inzercia, predaj, predám, bazár

3i- BYT na Pifflovej ulici - Dvory

Kategória: Byty

Na predaj 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Pifflovej ulici v mestskej časti Petržalka - Bratislava. Byt sa nachádza na 3/8 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome, 2 byty na poschodí, spolu 16 bytov v celej bráne.

Celková výmera bytu je 73 m2 vrátane lodžie. Byt je orientovaný na sever a juh. Byt je v pôvodnom slušnom stave ideálny na rekonštrukcia podľa vlastných predstáv a preferencií.

Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa, WC, obývacia izba, kuchyňa s lodžiou, 2x spálňa.

Byt sa nachádza v susedstve legendárneho fitness centra Pengym a novovybudovanej cyklotrasy, ktorá spája centrum Bratislavy s Dostihovou dráhou a jazerom Draždiak. Obchodné centrum Aupark a fitness centrum Relaxx sú dostupné za pár minút aj pešo. Vo veľmi blízkom okolí sa nachádzajú potraviny ako Tesco, Billa, rôzne reštaurácie, dostihová dráha, električková zastávka, pošta a všetko potrebné pre váš život.

Byt je bez tiarch a k dispozícii okamžite.
3i- BYT na Pifflovej ulici - Dvory
Podobné inzeráty
3 izbový byt v pôvodnom stave na Pifflovej ulici
Na predaj 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Pifflovej ulici v mestskej časti Petržalka - Bratislava. Byt sa nachádza na 3/8 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome, 2 byty na poschodí, spolu 16 bytov v celej bráne. Celková výmera bytu je 73 m2 vrátane lodžie. Byt je orientovaný na sever a juh. Byt je v pôvodnom stave ideálny na rekonštrukcia podľa vlastných predstáv a preferencií. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa, WC, obývacia izba, kuchyňa s lodžiou, 2x spálňa. Byt sa nachádza v susedstve legendárneho fitness centra Pengym a novovybudovanej cyklotrasy, ktorá spája centrum Bratislavy s Dostihovou dráhou a jazerom Draždiak. Obchodné centrum Aupark a fitness centrum Relaxx sú dostupné za pár minút aj pešo. Vo veľmi blízkom okolí sa nachádzajú potraviny ako Tesco, Billa, rôzne reštaurácie, dostihová dráha, električková zastávka, pošta a všetko potrebné pre váš život. Byt je bez tiarch a je k dispozícii pre nového majiteľa po dohode. DOHODA NA CENE možná.
3 izbový byt v pôvodnom stave na Pifflovej ulici
Na predaj 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Pifflovej ulici v mestskej časti Petržalka - Bratislava. Byt sa nachádza na 3/8 poschodí v zateplenom panelovom bytovom dome, 2 byty na poschodí, spolu 16 bytov v celej bráne. Celková výmera bytu je 73 m2 vrátane lodžie. Byt je orientovaný na sever a juh. Byt je v pôvodnom stave ideálny na rekonštrukcia podľa vlastných predstáv a preferencií. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa, WC, obývacia izba, kuchyňa s lodžiou, 2x spálňa. Byt sa nachádza v susedstve legendárneho fitness centra Pengym a novovybudovanej cyklotrasy, ktorá spája centrum Bratislavy s Dostihovou dráhou a jazerom Draždiak. Obchodné centrum Aupark a fitness centrum Relaxx sú dostupné za pár minút aj pešo. Vo veľmi blízkom okolí sa nachádzajú potraviny ako Tesco, Billa, rôzne reštaurácie, dostihová dráha, električková zastávka, pošta a všetko potrebné pre váš život. Byt je bez tiarch a je k dispozícii pre nového majiteľa po dohode.
3-izb. byt na Pifflovej ul.
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Bratislava-Petržalka, Pifflova. 3-izb. byt na Pifflovej ul. v Petržalke. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 73m2,  na 3. poschodí v 8-poschodovom zateplenom panelovom dome, s výťahom. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, obývacej izby, dvoch spální a samostatnej kuchyne. Byt má loggiu so vstupom z kuchyne a prináleží k nemu taktiež pivničná kobka. Byt je v pôvodnom stave (umakartové jadro, pôvodné okná, elektroinštalácia, tapety), vhodný na rekonštrukciu. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na samotnom začiatku Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta. Lokalita ponúka taktiež kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. Cena 200 000 € (Cena za nehnuteľnosť je konečná, zahŕňa províziu RK a kompletný právno-poradenský servis) V prípade otázok, viac fotografii ci zaujme o obhliadku ma prosím neváhajte kontaktovať  / email: marsovsky@
Prenájom 1izbový byt Galvaniho dvory s balkónom  a parkovcím
Typ: 1-izbový byt Ulica: Galvaniho dvory Obec: Bratislava-Ružinov Leaders&Partners reality pobočka Bratislava  Vám ponúka na prenájom úplne nový svetlý kompletne zariadený 1-izbový byt  o výmere 35m² s balkónom s parkovacím stojiskom v cene, v komplexe Galvaniho dvory II v Ružinove. Nájomné 500,- EUR/mes. + prevádzkové poplatky 150,-EUR/mes. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE 1-izb. byt, 5/6 posch., novostavba s výťahom odovzdaná 02/2022. Byt je orientovaný na východ, pozostáva z priestrannej kuchyne s obývačkou s východom na balkón, oddeleného spálňového kúta s veľkou vstavanou skriňou, kúpeľne s priestranným sprchovacím kútom. Veľkoplošné okná so zníženým parapetom. Byt je úplne nový, v byte ešte nikto nebýval. Je vybavený klimatizáciou, kuchynskou linkou s hrncami, taniermi, príbormi, pohármi a pod. a energeticky úspornými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou, minirúra, mikrovlnka, toaster, varná kanvica), v byte je TV, práčka, žehlička, vysávač. Byt je zariadený novým moderným nábytkom (manželská posteľ, 3-miestna sedacia súprava, priestranný 2-dverový roldor, obývačková stena, jedálenský stôl so stoličkami). LOKALITA Byt s výhľadom na okolie a Karpaty sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Ružinov, v novom obľúbenom komplexe Galvaniho dvory. V bezprostrednej blízkosti je LIDL, IKEA a nákupné centrum AVION. Priamo pri dome je zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do centra i do ostatných mestských častí. Záloha za služby spojené s užívaním bytu a parkovacieho stojiska je vo výške 150,- EUR/mesiac (pre jednu osobu), tieto náklady nie sú zahrnuté v nájomnom a platia sa samostatne popri nájomnom. Deposit je 700,-EUR. Služby TV a internetu si zvolí a hradí nájomca. Byt je k dispozícii na bývanie okamžite. Byt je vhodný pre jednu osobu, prípadne pre mladý pár.  Vhodný nájomca : nefajčiar, dospelá osoba, bez zvierat a s potrebou dlhšieho prenájmu (min. 1 rok). Cena prenájmu : 500,- EUR/mes. + prevádzkové poplatky 150,-EUR/mes./ osoba Energie pre 2 osoby 220 EUR/ mes Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 1x depozit vo výške 700 € , 1x provízia realitnéj kancelárii  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 35 m2 Úžitková plocha: 35 m2 Poschodie: 5. Počet podlaží: 6 Počet izieb: 1 Balkón: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Garáž: áno
4 izbový byt v Petržalke na Pifflovej ulici na predaj
Ponúkame Vám na predaj 4izbový byt v Petržalke na Pifflovej ulici. Rozloha bytu je 86m2 a nachádza sa na 4.poschodí v dome s výťahom. Byt prešiel kompletnou vkusnou rekonštrukciou: nové rozvody, nové okná, kuchyňa so spotrebičmi, podlahy, komplet sanita. K bytu prislúcha pivnica a má loggiu. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.
Na predaj 3-izbový byt na Pifflovej ulici v Petržalke
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt s lodžiou na Pifflovej ulici v Petržalke. Rozloha bytu je 73m2 a nachádza sa na 3.poschodí. K bytu prislúcha pivnica. Byt je v úplnom pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť.