inzercia, predaj, predám, bazár

3D tlač - návrh, edit predmetov

Kategória: Náradie

Dobrý deň.. Ponúkam službu 3D tlače
Model môžem nakresliť, ak máte nejaké orientačné rozmery alebo výkres, poprípade účel aký to má spĺňať.

Na cene sa dohodneme individuálne podla okolností..


Kontakt: vissomallo@


Dodanie: pošta, zasielkovňa
3D tlač - návrh, edit predmetov
Podobné inzeráty
MILWAUKEE PRACOVNÝ BATOH
POPIS PRODUKTU MILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batoh Pracovný ruksak Odolnosť: vyrobený z balistického nylonu 1680D Pevná základňa umožňuje ruksak postaviť a poskytuje úplnu ochranu v akomkoľvek počasí Polstrované priedušné popruhy: najvyššie pohodlie a výkonnosť na pracovisku. Veľká úložná kapacita – celkovo 35 oddelení. Sklopné predné oddelenie poskytuje ľahší prístup a skladovanie väčších predmetov. Bočné vrecko na fľašu s vodou. Vertikálna priehradka maximalizuje úložný priestor, čím umožňuje skladovanie aj rozsiahlych predmetov. Oddelenie na notebook: poskytuje chránený úložný priestor pre notebooky/tablety a osobné predmety. Vonkajšie retiazky s karabínkami: umožňujú pripnutie skladovaných predmetov.
Milwaukee pracovný Batoh
Milwaukee pracovný Batoh - [12.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Milwaukee pracovný Batoh - 1 Milwaukee pracovný Batoh - 2 POPIS PRODUKTU MILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batoh Pracovný ruksak Odolnosť: vyrobený z balistického nylonu 1680D Pevná základňa umožňuje ruksak postaviť a poskytuje úplnu ochranu v akomkoľvek počasí Polstrované priedušné popruhy: najvyššie pohodlie a výkonnosť na pracovisku. Veľká úložná kapacita – celkovo 35 oddelení. Sklopné predné oddelenie poskytuje ľahší prístup a skladovanie väčších predmetov. Bočné vrecko na fľašu s vodou. Vertikálna priehradka maximalizuje úložný priestor, čím umožňuje skladovanie aj rozsiahlych predmetov. Oddelenie na notebook: poskytuje chránený úložný priestor pre notebooky/tablety a osobné predmety. Vonkajšie retiazky s karabínkami: umožňujú pripnutie skladovaných predmetov.
Dielenská stena na náradie MCR 160x80 cm
Celá zostava je mobilná, možno ju ľubovoľne konfigurovať a presúvať.Súprava má montážne otvory pre rýchlu a jednoduchú montáž na stenu.Možno použiť na uloženie drobných predmetov v sklade, dielni, garáži, galantérii a pod. Materiál: odolný plast. Sada obsahuje: 8 x doska 385 x 390 mm 4 x Vertikálny držiak na kľúče 4 x horizontálny držiak na kľúče 10 x veľký hák 11 x stredný háčik 22 x malý háčik 2 x Polica na bity, nástrčky, vrtáky 2x Polica na skrutkovače 12 x box Tovar zasielame na dobierku. Poštovné a balné 5 eur.
vypaľovačka do dreva, kože, plastu...
Elektrická vypaľovačka do dreva 60W/Powermat PM-LOW-60 Vypaľovačka pre zdobenie predmetov z dreva, kože alebo korku s horúcou špičkou, ktorá vypaľuje ornamenty, ozdoby, kresby ... Technické údaje: Napájanie 230V 50Hz Výkon: 60W Teplota vypaľovania: 275 ° C 22 výmenných koncoviek Tri kontajnery pre koncovky Stojan pre vypaľovačku info
Priamočiara píla Powerplus POWEB2530
Predám Priamočiara píla Powerplus POWEB2530, nová nepoužívaná pôvodná cena bola 50eur POPIS PRODUKTU Priamočiara píla Powerplus POWEB2530 využíva rýchlosti otáčok 0-2500 min-1, takže si poradí naozaj s čímkoľvek. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zmäkčená termoplastickou gumou prispieva k veľmi ľahkej manipulácii a komfortnému používaniu aj pri väčšom počte rezov. Možnosť rýchlej výmeny plátku bez použitia pomocných nástrojov oceníte najmä v prípade, keď potrebujete prácu dokončiť v krátkej dobe alebo keď potrebujete rezať iný materiál. Táto píla s minimálnou údržbou reže drevo do hĺbky 6,5 cm, plast do 2 cm aj kov s hrúbkou 0,8 cm. Tip: pri rezaní kovových predmetov odporúčame premazať materiál a pílový list rezacím olejom, aby sa predchádzalo prehriatiu či úplnému zničeniu prístroja. Pri práci s plastom najprv vykonajte skúšobný rez na kontrolu, či materiál znesie teplo generované rezaním. Rôznych profesionálnych remeselníkov i nadšených kutilov poteší 4stupňové nastavenie orbitálneho predkmitu. Pílový plátok pri pohybe opisuje elipsu, čo zrýchľuje rezanie v priamej línii. Čím väčší predkmit, tým rýchlejšie rezanie. Čím menší predkmit, tým presnejšie rezanie. Základovú dosku možno navyše nastaviť v rozsahu 45° doľava aj doprava vo vzťahu k smere píly, aby sa uľahčilo rezanie obrysov. Nastavenie uhla je vidieť na stupnici nad základovou doskou. LED osvetlenie vám umožní pracovať vo dne v noci a tým urýchliť dokončenie jednotlivých zákaziek či domácich prác.
SAMOSVORNÉ ZVÁRACIE KLIEŠTE - 4 KS
Predám samosvorné kliešte vhodné na zvárnie, spájanie, skrutkovanie a podobné práce. Môžu byť použité ako ploché kľúče a kliešte. Čeľuste zaisťujú bezpečné uchopenie. Sú vyrobené z kvalitnej ocele s povrchovou úpravou. Kliešte majú nastaviteľný rozsah uchopovacích predmetov. Sada obsahuje kliešte s predĺženými čeľusťami v dĺžkach: 125, 150, 180, 250 [mm] Cena: 17 € V ponuke aj iné frézovacie a sústružnícke náradie,vrtáky, kovoobrábacie a strojárenské náradie, sústružnícke nože, frezky, stopkové frézy, TK vymeniteľné plátky. POZRITE SI INZERÁTY POD MOJÍM MENOM Možnosť poslať poštou na dobierku. Tel.č.