inzercia, predaj, predám, bazár

40978-PRENÁJOM kancelárií v polyfunkčnej budove

Kategória: Kancelárie




Predmetom PRENÁJMU sú administratívne a obchodne priestory v 10 nadzemných podlažiach ( 8 nadzemných a 2 podzemné podlažia ) v celkovej výmere objektu 5800 m2. Lokalita je centrum hlavného mesta s výbornou dostupnosťou, parkovanie na platených parkoviskách v okolí, výborná občianska vybavenosť - pre kultúrne a spoločenské vyžitie, v okolí sa nachádzajú maloobchodne predajne s potravinami, reštaurácie, kaviarne, reťazce rýchleho občerstvenia, gymnázia, na dohľad je prístup do pešej zóny. Možnosti využitia administratívnych priestorov sú veľmi široké - v oblasti služieb, vzdelávania, fitness, na prízemí sú obchodné priestory so sklenenými výkladmi v celej výške a aj vďaka prispôsobeniu dispozície veľkosti priestorov pre nájomcov z nich robia veľmi zaujímavú príležitosť vytvoriť priestory podla svojich predstáv. Budova má 2 samostatné vchody, osobný výťah, každé poschodie je uzamykateľné.V prípade, ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať!
40978-PRENÁJOM kancelárií v polyfunkčnej budove
Podobné inzeráty
18 m2 kancelária na prenajom za 180,- €/mes., Trenčín, širši
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne. Kancelárie sa nachádzajú v poschodovej administratívnej budove s výťahom, v budove s bezbariérovým prístupom.  Výmery kancelárií od 18 m2, ďalšie 27 m2, 36 m2, 54 m2. Niektoré susedné kancelárie sú navzájom prepojené dverami. Celkovo je v budove k dispozícii cca 360 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované – nové priečky, koberce, resp. plávajúca podlaha, stropné podhľady so svietidlami, nové plastové okná so žalúziami, vymaľované steny. Budova je strážená, prístup možný 24 hod. Parkovisko vedľa budovy, možnosť prenájmu parkovacích miest, cena park. miesta 45 €/mesiac. + DPH.  V budove sa nachádza množstvo ďalších prevádzok a úradov (obchody, reštaurácia, kozmetika, notár a iné), v blízkosti banky, Soc. Poisťovňa, daňový a krajský úrad.   Záujemca o prenájom neplatí žiadnu províziu pre RK. Nájomné je 180 €/mesiac vrátane poplatkov za energie a služby spojené s prenájmom, cena v závislosti od celkovej veľkosti prenajatých priestorov. Celkové ceny kancelárii: veľkosť 18 m2 za 180 €/mes., 22 m2 za 220 €/mes., 27 m2 za 270 €/mes., 36 m2 za 360 €/mes., ceny sú bez DPH. Pri prenájme viacerých kancelárii cena dohodou.  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.
18 m2 kancelária na prenajom za 198,- €/mes., Trenčín, širši
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne. Kancelárie sa nachádzajú v poschodovej administratívnej budove s výťahom, v budove s bezbariérovým prístupom.  Výmery kancelárií od 18 m2, ďalšie 27 m2, 36 m2, 54 m2. Niektoré susedné kancelárie sú navzájom prepojené dverami. Celkovo je v budove k dispozícii cca 360 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované – nové priečky, koberce, resp. plávajúca podlaha, stropné podhľady so svietidlami, nové plastové okná so žalúziami, vymaľované steny. Budova je strážená, prístup možný 24 hod. Parkovisko vedľa budovy, možnosť prenájmu parkovacích miest, cena park. miesta 50 €/mesiac. + DPH.  V budove sa nachádza množstvo ďalších prevádzok a úradov (obchody, reštaurácia, kozmetika, notár a iné), v blízkosti banky, Soc. Poisťovňa, daňový a krajský úrad.   Záujemca o prenájom neplatí žiadnu províziu pre RK. Nájomné je 198 €/mesiac vrátane poplatkov za energie a služby spojené s prenájmom, cena v závislosti od celkovej veľkosti prenajatých priestorov. Celkové ceny kancelárii: veľkosť 18 m2 za 198 €/mes., 22 m2 za 242 €/mes., 27 m2 za 297 €/mes., 36 m2 za 396 €/mes., ceny sú bez DPH. Pri prenájme viacerých kancelárii cena dohodou.  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.
12 m2, Kancelárie na prenájom, Trenčín, Za mostami
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v Trenčíne, Za mostami. Jednotlivé kancelárie sú už od 10,8 m2 do 36 m2. Prenájom jednotlivo alebo možnosť spojenia viacerých kancelárii. Celkovo je v budove k dispozícii cca 500 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované. Priestory sú v trojpodlažnej budove, v budove je nový výťah. Možnosť využitia zasadačky s kapacitou 25-30 miest. Pánske a dámske WC.  K dispozícii kuchynka. Vstup do budovy - nonstop 24 hodín v pracovných dňoch, víkendoch, sviatkoch, zabezpečená vrátnikom, informátorom. V budove je príprava na internet, internetové pripojenie si rieši nájomca s poskytovateľom podľa jeho preferencii. V blízkosti MHD, reštaurácia (aj v budove), notár, lekáreň...  Cena nájmu 4,92 EUR/m2/mes. + poplatky za energie a služby 5,99 EUR/m2/mes. (ceny bez DPH). Do služieb je zahrnuté: vodné a stočné, vykurovanie priestorov, spotreba elektrickej energie, upratovanie spoločných priestorov, údržba prístupových ciest k budove, služby vrátnika a informátora. Parkovacie miesto na prenájom za 37 €/mes. + DPH. Celkové ceny prenájmu vrátane energii a služieb (bez poplatku za internet): kancelária 12 m2 - mesačné nájomné 130,88 € bez DPH kancelária 18 m2 - mesačné nájomné 196,33 € bez DPH kancelária 36 m2 - mesačné nájomné 392,65 € bez DPH Záujemca o prenájom neplatí províziu RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.
25 m2 - kancelária na prenájom, klimatizácia, Trenčín-centru
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne v širšom centre mesta na Legionárskej ul.. Priestory sú vhodné pre administratívne účely, resp. služby. Možnosť využitia kancelárii ako open space priestory, open office, alebo je možné ich rozdeliť priečkami (sklenými aj nepriehľadnými) na samostatné miestnosti., k dispozícii sú aj samostatné kancelárie. V budove sú priestory s rôznymi výmerami 16 m2, 32 m2, 35 m2, 200 – 400 m2. Menšie kancelárie sú na spoločnej chodbe s inými kanceláriami, pričom zdieľajú WC, výťah apod. Veľkometrážne kancelárie majú vlastné WC (dámske, pánske, výlevka), vlastnú kuchynku, vlastnú serverovňu, sklad, resp. archív, terasu, lodžiu. Budova je bezbariérovo prístupná. V budove je niekoľko výťahov. Parkovanie priamo v budove v garážach, za každých 50 m2 prenajatých kanc. priestorov je jedno PARKOVACIE MIESTO ZDARMA k nájmu. Je zabezpečené upratovanie spoločných priestorov (chodby, schody, WC...). V okolí budovy ako aj v budove je množstvo služieb (banka, reštaurácia, obchody, potraviny atď). Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je 10,- €/m2/mesiac bez DPH plus zálohy na energie vo výške 1,50 €/m2/mes..  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.
20 m2, Kancelárie na prenájom, Trenčín, Za mostami
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v Trenčíne, Za mostami. Jednotlivé kancelárie sú už od 11,8 m2 do 36 m2. Prenájom jednotlivo alebo možnosť spojenia viacerých kancelárii. Celkovo je v budove k dispozícii cca 500 m2 kancelárii. Kancelárie sú rekonštruované. Priestory sú v trojpodlažnej budove, v budove je nový výťah. Možnosť využitia zasadačky s kapacitou 25-30 miest. Pánske a dámske WC.  K dispozícii kuchynka. Vstup do budovy - nonstop 24 hodín v pracovných dňoch, víkendoch, sviatkoch, zabezpečená vrátnikom, informátorom. V blízkosti MHD, reštaurácia (aj v budove), notár, lekáreň...  Cena nájmu  4,92 €/m2/mesiac. + poplatky za energie a služby 5,99 EUR/m2/mes. (ceny bez DPH). Do služieb je zahrnuté: vodné a stočné, vykurovanie priestorov, spotreba elektrickej energie, upratovanie spoločných priestorov, údržba prístupových ciest k budove, služby vrátnika a informátora. Parkovacie miesto na prenájom za 37 €/mes. + DPH. Celkové ceny prenájmu vrátane energii a služieb (bez poplatku za internet): kancelária 12 m2 - mesačné nájomné 130,88 € bez DPH kancelária 20 m2 - mesačné nájomné 218,13 € bez DPH kancelária 36 m2 - mesačné nájomné 392,65 € bez DPH Záujemca o prenájom neplatí províziu RK. Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.
32 m2, Kancelárie na prenájom, Trenčín
Ponúkame na prenájom administratívne priestory v polyfunkčnej  budove v Trenčíne v širšom centre mesta na Legionárskej ul.. Priestory sú vhodné pre administratívne účely, resp. služby. Kancelária má výmeru 32 m2. V budove sú priestory s rôznymi výmerami  35 m2,  68 m2(3 miestnosti), openspace 130 m2 a ine. Menšie kancelárie sú na spoločnej chodbe s inými kanceláriami, pričom zdieľajú WC, výťah apod. Veľkometrážne kancelárie majú vlastné WC (dámske, pánske, výlevka), vlastnú kuchynku, vlastnú serverovňu, sklad, resp. archív, terasu, lodžiu. Budova je bezbariérovo prístupná. V budove je niekoľko výťahov. Parkovanie priamo v budove v garážach, za každých 50 m2 prenajatých kanc. priestorov je jedno PARKOVACIE MIESTO ZDARMA k nájmu. Je zabezpečené upratovanie spoločných priestorov (chodby, schody, WC...). V okolí budovy ako aj v budove je množstvo služieb (banka, reštaurácia, obchody, potraviny atď). Záujemca o prenájom neplatí  žiadnu  províziu pre RK. Nájomné je 10,- €/m2/mesiac bez DPH plus zálohy na energie vo výške 1,50 €/m2/mes..  Ďalšie informácie Vám poskytneme v našej realitnej kancelárii na tel. čísle v pracovné dni od 9-18. hod.