inzercia, predaj, predám, bazár

4-izbový poschodový dvojdom s garážou

Kategória: Domy

Ing. Ildikó Marczellová RESPECT REAL ponúka na predaj poschodový rodinný dvojdom s pozemkom o výmere 1323 m2 v obci Vrakúň. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť: školy, škôlka, potraviny, reštaurácie, 5*hotel, lekáreň, športové ihrisko atď. Obec je vzdialený od Dunajskej Stredy iba 7 km, ktorá sa radí medzi najdynamickejšie sa rozvíjajúce mestá v okolí.
Dvojdom z 1970-tych rokov je poschodový a je celkom podpivničený. Technické parametre domu: IS- žumpa (vývoz 15 Eur/mesiac), verejný vodovod, elektrika, plyn, studňa (v záhrade aj v dome), zastavaná plocha -74 m2 + garáž 23 m3 + hospodárska budova 37 m2, úžitková plocha -150 m2, konštrukcia domu- pórobetón 40 cm, strecha- plochá so zateplením, okná plastové, vykurovanie- s plynovým kotlom s radiátormi, ohrev teplej vody-bojlerom.
Rodinný dom má dobrú dispozíciu. Interiér domu bol čiastočne rekonštruovaný: plastové okná a vchodové dvere.
Po vstupe do domu cez vchodové dvere s nachádzame vo vstupnej chodbe a predsieni. Napravo je situovaná kuchyňa so zastrešenou slnečnou loggiou, orientovanou na východ a obývačka. Oproti vchodu sa nachádza kúpeľňa a samostatná toaleta. Naľavo vstupujeme po schodoch do nočnej časti domu – do troch izieb a balkónom. K domu patrí aj garáž a hospodárska budova. Dom leží na krásnom rovinatom pozemku. V exteriéri je veľká zeleninová záhrada.
Cena nehnuteľností vrátane profesionálneho realitného servisu je 204 990 Eur.
Kontakt: Ing. Ildikó Marczellová, , ildiko.marczellova@

4-izbový poschodový dvojdom s garážou
Podobné inzeráty
4 izbový rodinný dom s garážou, dvojdom, novostavba v…
rodinný dom, Vrakúň, Vrakúň, Dunajská Streda - 4 izbový rodinný dom s garážou, dvojdom, novostavba v stave holodom,pozemok Popis: Ponúkam na predaj priestranný, 4 izbový rodinný dom s garážou typu dvojdom len 6km od Dunajskej Stredy v obci Vrakúň na pozemku o výmere 453m2. Rodinný dvojdom je tradične postavený z klasických materiálov 30 cm tehla POROTHERM +18 cm polystyrén, ktorý bude skolaudovaný v roku 2023. (leto) Dispozičné riešenie:
 Predsieň, izba, obývacia izba prepojená s kuchyňou, chodba, samostaná toaleta s umývadlom, kúpeľňa so sprchovacím kútom + toaleta, 2x izba, garáž Dom je napojený na elektriku 220/380 V, kúrenie je elektrické - elektrický kotoľ- podlahové - teplovodné, voda je zásobovaná z obecného vodovodu a odvoz odpadových vôd je riešená žumpou. VÝSTAVBA: - Obvodové múry 30 cm POROTHERM - Fasáda 18 cm polystyrén + omietka - Strecha klasická tesárska, izolácia 40 cm ISOVER - Strešná krytina vlnitá MEDITERRAN - čierna - Okná plastové - trojsklo - Podlaha EPS 10 cm + 6 cm poter CENA DOMU V STAVE HOLODOM VRÁTANE OPLOTENÉHO POZEMKU JE 155.000.- EUR, ktorá obsahuje: Predprípravu na : TV, internet, vonkajšie elektrické žalúzie, maľovanie 2x na bielo ako aj zámkovú dlažbu a základné terénne úpravy okolo domu, oplotenie z troch strán + vybudované parkovacie miesta 2x. V prípade záujmu kontaktujte ma prosím na tel.: - Ottó Majer Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 100 Plocha obytnej časti m2: 85 Výmera pozemku m2: 453 Zastavaná plocha m2: 127 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ottó Majer o.majer@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Comfort Adresa: Bacsákova 16 929 01 Dunajská Streda Telefón:
Poschodový dvojdom s garážou na kľúč v širšom centre mesta
Ing. Ildikó Marczellová RESPECT REAL ponúka na predaj veľkometrážny dvojpodlažný dvojdom s garážou vo najvyhľadávanejšej lokalite mesta. Dom sa nachádza vo východnej časti mesta s výbornou občianskou vybavenosťou: 100 m vzdialenosť od obchodných centier Max, Kaufland, Obi Andrea shop, Nay, Merkury market atď, 100 m vzdialenosť od základnej školy s vyučovacím jazykom slovenským aj maďarským a od škôlky. Ďalšou výhodou lokality je úplná zastavanosť ulíc v štvrti. Technické parametre domu: konštrukcia tehla + zateplenie polystyrénom, podlahové elektrické kúrenie, 6-komorové trojsklá, inžinierske siete-verejný vodovod, kanalizácia, elektrika, úžitková plocha 137,39 m2. Vybavenie domov: kompletné oplotenie, brána, predpríprava na žalúzie, predpríprava na viedovrátnik, predpríprava na klimatizáciu, predpríprava na elektrický motor pre bránu, predpríprava na alarm a kamerový systém, parkovacie státia pre 2 autá, zastrešená terasa, dokončenie domu aj vnútri v štandarde (laminátová podlaha, kompletné zariadenie kúpeľne a toalety, dlažba, interiérové dvere). Dispozičné riešenie domu: 1. podlažie: zádverie 1,15 m2, predsieň 7,58 m2, kúpeľňa 3,16 m2, izba 12,01 m2, garáž 17,63 m2, technická miestnosť 3,33 m2, kuchyňa 9,25 m2, špajza 1,72 m2, obývacia izba 28,98, terasa 13,49, spolu 98,30 m2 2. podlažie : schodisko 2,09 m2, izba 17,38 m2, kúpeľňa 5,25 m2, izba 14,37 m2, spolu 39,09 m2 Rodinný dvojdom má praktickú dispozíciu, ktorá splní očakávania aj náročného klienta. V dome sú použité iba kvalitné materiály, veľkú časť interiéru tvoria presvetlené priestory. Dom bude dokončený cca. do 06/2023. Cena dvojdomu ( jednej časti) vrátane kvalitného realitného servisu a vybavenia hypotéky: 264 990 Eur. Kontakt: Ing. Ildikó Marczellová, , Obhliadky sú možné aj cez víkend po predchádzajúcej dohode termínu.
4 izbový rodinný dom typu dvojdom, novostavba v stave h…
rodinný dom, Vrakúň, Vrakúň, Dunajská Streda - 4 izbový rodinný dom typu dvojdom, novostavba v stave holodom, krytá terasa, 2x parkovacie miesto, veľký pozemok 965 m2 Popis: Ponúkam na predaj priestranný, dispozične veľmi dobre riešený 4 izbový rodinný dom, typu dvojdom len 6km od Dunajskej Stredy v obci Vrakúň na pozemku o výmere 965 m2. Rodinný dvojdom je tradične postavený z klasických materiálov 30 cm tehla POROTHERM +18 cm polystyrén, ktorý bude skolaudovaný v roku 2023. (leto) Dispozičné riešenie:
 Predsieň, izba, technická miestnosť + toaleta, izba, obývacia izba prepojená s kuchyňou a s výstupom na terasu, spáľňa, šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom + toaleta, krytá terasa a 2x parkovacie miesto na vlastnom pozemku. Dom je napojený na elektriku 220/380 V, kúrenie je elektrické - tepelné čerpadlo - podlahové - teplovodné alebo na tuhé palivo nakoľko v obývačke je predpríprava na krb, voda je zásobovaná z obecného vodovodu a odvoz odpadových vôd je riešená žumpou. VÝSTAVBA: - Obvodové múry 30 cm POROTHERM - Fasáda 18 cm polystyrén + omietka - Strecha klasická tesárska, izolácia 40 cm ISOVER - Strešná krytina vlnitá MEDITERRAN - čierna - Okná plastové - trojsklo - Podlaha EPS 10 cm + 6 cm poter CENA DOMU V STAVE HOLODOM VRÁTANE OPLOTENÉHO POZEMKU JE 185.000.- EUR, ktorá obsahuje: Predprípravu na : TV, internet, krb, maľovanie 2x na bielo ako aj zámkovú dlažbu a základné terénne úpravy okolo domu, oplotenie z troch strán + vybudované parkovacie miesta 2x. V prípade záujmu kontaktujte ma prosím na tel.: - Ottó Majer Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 93 Plocha obytnej časti m2: 75 Výmera pozemku m2: 965 Zastavaná plocha m2: 128 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Na tuhé palivo, Kombinované, Podlahové, Tepelné čerpadlo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 2x Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ottó Majer o.majer@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Comfort Adresa: Bacsákova 16 929 01 Dunajská Streda Telefón:
Rozostavaný dvojdom s garážou v obci 5 km od diaľnice R7
Ing. Ildikó Marczellová RESPECT REAL ponúka na predaj 4-izbový poschodový rozostavaný dvojdom s garážou. Rozostavaný dom sa nachádza v obci Horná Potôň, 11 km od Dunajskej Stredy a 41 km od Bratislavy (výborná dopravná dostupnosť cez R7). Dom je momentálne dokončený iba na 20 %. Technický popis dokončeného domu podľa projektu: obytná plocha: 132,5 m2 + terasa 20,3 m2+garáž 19,5 m2,IS- verejný vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn, kúrenie-podlahové teplovodné plynové, okná-6komorové trojsklo, celý pozemok 700 m2, konštrukcia tehla+zateplenie polystyrénom. Vybavenie domu podľa projektu: betónové bariérové oplotenie, vpredu posuvná brána, zámková dlažba pre 2 autá/jedna časť dvojdomu, terénne úpravy so zatrávnením, predpríprava na: krb, alarm, elektrické žalúzie a alarm. Dispozičné riešenie: na prízemí-predsieň, obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, špajza, toaleta, schodisko, garáž, na poschodí-3 spálne, kúpeľňa, terasa. Projekt domu má jedinečnú architektúru, 2 časti dvojdomu sú spojené iba terasou a garážou. Odhah ceny dokončeného holodomu podľa dokončeného podľa projektu 245 000 Eur. Cena rozostavaného dvojdomu dokončeného na 20% s pozemkom: 125 000 Eur. MOŽNOSŤ DOHODY NA CENE! K domu sú vybavené a sú k dispozícii všetky potrebné povolenia a kompletná projektová dokumentácia. Kontakt: Ing. Ildikó Marczellová, , ildiko.marczellova@
RODINNÝ DVOJDOM na Pöschlovej ulici v Prešove
REALITY KAMZÍK Vám exkluzívne ponúka moderný poschodový rodinný dvojdom s terasou na streche vo vyhľadávanej lokalite na Pöschlovej ulici v Prešove lokalita Rúrky. Rodinný dvojdom pozostáva z dvoch objektov – SO 01 rodinný dom na pozemku o výmere 437 m2 a SO 02 Rodinný dom na pozemku o výmere 450 m2. Každý dom z dvojdomu má rovnakú skladbu priestorov. Rodinný dom SO 01 cena 390.000,- Eur je konečná: * pozemok o výmere 437 m2 * suterén objektu – 1.PP je tvorený otvoreným exteriérovým priestorom, ktorý slúži ako krytá terasa, ktorá plynulo nadväzuje na upravený terén. Úžitková plocha 53,16 m2 * na prízemí -1.NP sa nachádza zádverie, hosťovská izba, WC pre hostí a denná obytná zóna s kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou, ktorá plynulo nadväzuje na balkón s výhľadom na záhradu. Úžitková plocha 61,43 m3 + balkón 11,18 m2 + exteriérové schodisko 6 m2 * na poschodí - 2.NP sa nachádza nočná zóna, ktorá pozostáva z izieb pre deti, kúpeľňou, technickou miestnosťou a spálňou so šatníkom. Úžitková plocha 58,24 m2. Rodinný dom SO 02 cena 390.000,- Eur je konečná: * pozemok o výmere 450 m2 * suterén objektu – 1.PP je tvorený otvoreným exteriérovým priestorom, ktorý slúži ako krytá terasa, ktorá plynulo nadväzuje na upravený terén. Úžitková plocha 53,16 m2 * na prízemí -1.NP sa nachádza zádverie, hosťovská izba, WC pre hostí a denná obytná zóna s kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou, ktorá plynulo nadväzuje na balkón s výhľadom na záhradu. Úžitková plocha 61,43 m3 + balkón 10,80 m2 + exteriérové schodisko 6 m2 * na poschodí - 2.NP sa nachádza nočná zóna, ktorá pozostáva z izieb pre deti, kúpeľňou, technickou miestnosťou a spálňou so šatníkom. Úžitková plocha 58,24 m2. Domy sa predávajú v prevedení holobyt. Každý dom má dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie. Strecha je riešená ako plochá pochôdzna – extenzívna vegetačná/ alt. so štrkovým násypom, úžitková plocha terasy je 30 m2. Na streche je priestor pre umiestnenie fototermických panelov na ohrev teplej úžitkovej vody. Vstup a vjazd na parcelu je z ulice Pöschlova, priamo z ulice bude riešený vjazd a vstup pre peších na pozemok samostatne pre objekt rodinného domu SO 01 a objekt SO 02. Parkovanie je riešené na parcele a to pre každý objekt v počte 2 parkovacie miesta spolu pre dvojdom 4 parkovacie miesta. Parkovacie miesta sú voľné bez oplotenia. Objekt bude napojený na verejné inžinierske siete samostatnou vodovodnou prípojkou, spoločnou kanalizačnou prípojkou a samostatnou elektrickou kábelovou prípojkou. Dažďová voda bude zachytená na pozemku.
Na predaj poschodový 3-izbový RD s garážou v Kameníne
Reality na kľúč vám ponúka na predaj poschodový 3-izbový rodinný dom s garážou v Kameníne. Dom Podlahová plocha domu je 140m2 + pivnica a terasa. Dom bol skolaudovaný v roku 1969. Postavený je z pálenej tehly a strecha je natretá náterom na lode. Dom je v pôvodnom, ale zachovalom stave a je obývateľný. Vykurovanie je riešené elektrickými radiátormi a kachľami. V dom e sa nachádza krb. Podlahy drevené parkety, dlažba a gumolit. Okná pôvodné drevené. Je zavedený denný a nočný prúd. Mesačné náklady sú okolo 220€. Dispozícia Dom pozostáva z: prízemie: predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, toaleta a schodisko 1. poschodie: schodisko, kúpeľňa, 2 izby a veľká krytá terasa Pozemok Rozloha celého pozemku je 613m2. Na pozemku sa nachádza poschodový podpivničený rodinný dom s rozlohou 140m2 + samostatná garáž (3,38m x 6,73m) a náraďovňa. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete (voda, elektrina a plyn), žumpa a studňa. Pozemok je rovinatý a oplotený. Vysadené ovocné stromy: čerešňa, slivka, broskyne a ríbezle. Výhody • dom ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv • cena nehnuteľnosti • garáž s montážnou jamou • veľkosť miestností • blízkosti termálne kúpalisko Štúrovo Lokalita RD sa nachádza b tichej a kľudnej lokalite v obci. Nachádza sa tu: lekáreň, pošta, poliklinika, obecný úrad, MŠ, ZŠ, knižnica, potraviny, obchody, čerpacia stanica, železničná a autobusová zastávka, ihrisko. Nachádza sa tu Prírodná rezervácia: Čistiny a Národná prírodná rezervácia: Kamenínske slanisko. Nehnuteľnosť ponúka ideálne podmienky na oddych, relax, nakoľko v blízkosti je aj termálne kúpalisko v Štúrove. Vzdialenosť od Štúrova 13km, od Ostrihomu 17km, od Nových Zámkov 46km a od Budapešti 65km. Cena Cena domu s garážou a pozemkom je 63 000€. V prípade záujmu je dom na predaj aj so zariadením. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.