inzercia, predaj, predám, bazár

3D Snehulienka a 7 trpaslíkov

Kategória: Ostatné

3D Snehulienka a 7 trpaslíkov
použité, slúžilo to len ako dekorácia na stene v detskej izbe + poštovné

3D Snehulienka a 7 trpaslíkov
Podobné inzeráty
Veľká Snehulienka a trpaslíkovia sil.forma
Nová nepoužitá veľká silikónová forma ~ hnedá farba ~ Snehulienka a 7 trpaslíkov Snehulienka rozmer: 11,1 x 8,2 Forma: 33,6 x 24,8 x 3,0 Vhodná na odliatky z rôznych materiálov, postavičky z marcipánu/fondánu, koláče, puding ... Odliatok trpaslíka váži cca 94g (mydlový) Dá sa bezproblémov použiť aj na pečenie. Forma je veľká a hlboká. Má široké využitie. Dá sa v nej piecť, môže ísť aj do mrazničky. od -40 do 230°C • lavový koláč, čokoládku • puding, želé, aspik, panna cotta, tvarovaný syr • pralinky, karamel, marshmallow, marcipán • zmrzlina, ľad • z rúry: lievance, gofri/vafle, donuty/šišky, omeletky, fašírky, knedlíky, koláče • mydielka, prívesky, pastelky, modelovanie a ďalšie Cena 28€ bez poštovného. Mám viacero rôznych druhov foriem na výber. Poprosím kontaktovať e-mailom.
Detské rozprávky na DVD Snehulienka, Pinochio, Slimak Mato
Predám sadu detských rozprávok na DVD: Slimák Maťo a škriatok Klinček Pásli kone valasi Snehulienka - Vianočný príbeh Snehulienka navždy šťastná Pinocchio Pinocchio a vládca noci Pre detaily o DVD a jednotlivých dieloch rozprávok pozrite fotky. Cena spolu 5 eur. Je možný aj osobný odber v Nitre.
Trpaslíci
Ponúkam na predaj krásnych, ručne vyrábaných trpaslíkov, ktorý vám skrášlia vašu domácnosť alebo potešia vašich blízkych, ako darček k ich sviatku. Trpaslíkov robím na vaše želanie a podľa vašich predstáv, takže je každý originálny. CENY: 65€ - Trpaslík s výškou 80-100cm 40€ - Trpaslík s výškou 60cm 20€ - Trpaslík s výškou 40cm Ak máte záujem, kontaktujte ma na tel.č:
Detska Knizka
Disney Snehulienka a sedem trpaslikov detska knizka
Audio rozprávka Snehulienka a sedem trpaslikov
Predam audio knihu s postavickou Snehulienky - cena 4€ alebo vymením za inu.....
CD rozprávky pre najmenších, CD TEAM 7edem
Predám CD rozprávky pre najmenších, český jazyk. Mám 3 kusy CDčiek ( 2 kusy originál zabalené, 1 kus rozbalený ). Obsahuje tieto rozprávky: Perníková chalúpka Kocúr v čižmách Červená čiapočka Škaredé káčatko Snehulienka a sedem trpaslíkov Cena za 1 kus: 10,00 eur Osobný odber v Bratislave alebo aj poštou ( podľa cenníka SP ). K cene treba pripočítať poštovné. CD TEAM 7edem obsahuje 12 skladieb a 2 bonusové skladby Mám 2 kusy ( 1 kus originál zabalený a 1 kus rozbalený ). Nahraté v roku 1999-2000 Cena: 20,00 Eur Osobný odber v Bratislave alebo aj poštou ( podľa cenníka SP ). K cene treba pripočítať poštovné. Kontaktujte ma prosím telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Na odpoveď na inzerát reagujem takmer okamžite. Skontrolujte si SPAM.