Obsah: nové počítadlo, autíčko s prasiatkom, ponorka, stláčadlo a formičky na plastelínu, bábika, hrebene, fény, macko, bábika, pištoľ, hracia skrinka, hrad, koník, hrabličky, ruky, hryzadlo, hrkálka, srdiečko, lienka, krúžky a detský kufrík, v ktorom sú všetky hračky. Kufrík má kolieska, vyťahovaciu rúčku a dá sa nosiť aj ako ruksak. K dispozícii je aj stará interaktívna hračka Šašo. Ponúkam všetko naraz, prípadne všetky hračky na vonku a všetky hračky v kufríku. V prípade záujmu ma kontaktujte najprv emailom.
Walachia vario box 418 a vario box 450
Predám raz použitú stavebnicu walachia vario box 450 a walachia vario box 418. Pôvodná cena walachia massive vario box 418 - 140eur a walachia vario box 450 - 130eur. Predaj vario box 450 za 100eur a vario box 418 za 110eur. Alebo oboje za 190 eur.