inzercia, predaj, predám, bazár

4i apartmán pod Chopkom Nízke Tatry

Kategória: Ostatné

Štvorizbový apartmán je situovaný v srdci Nízkych Tatier, v poslednej dedinke pod Chopkom z Južnej strany. Nachádza sa v extraviláne, medzi obcou Bystrá a Táľami. Je iba 250m vzdialený obľúbeného wellness hotela. Jedinečnosť slnkom zaliatej lokality umocňuje pohľad na majestátne končiare najvyšších vrchov Nízkych Tatier.

Apartmán je na liste vlastníctva vedený ako byt. Je situovaný na druhom poschodí z troch, bez výťahu, v apartmánovom dome kolaudovanom v roku 2016. Slnečný byt je orientovaný na Juh, má výmeru 73,5m2 + balkóny 17m2. Nachádza sa tu zádverie, obývacia izba s krbom, kuchyňa s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a jedálenský kút. Ďalej sú tu tri priestranné spálne a kúpeľňa s toaletou. Z každej izby je východ na balkón. Z jedného z nich je krásny výhľad na Chopok. K apartmánu prislúcha parkovacie miesto a odkladacie priestory na prízemí domu. Vykurovanie je riešené elektrickým podlahovým kúrením s regulátormi teploty pre každú miestnosť osobitne. Taktiež je možné spríjemniť si dlhé zimné večeri zakúrením do krbu s teplovzdušnou vložkou, ktorá vykúri celý byt.

Pri apartmánovom dome sa nachádza prístrešok na posedenie a grilovanie pre majiteľov apartmánov, sauna s ochladzovacím jazierkom a kúpacie kade s výhľadom na okolitú prírodu. V susedstve domu sa nachádza obľúbený Hotel Bystrá () s vyhrievaným bazénom, wellness a reštauráciou.

Apartmán sa využíva aj na krátkodobý prenájom s výborným hodnotením od klientov.

1,9km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park ().
2,3km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou ().
8km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami ().

Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 200m od apartmánového domu.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na aj na našich sociálnych sieťach.

Poschodie: 2
Počet poschodí: 3
Počet izieb: 4
Obytná plocha: 90.5m²
Celková rozloha: 90.5m²
Úžitková plocha: 90.5m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
Plyn: nie
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Balkón: áno - 3
Výťah: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: áno
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: nie
Bezbariérový prístup : nie
Okná: drevené
Orientácia: južná
4i apartmán pod Chopkom Nízke Tatry
Podobné inzeráty
Apartmány Rogoznica 100m od pláže
Na predaj máme tieto nové apartmány 100m od mora Rogoznica. Apartmány sa nachádzajú v dvoch rezidenčných budovách v skvelej lokalite. Každá budova má 9 apartmánov na štyroch podlažiach. Budova A prízemie. Apartmán SA: 63,40m2 . Cena 212 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpelňa, chodba, terasa, záhrada, parkovanie ) Apartmán SB: 51,28m2. Cena 172 000 eur. ( obývačka s kuchyňoua jedálňou, spálňa, kúpelňa, terasa, záhrada, chodba, parkovanie ) Apartmán SC: 49,56m2. Cena 166 000 eur. Budova A prvé poschodie . Apartmán SF: 44,31m2. Cena 153 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, spálňa, kúpelňa, terasa, chodba a parkovanie ) Budova A druhé poschodie. Apartmán SG: 90,65m2,. Cena 258 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, dve kúpelne, terasa, tri spálne, dve chodby, parkovanie ) Apartmán SH: 78,78m2. Cena 224 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne a terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI: 84,27m2. Cena 240 000 eur. Budova B prízemie. Apartmán SA: 67,40m2. Cena 226 000 eur. ( obývačka s jedálňou a kuchyňou, dve spálne, chodba, terasa, záhrada a parkovanie ) Apartmán SB: 55,56m2. Cena 186 500 eur. ( obývačka s kuchyňou a jedálňou, kúpelňa, spálňa, terasa, záhrada ) Budova B druhé poschodie. Apartmán SG: 99,76m2. Cena 285 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve spálne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SH: 87,90m2. Cena 250 500 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, dve kúpelne, terasa, tri spálne a parkovanie ) Apartmán SI : 83,51m2. Cena 238 000 eur. ( obývačka s jedálňou, kuchyňa, kúpelňa, WC, terasa, tri spálne, špajza a parkovanie ) Plánované ukončenie výstavby jar 2023. Veľmi dobrá ponuka, dohodnite si obhliadku ešte dnes !
Nový apartmán 3-izbový Vysoké Tatry 76m2 2x terasa - kolaudá
Prom real ponúka na predaj exkluzívnu novostavbu 3 – izbový apartmán s 2 x terasou na prízemí 3 - podlažného apartmánového domu nachádzajúceho sa v lokalite Vysoké Tatry s výbornou dostupnosťou na najzaujímavejšie atrakcie, lyžiarske strediská, horské plesá, turistické a cyklistické trasy v tejto oblasti. Apartmán ponúka komfortný a moderný priestor jednak na rekreačné bývanie a trávenie voľného času vo Vysokých Tatrách a zároveň možnosť celoročného bývania. Terasa tohto apartmánu je orientovaná s výhľadom na tatranské štíty, za apartmánovým domom je malý potôčik a priestor pre posedenie a detské ihrisko. K dispozícii v suteréne je lyžiareň, parkovanie je zabezpečené vybudovaním parkovacích státí priamo pri apartmánovom dome. Na rozlohe 76,20 m2 nájdete 3 veľké izby, kuchyňu, kúpeľňu a chodbu. K apartmánu prináležia aj 2 terasy: +17,40 m2 - orientovaná na sever - Tatry, +druhá pred vchodom do apartmánu o rozlohe 11,41 m2 - južne orientovaná. Na ľavej strane vstupnej chodby sme Vám umiestili užitočnú miestnosť - sklad/pivnicu/lyžiareň o rozlohe 2,15 m2 (je obsiahnutá v celkovej rozlohe) +vybavenie je v štandarde je už súčasťou ceny. +Parkovacie miesto vrámci areálu v cene. CENA: 188 539 € s DPH Apartmán má svoj úplne vlastný vchod - ideálny je preto aj na prenájom, zároveň dve spálne sú riešené tak, že každá má samostatný vstup z chodby, ktorá je prístupná z obývačky spojenej s kuchyňou. Vhodné aj pre rodinu s deťmi, alebo aj pre dve rodiny ako víkendový apartmán. ŠTANDARD: *podlahy, *oblôžkové zárubne a dvere, protipožiarne vstupné dvere, *kompletná sanita v kúpeľni, *predpríprava na kuchynskú linku, *výber štandardu bude z dvoch možností kvalitnejších materiálov vyšším štandardom. VÝHODY: *nízke energetické náklady, *novostavba a možnosť odpočtu DPH, *možnosť aj celoročného bývania, *výborná dostupnosť z diaľnice, *výhoda lokality – všetky aktivity a atrakcie Vysokých Tatier v blízkom okolí, *jedno parkovacie státie v cene, možnosť dokúpenia ďalšieho parkovacieho státia, *štandard v cene, *apartmánový dom hneď pri lesíku s potôčikom a výhľadom na tatranské štíty. Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. V prípade záujmu o väčší apartmán a bližšie informácie kontaktujte makléra Ing. Andrea Stránska, . CELKOVÝ DOJEM: Atraktívne rekreačné a celoročné bývanie s výbornou lokalitou priamo v údolí Vysokých Tatier v lone prírody s nádhernými výhľadmi na štíty hôr, atmosféru prostredia a oddychu dopĺňa malý potôčik pod oknami a terasami apartmánového domu v štýle horského dizajnu s maximálnym komfortom a súkromím, ideálne pre klientov, ktorí hľadajú oddych a milujú prírodu, vhodné aj pre rodiny s deťmi. LOKALITA A OKOLIE: Apartmánový dom je situovaný v malebn
Nový veľký apartmán 3-izbový Vysoké Tatry 76m2 + 2x terasa
Prom real ponúka na predaj exkluzívnu novostavbu 3 – izbový apartmán s 2 x terasou na prízemí 3 - podlažného apartmánového domu nachádzajúceho sa v lokalite Vysoké Tatry s výbornou dostupnosťou na najzaujímavejšie atrakcie, lyžiarske strediská, horské plesá, turistické a cyklistické trasy v tejto oblasti. Apartmán ponúka komfortný a moderný priestor jednak na rekreačné bývanie a trávenie voľného času vo Vysokých Tatrách a zároveň možnosť celoročného bývania. Terasa tohto apartmánu je orientovaná s výhľadom na tatranské štíty, za apartmánovým domom je malý potôčik a priestor pre posedenie a detské ihrisko. K dispozícii v suteréne je lyžiareň, parkovanie je zabezpečené vybudovaním parkovacích státí priamo pri apartmánovom dome. Na rozlohe 76,20 m2 nájdete 3 veľké izby, kuchyňu, kúpeľňu a chodbu. K apartmánu prináležia aj 2 terasy: +17,40 m2 - orientovaná na sever - Tatry, +druhá pred vchodom do apartmánu o rozlohe 11,41 m2 - južne orientovaná. Na ľavej strane vstupnej chodby sme Vám umiestili užitočnú miestnosť - sklad/pivnicu/lyžiareň o rozlohe 2,15 m2 (je obsiahnutá v celkovej rozlohe) +vybavenie je v štandarde je už súčasťou ceny. +Parkovacie miesto vrámci areálu v cene. CENA: 188 539 € s DPH Apartmán má svoj úplne vlastný vchod - ideálny je preto aj na prenájom, zároveň dve spálne sú riešené tak, že každá má samostatný vstup z chodby, ktorá je prístupná z obývačky spojenej s kuchyňou. Vhodné aj pre rodinu s deťmi, alebo aj pre dve rodiny ako víkendový apartmán. ŠTANDARD: *podlahy, *oblôžkové zárubne a dvere, protipožiarne vstupné dvere, *kompletná sanita v kúpeľni, *predpríprava na kuchynskú linku, *výber štandardu bude z dvoch možností kvalitnejších materiálov vyšším štandardom. VÝHODY: *nízke energetické náklady, *novostavba a možnosť odpočtu DPH, *možnosť aj celoročného bývania, *výborná dostupnosť z diaľnice, *výhoda lokality – všetky aktivity a atrakcie Vysokých Tatier v blízkom okolí, *jedno parkovacie státie v cene, možnosť dokúpenia ďalšieho parkovacieho státia, *štandard v cene, *apartmánový dom hneď pri lesíku s potôčikom a výhľadom na tatranské štíty. Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. V prípade záujmu o väčší apartmán a bližšie informácie kontaktujte makléra Ing. Andrea Stránska, . CELKOVÝ DOJEM: Atraktívne rekreačné a celoročné bývanie s výbornou lokalitou priamo v údolí Vysokých Tatier v lone prírody s nádhernými výhľadmi na štíty hôr, atmosféru prostredia a oddychu dopĺňa malý potôčik pod oknami a terasami apartmánového domu v štýle horského dizajnu s maximálnym komfortom a súkromím, ideálne pre klientov, ktorí hľadajú oddych a milujú prírodu, vhodné aj pre rodiny s deťmi. LOKALITA A OKOLIE: Apartmánový dom je situovaný v malebn
Investičný Apartmán vo Veľkej Lomnici , Vysoké Tatry
Ponúkame Vám na predaj Investičný Apartmán vo vyhľadávanej turistickej lokalite Vysoké Tatry. Apartmán sa nachádza vo Veľkej Lomnici v novopostavenom vyhľadávanom rezorte Tatragolf. Apartmán má úžitkovú plochu o výmere 42,41m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti s kuchynskou linkou, kúpeľne s vaňou, WC a spálne. Apartmán sa predáva kompletne zariadený. V spálni sa nachádza manželská posteľ, v obývacej miestnosti sa nachádzajú plnohodnotné manželské postele a veľká rozťahovacia sedačka. Apartmán sa predáva kompletne so zariadením (chladnička, sklo keramická varná doska, mikrovlnná rúra, TV, Rýchlo varná kanvica, jedálenský stôl s posedením). TATRAGOLF MOUNTAIN RESORT je dovolenkovým miestom v centre najnavštevovanejších turistických destinácií na Slovensku. Nachádza sa v podtatranskej obci Veľká Lomnica, odkiaľ je jedinečný výhľad na celú panorámu Vysokých Tatier. Svojou ubytovacou kapacitou do 900 osôb, je najväčším apartmánovým komplexom v celej tatranskej oblasti. Moderný apartmánový rezort sa nachádza v tesnej blízkosti Vysokých Tatier a známeho 27 jamkového golfového ihriska Black stork. Ponúka široké možnosti pre oddych šport a zábavu. Rezort ponúka kopec aktivít, na skok od rezortu sa nachádza golfové ihrisko Black Stork pre začiatočníkov a skúsených hráčov, taktiež tu môžeme nájsť kopec aktivít pre ako napríklad lyžovanie, korčuľovanie, bežkovanie, moderné lanovky, aqua a thermal parky, horská turistika a cyklotúry, tanečno – športový program , veľké letné športovisko, regeneračné a ozdravné pobyty, športové sústredenia a ďalšie možnosti športového vyžitia. Časťou rezortu sú aj detské ihriská, wellness, prenájom bicyklov a reštaurácia. Apartmán ma kapacitu 4-5 osôb a prislúcha k nemu webová a FB stránka, instagramový účet. V prípade záujmu ma kontaktujte: Jakub Jaroš t. č.: , mail: Poschodie: 3 Počet poschodí: 3 Počet izieb: 2 Obytná plocha: 42.41m² Úžitková plocha: 42.41m² Vlastníctvo: osobné Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Balkón: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Prenajmem apartmán v Hrabove,Malinô Brdo
Prenajmem zariadený priestranný 1 izbový apartmán o výmere 30 m2 aj s balkónom vo vyhľadávanej lokalite Malinô Brdo. Vo vstupe sa nachádza predsieň a v druhej miestnosti je kuchynský kút a obývačko-spálňa:). Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome FATRAPARK 2, v Hrabovskej doline pri Ružomberku, na začiatku areálu SKI & BIKE PARK Malinô Brdo s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a len 100 metrov od prírodného jazera. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom ,wc, jednej obytnej miestnosti a s kompletne vybavenou kuchynkou: chladnička, el. varná doska, digestor,mikrovlnka, varná kanvica, hrnce, príbory, riad. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, so satelitom a TV, pripojený na internetovú WIFI sieť, vhodný na ubytovanie až 3 dospelých osôb,je tu možnosť umiestniť aj detskú prenosnú postieľku. Posedieť si môžete na balkóne s terasou. Voľnočasové možnosti v okolí apartmánu: lyžovanie v Skiparku Malino Brdo - Hrabovská dolina, kúpanie termál, kúpanie natural, turistika, umelé zasnežovanie, cykloturistika, rybačka, vodné športy Okolie apartmánového domu: Apartmánový dom sa nachádza v oblasti horného Liptova v Hrabovskej doline. Región Liptov je obklopený horstvom Nízke Tatry, Chočské vrchy, Veľká Fatra a Západné Tatry, na ktoré nadväzujú Vysoké Tatry. V zime v regióne dominuje predovšetkým lyžovanie v strediskách Malinô Brdo - 50 metrov od ubytovania(Skipark Ružomberok), Jasná-Demänovská dolina – 40 km, ale aj v ďalších menších lokálnych strediskách. V lete prevláda pešia turistika, cestná aj horská cykloturistika, vodné športy a rybolov. Ďalším obrovským turistickým lákadlom je celoročne otvorené termálne kúpalisko v Bešeňovej – 8 km ako aj najväčší slovenský aquapark Tatralandia – 25 km, Demänovské jaskyne – 40 km. Funguje tu Nonstop recepcia.K dispozícii je aj bar Fatrapark, salónik, vonkajšia terasa, vonkajší krb , masáže , rozne hry a detské ihrisko. Cena 40/60 eur/ noc / za apartmán podľa počtu ľudí a sezóny. Pre viac info volajte ,ak nedvíham, pošlite mi ,prosím, sms s dopytom,ozvem sa naspäť.Ďakujem.
Exkluzívne Predám podkrovný apartmán s balkónom v obci Podhá
EXKLUZÍVNE predám pekný podkrovný apartmán s balkónom len 200m od známeho termálneho kúpaliska v obci Podhájska. Apartmán je v osobnom vlastníctve a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má plastové okná s vnútornými žalúziami, vymenené elektrické rozvody, laminátové podlahy v obytnej izbe a v kuchyni. V kúpeľni a na chodbe je dlažba. V apartmáne sú nové interiérové dvere, nové bezpečnostné dvere. Apartmán je klimatizovaný, je vhodný aj na následný prenájom. Nízke režijné náklady do 50 eur, internet iba 1 euro mesačne. Apartmán sa nachádza na druhom poschodí bez výťahu. VÝMERA: 40,53m2 + balkón ORIENTÁCIA: Západ DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Apartmán je slnečný a dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou so spotrebičmi spojenej s obývacou časťou s výstupom na balkón, spálne s posteľou a skriňou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, zrkadlo a toaleta. Apartmán sa predáva aj so zariadením! ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: pekné prostredie, možnosť rekreácie, poloha neďaleko kúpaliska, možnosť prenajímania PARKOVANIE: Verejné pred obytným domom POLOHA: Apartmán sa nachádza neďaleko termálneho kúpaliska v obci Podhájska s dobrou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny, železničná a autobusová zastávka, pohostinstvo, reštaurácie, kostol. Obec je vzdialená 23km od mesta Nové Zámky, 36km od mesta Nitra. Je tu dobré vlakové spojenie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - znalecké posudky - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla , člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 837 Počet izieb: 1 Obytná plocha: 40.53m² Celková rozloha: 40.53m² Úžitková plocha: 40.53m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Internet: TV káblový rozvod Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: áno Balkón: áno Výťah: nie Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Okná: plastové Orientácia: západná