inzercia, predaj, predám, bazár

3D skenovanie súčiastok→Design →Dokumentácia→ Výroba

Kategória: Výroba

Ponúkam 3D skenovanie predmetov, strojov a ich súčastí s komplexnými plochami, ktoré by boli ťažko zmerateľné a zároveň aj konverziu/prekreslenie niektorých skenovaných dielov z mraku bodov resp. meshu do CAD súboru ako napr. Sldprt, Step a pod.

Rovnako tak ponúkam výrobu dielov na mieru či už pomocou frézovania, 3D tlače, režania laserom a ohýbania a pod.

Pracujem s moderným ručným optickým 3D skenerom. Mám prenosný hardware, teda v prípade väčších dielov mám možnosť vycestovať. Inak skenujem v sídle spoločnosti v obci Pata.

So skenerom skenujem z ruky, zo statívu alebo v kombinovanom móde, veľké predmety zo statívu s nalepenými referenčnými bodmi. Veľkosť skenovaného objektu je od 3 mm do 4 m. Presnosť skeneru je 0.05 mm až 0.1 mm. Formát dát 3D Scan/mesh: OBJ, STL, ASC, PLY.

Ak ste sa stretli s tým, že by zákazník nevedel dodať 3D dáta, prípadne zákazník neustále mení produkty vyrábané na vašom zariadení a neviete si overiť verziu produktu alebo len máte komplikovaný tvar, ktorý neviete zmerať štandardnou formou a potrebovali by ste z neho dostať 3D dáta pre lôžka alebo priamo lôžka aj skresliť, pevne verím, že vám touto formou budem vedieť pomôcť. Mám šesť ročné skúsenosti v prostredí Solid Works a automotive.



Výsledkom našej spolupráce môžu byť práve 3D dáta, ktoré Vám môžu pomôcť pohnúť projekt správnym smerom a pružne reagovať na požiadavky zákazníka.

Teším sa na vašu odpoveď a prípadnú spoluprácu
3D skenovanie súčiastok→Design →Dokumentácia→ Výroba
Podobné inzeráty
3D skenovanie súčiastok→Design →Dokumentácia→ Výroba
Ponúkam 3D skenovanie predmetov, strojov a ich súčastí s komplexnými plochami, ktoré by boli ťažko zmerateľné a zároveň aj konverziu/prekreslenie niektorých skenovaných dielov z mraku bodov resp. meshu do CAD súboru ako napr. Sldprt, Step a pod. Rovnako tak ponúkam výrobu dielov na mieru či už pomocou frézovania, 3D tlače, režania laserom a ohýbania atd... So skenerom skenujem z ruky, zo statívu alebo v kombinovanom móde, veľké predmety zo statívu s nalepenými referenčnými bodmi. Veľkosť skenovaného objektu je od 3 mm do 4 m. Presnosť skeneru je 0.05 mm až 0.1 mm. Formát dát 3D Scan/mesh: OBJ, STL, ASC, PLY. Viac na :
Ponúkam 3D skenovanie →CAD  →Dokumentácia→ Výroba
Ponúkam 3D skenovanie predmetov, strojov a ich súčastí s komplexnými plochami, ktoré by boli ťažko zmerateľné a zároveň aj konverziu/prekreslenie niektorých skenovaných dielov z mraku bodov resp. meshu do CAD súboru ako napr. Sldprt, Step a pod. Rovnako tak ponúkam výrobu dielov na mieru či už pomocou frézovania, 3D tlače, rezania laserom a ohýbania a pod. Pracujem s moderným ručným optickým 3D skenerom. Mám prenosný hardware, teda v prípade väčších dielov mám možnosť vycestovať. Inak skenujem v sídle spoločnosti v obci Pata. So skenerom skenujem z ruky, zo statívu alebo v kombinovanom móde, veľké predmety zo statívu s nalepenými referenčnými bodmi. Veľkosť skenovaného objektu je od 3 mm do 4 m. Presnosť skeneru je 0.05 mm až 0.1 mm. Formát dát 3D Scan/mesh: OBJ, STL, ASC, PLY. Ak ste sa stretli s tým, že by zákazník nevedel dodať 3D dáta, prípadne zákazník neustále mení produkty vyrábané na vašom zariadení a neviete si overiť verziu produktu alebo len máte komplikovaný tvar, ktorý neviete zmerať štandardnou formou a potrebovali by ste z neho dostať 3D dáta pre lôžka alebo priamo lôžka aj skresliť, pevne verím, že vám touto formou budem vedieť pomôcť. Mám šesť ročné skúsenosti v prostredí Solid Works a automotive. Výsledkom našej spolupráce môžu byť práve 3D dáta, ktoré Vám môžu pomôcť pohnúť projekt správnym smerom a pružne reagovať na požiadavky zákazníka. Teším sa na vašu odpoveď a prípadnú spoluprácu Kontakt :
Ponúkam 3D skenovanie →CAD  →Dokumentácia→ Výroba
Ponúkam 3D skenovanie predmetov, strojov a ich súčastí s komplexnými plochami, ktoré by boli ťažko zmerateľné a zároveň aj konverziu/prekreslenie niektorých skenovaných dielov z mraku bodov resp. meshu do CAD súboru ako napr. Sldprt, Step a pod. Rovnako tak ponúkam výrobu dielov na mieru či už pomocou frézovania, 3D tlače, rezania laserom a ohýbania a pod. Pracujem s moderným ručným optickým 3D skenerom. Mám prenosný hardware, teda v prípade väčších dielov mám možnosť vycestovať. Inak skenujem v sídle spoločnosti v obci Pata. So skenerom skenujem z ruky, zo statívu alebo v kombinovanom móde, veľké predmety zo statívu s nalepenými referenčnými bodmi. Veľkosť skenovaného objektu je od 3 mm do 4 m. Presnosť skeneru je 0.05 mm až 0.1 mm. Formát dát 3D Scan/mesh: OBJ, STL, ASC, PLY. Ak ste sa stretli s tým, že by zákazník nevedel dodať 3D dáta, prípadne zákazník neustále mení produkty vyrábané na vašom zariadení a neviete si overiť verziu produktu alebo len máte komplikovaný tvar, ktorý neviete zmerať štandardnou formou a potrebovali by ste z neho dostať 3D dáta pre lôžka alebo priamo lôžka aj skresliť, pevne verím, že vám touto formou budem vedieť pomôcť. Mám šesť ročné skúsenosti v prostredí Solid Works a automotive. Výsledkom našej spolupráce môžu byť práve 3D dáta, ktoré Vám môžu pomôcť pohnúť projekt správnym smerom a pružne reagovať na požiadavky zákazníka. Teším sa na vašu odpoveď a prípadnú spoluprácu Kontakt : Viac na :
Zákazková 3D tlač a 3D skenovanie
Ponúkam zákazkovú 3D tlač a 3D skenovanie. Tlačím z rôznych druhov a farieb polymérov od jednoduchých modelov z PLA plastu až po funkčné súčiastky z polykarbonátu, nylonu, ASA, a ďalších. Pracujem s hotovými 3D modelmi, prípadne viem vytvoriť 3D model z výkresu, jednoduchého nákresu, opisu a pod. Takisto viem vytvoriť repliky už existujúcich súčiastok prekreslením do 3D modelu, alebo pomocou 3D skenovania. Získanie cenovej ponuky: V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
3D skenovanie, 3D tvorba modelov
Dobry den, ponukame 3D skenovanie roznych suciastok - vystup je vo formate STL. Taktiez ponukame tvorbu 3D modelov zo skenu pripadne z realnej suciastky (reverzne inzinierstvo). 3D sken vieme porovnat s 3D modelom a vytvorit mapu odchylok (tol. 0,02mm). Viac info na: prototechnologiestm@
3D modelovanie a výroba súčiastok
Vyrobím pre vás technické výkresy a 3d modely súčiastky a rôznych dielov v programe Solidworks a následne je možná aj výroba súčiastky na 3d tlačiarni. Na materiáli sa dá dohodnúť. Tlačiareň funguje na princípe FDM pri väčšej objednávke možnosť výroby na SLA tlačiarni z resinu .Cena dohodou podľa náročnosti výroby súčiastky. Maximálny rozmer tlače je 220x220x250 Výstupný format je: IGES, STEP, XT, STL, OBJ Technický výkres ako PDF,PNG alebo JPEG Mail: mivancik37@ 3D návrh,3D tlač,Výroba, Design,Tlačiareň,Modelovanie,CNC, Sústruh,Fréza,Frézovanie,Návrh