inzercia, predaj, predám, bazár

3izbový prerobený byt v centre Trenčína

Kategória: Byty

Keďže s rastúcim počtom členov našej rodiny prišiel čas presunúť sa do väčších priestorov, ponúkame náš byt, o ktorý sme sa s láskou starali a ktorý nám robil 15 rokov domov, aby mohol robiť radosť ďalšej rodine.

Ponúkame na predaj 3-izbový byt priamo v centre mesta Trenčín (Horný šianec).

Rozloha bytu je 76m2. Byt pozostáva z obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne s balkónom, priestrannej detskej izby, veľkej a svetlej kúpeľne s oknom, samostatného wc, šatníka, vstupnej chodby a ďalšej chodby s úložnou vstavanou skriňou. K bytu prislúcha pivnica.

Byt je po kompletnej rekonštrukcii vrátane zmeny celkovej dispozície bytu tak aby vyhovovala aktuálnym trendom a potrebe svetelnosti a možnosti vetrania kúpeľne. V rámci rekonštrukcie bola zrealizovaná aj kompletná výmena elektrických rozvodov, elektrinštalácie, svietidiel, nových vodovodných trubiek aj kanalizačného potrubia (2011). Pri prerábke boli použité kvalitné materiály. Vymenené boli tiež radiátory a okná. V izbách boli osadené parkety z masívu (22mm hrúbka), v ostatných častiach bytu dlažba. V rámci prerábky sa urobili aj nové omietky, vymenilo vybavenie kúpeľne a pribudla nová kuchynská linka so spotrebičmi (vstavaná na mieru). Byt je veľmi prakticky vybavený množstvom vstavaného nábytku na mieru, čo poskytuje množstvo úložného priestoru. Bezpečnostné dvere Adlo.

Väčsina izieb je orientovaných na východ, v izbách je do obeda veľa svetla. V byte je ideálna "klíma", v zime kúrime len výnimočne a v lete sa tu drží príjemný chládok.

Byt sa predáva čiastočne zariadený (po dohode); avšak všetky zastavané, na mieru robené nábytky vrátane spotrebičov sú v cene.

Byt sa nachádza na 5.poschodí. Bytovka je zateplená, zvnútra zrekonštruovaná, s 2 výťahmi (z toho 1 nákladný). V priestoroch pivníc sa nachádza vlastné tepelné čerpadlo na ohrev vody. Detské ihrisko priamo pri dome. Upravené okolie domu. Slušní a tichí susedia.

Napriek tomu, že byt je v úplnom centre mesta, výhľad je do prírody (na Brezinu, s pravidelnou návštevou srniek). V lesoparku Brezina ste pešo za 5minút chôdze.

Kompletná občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti.

Najväčšie pozitíva bytu:
- lokalita (blízkosť prírody a centra zároveň)
- veľmi praktická dispozícia bytu s veľkou svetlou kúpeľňou s oknom a množstvom úložného priestoru a nábytku na mieru
- kompletná dôkladná prerábka bytu
- výborný stav celej bytovky a okolia.

Byt bude voľný po dohode.
3izbový prerobený byt v centre Trenčína
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: 3IZBOVÝ BYT, RUŽOVÝ HÁJ, DUNAJSKÁ STREDA
NA PREDAJ 3IZBOVÝ BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - RUŽOVÝ HÁJ - DUNAJSKÁ STREDA -PÔVODNÝ STAV *** Svojou dispozíciou veľmi atraktívny byt, vo vyhľadávanej lokalite v pôvodnom stave*** Realitná kancelária RE/MAX ponúka EXLUZÍVNE na predaj slnečný 3izbový byt vo vyhľadávanej časti RUŽOVÝ HÁJ V POKOJNEJ A TICHEJ ČASTI MESTA DUNAJSKÁ STREDA s dostatkom zelene, s vynikajúcou dostupnosťou do CENTRA - pešo 3 min. Byt s rozlohou( 74m2 s loggiou a balkónom) sa nachádza na 6. podlaží obytného domu. Jedná sa o 3izbový byt v pôvodnom stave. Dispozícia bytu: - predsieň - samostatné wc - kúpeľňa - obývacia izba s výstupom na loggiu - kuchyňou s výstupom na balkón - 2 samostatné izby BYT JE V PÔVODNOM STAVE, HĽADÁ VLASTNÍKA, KTORÝ MÁ MOŽNOSŤ REKONŠTRUKCIE PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV. Obytný dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa (zateplenie, výmena strešnej izolácie, výmena stúpačiek, plastové okná, vrátnik, nová maľovka, nové vchodové dvere, kódový systém, obnova výťahu). V suteréne je pivnica k bytu. K ponuke prikladám aj ilustračné fotky v prípade rekonštrukcie. Bývanie, ktoré má svoje čaro si teraz môžete vychutnať priamo v tesnej blízkosti centre mesta. Tento byt sa dá zariadiť tak, aby bol štýlový, útulný a aby vystihoval svojho nového majiteľa. Ak hľadáte byt v ktorom si viete sami dotvoriť pocit domova, priestor, výbornú svetelnosť, dostatok úložného priestoru a výbornú lokalitu,tak ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si čo najskôr obhliadku. Bližšie informácie telefonicky na alebo zuzana.kovalcsikova@ BENEFITY •zrekonštruovaný bytový dom •vymenené stupačky •vyhľadávaná lokalita •výborná dostupnosť •kompletná občianska vybavenosť •možnosť rekonštrukcie podľa seba Do bytového domu je vstup s čipom a v dome sú dva výťahy. Svojou dispozíciou a lokalitou je byt vhodný pre mladú rodinu, alebo seniorov, ako aj byt na výhodnú investíciu. Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza na sídlisku v okolí je veľa stromov a zelene. Bytový dom je pod správou Okresné stavebné bytové družstvo Dunajská Streda. Mesačné náklady 170,- EUR/2osoby BYT JE VOĽNÝ PREDAJOM IHNEĎ. POLOHA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V blízkosti bytového domu (2-7 minút) sa nachádzajú potraviny, lekáreň, drogéria, kaviarne, reštaurácie, posilňovňa, pošta, nákupné strediská, zastávky MHD a taktiež materská a základná škola. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách. V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúp
NOVÁ CENA - EXKLUZÍVNE 3i BYT RADVAŇ
Typ: 3-izbový byt Ulica: Námestie Ľudovíta Štúra Obec: Banská Bystrica Exkluzívna ponuka – predáme priestranný 2-izbový byt ktorý je dispozične prerobený na 3-izbový na Námestí Ľudovíta Štúra  Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť - 2-izbový/3izbový byt situovaný v atraktívnej lokalite Radvaň v Banskej Bystrici. Byt sa nachádza na treťom poschodí v osemposchodovom zateplenom bytovom dome s novým výťahom na ulici Námestie Ľudovíta Štúra. Je priestranný a svetlý, patrí k nemu aj balkón a pivnica v suteréne. Byt je kompletne prerobený /voda, elektrika, kúpeľňa , WC, stierky, strop, podlahy, je perfektne komplet aj s plastovými oknami novými bezpečnostnými vchodovými dvermi. Vzhľadom na veľkosť a dispozíciu je byt  po rekonštrukcii prerobený na  3-izbový byt.  Vyhľadávaná lokalita ponúka širokú škálu obchodov, reštaurácií a služieb, množstvo zelene v okolí a výbornú dostupnosť škôl a škôlok. Okolie je pokojné, bezpečné a ľahko dostupné s dobrým parkovaním v okolí. V blízkosti sa nachádza verejná doprava. Tento byt je ideálny pre mladú rodinu, pre investorov, alebo pre tých, ktorí hľadajú bývanie s ktorým už nebudú mať žiadne starosti v rámci rekonštrukcie a prerobenia.  Treba vidieť , tak neváhajte nás kontaktovať a my Vám ho radi ukážeme ! Nachádza na 3. podlaží, zatepleného 8 - podlažného. bytového domu. Byt je orientovaný na JV a SZ. Zhrnutie: - 2-izbový/ prerobený na 3-izbový byt v Banskej Bystrici na ulici Námestie Ľudovíta Štúra - Blízko McDonald - SC EUROPA - Atraktívna lokalita Radvaň -predáva sa zariadený - Poschodie 3/8 - Na novo prerobený a kompletne zrekonštruovaný byt - Balkón, pivnica - Úžitková plocha 64m2 plus loggia - Cena 159.900€ - Možnosť HÚ Radi pomôžeme - financovanie zabezpečené našimi profesionálmy v oblasti úverov KONTAKT na makléra: Ľubor Klačan lubor.klacan@ EKOREAL realitná kancelária Banská Bystrica Servis realitnej kancelárie zahŕňa: 1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. 2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov. 3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností. 4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 65 m2 Úžitková plocha: 68 m2 Zastavaná plocha: 65 m2 Poschodie: 3 Počet podlaží: 8 Počet izieb: 3 Plocha balkóna: 3 m2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Internet: áno - wi-fi Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno
2 izbový byt s balkónom prerobený na 3 izbový Humenné
Ponúkame Vám exkluzívne 2izbový byt s balkónom prerobený na 3izbový aj so zariadením na Třebíčskej ul.9 v Humennom. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Humenné Predmet: 2 izbový byt prerobený na 3izbový Úžitková plocha: 58 m2 Poschodie: 8 Konštrukcia: panel Orientácia: V/J Stav: Kompletná rekonštrukcia Správca: Energobyt Náklady: 180.- eur DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kuchyňa, prerobená izba, WC, kúpeľňa, obývacia izba, izba, balkón-loggia + pivnica Bytový dom sa nachádza v peknej lokalite vedľa rekreačnej zóny rieky Laborec , v blízkosti je ZŠ a MŠ, tiež železničná stanica, pošta a obchody. Vstup do bytového domu je na čip, prerobené schránky a murovaná pivnica. Byt je celkovo zrekonštruovaný so sadrokartónovými stropmi a novou podlahou. Kuchyňa je nová na mieru, nové obklady v kúpeľni a WC. Balkón zariadený ako loggia. Byt ponúkame aj s moderným zariadením. CENA BYTU: - 88.000.- EUR - platba v hotovosti, alebo cez hypotekárny úver, pomôžeme Vám s jeho vybavením
3izbový byt pôvodný stav Hliny ul.Jarná
3izbový byt Hliny ul.Jarná Žilina - 3izbový byt s balkónom – Hliny ul. Jarná – na predaj je 3izbový byt s balkónom v pôvodnom stave. Byt sa nachádza v čistom vchode na 3.poschodí /4 bez výťahu. Podlahová plocha bytu je 63m2. V byte sa nachádza pôvodná drevená podlaha (parkety), pôvodné okná sú už vymenené za plastové. WC je zvlášť, kúpeľňa s vaňou v pôvodnom stave. Kuchyňa a obývačka sú orientované na JV, z obývačky je východ na balkón. Okná z ďalších dvoch izieb sú otočené na JZ – je to krajný byt, bytový dom je zateplený. Byt je zatiaľ zariadený. Bytový dom je v správe OSBD. Mesačné náklady vypočítané na jednu osobu sú 140,-Eur bez elektriny. Cena tejto nehnuteľnosti je 138000,-eur, dohoda možná. Byt je po zaplatení kúpnej ceny ihneď voľný.
3izbový byt pôvodný stav Hliny ul.Jarná
3izbový byt Hliny ul.Jarná Žilina - 3izbový byt s balkónom – Hliny ul. Jarná – na predaj je 3izbový byt s balkónom v pôvodnom stave. Byt sa nachádza v čistom vchode na 3.poschodí /4 bez výťahu. Podlahová plocha bytu je 63m2. V byte sa nachádza pôvodná drevená podlaha (parkety), pôvodné okná sú už vymenené za plastové. WC je zvlášť, kúpeľňa s vaňou v pôvodnom stave. Kuchyňa a obývačka sú orientované na JV, z obývačky je východ na balkón. Okná z ďalších dvoch izieb sú otočené na JZ – je to krajný byt, bytový dom je zateplený. Byt je zatiaľ zariadený. Bytový dom je v správe OSBD. Mesačné náklady vypočítané na jednu osobu sú 140,-Eur bez elektriny. Cena tejto nehnuteľnosti je 137900,-eur, dohoda istá. Byt je po zaplatení kúpnej ceny ihneď voľný.
3izbový byt na Hlinách - Žilina - ul. Jarná
3izbový byt Hliny ul.Jarná Žilina - 3izbový byt s balkónom – na predaj je 3izbový byt s balkónom, takmer v pôvodnom stave. Byt sa nachádza v čistom vchode na 3.poschodí /4 bez výťahu. Podlahová plocha bytu je 63m2. V byte sa nachádza pôvodná drevená podlaha (parkety), plastové okná,so žalúziami. WC je zvlášť, kúpeľňa s vaňou v pôvodnom stave. Kuchyňa a obývačka sú orientované na JV, z obývačky je východ na balkón. Okná z ďalších dvoch izieb sú otočené na JZ – je to krajný byt, bytový dom je zateplený. Byt je zatiaľ zariadený. Bytový dom je v správe OSBD. Mesačné náklady vypočítané na jednu osobu sú 140,-Eur bez elektriny. Cena tejto nehnuteľnosti je 130.000,-eur. Byt je po zaplatení kúpnej ceny ihneď voľný.