inzercia, predaj, predám, bazár

4G 5MP CCTV kamera s 10W solárnym panelom

Kategória: Videokamery

Predám úplne novú, nepoužívanú 4G 5MP CCTV bezpečnostnú kameru s 10W solárnym panelom. Dôvod predaja - nedostupná ani jedna z podporovaných frekvencií 4G siete na plánovanom mieste inštalácie kamery.

Kamera má vstavanú 10Ah batériu nabíjateľnú 10W solárnym panelom (3m dlhý USB-C kábel súčasťou balenia) alebo zo siete (USB-C kábel súčasťou balenia, bez adaptéra). Kamera je pripojiteľná cez 4G sieť pomocou SIM karty - podporované 4G frekvencie B1/B3/B5/B8/B38/B39/B40/B41 - odporúčam vopred zistiť u operátora dostupné frekvencie 4G siete na mieste inštalácie kamery. Nepodporuje pripojenie cez WiFi. Ovládanie cez aplikáciu v smartfóne - V380. Kamera je vhodná do miest bez možnosti pripojenia k elektrickej sieti a k WiFi.

Funkcie:
Nočné videnie (čierno-biele infračervené alebo farebné) s dosahom 30m
PIR detekcia pohybu s notifikáciou
5-násobný digitálny zoom
Horizontálna rotácia o 355° a vertikálna o 90°
Vhodné do interiéru aj exteriéru
Vodotesnosť IP66
Prevádzková teplota medzi -10°C a +60°C
Slot na SIM kartu a pamäťovú kartu (max. 128GB) na ukladanie záznamu (nie sú súčasťou balenia)
Možnosť ukladania záznamu na Cloud (platené)
Obojsmerné audio (mikrofón aj reproduktor)

Súčasť balenia:
Kamera
Solárny panel (12x12cm) s káblom
USB-C kábel
Držiak s hmožinkami a skrutkami na upevnenie do steny
Manuál (anglicky)

Preferovaný osobný odber.
4G 5MP CCTV kamera s 10W solárnym panelom
Podobné inzeráty
4CH 1080P Hybrid NVR AHD TVI CVI DVR Digitálny videorekordér
4CH 1080P Hybrid NVR AHD TVI CVI DVR Digitálny videorekordér 5 v 1 + 4 * 3000 TVL AHD vodotesná CCTV kamera + 4 * 60 stôp monitorovací kábel Podpora PTZ Android/iOS APP Ovládanie Detekcia pohybu Nočné videnie pre CCTV bezpečnostný systém NTSC/PAL systém *Pozostáva z 8CH 1080P hybridného NVR AHD TVI CVI DVR 5-v-1 digitálny videorekordér + 4*720P AHD vodotesná infračervená kamera + 4*60ft kábel pre CCTV bezpečnostný systém. * Funkcia NVR CVI TVI HVR AHD 5 v 1, podporuje AHD kameru, analógovú kameru a 1080P IP kamerový vstup. (Podpora až do 1080P CCTV analógovej kamery). *Podpora vstupu 8-kanálových 1080P AHD kamier a 4-kanálového synchronizovaného prehrávania (960*1080). *Štandardy protokolu Onvif, kompatibilné s rôznymi IP kamerami Onvif (vyžaduje Onvif2.1 a vyššie). *Viac spôsobov prístupu na PC, telefóne a podložke je možné zobraziť pomocou PC klienta, Phone APP a prehliadača IE. *P2P cloudová služba pre mobilné zariadenia so systémom Android/iOS vzdialené zobrazenie kdekoľvek a kedykoľvek. * Podpora záznamu detekcie pohybu a upozornenia na alarm. * Použitie Plug and Play, nie je potrebná žiadna zložitá inštalácia. Špecifikácie DVR: Operačný systém: Embedded Linux System Zobrazenie ponuky: Obrazovka 1/4/8/9 Kompresia videa: H.264 Rozlíšenie záznamu: 960*1080 Rozlíšenie VGA: 1920*1080, 1440*900, 1280*1024, 1280*800, 1024*768 Systém signálu: PAL/NTSC Snímková frekvencia: 1-30 fps (NTSC), 1-25 fps (PAL) Maximálne synchrónne prehrávanie: 4-kanálové (960*1080) Analógový vstup: 8*1080N (analógový) Hybridný vstup: 4*1080N (analógový) + 4*960P (IPC) Sieťový vstup: 16*1080P (IPC); 9*1080P; 16*960P; 4 x 5 miliónov Kapacita kódu: 8*1080P/960P/720P Podporovaný HDD: Max. 3,5-palcový 3TB SATA HDD (nie je súčasťou balenia) Dual Stream: Podpora; Video Blind: Podpora Jazyk OSD: angličtina, francúzština, nemčina, španielčina, taliančina, japončina atď Veľkosť položky: približne 25,6 * 21,8 * 4,4 cm / 10,08 * 8,58 * 1,73 palca Hmotnosť položky: Pribl. 823 g / 1,82 lb Špecifikácie fotoaparátu: Prevádzka: DC 12V Obrazový snímač: AHD 1/4" farebný CMOS Signálny systém: NTSC (vhodné iba na použitie v Amerike, Kanade a Japonsku); PAL (Nevhodné v Amerike, Kanade a Japonsku). Horizontálne rozlíšenie: 720p Infračervená lampa: 24ks Min. osvetlenie: 0,01 Lux Objektív: 3,6 mm IR Vzdialenosť: 5-25m Deň/noc: ÁNO Auto Gain Control: ÁNO S/N pomer: 50db Video výstup: BNC (1,0 Vp-p/75Ω) Farba: Čierna Materiál: kov Veľkosť fotoaparátu (každý): Približne 8 * 6 * 5,5 cm (D * Š * V) Hmotnosť fotoaparátu (každého): približne 204 g Zoznam balíkov: 1* 4CH DVR videorekordér (HDD nie je súčasťou dodávky) 4* CCTV kamera 4* Montážna konzola 4* taška s montážnymi skrutkami 4* 60ft CCTV video kábel 1* Štyri rozdelený kábel 1* USB myš 1 * Diaľkový ovládač (2 * AAA nie sú súčasťou dodávky) 2* americký adaptér 1* Používateľsk
✅ 5 MPx Bezpečnostná bezdrôtová vonkajšia kamera Wi-Fi /LAN
✅ Dobrý deň, mám na predaj úplne novú, nerozbalenú , 100% funkčnú 5MP ( 5 megapixelov ) vonkajšia bezdrôtová bezpečnostná kamera ( WiFi, LAN ) vhodnú do vonkajšieho ale aj vnútorného prostredia. Bezpečnostná kamera má vylepšené rozlíšenie snímania a spolupracuje s modilnou aplikáciou Tuya app. Kamera má 5 Megapixelov, vylepšené rozlíšenie a oveľa väčšia kvalita záznamu oproti 3 MPx, 2Mpx a HD kamerám. Kamera je vodotesná s certifikátom IP66, čo znamená že odolá aj dažďu a teplotám od -10°C do +50°C. Záznam z bezpečnostnej kamery môžete ukladať na SD kartu alebo do internetového uložiska - cloud. Ovládanie kamery zabezpečuje mobilná aplikácia Tuya, ktorú si nainštalujete do Vášho smartfónu. Cez aplikáciu natočíte kameru na požadované zorné pole, ktoré bude kamera sledovať a pri detekcií pohybu sa vytvorí fotografia a kamera začne nahrávať. Kamera disponuje aj dvojakým nočným videním. Čiernobiele videnie zabezpečujú infračervené LED diódy alebo Farebné nočné videnie, ktoré pokrývajú biele LED díody. Táto PTZ security bezpečnostná kamera je PTZ, čo znamená že poskytuje široký rozsah horizontálneho otáčania kamery a to 355° a vertikálneho nakláňania v rozsahu 90°. 24/7 živé streamovanie videa vám umožňuje sledovať živé video na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónu, PC alebo tabletu. Sledovanie videí cez web alebo aplikáciu Tuya. Bezpečnostná kamera, využívajúca 850nm infračervené LED diódy, má ultra vysokú citlivosť na blízke infračervené žiarenie, takže všetky objekty je možné jasne vidieť až do vzdialenosti 30 metrov za zlých svetelných podmienok. Obojsmerný zvuk a podpora Alexa; IP kamera je vybavená vysoko citlivým mikrofónom a reproduktorom, čo vám umožňuje komunikovať s návštevami alebo blízkymi odkiaľkoľvek. Vonkajšia bezpečnostná kamera podporuje SD karty (nie sú súčasťou dodávky, až do 128 GB) a 60-dennú službu cloudového úložiska. Táto vonkajšia kamera môže pracovať s Alexom v živom videu a obojsmernom zvuku, stačí povedať „Alexa, ukáž mi predné dvere“, scéna sa zobrazí na Echo Show. Detekcia pohybu v reálnom čase a 2,4G Wi-Fi; Domáca sledovacia kamera vie posielať upozornenia do aplikácie, keď sú zistené podozrivé aktivity. Kamera pracuje s 2,4 GHz WiFi.
✅ 5 MPx Bezpečnostná vonkajšia kamera Wi-Fi /LAN, Tuya App
✅ Dobrý deň, mám na predaj úplne novú, nerozbalenú , 100% funkčnú 5MP ( 5 megapixelov ) vonkajšia bezpečnostná kamera ( WiFi, LAN ) vhodnú do vonkajšieho ale aj vnútorného prostredia. Kamera má 5 Megapixelov, vylepšené rozlíšenie a oveľa väčšia kvalita záznamu oproti 3 MPx, 2Mpx a HD kamerám. Kamera je vodotesná s certifikátom IP66, čo znamená že odolá aj dažďu a teplotám od -10°C do +50°C. Záznam z bezpečnostnej kamery môžete ukladať na SD kartu alebo do internetového uložiska - cloud. Ovládanie kamery zabezpečuje mobilná aplikácia Tuya, ktorú si nainštalujete do Vášho smartfónu. Cez aplikáciu natočíte kameru na požadované zorné pole, ktoré bude kamera sledovať a pri detekcií pohybu sa vytvorí fotografia a kamera začne nahrávať. Kamera disponuje aj dvojakým nočným videním. Čiernobiele videnie zabezpečujú infračervené LED diódy alebo Farebné nočné videnie, ktoré pokrývajú biele LED díody. Táto PTZ security bezpečnostná kamera je PTZ, čo znamená že poskytuje široký rozsah horizontálneho otáčania kamery a to 355° a vertikálneho nakláňania v rozsahu 90°. 24/7 živé streamovanie videa vám umožňuje sledovať živé video na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónu, PC alebo tabletu. Sledovanie videí cez web alebo aplikáciu Tuya. Bezpečnostná kamera, využívajúca 850nm infračervené LED diódy, má ultra vysokú citlivosť na blízke infračervené žiarenie, takže všetky objekty je možné jasne vidieť až do vzdialenosti 15 metrov za zlých svetelných podmienok. Obojsmerný zvuk a podpora Alexa; IP kamera je vybavená vysoko citlivým mikrofónom a reproduktorom, čo vám umožňuje komunikovať s návštevami alebo blízkymi odkiaľkoľvek. Vonkajšia bezpečnostná kamera podporuje SD karty (nie sú súčasťou dodávky, až do 128 GB) a 60-dennú službu cloudového úložiska. Táto vonkajšia kamera môže pracovať s Alexom v živom videu a obojsmernom zvuku, stačí povedať „Alexa, ukáž mi predné dvere“, scéna sa zobrazí na Echo Show. Detekcia pohybu v reálnom čase a 2,4G Wi-Fi; Domáca sledovacia kamera vie posielať upozornenia do aplikácie, keď sú zistené podozrivé aktivity. Kamera pracuje s 2,4 GHz WiFi.
✅ 5 MPx Bezpečnostná vonkajšia kamera Wi-Fi /LAN, Tuya App
✅ Dobrý deň, mám na predaj úplne novú, nerozbalenú , 100% funkčnú 5MP ( 5 megapixelov ) vonkajšia bezpečnostná kamera ( WiFi, LAN ) vhodnú do vonkajšieho ale aj vnútorného prostredia. Kamera má 5 Megapixelov, vylepšené rozlíšenie a oveľa väčšia kvalita záznamu oproti 3 MPx, 2Mpx a HD kamerám. Kamera je vodotesná s certifikátom IP66, čo znamená že odolá aj dažďu a teplotám od -10°C do +50°C. Záznam z bezpečnostnej kamery môžete ukladať na SD kartu alebo do internetového uložiska - cloud. Ovládanie kamery zabezpečuje mobilná aplikácia Tuya, ktorú si nainštalujete do Vášho smartfónu. Cez aplikáciu natočíte kameru na požadované zorné pole, ktoré bude kamera sledovať a pri detekcií pohybu sa vytvorí fotografia a kamera začne nahrávať. Kamera disponuje aj dvojakým nočným videním. Čiernobiele videnie zabezpečujú infračervené LED diódy alebo Farebné nočné videnie, ktoré pokrývajú biele LED díody. Táto PTZ security bezpečnostná kamera je PTZ, čo znamená že poskytuje široký rozsah horizontálneho otáčania kamery a to 355° a vertikálneho nakláňania v rozsahu 90°. 24/7 živé streamovanie videa vám umožňuje sledovať živé video na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónu, PC alebo tabletu. Sledovanie videí cez web alebo aplikáciu Tuya. Bezpečnostná kamera, využívajúca 850nm infračervené LED diódy, má ultra vysokú citlivosť na blízke infračervené žiarenie, takže všetky objekty je možné jasne vidieť až do vzdialenosti 30 metrov za zlých svetelných podmienok. Obojsmerný zvuk a podpora Alexa; IP kamera je vybavená vysoko citlivým mikrofónom a reproduktorom, čo vám umožňuje komunikovať s návštevami alebo blízkymi odkiaľkoľvek. Vonkajšia bezpečnostná kamera podporuje SD karty (nie sú súčasťou dodávky, až do 128 GB) a 60-dennú službu cloudového úložiska. Táto vonkajšia kamera môže pracovať s Alexom v živom videu a obojsmernom zvuku, stačí povedať „Alexa, ukáž mi predné dvere“, scéna sa zobrazí na Echo Show. Detekcia pohybu v reálnom čase a 2,4G Wi-Fi; Domáca sledovacia kamera vie posielať upozornenia do aplikácie, keď sú zistené podozrivé aktivity. Kamera pracuje s 2,4 GHz WiFi.
Wifi kamera Ezviz Elife 2K so solárnym panelom / 270 dní kap
Životnosť batérie 270 dní: Na jedno plné nabitie batérie vydrží BC1C 2K+ na jedno nabitie až 270 dní, čo zaisťuje stabilný výkon po celý deň aj noc, čo znamená, že ho možno používať samostatne bez základne. Vybavené solárnym panelom (kábel - 4m), ktorý vám poskytuje viac možností inštalácie na vonkajšom mieste s nekonečným výkonom. Rozlíšenie 2K+ 4MP: Kamera je vybavená kvalitou videa 2K+, takže všetko jasne vidíte až do každého detailu. Vďaka dvom vstavaným reflektorom dokáže vykresliť živé farby aj v čiernočiernej tme. Vďaka integrácii PIR senzora a algoritmu detekcie tvaru osoby je dostatočne inteligentný na to, aby odlíšil osoby od ostatných pohybujúcich sa objektov, udrží vás v bezpečí a zároveň obmedzí nežiaduce upozornenie. Obojsmerný zvuk: Možno ho jednoducho spravovať prostredníctvom aplikácie EZVIZ a môžete ho aktivovať hlasom pomocou „Hey Google“ alebo „Alexa“. Vďaka obojsmernému zvuku môžete tiež svojich návštevníkov kedykoľvek vidieť, počuť a ​​hovoriť s nimi! Užívatelia môžu tiež nastaviť konkrétne časové rámce na detekciu. Akonáhle kamera detekuje tvar osoby, automaticky spustí sirénu a zabliká dvoma reflektormi, aby vedela, že bola detekovaná. Je vstavané s úložnou kapacitou 32 GB eMMC, čo znamená, že sa už nemusíte trápiť alebo utrácať ďalšie peniaze za drahé pamäťové karty. Môžete sa tiež rozhodnúť ukladať svoje dáta do EZVIZ CloudPlay pri predplatnom služieb. Pokročilá technológia kompresie videa H.265 dosahujúca lepšiu kvalitu videa s iba polovičnou šírkou pásma.
Kamera CCTV VF-515IR/B
Predám nepoužitú kameru CCTV. Vonkajšia farebná kamera s infračerveným žiaričom a objektívom s manuálnym zaostrovaním. Rozlišovacie vlastnosti vonkajšie kompaktné puzdro špičkový prevodník SONY Super HAD 520 TVL objektív s externe nastaviteľnou ohniskovou vzdialenosťou 4,0-9,0 mm a ohniskom , infračervený žiarič (36 diód) Kamera má veľmi dobrý 1/3" SONY Super HAD snímač s veľkým počtom riadkov (520TVL). To umožňuje získať kvalitný obraz s množstvom detailov. Aj objekty umiestnené ďalej od kamery sú zreteľne viditeľné.kamery je možné zväčšiť bez výraznej straty kvality, čo sa pri použití kamier s menším počtom riadkov 330 - 420TVL nedá. Technické parametre názov VF-515 IR/B kód M11278 Veľkosť prevodníka 1/3” SONY Super HAD Rozhodnutie 752 x 582 pixelov Neha 0 lux (IR žiarič zapnutý) Počet riadkov 520 TVL Objektív 4,0-9,0 mm Pomer signálu k šumu S/N > 48 dB Elektronická uzávierka 1/50 - 1/100 000 sek Celkový video signál 1 Vpp / 75 ohmov Gamma korekcia 0,45 IR vlnová dĺžka 850 nm Rozsah iluminátora 20-30 m Automatické vyváženie bielej áno Automatické ovládanie zisku Áno Reflektor diód 36ks, 850nm, uhol 40 stupňov Moc DC 12V Spotreba energie 500 mA Rozmery fi80 x 140 mm (200 mm s rukoväťou) Pracovná teplota od -20 do 50 oC Prvkom, ktorý odlišuje tento fotoaparát od ostatných kompaktných modelov, je objektív s možnosťou manuálneho nastavenia uhla záberu fotoaparátu (od 67 do 29 stupňov), bez nutnosti otvárania krytu. Nastavenie ohniskovej vzdialenosti a korekcia zaostrenia sa vykonáva pomocou dvoch gombíkov umiestnených v zadnej časti krytu. Poznámka: úpravy sú za koncovými krytmi. Ide o veľmi dôležitý prvok, pretože u väčšiny kompaktných fotoaparátov nie je možná výmena objektívu z dôvodu možnosti odplombovania systému a zániku záruky – porušenie plomb. Za denného svetla fotoaparát verne reprodukuje farby. V noci po zapnutí reflektora (zapnutie pri 3 luxoch) a prepnutí do čiernobieleho režimu funguje bez problémov aj kamera. Reflektor je skutočne silný - poskytuje osvetlenie až do niekoľkých desiatok metrov. Uistite sa, že v tesnej blízkosti nie sú rovné plochy, ktoré by mohli odrážať svetlo reflektora a oslepovať kameru (kamera nie je vhodná do malých miestností s dĺžkou 3-4 m) Kamera je určená pre vonkajšie použitie. Káble sú ukončené štandardnými konektormi: video (BNC zásuvka) a napájací zásuvka 2,1/5,5 mm. Špeciálna konštrukcia držiaka a vedenie vodičov vo vnútri umožňuje viesť vodiče priamo na stenu. To chráni kameru pred prerezaním vodičov. Je tiež možné vyviesť drôty z držiaka. Potom odstráňte zátky na rukoväti. Toto riešenie sa často používa aj pri pripájaní káblov vonku v dodatočných inštalačných krabiciach. Kamera má strechu chrániacu kameru pred zrážkami a nadmerným slnečným žiarením. Strieška by mala byť správne umiestnená, aby sa na ňu neodrážalo svetlo z LED reflektora, pretože by preexponovalo obraz z kamery. Okrem vyššie spomenutých výhod sa kamera vyznaču