inzercia, predaj, predám, bazár

4 izb.byt (129 m2) v projekte GANSBERG, KOLIBA. Krásny výhľa

Kategória: Byty

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj nadštandardný , 4 izb.byt s krásnym výhľadom na Bratislavu- v projekte GANSBERG Koliba. Najlepší prémiový development roka 2020 podľa CIJ Award. Nachádza sa z jednej najreprezentatívnejších a najprestížnejších štvrti v Bratislave. Byt má celkovú podlahovú plochu 129 m2 ( z toho 11,16 m2 1TERASA a 5,41 m2 2TERASA, murovaná kopka má 2,5 m2 ) a nachádza sa na 2. poschodí v 4-poschodovej NOVOSTAVBE.

Podlaha a obklad balkónov z exotického dreva Cumaru, nová drevená podlaha v celom byte, hliníkové veľkoformátové okná s izolačným trojsklom a exteriérové elektrické žalúzie. Klimatizácia je v celom byte, podlahové kúrenie.
V cene bytu je murovaná kopka a 2x garážové státie.

DISPOZÍCIA BYTU
- vstupná hala
- obývačka spojená s kuchyňou
- dve samostatne izby
- spálňa so šatníkom
- kúpeľňa so sprchovým kútom a WC
- kúpeľňa s vaňou
- samostatne WC
- pracovná
- komora

PROJEKT GANSBERG:
Pozostáva z troch nízko-podlažných bytových domov, obklopených nadštandartné veľkým pozemkom s rozlohou 6500 m2 v chránenom uzatvorenom areáli. Zastavaná plocha pozemku pritom predstavuje len 2000 m2, zvyšok sú súkromné komunitné priestory a záhrady plné zelené, ktoré dokonale dotvárajú najkrajšiu časť Koliby.
Veľkorysý priestor poskytuje nielen areál, ale aj vnútorná dispozícia jednotlivých bytov.

BYTOVÝ DOM:
-4 podlažný
-železobetónová konštrukcia nadštandardný
- podzemná garáž
- vlastná kotolňa- vďaka čomu sú nízke náklady na prevádzku bytu 165 eur.

LOKALITA:
Koliba je vyhľadávaná časť Bratislavy, spája bývanie v blízkosti prírody a výbornú dostupnosť do centra mesta.
GANSBERG Koliba je oázou ničím nerušeného tichá a pokoja, oázou príjemnej pohody a zaslúženého oddychu.

CENA: 655.000 Eur

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku.
bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom.


Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti?

Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať kvalitné spracovanie pre čo najlepší výsledok kontaktujte má a rád Vám s tým pomôžem.

Neváhajte má kontaktovať na telefónnom čísle , alebo prostredníctvom e-mailu serafinlukas951@, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny.
4 izb.byt (129 m2) v projekte GANSBERG, KOLIBA. Krásny výhľa
Podobné inzeráty
4 izb.byt (129 m2) v projekte GANSBERG, KOLIBA. Krásny výhľa
POPIS BYTU: Realitná kancelária Tíme4dreams Vám ponúka na predaj nadštandardný , 4 izb.byt s krásnym výhľadom na Bratislavu- v projekte GANSBERG Koliba. Najlepší prémiový development roka 2020 podľa CIJ Award. Nachádza sa z jednej najreprezentatívnejších a najprestížnejších štvrti v Bratislave. Byt má celkovú podlahovú plochu 129 m2 ( z toho 11,16 m2 1TERASA a 5,41 m2 2TERASA, murovaná kopka má 2,5 m2 ) a nachádza sa na 2. poschodí v 4-poschodovej NOVOSTAVBE. Podlaha a obklad balkónov z exotického dreva Cumaru, nová drevená podlaha v celom byte, hliníkové veľkoformátové okná s izolačným trojsklom a exteriérové elektrické žalúzie. Klimatizácia je v celom byte, podlahové kúrenie. V cene bytu je murovaná kopka. K bytu je možné dokúpiť 2x garážové státie. DISPOZÍCIA BYTU - vstupná hala - obývačka spojená s kuchyňou - dve samostatne izby - spálňa so šatníkom - kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - kúpeľňa s vaňou - samostatne WC - pracovná - komora PROJEKT GANSBERG: Pozostáva z troch nízko-podlažných bytových domov, obklopených nadštandartné veľkým pozemkom s rozlohou 6500 m2 v chránenom uzatvorenom areáli. Zastavaná plocha pozemku pritom predstavuje len 2000 m2, zvyšok sú súkromné komunitné priestory a záhrady plné zelené, ktoré dokonale dotvárajú najkrajšiu časť Koliby. Veľkorysý priestor poskytuje nielen areál, ale aj vnútorná dispozícia jednotlivých bytov. BYTOVÝ DOM: -4 podlažný -železobetónová konštrukcia nadštandardný - podzemná garáž - vlastná kotolňa- vďaka čomu sú nízke náklady na prevádzku bytu 165 eur. LOKALITA: Koliba je vyhľadávaná časť Bratislavy, spája bývanie v blízkosti prírody a výbornú dostupnosť do centra mesta. GANSBERG Koliba je oázou ničím nerušeného tichá a pokoja, oázou príjemnej pohody a zaslúženého oddychu. CENA: 685.000 Eur V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru: zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom. Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať kvalitné spracovanie pre čo najlepší výsledok kontaktujte má a rád Vám s tým pomôžem. Neváhajte má kontaktovať na telefónnom čísle , alebo prostredníctvom e-mailu, serafin@, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľnosti môžete nájsť na Poschodie: 2 Počet poschodí: 4 Počet izieb: 4 Obytná plocha: 110m² Celková rozloha: 129m² Úžitková plocha: 110m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Plyn: nie Internet: optika Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Balkón: áno Terasa: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Kl
4 izb.byt (129 m2) v projekte GANSBERG, KOLIBA. Krásny výhľa
3D-Obhliadka POPIS BYTU: Ponúkame na predaj nadštandardný , 4 izb.byt s krásnym výhľadom na Bratislavu- v projekte GANSBERG Koliba. Najlepší prémiový development roka 2020 podľa CIJ Award. Nachádza sa z jednej najreprezentatívnejších a najprestížnejších štvrti v Bratislave. Byt má celkovú podlahovú plochu 129 m2 ( z toho 11,16 m2 1TERASA a 5,41 m2 2TERASA, murovaná kopka má 2,5 m2 ) a nachádza sa na 2. poschodí v 4-poschodovej NOVOSTAVBE. Podlaha a obklad balkónov z exotického dreva Cumaru, nová drevená podlaha v celom byte, hliníkové veľkoformátové okná s izolačným trojsklom a exteriérové elektrické žalúzie. Klimatizácia je v celom byte, podlahové kúrenie. V cene bytu je murovaná kopka. K bytu je možné dokúpiť 2x garážové státie. DISPOZÍCIA BYTU - vstupná hala - obývačka spojená s kuchyňou - dve samostatne izby - spálňa so šatníkom - kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - kúpeľňa s vaňou - samostatne WC - pracovná - komora PROJEKT GANSBERG: Pozostáva z troch nízko-podlažných bytových domov, obklopených nadštandartné veľkým pozemkom s rozlohou 6500 m2 v chránenom uzatvorenom areáli. Zastavaná plocha pozemku pritom predstavuje len 2000 m2, zvyšok sú súkromné komunitné priestory a záhrady plné zelené, ktoré dokonale dotvárajú najkrajšiu časť Koliby. Veľkorysý priestor poskytuje nielen areál, ale aj vnútorná dispozícia jednotlivých bytov. BYTOVÝ DOM: -4 podlažný -železobetónová konštrukcia nadštandardný - podzemná garáž - vlastná kotolňa- vďaka čomu sú nízke náklady na prevádzku bytu 165 eur. LOKALITA: Koliba je vyhľadávaná časť Bratislavy, spája bývanie v blízkosti prírody a výbornú dostupnosť do centra mesta. GANSBERG Koliba je oázou ničím nerušeného tichá a pokoja, oázou príjemnej pohody a zaslúženého oddychu. CENA: Viac info v rk. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru: zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom. Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať kvalitné spracovanie pre čo najlepší výsledok kontaktujte má a rád Vám s tým pomôžem. Neváhajte má kontaktovať na telefónnom čísle , alebo prostredníctvom e-mailu serafinlukas951@, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľnosti môžete nájsť na
4 izb.byt (129 m2) v projekte GANSBERG, KOLIBA.  2X PARKING
POPIS BYTU: Ponúkame na predaj nadštandardný , 4 izb.byt s krásnym výhľadom na Bratislavu- v projekte GANSBERG Koliba. Najlepší prémiový development roka 2020 podľa CIJ Award. Nachádza sa z jednej najreprezentatívnejších a najprestížnejších štvrti v Bratislave. Byt má celkovú podlahovú plochu 129 m2 ( z toho 11,16 m2 1TERASA a 5,41 m2 2TERASA, murovaná kopka má 2,5 m2 ) a nachádza sa na 2. poschodí v 4-poschodovej NOVOSTAVBE. Podlaha a obklad balkónov z exotického dreva Cumaru, nová drevená podlaha v celom byte, hliníkové veľkoformátové okná s izolačným trojsklom a exteriérové elektrické žalúzie. Klimatizácia je v celom byte, podlahové kúrenie. V cene bytu je murovaná kopka a 2x garážové státie. DISPOZÍCIA BYTU - vstupná hala - obývačka spojená s kuchyňou - dve samostatne izby - spálňa so šatníkom - kúpeľňa so sprchovým kútom a WC - kúpeľňa s vaňou - samostatne WC - pracovná - komora PROJEKT GANSBERG: Pozostáva z troch nízko-podlažných bytových domov, obklopených nadštandartné veľkým pozemkom s rozlohou 6500 m2 v chránenom uzatvorenom areáli. Zastavaná plocha pozemku pritom predstavuje len 2000 m2, zvyšok sú súkromné komunitné priestory a záhrady plné zelené, ktoré dokonale dotvárajú najkrajšiu časť Koliby. Veľkorysý priestor poskytuje nielen areál, ale aj vnútorná dispozícia jednotlivých bytov. BYTOVÝ DOM: -4 podlažný -železobetónová konštrukcia nadštandardný - podzemná garáž - vlastná kotolňa- vďaka čomu sú nízke náklady na prevádzku bytu 165 eur. LOKALITA: Koliba je vyhľadávaná časť Bratislavy, spája bývanie v blízkosti prírody a výbornú dostupnosť do centra mesta. GANSBERG Koliba je oázou ničím nerušeného tichá a pokoja, oázou príjemnej pohody a zaslúženého oddychu. CENA: 655.000 Eur V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru: zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom. Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať kvalitné spracovanie pre čo najlepší výsledok kontaktujte má a rád Vám s tým pomôžem. Neváhajte má kontaktovať na telefónnom čísle , alebo prostredníctvom e-mailu serafinlukas951@, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny.
Prenájom 4. izbový byt 120m2 Koliba Minergo, Tupého
Ponúkam na prenájom štvorizbový byt na Kolibe, v Bratislave, na Tupého ulici Byt má 120 m2 + terasa, + 2x vnútorné garažové státie. Byt je čiastočne zariadený, terasa má výhľad na Bratislavu. nachádza sa v peknom , a bezpečnom prostredí. Cena: 1300€ + energie. Ak máte záujem o obhliadku bytu, zavolajte na číslo: byt na prenájom Koliba, Koliba byt na prenájom, prenájom bytu Koliba, štvoirizbový byt na prenájom Koliba, Koliba prenájom bytu, Byt na prenájom štvorizbový koliba.
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku