inzercia, predaj, predám, bazár

41243-Pripravujeme dražbu rodinného domu v obci Lipová

Kategória: Domy




Pripravujeme dražbu rodinného domu v obci Lipová, k.ú.: Mlynský Sek. Ide o rodinný dom, ktorý bol užívaný od r. 1958. V r. 1010 bolo realizované zabudovanie podkrovia a vykonaná rekonštrukcia. Prvé nadzemné podlažie dispozične pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne, schodiskového priestoru do podkrovnej časti. Podkrovie dispozične pozostáva z dvoch izieb a chodby. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
41243-Pripravujeme dražbu rodinného domu v obci Lipová
Podobné inzeráty
JKV REAL I Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v čast
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt bude situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom bude osadený na parcelu tak, že bude umiestnený v strede pozemku. Hlavnou časťou architektonického návrhu je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 110,6 m2 Pozemok : 248m2 Vybudovaná základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Vybudovaná je vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická prípojka. Súčasťou predaja stavby je vybudovaná základová doska, všetky vybudované inžinierske siete, pozemok, pripravená kompletná dokumentácia pre stavu rodinného domu so stavebným povolením a materiál ktorý poslúži na vybudovanie hrubej stavby rodinného domu (múrov). Dobudovanie stavby je na budúcich vlastníkoch s možnosťou dokončenia vlastného domova podľa svojich predstáv. V ponuke sú viaceré rodinné domy v závislosti od toho sa odvíja veľkosť pozemku, všetky stavby sú totožné. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytne
40941-Pripravujeme dražbu rodinného domu
Pripravujeme dražbu rodinného domu v obci Skalka nad Váhom. Ide o rodinný dom, ktorý bol daný do užívania v r. 2000. Prízemie rodinného domu dispozične pozostáva z haly so schodiskom, šatníka, hosťovskej izby, sprchy a WC, chladiarne, kuchyne, jedálne, obývacej izby, terasy, pracovne, chodby, kotolne s práčovňou, dvojgaráže, chodby a izby s WC. Podkrovie tvorí hala s fitness centrom, tri izby so šatníkmi, dve kúpeľne, WC a tri loggie. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
41298-Pripravujeme dražbu rodinného domu v obci Buková
Pripravujeme dražbu rodinného domu v tvare L.  Rodinný dom bol postavený v roku 1930 a v roku 1971 bola prevedená prístavba a rekonštrukcia pôvodnej časti rodinného domu. V roku 1990 bola prevedená rekonštrukcia - nová kuchynská linka so spotrebičmi, plynový kotol, ohrev teplej vody, vybudovaný vnútorný rozvod plynu.  Rodinný dom pozostáva z 2 NP. a je s čiastočným podpivničením. Dispozične riešenie:1. PP - 2x skla, schodisko na poschodie1. NP - chodba, kúpeľňa, WX, 3x izba,  kuchyňa, komora a schodisko vedúce na poschodie2. NP - 2x izbaPozemky sú rovinaté. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
40941-Pripravujeme dražbu rodinného domu
Miesto dražby: Administratívno-technologické centrum Facility System Hub, miestnosť: Meeting room III (Meeting room 3),Bratislavská 614,91505 Trenčín Dátum dražby: 21.02.2023 - 14:30 Dátum 1.obhliadky: 03.02.2023 - 10:00 Dátum 2.obhliadky: 17.02.2023 - 10:00 Pripravujeme dražbu rodinného domu v obci Skalka nad Váhom. Ide o rodinný dom, ktorý bol daný do užívania v r. 2000. Prízemie rodinného domu dispozične pozostáva z haly so schodiskom, šatníka, hosťovskej izby, sprchy a WC, chladiarne, kuchyne, jedálne, obývacej izby, terasy, pracovne, chodby, kotolne s práčovňou, dvojgaráže, chodby a izby s WC. Podkrovie tvorí hala s fitness centrom, tri izby so šatníkmi, dve kúpeľne, WC a tri loggie. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Novostavba 5 izb.rod.domu-bungalov - Svederník,Lipová Alej
Ponúkame na predaj murovanú NOVOSTAVBU 5 izbového rodinného domu typu bungalov vo vyhľadávanej rezidenčnej zóne Lipová Alej, ktorý sa nachádza v obci Svederník vo výhodnej polohe len 10 km západne od krajského mesta Žilina v obkolesení očarujúcej považskej prírody. Dom je umiestnený na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 492 m2, zastavaná plocha domu je 123 m2 + 24 m2 terasy, úžitková plocha domu je 167 m2. Na upravenom pozemku je drevený prístrešok pre jedno auto s murovaným záhradným domčekom na odkladanie náradia, bicyklov a ostatných potrebných veci na úpravu záhrady. Okolo domu je upravený trávnik s automatickým zavlažovacím systémom, malý rybník so skalkou a okrasnými rastlinami a drevinami. Na pozemku je aj priestor pre deti ako drevená preliezka s trampolínou a vyvýšené kvetináče. Novostavba domu bola skolaudovaná v r.2018 a postavená v II.etape, nachádza sa s v slepej ulici, dom je napojený na elektrinu 220/380V, obecná kanalizácia, voda obecná ( Sevak ), vlastná studňa, plyn na hranici pozemku. Dispozične riešenie domu: vstupná chodba, schody do obytného podkrovia, chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi, komora, výstupy na terasu, technická miestnosť, WC, samostatná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, dve detské izby, spálňa. Vykurovanie domu je elektrické podlahové s digitálnymi termostatmi v každej miestnosti, v obývacej miestnosti je bio krb, a komín s možnosťou dorobenia krbu alebo krbovej peci, predpríprava na kamerový a bezpečnostný systém, nove vchodové bezpečnostné dvere, okna plastové s termoizolačným trojsklom, strešná krytina z pozinkovaného plechu. Výhody domu: Dom spĺňa moderné a komfortné bývanie v blízkosti krajského mesta s výbornou dostupnosťou, kvalitne bývanie v najlepšej IBV Lipová Alej v okrese Žilina, dve terasy o výmere 12 m2 s juhozápadnou orientáciou, malý rybník so skalkou, vlastná studňa, automatický zavlažovací systém, funkčné obytné podkrovie s plochou 60 m2, dom sa predáva aj so zariadením, 4,5 ročná novostavba, vhodný pre viacčlennú rodinu. V prípade vážneho záujmu dohoda na cene možná ! ! Nehnuteľnosť je výhradne ponúkaná v realitnej kancelárií Žilinareal-servis s.r.o. Popis nehnuteľnosti, text a fotodokumentácia sú výhradným majetkom a autorským dielom realitnej kancelárie Žilinareal-servis s.r.o. Pre viac informácií alebo obhliadku nehnuteľnosti môžete nás kontaktovať na tel.č. V cene domu je zahrnutý celý právny servis, vieme sprostredkovať a zabezpečiť súdneho znalca a finančné poradenstvo ohľadom hypotekárneho úveru.
Novostavba 5 izb.rod.domu typ bungalov-Lipová Alej,Svederník
Ponúkame na predaj murovanú NOVOSTAVBU 5 izbového rodinného domu typu bungalov vo vyhľadávanej rezidenčnej zóne Lipová Alej, ktorý sa nachádza v obci Svederník vo výhodnej polohe len 10 km západne od krajského mesta Žilina v obkolesení očarujúcej považskej prírody. Dom je umiestnený na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere 492 m2, zastavaná plocha domu je 123 m2 + 24 m2 terasy, úžitková plocha domu je 167 m2., podlahová plocha 94,68 m2 + podkrovie 60 m2. Na upravenom pozemku je drevený prístrešok pre jedno auto s murovaným záhradným domčekom na odkladanie náradia, bicyklov a ostatných potrebných veci na úpravu záhrady. Okolo domu je upravený trávnik s automatickým zavlažovacím systémom, malý rybník so skalkou a okrasnými rastlinami a drevinami. Na pozemku je aj priestor pre deti ako drevená preliezka s trampolínou a vyvýšené kvetináče. Novostavba domu bola skolaudovaná v r.2018 a postavená v II.etape, nachádza sa s v slepej ulici, dom je napojený na elektrinu 220/380V, obecná kanalizácia, voda obecná ( Sevak ), vlastná studňa, plyn na hranici pozemku. Dispozične riešenie domu: vstupná chodba, schody do obytného podkrovia, chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi, komora, výstupy na terasu, technická miestnosť, WC, samostatná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, dve detské izby, spálňa. Vykurovanie domu je elektrické podlahové s digitálnymi termostatmi v každej miestnosti, v obývacej miestnosti je bio krb, a komín s možnosťou dorobenia krbu alebo krbovej peci, predpríprava na kamerový a bezpečnostný systém, nove vchodové bezpečnostné dvere, okna plastové s termoizolačným trojsklom, strešná krytina z vlnitého, pozinkovaného plechu. Výhody domu: Dom spĺňa moderné a komfortné bývanie v blízkosti krajského mesta s výbornou dostupnosťou, kvalitne bývanie v najlepšej IBV Lipová Alej v okrese Žilina, dve terasy o výmere 12 m2 s juhozápadnou orientáciou, malý rybník so skalkou, vlastná studňa, automatický zavlažovací systém, funkčné obytné podkrovie s plochou 60 m2, dom sa predáva aj so zariadením, 4,5 ročná novostavba, vhodný pre viacčlennú rodinu. V prípade vážneho záujmu dohoda na cene možná ! ! Nehnuteľnosť je výhradne ponúkaná v realitnej kancelárií Žilinareal-servis s.r.o. Popis nehnuteľnosti, text a fotodokumentácia sú výhradným majetkom a autorským dielom realitnej kancelárie Žilinareal-servis s.r.o. Pre viac informácií alebo obhliadku nehnuteľnosti môžete nás kontaktovať na tel.č. V cene domu je zahrnutý celý právny servis, vieme sprostredkovať a zabezpečiť súdneho znalca a finančné poradenstvo ohľadom hypotekárneho úveru.