inzercia, predaj, predám, bazár

4 IZB BYT TREBIŠOV PARKOVANIE SKLAD VLASTNÉ KÚRENIE V CENE

Kategória: Byty

Typ: 4-izbový byt
Ulica: Československej armády
Obec: Trebišov

Ponúkame Vám exkluzívne bývanie vo veľkometrážnom 4 i byte v centre mesta Trebišov na ulici Československej armády.

Byt má 124,33 m2 +3 x loggiu spolu 8,82 m2, vlastné kúrenie a ohrev vody, pivnicu a dve parkovacie státia na vlastnom pozemku pred budovou v cene !.

Byt má štyri izby, dve samostatné kúpeľne, dve toalety a vlastné kúrenie. Na loggie sa vychádza z kuchyne, obývacej izby a technickej miestnosti.                                                                                                             

Výhody:  Na jednom podlaží sú dva byty. Celkovo v dome iba 16 bytov. Viac súkromia. Vlastné kúrenie a ohrev vody. Parkovanie 2x vo vlastníctve. Pivnica. Z bytov nádherný výhľad na okolie. "Byt je možné technicky rozdeliť na 2 dvojizbové byty" /predaj iba v celku/, možnosť prenájmu oddelenej 2 izbovej jednotky.

Samotný bytový dom na ulici Československej armády bude kompletne nákladne rekonštruovaný, ako celok s novým vybavením spoločných priestorov (okná, dvere, schodisko, povrchy stien a podláh, nový moderný výťah), nových stupačiek a všetkých rozvodov. Ku každému bytu prináleží pivnica a dve parkovacie miesta na vlastnom pozemku (ak kupujúci neprejaví záujem o parkovacie miesta je možné sumu odrátať z kúpnej ceny).

Bytový dom sa nachádza v blízkej dostupnosti ku všetkým inštitúciám, nákupným centrám, vlakovej a autobusovej stanici, MHD, školám aj do centra Mesta Trebišov.

Každý byt bude s novým vybavením (okná, vstupné dvere), s novými povrchmi stien a podláh s novými rozvodmi všetkých médií a sieti. Byt bude v štandarde “holobyt” s pripravenými vývodmi na osadenie finálnych dekoratívnych a zariaďovacích predmetov (kúpeľne, kuchynská linka, interiérové dvere a finálne podlahy). Po odkúpení bytu je následne možné dohodnúť individuálne dokončenie interiéru bytu. 

V bytovom dome budú na predaj aj dva nebytové priestory : 22,3 m2 a 49,53 m2. 

Všetky fotky sú ilustračné, ako môže interiér bytu vyzerať. Všetky informácie nájdete aj na webstránke //. virtuálna prehliadka Interiér bytu na stránke v popise zkopíruj  :  bytov závisí od podlažia:  od 178.500,-€ do 201.000,-€. 

Bezpečný právny servis prostredníctvom advokátskej kancelárie aj finančný servis pre zabezpečenie prevodu a financovania je v cene a zdarma ! V prípade záujmu volajte, píšte 0907 915 475 kolesar@ – Tomáš Kolesár. /RealityKolesár už 22 ročné skúsenosti/.

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
S
4 IZB BYT TREBIŠOV PARKOVANIE SKLAD VLASTNÉ KÚRENIE V CENE
Podobné inzeráty
4 IZB BYT TREBIŠOV PARKOVANIE SKLAD VLASTNÉ KÚRENIE V CENE
Typ: 4-izbový byt Ulica: Československej armády Obec: Trebišov Ponúkame Vám exkluzívne bývanie vo veľkometrážnom 4 i byte v centre mesta Trebišov na ulici Československej armády. Byt má 124,33 m2 +3 x loggiu spolu 8,82 m2, vlastné kúrenie a ohrev vody, pivnicu a dve parkovacie státia na vlastnom pozemku pred budovou v cene !. Byt má štyri izby, dve samostatné kúpeľne, dve toalety a vlastné kúrenie. Na loggie sa vychádza z kuchyne, obývacej izby a technickej miestnosti.                                                                                                                Výhody:  Na jednom podlaží sú dva byty. Celkovo v dome iba 16 bytov. Viac súkromia. Vlastné kúrenie a ohrev vody. Parkovanie vo vlastníctve. Z bytov nádherný výhľad na okolie. "Byt je možné technicky rozdeliť na 2 dvojizbové byty" /predaj iba v celku/, možnosť prenájmu oddelenej 2 izbovej jednotky. Samotný bytový dom na ulici Československej armády bude kompletne nákladne rekonštruovaný, ako celok s novým vybavením spoločných priestorov (okná, dvere, schodisko, povrchy stien a podláh, nový moderný výťah), nových stupačiek a všetkých rozvodov. Ku každému bytu prináleží pivnica a dve parkovacie miesta na vlastnom pozemku (ak kupujúci neprejaví záujem o parkovacie miesta je možné sumu odrátať z kúpnej ceny). Bytový dom sa nachádza v blízkej dostupnosti ku všetkým inštitúciám, nákupným centrám, vlakovej a autobusovej stanici, MHD, školám aj do centra Mesta Trebišov. Každý byt bude s novým vybavením (okná, vstupné dvere), s novými povrchmi stien a podláh s novými rozvodmi všetkých médií a sieti. Byt bude v štandarde “holobyt” s pripravenými vývodmi na osadenie finálnych dekoratívnych a zariaďovacích predmetov (kúpeľne, kuchynská linka, interiérové dvere a finálne podlahy). Po odkúpení bytu je následne možné dohodnúť individuálne dokončenie interiéru bytu.  V bytovom dome budú na predaj aj tri nebytové priestory : 22,3 m2, 43,5 m2 a 49,53 m2.  Všetky fotky sú ilustračné, ako môže interiér bytu vyzerať. Všetky informácie nájdete aj na webstránke //. virtuálna prehliadka Interiér bytu na stránke v popise :  Cena bytov závisí od podlažia:  od 178.500,-€ do 201.000,-€.  Bezpečný právny servis prostredníctvom advokátskej kancelárie aj finančný servis pre zabezpečenie prevodu a financovania je v cene a zdarma ! V prípade záujmu volajte, píšte 0907 915 475 kolesar@ – Tomáš Kolesár. /RealityKolesár už 21 ročné skúsenosti/.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rek
4 IZB BYT TREBIŠOV PARKOVANIE SKLAD VLASTNÉ KÚRENIE V CENE
Typ: 4-izbový byt Ulica: Československej armády Obec: Trebišov Ponúkame Vám exkluzívne bývanie vo veľkometrážnom 4 i byte v centre mesta Trebišov na ulici Československej armády. Byt má 124,33 m2 +3 x loggiu spolu 8,82 m2, vlastné kúrenie a ohrev vody, pivnicu a dve parkovacie státia na vlastnom pozemku pred budovou v cene !. Byt má štyri izby, dve samostatné kúpeľne, dve toalety a vlastné kúrenie. Na loggie sa vychádza z kuchyne, obývacej izby a technickej miestnosti.                                                                                                               Výhody:  Na jednom podlaží sú dva byty. Celkovo v dome iba 16 bytov. Viac súkromia. Vlastné kúrenie a ohrev vody. Parkovanie 2x vo vlastníctve. Z bytov nádherný výhľad na okolie. "Byt je možné technicky rozdeliť na 2 dvojizbové byty" /predaj iba v celku/, možnosť prenájmu oddelenej 2 izbovej jednotky. Samotný bytový dom na ulici Československej armády bude kompletne nákladne rekonštruovaný, ako celok s novým vybavením spoločných priestorov (okná, dvere, schodisko, povrchy stien a podláh, nový moderný výťah), nových stupačiek a všetkých rozvodov. Ku každému bytu prináleží pivnica a dve parkovacie miesta na vlastnom pozemku (ak kupujúci neprejaví záujem o parkovacie miesta je možné sumu odrátať z kúpnej ceny). Bytový dom sa nachádza v blízkej dostupnosti ku všetkým inštitúciám, nákupným centrám, vlakovej a autobusovej stanici, MHD, školám aj do centra Mesta Trebišov. Každý byt bude s novým vybavením (okná, vstupné dvere), s novými povrchmi stien a podláh s novými rozvodmi všetkých médií a sieti. Byt bude v štandarde “holobyt” s pripravenými vývodmi na osadenie finálnych dekoratívnych a zariaďovacích predmetov (kúpeľne, kuchynská linka, interiérové dvere a finálne podlahy). Po odkúpení bytu je následne možné dohodnúť individuálne dokončenie interiéru bytu.  V bytovom dome budú na predaj aj tri nebytové priestory : 22,3 m2, 43,5 m2 a 49,53 m2.  Všetky fotky sú ilustračné, ako môže interiér bytu vyzerať. Všetky informácie nájdete aj na webstránke //. virtuálna prehliadka Interiér bytu na stránke v popise :  Cena bytov závisí od podlažia:  od 178.500,-€ do 201.000,-€.  Bezpečný právny servis prostredníctvom advokátskej kancelárie aj finančný servis pre zabezpečenie prevodu a financovania je v cene a zdarma ! V prípade záujmu volajte, píšte 0907 915 475 kolesar@ – Tomáš Kolesár. /RealityKolesár už 21 ročné skúsenosti/.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonš
4 IZB BYT TREBIŠOV PARKOVANIE SKLAD VLASTNÉ KÚRENIE V CENE
Typ: 4-izbový byt Ulica: Československej armády Obec: Trebišov Ponúkame Vám exkluzívne bývanie vo veľkometrážnom 4 i byte v centre mesta Trebišov na ulici Československej armády. Byt má 124,33 m2 +3 x loggiu spolu 8,82 m2, vlastné kúrenie a ohrev vody, pivnicu a dve parkovacie státia na vlastnom pozemku pred budovou v cene !. Byt má štyri izby, dve samostatné kúpeľne, dve toalety a vlastné kúrenie. Na loggie sa vychádza z kuchyne, obývacej izby a technickej miestnosti.                                                                                                                Výhody:  Na jednom podlaží sú dva byty. Celkovo v dome iba 16 bytov. Viac súkromia. Vlastné kúrenie a ohrev vody. Parkovanie vo vlastníctve. Z bytov nádherný výhľad na okolie. Samotný bytový dom na ulici Československej armády bude kompletne nákladne rekonštruovaný, ako celok s novým vybavením spoločných priestorov (okná, dvere, schodisko, povrchy stien a podláh, nový moderný výťah), nových stupačiek a všetkých rozvodov. Ku každému bytu prináleží pivnica a dve parkovacie miesta na vlastnom pozemku (ak kupujúci neprejaví záujem o parkovacie miesta je možné sumu odrátať z kúpnej ceny). Bytový dom sa nachádza v blízkej dostupnosti ku všetkým inštitúciám, nákupným centrám, vlakovej a autobusovej stanici, MHD, školám aj do centra Mesta Trebišov. Každý byt bude s novým vybavením (okná, vstupné dvere), s novými povrchmi stien a podláh s novými rozvodmi všetkých médií a sieti. Byt bude v štandarde “holobyt” s pripravenými vývodmi na osadenie finálnych dekoratívnych a zariaďovacích predmetov (kúpeľne, kuchynská linka, interiérové dvere a finálne podlahy). Po odkúpení bytu je následne možné dohodnúť individuálne dokončenie interiéru bytu.  V bytovom dome budú na predaj aj tri nebytové priestory : 22,3 m2, 43,5 m2 a 49,53 m2.  Všetky fotky sú ilustračné, ako môže interiér bytu vyzerať. Všetky informácie nájdete aj na webstránke //. virtuálna prehliadka Interiér bytu na stránke v popise :  Cena bytov závisí od podlažia:  od 178.500,-€ do 201.000,-€. Polovičná cena ako byty v Košiciach. Cena bytov nemenná a garantovaná do konca roka 2022. Bezpečný právny servis prostredníctvom advokátskej kancelárie aj finančný servis pre zabezpečenie prevodu a financovania je v cene a zdarma ! V prípade záujmu volajte, píšte 0907 915 475 kolesar@ – Tomáš Kolesár. /RealityKolesár už 21 ročné skúsenosti/.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 124 m2 Úžitkov
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku