inzercia, predaj, predám, bazár

3D geometria Bosch FWA6620

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Predám 3D geometriu Bosch FWA6620

Geometria kupovaná v 12/ 2019.
Momentálne nahratá najnovšia databáza 2021.

Popis v obrázkoch.

Cena 5500,- s DPH

Možnosť kúpiť spolu zo zdvihákom na geometriu. Pozri všetky inzeráty.
3D geometria Bosch FWA6620
Podobné inzeráty
Bosch BDM 300 otáčkomer vibračno akustický
Predám vibračno akustický otáčkomer pre spaľovacie motory Bosch BDM 300. Kompatibilný so všetkými emisnými prístrojmi značky Bosch. Pristroj je plne zameniteľný s prístrojom Bosch bea 040.
Bosch BEA 060 emisný prístroj analyzátor výfukových plynov
Predám analyzátor výfukových plynov zážihových motorov Bosch BEA 060, pochádzajúci zo zostavy Bosch BEA550. Prístroj má schválenie na používanie na STK, EK. K prístroju je odberová sonda, teplotná sonda, a kliešte na snímanie otáčok z batérie automobilu. Prístroj s meracím SW komunikouje bezdrôtovo. Prístroj bude k dispozícii od 10.12.2022. Súkromný predaj
Geometria kolies HPA Unilux
Predám špičkovú geometriu HPA, zariadenie je vo vynikajúcom stave, ako nové. Geometria je kompletná, vrátane slovenského návodu na použitie. Veľkou výhodou tejto geometrie oproti podobným je, že si ju môžete sám kalibrovať. Kalibračný stojan je súčasťou a máte istotu, že zariadenie pracuje presne. Nie je nutný žiadny špeciálny softvér ani aktualizácie. Možnosť použitia na akomkoľvek vozidle. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. Cena: 1470,-EUR
Bosch BEA 750 emisný prístroj, analyzátor výfukových plynov
Predám Bosch BEA 750 analyzátor výfukových plynov zážihových motorov a dymovou komorou BEA 070 pre vznetové motory. Súčasťou je OBD čítačka KTS 515. Prístroj je vhodný pre všetky emisné systémy vozidiel. Prístroj bol používaný minimálne. Stav nového. Nainštalovaný WIN 10. Možnosť nainštalovať rôzny merací software. Ide o súkromný predaj.
Predám Geometriu Bosch
Predám Geometriu Bosch. Prepojenie je Káblové. Databáza do ca. r.v.2012. Plne funkčná, treba spraviť kalibráciu. Sú k nej 4 otočné platne, dve boli kupované úplne nové. Dohoda možná.
Plnička klimatizácie BOSCH acs611 (nová)
Predám plničku klimatizácie BOSCH acs611 (nová) Pre viac info volať/sms: Odpočet DPH. Možnosť dovozu.