inzercia, predaj, predám, bazár

3D Tlač | Viac-farebná 3D tlač | Laserové a CNC gravírovanie

Kategória: Tvorivá práca

Ponúkame viacfarebnú 3D tlač rôznych modelov.

Hľadáte originálny darček pre partnera či rodinu? Potrebujete opraviť zlomený diel?
Vyrábate niečo a chýba vám medzikus?
Sme tu pre Vás.

Objekty vieme aj vymodelovať alebo prekresliť podľa vzoru / výkresu.
Cena závisí od náročnosti a výslednej kvality, podľa Vašich požiadaviek.

Svoje požiadavky zasielajte, prosím, na: 3dtlac@
Cena už od 1€/hod.

Inšpiráciu môžete nájsť:
aj laserové a CNC gravírovanie pre objekty do šírky 300 mm a výšky 40 mm. Dĺžka na jeden záber 180 mm.

Poštovné a balné závisí od objednávky.
3D Tlač | Viac-farebná 3D tlač | Laserové a CNC gravírovanie
Podobné inzeráty
3D Tlač | Viac-farebná 3D tlač | Laserové a CNC gravírovanie
Ponúkame viacfarebnú 3D tlač rôznych modelov. Hľadáte originálny darček pre partnera či rodinu? Potrebujete opraviť zlomený diel? Vyrábate niečo a chýba vám medzikus? Sme tu pre Vás. Objekty vieme aj vymodelovať alebo prekresliť podľa vzoru / výkresu. Cena závisí od náročnosti a výslednej kvality, podľa Vašich požiadaviek. Svoje požiadavky zasielajte, prosím, na: 3dtlac@ Cena už od 1€/hod. Inšpiráciu môžete nájsť: Rozbiehame aj laserové a CNC gravírovanie pre objekty do šírky 300 mm a výšky 40 mm. Dĺžka na jeden záber 180 mm. Poštovné a balné závisí od objednávky.
Potlač obalov Doypack už od 100ks
Ponúkam čiernobielu potlač obalov doypacks papierovým povrchom. 100/0,09€ kus - jednostranná tlač 250/0,075€ kus - jednostranná tlač 500/0,058€ kus - jednostranná tlač 1000/0,049€ kus - jednostranná tlač 2000/0,045€ kus - jednostranná tlač Cena obojstrannej tlače podľa počtu kusov: 100/0,17€ kus - obojstranná tlač 250/0,14€ kus - obojstranná tlač 500/0,11€ kus - obojstranná tlač 1000/0,098€ kus - obojstranná tlač 2000/0,09€ kus - obojstranná tlač ---------------------------------- Grafická úprava existujúceho návrhu do tlačitelnej podoby - 19€ ---------------------------------- Vytvorenie grafického návrhu podľa požiadaviek na obal - 1 strana 38€ ---------------------------------- Pre potlač je potrebné zaslať obaly poštou alebo zaslať odkaz na obaly, ktoré chcete potlačiť. Potlačené materiály posielame poštou. Náklady na dopravu hradí zákazník.
Gravírovanie
Ponúkam Vám vyrezávanie ako aj laserové gravírovanie. Materiál, ktorý používam pri výrobe je topoľová preglejka hrúbky 3 mm a 4 mm. Vyrábam tovary rôznych tvarov a veľkostí , venujem sa aj výrobe tématicky zameraných dekorácií detská tématika, Vianoce, Veľká Noc,puzzle,tabuľky, nápisy, mená, hodiny, písmenká, číslice, fotorámiky ,zápichy a mnoho iného.Posielam odkaz na moju stránku : viac informácií rad poskytnem
Laserovanie a gravírovanie do dreva
Ponúkam laserovanie a gravírovanie do dreva za najlepšie ceny. Gravírovanie bambusových kefiek, drevených puzzle a podobne. Laserovanie do preglejok. Výroba Vianočných ozdôb, doplnky na svadbu, vizitky a podobne.
Hobby rezanie a gravírovanie laserom
Hobby Rezanie a gravirovanie laserom. Max rozmer : 400x400mm Vypaľovanie: koža, preglejka, mdf, sololit, plasty, atď. Gravírovanie: koža, drevo, preglejka, mdf, sololit, sklo, značenie do kovu - nie tvrdeného, textil atď. Stačí poslať grafický návrh Cena 5e od hodiny rezania
KRESLENIE A MAĽOVANIE NA ZÁKAZKU
Ponúkam kreslenie portrétov, celebrít, zvierat a ďalších vecí, čiernobielo alebo farebne, kvalitnými ceruzkami a pastelkami. Cenník (poštovné nie je zahrnuté v cene): A5: čiernobiela kresba - 10€, farebná kresba - 15€ A4: čiernobiela kresba - 20€, farebná kresba - 30€ A3: čiernobiela kresba - 30€, farebná kresba - 40€ A2: čiernobiela kresba - 40€, farebná kresba - 50€ Cena sa môže zvyšovať s väčším počtom osôb. Prijímam aj špeciálne požiadavky. Ponúkam aj maľbu na plátno alebo na umelecký výkres olejom alebo akrylom. Pri záujme o maľbu ma kontaktujte mailom pre viac informácií.