inzercia, predaj, predám, bazár

4–IZB.BYT V DVOJDOME,NOVOSTAVBA, 2.PAKR.STÁTIA,HVIEZDOSLAVOV

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj novostavbu, 4 – izbové mezonetové byty v dvojdomoch, ku ktorým patrí vlastná záhrada a 2 parkovacie státia priamo pred bytom. Domy sa nachádzajú v obci Hviezdoslavov, v novovzniknutej štvrti. Byty sa predávajú v štádiu holobyt, ale po dohode je možné byt dokončiť do prevedenia štandard.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
- Lokalita: Hviezdoslavov
- Stav: Novostavba
- Materiál: Tehla
- Zateplenie: Áno
- Počet izieb: 4
- Záhrada: Áno
- Parkovanie: Pre dve autá priamo pred bytom
- IS: Mestská voda, kanalizácia, elektrina
- Vykurovanie: Elektrické, podlahové

VÝMERA:
- Plocha pozemku: 148 m²
- Zastavaná plocha: 58 m²
- Úžitková plocha bytu: 91 m²
- Pozemok pred domom – parkovacie státie: 37 m²
- Záhada: 53 m²

DISPOZÍCIA:

Prízemie: 49,85 m²
- Vstupná chodba
- Samostatné WC
- Predsieň
- Kuchyňa
- Sklad
- Obývacia izba so vstupom na terasu
- Schodisko

Poschodie: 41,45 m²
- Chodba
- Kúpeľňa s WC
- Technická miestnosť
- 3x nepriechodná izba

MATERIÁL A VYBAVENIE:
- Pezinská tehla
- Zateplenie polystyrén 15 cm
- Betónové stropy
- Strešná krytina Terrán Danubia Inova
- Plastové okná 5 – komorové, 3 sklo
- Elektrické podlahové kúrenie, v každej izbe dotykový termostat
- Bojler na ohrev vody
- Kompletná elektroinštalácia a vodoinštalácia
- Zástrčky, vypínače, v každej izbe zásuvka na internet
- Sadrové omietky
- Oplotenie záhrady
- Parkovacie státie – zámková dlažba
- Predpríprava na alarm, videovrátnik

LOKALITA A OKOLIE:
Byty sa nachádzajú v novovybudovanej štvrti v obci Hviezdoslavov. V blízkosti sú potraviny, autobusová zástavka, železničná stanica. V obci Hviezdoslavov a susednej obci Kvetoslavov sa nachádza ďalšia občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, pošta, kaviareň, reštaurácia, pekáreň, lekáreň.
Vďaka rýchlostnej ceste R7 je veľmi dobrá dostupnosť do Bratislavy ako aj na opačný smer do Dunajskej Stredy.

CENA: 184900 €

ID:81811268

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.
4–IZB.BYT V DVOJDOME,NOVOSTAVBA, 2.PAKR.STÁTIA,HVIEZDOSLAVOV
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
Na predaj 5 izbový rodinný dom v dvojdome Hviezdoslavov
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj 5 izbový rodinný dom v dvojdome na ulici Štúrova v obci Hviezdoslavov. Dom má zastavanú plochu o výmere 76 m2 s priľahlým pozemkom o výmere 256 m2. Zároveň ponúka veľkorysú podlahovú plochu 121 m2. Celková výmera pozemku je 332 m2. 3D virtuálna prehliadka: Dom je NOVOSTAVBA, bol skolaudovaný v auguste 2017. Má 2 podlažia, prízemie a 1. poschodie so sedlovou strechou. PRÍZEMIE pozostáva z hosťovskej izby, predsiene, skladu, kúpeľne so sprchovacím kútom a wc, z priestrannej obývačky spojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou s výstupom na terasu do záhrady. 1. POSCHODIE so sedlovou strechou pozostáva z troch izieb, chodby, kúpeľne s vaňou a wc, povaly s odkladacím priestorom. Dom je z tehly, nepodpivničený, má klimatizáciu. 1. poschodie sa vykuruje radiátormi s centrálnym termostatom, podlahové kúrenie na prízemí má termostat v každej miestnosti. Má elektrickú posuvnú bránu, parkovanie pred domom pre 2 autá. Rodinný dom má inžinierske siete: elektrinu, je napojený na verejnú kanalizáciu a verejný vodovod, má studňu na polievanie záhrady a vlastný kotol na ohrev teplej vody. Exteriér domu tvorí upravená záhrada, so záhradnou garážou na uloženie náradia, s trávnikom a drevinami. Dom sa nachádza v tichej ulici, 5 minút peši od železničnej stanici. Obec Hviezdoslavov má výborné napojenie na diaľnicu R7, po ktorej ste autom za 15 minút v Bratislave. V obci Hviezdoslavov nájdete škôlku, školu, poštu, ihriská a zdravotné stredisko s domom služieb a obchodnou galériou vo výstavbe. V obci sú potraviny Coop Jednota, cca 350m od nich je Billa, lekáreň a drogéria Kvetoslavov. Výbornú občiansku vybavenosť poskytuje v blízkosti mesto Šamorín, iba 6 km, kde nájdete aj X-Bionix Sphere, športový a voľnočasový rezort s aquaparkom. Cena: 296.000 € možnosť aj na hypoúver, v cene sú zahrnuté služby RK: - komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv - komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností - poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách - správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy Kontakt: Tomáš Janek, 0903 73 85 99, tomas.janek9@, janek@ Mgr. Anetta Vlčáková, 0905 83 33 44, anetta.vlcakova@, vlcakova@
Na predaj 5 izbový rodinný dom v dvojdome Hviezdoslavov
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj 5 izbový rodinný dom v dvojdome na ulici Štúrova v obci Hviezdoslavov. Dom má zastavanú plochu o výmere 76 m2 s priľahlým pozemkom o výmere 256 m2. Zároveň ponúka veľkorysú podlahovú plochu 121 m2. Celková výmera pozemku je 332 m2. 3D virtuálna prehliadka: Dom je NOVOSTAVBA, bol skolaudovaný v auguste 2017. Má 2 podlažia, prízemie a 1. poschodie so sedlovou strechou. PRÍZEMIE pozostáva z hosťovskej izby, predsiene, skladu, kúpeľne so sprchovacím kútom a wc, z priestrannej obývačky spojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou s výstupom na terasu do záhrady. 1. POSCHODIE so sedlovou strechou pozostáva z troch izieb, chodby, kúpeľne s vaňou a wc, povaly s odkladacím priestorom. Dom je z tehly, nepodpivničený, má klimatizáciu. 1. poschodie sa vykuruje radiátormi s centrálnym termostatom, podlahové kúrenie na prízemí má termostat v každej miestnosti. Má elektrickú posuvnú bránu, parkovanie pred domom pre 2 autá. Rodinný dom má inžinierske siete: elektrinu, je napojený na verejnú kanalizáciu a verejný vodovod, má studňu na polievanie záhrady a vlastný kotol na ohrev teplej vody. Exteriér domu tvorí upravená záhrada, so záhradnou garážou na uloženie náradia, s trávnikom a drevinami. Dom sa nachádza v tichej ulici, 5 minút peši od železničnej stanici. Obec Hviezdoslavov má výborné napojenie na diaľnicu R7, po ktorej ste autom za 15 minút v Bratislave. V obci Hviezdoslavov nájdete škôlku, školu, poštu, ihriská a zdravotné stredisko s domom služieb a obchodnou galériou vo výstavbe. V obci sú potraviny Coop Jednota, cca 350m od nich je Billa, lekáreň a drogéria Kvetoslavov. Výbornú občiansku vybavenosť poskytuje v blízkosti mesto Šamorín, iba 6 km, kde nájdete aj X-Bionix Sphere, športový a voľnočasový rezort s aquaparkom. Cena: 289.000 € možnosť aj na hypoúver, v cene sú zahrnuté služby RK: - komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv - komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností - poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách - správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy Kontakt: Tomáš Janek, 0903 73 85 99, tomas.janek9@, janek@ Mgr. Anetta Vlčáková, 0905 83 33 44, anetta.vlcakova@, vlcakova@
POZOR AKCIA  Nové Slnečné záhrady Hviezdoslavov - SKOLAUDOV
!!! POZOR AKCIA - ZVÝHODNENÁ CENA !!! II.ETAPA - NOVÉ SLNEČNÉ ZÁHRADY - POLOVICA DVOJDOMU SO ZÁHRADOU V HVIEZDOSLAVOVE - SKOLAUDOVANÉ ponúkame na predaj 4-izbové mezonety (jeden mezonet tvorí polovicu dvojdomu) v obľúbenej lokalite projektu Nové Slnečné záhrady v obci Hviezdoslavov (časť Záhrady). Každý mezonetový byt má 2 parkovacie státia pred domom a vlastnú záhradu. MEZONET: úžitková plocha 118 m2, čistá podlahová plocha bytu je 91m2. Prízemie: vstupná hala, samostatná toaleta, kuchyňa a obývacia izba so vstupom do záhrady, schodisko. Poschodie: 3 samostatné spálne, kúpeľňa, technická miestnosť/práčovňa. Technické vyhotovenie: Pezinská tehla + zateplenie 15 cm fasádny polystyrén EPS 70, betónové stropy, väzníkový krov a strešná krytina Terrán Danubia Evo, klampiarske konštrukcie KJG, okná plastové 3-komorové, kúrenie elektrické podlahové (v každej izbe dotykový termostat), inteligentný boiler na ohrev vody, predpríprava na alarm a videovrátnik. Prípojky mestskej kanalizácie, elektrina, mestská voda, príprava pre zavedenie optického kábla na internet. Vzhľadom na vyhotovenie sú predpokladané veľmi nízke mesačné prevádzkové náklady na bývanie (cca do 100€/mes). Uvedené ceny sú pre dokončenie do štádia HOLODOM (vymaľované, vrátane všetkých elektroinštálácií - vypínačov a zásuviek, boiler na ohrev vody a predprípravy na alarm, videovrátnik, predpríprava na internet, TV) ŠTANDARD - za príplatok je možné byt dokončiť podľa požiadaviek klienta - možnosť výberu zo širokej škály materiálov a dekorov: plávajúce podlahy, obklady a dlažby, interiérové dvere a zárubne, kúpeľne vybavené sanitou, WC Geberit a taktiež na požiadanie zabezpečíme montáž klimatizácie, alarmu, exteriérových žalúzií. MOŽNOSŤ DOKONČENIA PRESNE PODĽA VAŠICH PREDSTÁV! VONKAJŠIE ÚPRAVY: V cene mezonetu sú zahrnuté zámková dlažba (ktorou budú vyložené plocha pre parkovacie státia a chodník okolo domu) a bariérový plot okolo pozemku. LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, samotný projekt sa nachádza v novej rozvíjajúcej sa, ale už zabývanej časti obce. V blízkej dostupnosti na vlak (cca 500m) - rýchlo, lacno, bez zápchy a novovybudovanú rýchlostnú cestu R7. Prostredie je veľmi príjemné a tiché a navyše obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť - priamo cez cestu je nové nákupné stredisko, v okolí sú potraviny, reštaurácia, škôlky, perfektná pekáreň, mäsiarstvo. Veľmi jednoduchá dostupnosť do mesta Šamorín (4 km), kde nájdete všetky potrebné služby: školy, škôlky, zdravotné strediská, obchody (LIDL, BILLA, Tesco, Kaufland), banky, atd. Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál. Byty sú skolaudované a pripravené na odovzdanie. Pôdorysy radi zašleme na vyžiadanie, resp. Vás radi uvítame na osobnej obhliadke. Viac na:
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty - novostavby - SLNEČNÉ ZÁHRADY v obci Hviezdoslavov, Rumančeková ulica (Lokalita záhrady) BYT: výmera bytu je: 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1parkovacie státie v cene 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 176m2 + 2x parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 175m2 + 2x parkovacie státie v cene - rodinný dom má 6 bytových jednotiek, je z tehly Winerberger (30cm), zateplenie 20cm polystyrén, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, plastové okná s izolačným troj-sklom, strešná krytina- Terran, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie zn. Hevolta s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe s ovládaním cez wifi. Rekuperácia v každej obytnej jednotke. Predpríprava na klimatizáciu. Vlastný inteligentný elektrický bojler na ohrev TÚV. Absolútne súkromie zo zadnej časti bytov. LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, v kľudnej lokalite. V blízkej dostupnosti vlaková stanica RegioJet (cca 500m, rýchlostná cesta R7 (15min do BA). Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, obchody (COOP Jednota, BILLA). Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál X-BIONIC. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. Kolaudácia: DECEMBER 2022 CENA : 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 145.000 € 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 145.000 € 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 139 900€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 139 900€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 205 000€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 205 000€ - prípadne DOHODA Možnosť štandardu po dohode
Skolaudované 2 a 4 izbové mezonetové byty
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty - novostavby - SLNEČNÉ ZÁHRADY v obci Hviezdoslavov, Rumančeková ulica (Lokalita záhrady) BYT: výmera bytu je: 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1parkovacie státie v cene 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 176m2 + 2x parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 175m2 + 2x parkovacie státie v cene - rodinný dom má 6 bytových jednotiek, je z tehly Winerberger (30cm), zateplenie 20cm polystyrén, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, plastové okná s izolačným troj-sklom, strešná krytina- Terran, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie zn. Hevolta s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe s ovládaním cez wifi. Rekuperácia v každej obytnej jednotke. Predpríprava na klimatizáciu. Vlastný inteligentný elektrický bojler na ohrev TÚV. Absolútne súkromie zo zadnej časti bytov. LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, v kľudnej lokalite. V blízkej dostupnosti vlaková stanica RegioJet (cca 500m, rýchlostná cesta R7 (15min do BA). Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, obchody (COOP Jednota, BILLA). Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál X-BIONIC. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. Kolaudácia: DECEMBER 2022 CENA : 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 140 000€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 140 000€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 132 000€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 132 000€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 190 000€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 190 000€ - prípadne DOHODA Možnosť štandardu po dohode