inzercia, predaj, predám, bazár

4i - 80m2 v Trenčíne s nízkymi mesačnými nákladmi

Kategória: Byty

B10 vám ponúka na predaj 4i byt o výmere ideánlych 80 m2, situovaný na 2. poschodí z 4. vo vyhľadávanej lokalite Trenčína (Juh na ulici Jána Halašu) s veľmi nízkymi mesačnými nákladmi (150 eur/mesiac pre tri osoby) a možnostou prenajať si garáž priamo pred bytom za výhodných podmienok.





Byt: Pred 10 rokmi prešiel vkusnou a kvalitnou kompletnou rekonštrukciou čo sa odráža do súčasnosti. Už pri vstupe pôsobí veľmi príjemným a rodinným dojmom. Bytovka samotná tiež prešla rekonštrukciou: obnovená fasáda + spoločné priestory.





Dispozícia: Je situovaný na 2. z 4. poschodí. Vstupom do bytu nás privíta priestranná chodba kde po pravej strane nájdeme 2 komory vedľa ktorých sa nachádza kuchyňa so vstupom do obývačky s priestrannou loggiou. Ďalej sa v obývačke nachádza vchod do jednej z izieb. Po ľavej strane chodby sa nachádza kúpeľňa s oddeleným WC. V chodbe sa ďalej dostávame do posledných dvoch izieb bytu. K bytu prislúcha aj pivnica.





Lokalita: Nachádzame sa v lokalite so silnou občianskou vybavenosťou a bezproblémovou dostupnosťou do centra mesta alebo na diaľnicu D1. Škola, škôlka, obchody, reštaurácie a pravidelne premávajúca MHD doslova pár metrov od bytovky je skutočne veľkou výhodou.





Výhody: nízke mesačné náklady, kompletná rekonštrukcia, pekný výhľad, skvelá lokalita, športové využitie (brezina), ideálna dispozícia a fakt že byt nevyžaduje žiadne veľké investície.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.

ID: 104003

Cena: 142800.00 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
4i - 80m2 v Trenčíne s nízkymi mesačnými nákladmi
Podobné inzeráty
Svetlý 2-izbový byt s NÍZKYMI MESAČNÝMI NÁKLADMI
Majiteľ bytu (nie RK) ponúka na predaj priestranný a svetlý 2-izbový byt s NÍZKYMI MESAČNÝMI NÁKLADMI na bývanie (88,46€/2 os) s veľkou loggiou a vlastným parkovacím miestom. Byt je súčasťou tehlového rodinného domu s vlastným vchodom v krásnej novovybudovanej lokalite Zelený Raj na LIGURČEKOVEJ ulici. Nachádza sa na 1. poschodí. Výhodou je vlastné parkovacie miesto rovno pod oknom a napojenie na dialničný obchvat 2 min. od domu. Vďaka orientácii na JV a Z je byt pekne presvetlený počas celého dňa. Obývacia izba vytvára spolu s kuchyňou veľký a svetlý priestor príjemný na bývanie s orientáciou na západ. MODERNÁ KUCHYŇA je vybavená barovým pultom, novými spotrebičmi, teplovzdušnou elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou a digestorom. Poskytuje nadštandardné množstvo úložného priestoru. Kuchyňu dopĺňa samostatná ŠPAJZA s chladničkou, mrazničkou a vetracím oknom. OBÝVACIA IZBA je vybavená pohovkou, TV stolíkom, modernou klimatizáciou Samsung a francúzskym balkónom. Zaujímavosťou tejto miestnosti je predpríprava na krb. V celom byte sa nachádza podlahové kúrenie. SPÁLŇA je vybavená vstavanými, na mieru robenými šatníkovými skriňami, ktoré prinášajú nielen štýl, ale aj praktický úložný priestor. KÚPEĽŇA je nadštandardne veľká a moderná, disponuje vaňou, automatickou práčkou Samsung. Kúrenie a ohrev vody je riešené prostredníctvom vlastného plynového kotla, ktorý sa nachádza v kúpeľni vďaka čomu ušetríte na poplatkoch za energie. Mesačná réžia za byt je vo výške 88,46€/2 osoby (elektrina, plyn, voda). Výhodou je taktiež kúpeľňové okno, ktoré prináša množstvo denného svetla a pohodlné vetranie. Z panoramatickej LOGGIE je pekný a ničím nerušený výhľad do zelene. Na posedenie vám poslúži drevený záhradný nábytok. Relax si môžete vychutnávať aj na pohodlnom hojdacom kresle. Za bytom sa nachádzajú nefunkčné koľajnice - vlak tu už roky nepremáva. Byt sa nachádza v kľudnej a tichej časti na slepej ulici v novej zástavbe domov z roku 2017. Okolie je veľmi kľudné a tiché. Vynikajúca dostupnosť autobusovej dopravy zaručuje jednoduchý prístup do mesta. Oceníte aj blízkosť materskej školy (3min. pešo), potraviny LIDL, základná škola, kaviareň, lekáreň, pošta atď. Technické parametre a výhody nehnuteľnosti: Podlahová plocha bytu: 51,40m2 + loggia o výmere 9,52m2

 Byt sa predáva zariadený. Po dohode je možné predať byt aj nezariadený. V byte je zriadený vysokorýchlostný OPTICKÝ INTERNET od spoločnosti ORANGE. Ak hľadáte moderný, priestranný a svetlý byt v tichej a pokojnej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra mesta, neváhajte a dohodnite si obhliadku. V prípade záujmu vám vieme doporučiť vlastného hypotekárneho špecialistu, s ktorými máme tie najlepšie skúsenosti. Máte otázky alebo záujem o obhliadku? Kontaktujte ma (Prosím RK, aby ma nekontaktovali): Emailom: dominicka.nguyenova@ Telefonicky:
Na PREDAJ 3i byt 80m2 dva veľké balkóny + 80m2 podkrovie
Maroš Vereš e-mail: maros.veres@ V2 real estate ponúka na predaj 3i byt 80m2 + 80m2 podkrovie 2x balkón Lokalita – Nitra Časť – Zobor Úžitková plocha –80 m2 Podkrovie - 80m2 • byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti Nitry s výhľadom na mesto, iba 5 bytov vo vchode • byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, bezpečnostné dvere ADLO • Dispozícia: Vstupná chodba, kompletne vybavená kuchyňa s jedálňou, obývačka s východnom na balkón, 2 spálne kde sú vstavané skrine, kúpeľňa a samostatná toaleta, • vlastný kotol, klimatizácia na WIFI, optický internet, • bezproblémové parkovanie pri dome, detské ihrisko za domom • odkladací priestor v podkroví 80m2, pivnica 4m2 a kočikáreň • výborná lokalita,, napojenie na hlavné dopravné ťahy, dostupné cyklotrasy • MHD, škôlka, kaviareň a potraviny Kraj „za rohom“, • tehlový bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, nová strecha, fasáda, vymenené okná • náklady cca 220e • kompletná občianska vybavenosť dostupná na pešo • možnosť dokúpiť garáž • viac informácií sa dozviete na: • t.č. • e-mail: maros.veres@
IBA U NÁS 2 izbový byt v Trenčíne, ul. Východná s nízkymi ná
IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj 2 izbový byt v Trenčíne na sídlisku Juh v pomerne novom bytovom dome z roku 2006 s nízkymi mesačnými nákladmi (68 € mesačne pre 2 osoby). Byt o výmere 45m2 je na 5. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom a prináleží k nemu pivnica. Je priestranný, s množstvom svetla. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky prepojenej s kuchyňou, priestrannej spálne a kúpeľne s toaletou. V kuchyni je kuchynská linka a barový pult. Z obývacej izby je výstup na balkón s dokonalým výhľadom na okolitú prírodu. V obývacej izbe a spálni je plávajúca podlaha, okná sú plastové. V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, viaceré škôlky, základné školy, detské ihriská, potraviny, reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko a mnoho iného. Mnohí ocenia aj bezprostrednú blízkosť lesoparku Brezina a hneď za domom sú športové ihriská. Odkaz na virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať: Ing. Nikola Barteková RADO Reality Group Tel.: E-mail: bartekova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Poschodie: 7 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 45m² Celková rozloha: 45m² Úžitková plocha: 45m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Okná: plastové Orientácia: južná
Predám 2 izbový byt s NÍZKYMI mes. nákladmi na Východnej, TN
Ponúkame na predaj BEZ REALITKY 2-izbový byt s nízkymi mesačnými nákladmi o rozlohe 45 m². Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 6, v bytovom dome s výťahom, ktorý bol postavený v roku 2006. Výhodou bytu je nízky mesačný poplatok (iba 80€ bez energií - skutočné náklady sú ešte nižšie - uvedená cena je pre 4 os.), čo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú udržateľný životný štýl bez veľkých finančných záväzkov alebo pre investorov, ktorí hľadajú vhodný byt na prenájom. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite na Východnej ulici - Trenčín Juh. V jeho tesnej blízkosti je škola, škôlka, detské ihrisko, športový areál, poliklinika, lekáreň, menší obchod s potravinami (+ parcelshop), reštaurácia ALCATRAZ. Okolie ponúka široké možnosti relaxu v prírode a turistiky. Autobusová zastávka je cca 1 min chôdze alebo 5 min na Generála Slobodu (viac spojov). V blízkosti je aj bezplatné parkovisko, samozrejmosťou je parkovanie pred domom. Pre viac info volajte .
3 izbový novozrekonštruovaný byt s nízkymi nákladmi v PO
Na predaj luxusný novozrekonštruovaný 3 izbový byt s nízkymi mesačnými nákladmi, vo vyhľadávanej lokalite, sídlisko III. v Prešove. Byt má rozlohu 72 m² (z toho 5,8m² lodžia) a nachádza sa na ul.Mirka Nešpora na 7/7 poschodí, ktoré zaručuje úplné ticho od pouličného ruchu a „vrchných“ susedov. Blok je po rekonštrukcii, vrátane celkového zateplenia (aj strechy). Orientácia bytu je V/Z a v byte prebehla kompletná rekonštrukcia v decembri 2022. V byte boli prevedené tieto práce: - vymenená kompletná elektroinštalácia (káble až od hlavného ističa, vypínače, rozvádzač) - nové stierky v celom byte - nové rozvody vody, odpadu a stupačky - nové plávajúce podlahy - nové dvere a obložky zárubní v celom byte vrátane vchodových - nové LED osvetlenie v celom byte (v obývačke stmievateľné a na diaľkové ovládanie) - nové radiátory - plastové okná, nové žalúzie a sieťky proti hmyzu - nová kuchynská linka s mliečnymi sklami na stene nad pracovnými doskami a LED podsvietením - zabudovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, práčka, el.rúra (všetko nové v záruke) - indukčná varná doska a digestor (nové v záruke) - v predsieni nové vstavané skrine s vešiakovou stenou a lavicou - samostatná nová toaleta (Geberit) s malým umývadlom - v kúpeľni nové - obklady, dlažba, sanita, vaňa so sklenenou zástenou, umývadlo a podsvietené zrkadlo s dotykovým senzorom - v spálni nové vstavané skrine - v detskej izbe nová skriňa a písací stolík - zavedený kábel na internetové pripojenie - dymový senzor (signalizácia požiaru) - nová dlažba na lodžii - cena rekonštrukčných prác, zariadenia a spotrebičov, takmer 40.000€ Byt je veľmi tichý a teplý a mesačné náklady na 4 člennú rodinu sú len 170€! Byt je po rekonštrukcii neobývaný, takže kupujúci získa krásny, voňavý, novučičký byt bez ďalších investícií, ktorý je ihneď voľný. K bytu prislúcha aj pivnica (2m²) a upratovanie spoločných priestorov je zabezpečené upratovacou službou. Parkovanie je úplne bezproblémové a v dosahu do 7-8 min. chôdze je kompletná občianska vybavenosť ako supermarkety, reštaurácie, lekárne, zdravotné stredisko, školy - aj základná umelecká škola, 2 kostoly a tenisové kurty hneď za blokom. Zastávka MHD je vzdialená len 40m. Cena bytu s nábytkom podľa fotografií a s novými spotrebičmi je 179.700€. Dohoda možná. K tejto nehnuteľnosti nie je vypracovaný energetický certifikát. Túto a ďalšie ponuky si môžete pozrieť aj na našej webovej stránke
VIP 3D a VIDEO. 3+1 s loggia, Draždiak, nízke náklady,
ViP 3D a Video. 3+1 byt s loggiou 71m2, Pri Draždiaku, nízke náklady, Bratislava - Petržalka + VIDEO a 3D virtuálna prehliadka... VÝNIMOČNÁ PONUKA: POZRITE SI AJ VIDEO A hlavne 3D Scan: tam uvidíte terajší stav a zároveň návrh nového.... (návod na to, ako pozerať 3D Scan je na foto pod týmto textom...) Úžasný 3-izbový byt s loggiou a nízkymi nákladmi v atraktívnej lokalite pri Draždiaku v Petržalke - váš vlastný prístav šťastia ID 419 Igor Ambrózy, váš špecialista na reality a financie, vám exkluzívne v mene majiteľa predstavuje tento krásny a atraktívny 3-izbový byt s rozlohou 71 m2 a loggiou v prestížnej lokalite Petržalka, v blízkosti Draždiaku. Výhody: Hľadáte bývanie, ktoré bude vašim osobným rajom pre vašu mladú, športovo založenú rodinu? Tento byt ponúka nielen ideálnu polohu, ale aj ekonomické výhody s nízkymi mesačnými nákladmi len 118 €. Navyše, získate bonus v podobe 100% financovania s garanciou a bezplatne. Výnimočná investičná príležitosť čaká na vás, ak plánujete byt ďalej prenajímať, pretože v blízkosti sa nachádza vysoká škola, ktorá zabezpečuje neustály prísun študentov. Tesná blízkosť mesta, bohatá občianska vybavenosť a jazero Draždiak robia z tohto bytu jedinečný poklad, ktorý ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný život. Mesačné náklady len 118.-€, čo viac si priať? Ostane na rodinu, na koníčky, aj na hypotéku. Mimochodom, ku kúpe bytu Vám ponúkam 100% - né financovanie, bezplatne a s garanciou. No nekúpte to.... Veď najlepšia lokalita je o našich každodenných činnostiach. Práca? Deti do školy? Nákupy? Prechádzky? Aktívny život? Rôzne športy? To všetko je tu, čo by kameňom dohodil. Všetky info na jednom mieste nájdete na vlastnej webstránke k nehnuteľnosti: /byt-petrzalka (link si skopíriujte a otvorte vo vašom prehliadači. alebo si ho pošlite mailom alebo SMS a neskôr si ho doma v kľude pozriete s rodinou. pomôže vám to nestratiť túto atraktívnu ponuku v záľahe iných inzerátov.) Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 22 44 24, napísať na : igor@ Teším sa na Vás. Igor Ambrózy , Pozn.: kľúče od bytu mám k dispozícii, zavolajte, pôjdeme si ho pozrieť. V prípade viacerých záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo predať nehnuteľnosť najvýhodnejšej ponuke. (nerozhoduje len cena). Vysvetlím osobne. © Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.