inzercia, predaj, predám, bazár

3D OBHLIADKA: PREDAJ 3 izb. bytu s balkónom, Svätoplukova ul

Kategória: Byty

Pozitívna atmosféra, elegancia a pocit domova. To je to prvé, čo cítite, keď otvoríte dvere a vstúpite do tohto bytu.

Ak hľadáte priestranný 3-izbový byt v atraktívnej lokalite Senca, realitná kancelária RE/MAX má pre vás zaujímavú ponuku.

Krásny, svetlý a na priestor komfortný 3-izbový byt s výmerou 79 m2 s balkónom (4 m2) na Svätoplukovej ul. č. 53 v Senci sa nachádza na 4./4. poschodí. Na každom poschodí sú len 2 byty, celkovo sa vo vchode bytového domu nachádza 10 bytov. K bytu patrí veľká murovaná pivnica v suteréne bytového domu, zdieľaná so susedmi oproti. Bez problémov zaparkujete pred bytovým vchodom.

Veľkou výhodou bytu je vlastný plynový kotol a klimatizácia, ktorú oceníte najmä počas letných dní. V byte boli použité kvalitné materiály, na ktorých sa nešetrilo (drevená podlaha, drevené dreve so zárubňami zn. Sapeli, nábytok a kuchynská linka vyrobené na mieru, obklad a dlažba v kúpeľni).

Byt bol čerstvo vymaľovaný, stačí sa iba nasťahovať. Súčasťou kúpnej ceny bytu je vybavenie a zariadenie viditeľné na fotkách, vrátane práčky a sušičky.

DISPOZÍCIA:
priestranná chodba so vstavanými skriňami, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, izba, spálňa s balkónom, kúpeľňa s vaňou, walk in sprchovým kútom a toaletou

MESAČNÉ NÁKLADY:
165,- eur/4 osoby
Kompletný rozpis mesačných nákladov vám bude odovzdaný na obhliadke.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom prešiel v roku 2010 rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bolo nadstavené 4. poschodie. Samotný byt bol dokončený v roku 2017. Iba pred dvomi rokmi bola urobená nová strecha. Bytový dom je veľmi dobre udržiavaný a čistý, čo ocení každý majiteľ bytu. V bytovom dome nie je výťah. Práve kvôli tomu je byt vhodný najmä pre mladších ľudí, jednotlivcov, páry či mladé rodiny s deťmi, ktorým nebude vadiť každodenná prechádzka po schodoch.

LOKALITA:
V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť - materské škôlky, jedna dokonca za rohom, základná škola, kaviarne, reštaurácie, supermarkety BILLA a COOP Jednota. Do centra Senca je to iba 10 min. pešo. Pred bytovým domom sa nachádza menšie detské ihrisko. Veľkou výhodou je dobré napojenie na diaľnicu D1.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA:
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom usporiadaní bytu vám odporúčam pozrieť si 3D obhliadku. A pre lepšiu predstavivosť som si pre vás pripravila vizualizáciu obývačky a spálne. Verím, že sa vám páčia.

FINANCOVANIE:
So zabezpečením financovania časti kúpnej ceny cez hypotekárny úver, vám veľmi rád pomôže náš finančný poradca.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií

Ak vás tento by
3D OBHLIADKA: PREDAJ 3 izb. bytu s balkónom, Svätoplukova ul
Podobné inzeráty
3D OBHLIADKA: PREDAJ 3 izb. bytu s balkónom, Svätoplukova ul
Príjemná atmosféra, elegancia a pocit domova. To je to prvé, čo cítite, keď otvoríte dvere a vstúpite do bytu na Svätoplukovej ul. v Senci. Ak hľadáte priestranný 3-izbový byt v atraktívnej lokalite Senca, realitná kancelária RE/MAX má pre vás zaujímavú ponuku. Krásny, svetlý a na priestor komfortný 3-izbový byt s výmerou 79 m2 s balkónom (4 m2) na Svätoplukovej ul. č. 53 v Senci sa nachádza na 4./4. poschodí. Na každom poschodí sú len 2 byty, celkovo sa vo vchode bytového domu nachádza 10 bytov. K bytu patrí veľká murovaná pivnica v suteréne bytového domu. Bez problémov zaparkujete pred bytovým vchodom. Veľkou výhodou bytu je vlastný plynový kotol a klimatizácia, ktorú oceníte najmä počas letných dní. V byte boli použité kvalitné materiály, na ktorých sa nešetrilo (drevená podlaha, drevené dreve so zárubňami zn. Sapeli, nábytok a kuchynská linka vyrobené na mieru, obklad a dlažba v kúpeľni). Súčasťou kúpnej ceny bytu je vybavenie a zariadenie viditeľné na fotkách, vrátane práčky a sušičky. DISPOZÍCIA: priestranná chodba so vstavanými skriňami, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, izba, spálňa s balkónom, kúpeľňa s vaňou, walk in sprchovým kútom a toaletou MESAČNÉ NÁKLADY: 165,- eur/4 osoby Kompletný rozpis mesačných nákladov vám bude odovzdaný na obhliadke. BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel v roku 2010 rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bolo nadstavené 4. poschodie. Samotný byt bol dokončený v roku 2017. Iba pred dvomi rokmi bola urobená nová strecha. Bytový dom je veľmi dobre udržiavaný a čistý, čo ocení každý majiteľ bytu. V bytovom dome nie je výťah. Práve kvôli tomu je byt vhodný najmä pre mladších ľudí, jednotlivcov, páry či mladé rodiny s deťmi, ktorým nebude vadiť každodenná prechádzka po schodoch. LOKALITA: V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť - materské škôlky, jedna dokonca za rohom, základná škola, kaviarne, reštaurácie, supermarkety BILLA a COOP Jednota. Do centra Senca je to iba 10 min. pešo. Pred bytovým domom sa nachádza menšie detské ihrisko. Veľkou výhodou je dobré napojenie na diaľnicu D1. VIRTUÁLNA OBHLIADKA: Pre lepšiu predstavu o dispozičnom usporiadaní bytu, vám odporúčam pozrieť si 3D obhliadku. Pre predstavu, ako je možné byt zariadiť sa môžete nechať inšpirovať pripravenými vizualizáciami. FINANCOVANIE: So zabezpečením financovania kúpnej ceny cez hypotekárny úver, vám veľmi rád pomôže náš finančný poradca. CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA: - províziu realitnej kancelárie RE/MAX - prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra) - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva - poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - sprostredkovanie hypotekárneho úveru - protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií Ak vás tento byt zaujal, neváhajte a zavolajte mi. Rada vám ho ukážem a budete sa môcť osobne pr
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
IRG | NOVINKA | Bytový dom GAJARAN
IRG Vám ponúka na predaj nové byty vo výnimočnom projekte tehlového bytového domu v obci Gajary, ktorý sa nachádza v centre obce. Kvalitnými stavebnými materiálmi, polohou a cenovou dostupnosťou osloví aj toho najnáročnejšieho klienta. O projekte: Tehlový bytový dom GAJARAN prináša možnosť vybrať si z ponuky 2-izbových a 3-izbových bytov, či už pre jednotlivcov, mladé páry alebo rodiny s deťmi. Nachádza sa priamo v centre obce Gajary, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a nájdete tu všetko, čo ku každodennému životu treba Na výber sú tieto typy bytov 1 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 145 000 € v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 2 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 137 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 152 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,66 m2 za cenu 185 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 3 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 137 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 152 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,67 m2 za cenu 185 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 4 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 150 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 168 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,67 m2 za cenu 207 000 €,, v cene 1 parkovacie státie Pozn.: Všetky byty na tomto podlaží disponujú úložným priestorom na povale a strešným oknom Cena všetkých bytov je uvedená v Štandarde (podlahy, obklady, dlažby, interiérové dvere, sanita - možnosť výberu z viacerých farebných prevedení). V každom byte je elektrické podlahové kúrenie a bojler na teplú vodu. Bytový dom je momentálne vo výstavbe a termín kolaudácie je naplánovaný na 06/2023. Gajary sú obec na Záhorí s počtom obyvateľov 3046, s kompletnou infraštruktúrou vrátane školy, škôlky, zdravotného strediska aj detského ihriska. Výhodou je blízkosť okresného mesta Malacky a rekreačné stredisko Rudava. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislava je 46 km. Radi Vás prevedieme Vašim novým bývaním od obhliadky až po odovzdanie kľúčov s úsmevom na tvári. Neváhajte a dohodnite si s nami obhliadku pomocou kontaktného formulára alebo priamo na telefónnom čísle .
Zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová
Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - TOP - [20.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 1 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 2 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 3 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 4 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 5 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 6 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 7 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 8 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 9 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 10 Ponúkame do prenájmu garsónku o celkovej rozlohe 21 m2, ulica Ľ.Okánika. Garsónka je zrekonštruovaná, zariadená, má malý kuchynský kút, dvojplatničku, chladničku a v kúpeľni práčku. Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Nachádza sa v super lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Voľná je ihneď. Vhodná len pre 1 osobu bez domácich zvierat. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Cena je vrátane energií, internet a TV na náklady nájomcu.
REZERVOVANÁ garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová
Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - TOP - [20.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 1 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 2 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 3 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 4 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 5 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 6 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 7 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 8 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 9 Na prenájom zariadená garsónka s balkónom v Nitre, Chrenová - 10 Ponúkame do prenájmu garsónku o celkovej rozlohe 21 m2, ulica Ľ.Okánika. Garsónka je zrekonštruovaná, zariadená, má malý kuchynský kút, dvojplatničku, chladničku a v kúpeľni práčku. Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Nachádza sa v super lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Voľná je ihneď. Vhodná len pre 1 osobu bez domácich zvierat. Minimálna doba nájmu je 1 rok. Cena je vrátane energií, internet a TV na náklady nájomcu.
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.