inzercia, predaj, predám, bazár

7 kancelárií, kuchynka, sklad, 2xWC - variabilných 132m2

Kategória: Kancelárie

Na prenájom administratívne priestory 132 m2 (2. poschodie), Kutuzovova 5, Bratislava – Nové Mesto. Výborná dostupnosť – v blízkosti OC VIVO (Polus), Trnavské mýto. 7x kancelária (z toho 5 samostatných, 1 priechodná a 1 otvorená) - Možnosť variabilného usporiadania.

V budove sa nachádzajú iba 2 poschodia, každé so samostatnými uzamykateľnými administratívnymi priestormi.

2. POSCHODIE: 131,8 m2
- 7x kancelária (z toho 5 samostatných, 1 priechodná a 1 otvorená)
- server k dispozícii, kabeláž
- sklad
- vlastná kuchyňka a vlastné 2x WC
- alarm napojiteľný na políciu
- bezpečnostné vchodové dvere
- vysoká variabilita interiéru
- prístup 24/7
- samostatné uzamknuté poschodie s vlastným vstupom do priestorov
- vlastné ističe
- samostatné merače vody a el. prúdu
- vlastná poštová schránka

MESAČNÁ PLATBA: 750 Eur nájom + 160 Eur zálohová platba za energie / 1 poschodie
DEPOZIT: 1 mesačná platba pri podpise nájomnej zmluvy
Prenajímateľ nie je platcom DPH.
Provízia RK: neplatíte
K dispozícii: ihneď

BUDOVA: Dvojpodlažná, prešla kompletnou rekonštrukciou. Vykurovanie ústredné vlastným kotlom pre obe poschodia spoločne.
V druhej samostatnej časti budovy je malá reštaurácia – možnosť posedenia na dvore vo vnútrobloku.

PARKOVANIE: možné na verejnom parkovisku priamo pred budovou.

LOKALITA: Širšie centrum medzi Trnavským mýtom a OC VIVO (bývalý Polus). V okolí nízkopodlažná zástavba s pokojnou atmosférou. Oblasť ponúka viacero alternatív stravovacích zariadení v blízkom okolí.

DOSTUPNOSŤ: Široká ulica je spojnicou medzi Račianskou a Vajnorskou ulicou, napriek tomu nie je táto lokalita výrazne hlučná. Zastávka MHD (električka) 200 m.

KONTAKT na makléra:
Ing. Zuzana Hirländerová
0914 77 88 99
7 kancelárií, kuchynka, sklad, 2xWC -  variabilných 132m2
Podobné inzeráty
Prenajom priestory, študio, grafika, IT, lab, at. K.V ☑️️✅☑️
Prenajmem nebytové, priestory vhodne pre studio, grafiku, atelier, laboratorium, kencelarie sklad, atd.. BA IV. Karlovej Vsi na ul L.Fullu. cca 130m2 3x miestnost, 1x mensia miestnost, sklad, kuchynka, 2xWC, 1x pisoar, 1x kuchynka, sklad, technicka miestnost a ostatne. Vlastne kurenie, rekuperacia atd. Realitky prosim len, ked mate konkretneho klienta! Dakujem za pochopenie.
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v lukratívnej lok
AstonReal exkluzívne ponúka na prenájom moderné klimatizované kancelárske priestory v lukratívnej lokalite v Považskej Bystrici AB Hliny. Priestor s celkovou plochou 366,86 m2 sa nachádza na druhom poschodí polyfunkčného domu. Dispozične pozostávajú zo 6 samostatných kancelárií, priestrannej zasadačky, kuchyne, serverovne, archívu, samostatnej kúpeľne s tromi toaletami a veľkej priestrannej chodby s možnosťou vybudovania recepcie. V priestoroch kancelárii sa nachádza plnohodnotná zariadená garsónka o výmere 35,55 m2. Priestory sú vyhotovené vo vysokej kvalite. Možnosť prenájmu s existujúcim zariadením spôsobom odkúpenia nábytku alebo rozrátania do nájmu. Vysoké stropy priestoru zaručujú vzdušnosť a svetelnosť kancelárií. Samozrejmosťou je napojenie na vysoko rýchlostný optický internet a klimatizácia. V spoločných priestoroch sa nachádza plne vybavená kuchynka, sociálne zázemie. V budove sa nachádza vrátnica otvorená nonstop a kamerový systém na ochranu majetku. Medzi výhody lokality patrí bezproblémové vyhradené parkovanie, výborná dopravná dostupnosť autom aj MHD, skvelá občianska vybavenosť, Svojím umiestnením blízko pri centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou sú tieto priestory vhodným miestom pre fungovanie obchodných spoločností, právnických kancelárií, reklamných a marketingových agentúr. Priamo v budove sa nachádza lekáreň, obchodny dom coop jednota, kaviareň s reštauráciou a ďalšia občianská vybavenosť . Cena nájmu môže byť nábehová po dohode s majiteľom. K cene nájmu budú pripočítané energie SPN 1€/m2 a PPN 1€/m2 bez DPH. Priestor je voľný od septembra. K daným kancelárskym priestorom je možné prenajať si aj skladové priestory vhodné na archív skladajúce sa z troch samostatných miestností o celkovej rozlohe 28,62m2. ■ 366,86 m2 – samostatný moderný priestor ■ samostatný celok na 3.NP nového objektu ■ otvorený priestor , kuchynka, soc. zariadenie, serverovňa ■ vstupná hala priamo pri výťahu, veľká priestranná chodba + 6 kancelárií ■ výťah priamo pred vstupom do chodby priestoru ■ ľahká dopravná dostupnosť aj s MHD ■ blízkosť napojenia na diaľničný a mestský uzol ■ parkovanie pred objektom 3 VIP parkovacie miesta + free parking v okolí budovy ■ Cena prenájmu od 5,5 € / m2/ mesiac + energie ■ cena je závislá od doby nájmu, s možnosťou nástupného nájmu ■ ceny sú uvedené bez DPH V prípade záujmu Vám veľmi rada poskytnem viac informácii na tel. čísle alebo na mail Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 366.86m² Celková rozloha: 366.86m² Úžitková plocha: 366.86m² Stav: úplne prerobený Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Balkón: nie Lódžia: nie Garáž: nie Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Okná: plastové
Kancelársky celok v centre Bratislavy, aj s parkovaním, 125
Ponúkame na prenájom administratívne priestory na Grösslingovej ulici v centre Starého mesta Bratislavy, neďaleko SNP alebo Štúrovej, Bratislava 1.  Okrem dobrej dopravnej dostupnosti a MHD pokrytia aj električkami, výhodou objektu je aj to, že jeho súčasťou je veľkogaráž s priamym vjazdom z Grösslingovej ulice. Ponuka kancelárskych priestorov: na prízemí 125,50 m2, 4 kancelárie, vstupná miestnosť, kuchynka, sociálne zariadenie a malý sklad na 2.poschodí 226,89 m2, 7 kancelárií, vstupná miestnosť, chodba, kuchynka a sociálne zariadenia na 3.poschodí 53,22 m2, 3 kancelárie na 4.poschodí 229,25 m2, 5 kancelárií (z toho 1 miestnosť ma 98 m2), chodba, kuchynka a sociálne zariadenia Samostatné kancelárie v podkroví na 4.poschodí 33 m2, 16 m2, 18,50 m2. Nájomné:  1 rok - 11 €/m2/mesiac + E + služby            3 roky - 10 €/m2/mesiac + E + služby            5 rokov -  9 €/m2/mesiac + E + služby. Parkovacie garážové boxy: -  na prízemí, cena: 160 €/box/mesiac, - na prvom poschodí a v suteréne cena: 120 €/box/mesiac. Ceny sú bez DPH. Záujemca neplatí províziu. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.
Predaj, administratívny priestor Banská Bystrica, Centrum, K
Ponúkame na predaj administratívnu budovu v blízkosti centra mesta Banská Bystrica. Budova postavená na pozemku o rozlohe 212 m2 bola skolaudovaná v roku 2010 a pozostáva z troch podlaží s celkovou výmerou 488,4 m2. Dispozícia jednotlivých podlaží je nasledovná: - na prvom podlaží o výmere 157,40 m2 sa nachádzajú : hlavný vstup so zádverím, 4 x kancelárie o veľkosti od 19,2 m2 až 32,9 m2, menšia kuchynka, 2 x technické miestnosti, 2 x samostatné toalety so zázemím pre ženy, samostatná toaleta so zázemím pre mužov , sklad, miestnosť pre upratovacie služby, chodba a schodište na druhé podlažie / viď. pôdorys /. - na druhom podlaží o výmere 165,76 m2 sa nachádzajú : 6 x kancelárie o veľkosti od 9,35 m2 až 22,47 m2 pričom jedna z kancelárií má východ na terasu, menšia kuchynka, serverovňa, samostatná toaleta so zázemím pre ženy, samostatná toaleta so zázemím pre mužov , samostatná toaleta určená pre kanceláriu, chodba a schodište na tretie podlažie /viď. pôdorys/. - na treťom podlaží o výmere 165,32 m2 sa nachádzajú : 4 x kancelárie o veľkosti od 9,28 m2 až 22,06 m2, veľká zasadacia miestnosť o výmere 48,2 m2, 2 x kuchynka, serverovňa, samostatná toaleta so zázemím pre ženy, samostatná toaleta so zázemím pre mužov , samostatná toaleta určená pre kanceláriu /viď. pôdorys/. V ponuke je aj 18 vonkajších parkovacích miest v cene 13.500 EUR bez DPH za jedno parkovacie státie. Uvedená cena 1.195.575 je cena spolu za budovu a parkovacie státia a bude k nej pripočítaná DPH. Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-59157 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO C
Exkluzívna administratívna budova v centre, Piešťany
RADO Reality ponúka exkluzívnu viacúčelovú budovu v širšom centra kúpeľného miesta Piešťany. Objekt je momentálne plne obsadený dlhodobými nájomníkmi a generuje stabilný príjem z prenájmu. Budova je samostatne stojaci objekt, má jedno podzemné podlažie a 5 nadzemných podlaží. Rozloha pozemku je 1304 m2, úžitková plocha 1196 m2, prenajímaná plocha 1007 m2. Dispozičné riešenie: Parking - 20 parkovacích státí Suterén - technické priestory, sklad, archív, schodisko, výťah. 1. podlažie - obchodné priestory a služby, kancelárie, schodisko, výťah, relaxačný blok so saunou a fitnes, hygienické príslušenstvo. 2. podlažie - kancelárie, zasadačka, archív - sklad, kuchynka, hygienické príslušenstvo, schodisko, výťah. 3. podlažie - kancelárie, zasadačka, archív - sklad, kuchynka, hygienické príslušenstvo, schodisko, výťah. 4. podlažie - dva nadštandardné byty s krytými lodžiami, schodisko, výťah. 5. podlažie - schodisko, výťah, pochôdzna zelená strecha. Objekt bol postavený v roku 2004. Konštrukcia budovy je murovaná v kombinácií so železobetónom. Podlahy sú zo syntetického kaučuku. Fasáda je tvorená kombináciou keramických obkladov, omietok, zasklených plôch a okien. Strecha je plochá, zateplená, pochôdzna s vegetačnou časťou. Jednotlivé poschodia sú prepojené spoločným schodiskom, ako aj výťahom pre 6 osôb. Budova je vykurovaná dvomi úspornými tepelnými čerpadlami (voda-voda). Jednotlivé miestnosti majú podlahové vykurovanie kombinované s konvektormi, ktorými je možné v prechodnom období prikurovať. Väčšina miestností je klimatizovaná. V relaxačnom bloku, do ktorého je vstup zo zadnej časti budovy, sa nachádza posilovňa s barovým kútom, masážna miestnosť, hygienické príslušenstvo, fínska sauna s možnosťou prechodu do vírivého bazénu v exteriéri. Súčasťou budovy je aj sklad v suteréne a exteriérové prvky ako: oplotenie nádvoria, vŕtaná studňa na pozemku, vonkajší vírivý bazén, prístrešky pre bicykle, terasa s kozubom, nádvorie, parkovisko pre 20 osobných áut. Energetický certifikát - G. Možnosti využitia: Priestory na jednotlivých podlažiach sa využívajú prevažne na administratívne účely (servis a služby, sklady, administratíva a riadenie). Možnosť využitia aj ako zdravotnícke zariadenie. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti sú školské zariadenia, nemocnica s poliklinikou, dom kultúry, obchody, obchodné domy, hotely, banky a občianska vybavenosť (úrady) okresného mesta. Lokalita sa zaraďuje do obchodno - obytnej oblasti mesta. Orientácia miestností je prevažne v smere na východ, juh, západ. Kontakt na makléra: Radovan Pavlík e-mail: pavlik@ telefón: Počet poschodí: 5 Dodatok k cene: na vyžiadanie v RK, vrátane provízie Obytná plocha: 1196m² Celková rozloha: 1304m² Úžitková plocha: 1196m² Vlastníctvo: osobné Výťah: áno Parkovanie: vonkajšie Okná: plastové
D: 2766   Prenájom:  Luxusná polyfunkčná budova (sklad/výrob
D: 2766 Prenájom: Luxusná polyfunkčná budova (sklad/výroba + administratíva) – Bratislava. EXKLUZÍVNE !! Prenajmeme komplet zrekonštruovanú 5 podlažnú polyfunkčnú budovu s atraktívnymi výstavnými /výrobnými /skladovými priestormi v Bratislave, na frekventovanej križovatke v Podunajských Biskupiciach. Úžitková plocha: 2034 m2, zastavaná plocha: 935 m2, výmera pozemku: 2837 m2 Dispozícia : 1.NP : 878 m2 / výstavná / skladová / výrobná miestnosť, vstupné haly, sociálne zariadenia, sklad, kotolňa, kancelária, garáž/ 2.NP : 187 m2 / 5 kancelárií, sociálne zariadenia, kuchynka/ 3.NP : 368 m2 / kancelária (open space), 1 samostatná kancelária, sociálne zariadenia, kuchynka/ 4.NP : 405 m2 /1 kancelária, 3 izby, šatník, kuchyňa, kúpeľňa, 2x WC, balkón/ 5.NP : 193 m2 / strecha - open space / byty Konštrukčná časť budovy je riešená ako železo-betónový monolitický skelet (budova B) s výplňovým murivom tehla 380, zateplenie PS 100 mm, nízkoenergetické drevo-hliníkové a plast-hliníkové okná a dvere Internorm, hala z oceľovej konštrukcie (budova A) opláštenie panel PUR 120 mm, hliníková presklená fasáda z bezpečnostného skla. Technické zabezpečenie budovy: - vykurovanie objektu teplovodné cez radiátory, kotle 3 ks Viessmann Vitodens 200, príprava TUV Viessmann Vitocell 100 - chladenie objektu prostredníctvom lokálnych vnútorných nástenných a stropných splitov s vonkajšími jednotkami umiestnenými na strechách objektu, značky Daikin a Sinclair - elektro: v budove sú osadené svetelné zdroje s nízkym odberom elektrickej energie, veľké reflektorové osvetlenie interiéru a exteriéru realizované indukčnými svetelnými zdrojmi s nízkym odberom energie ale veľkým svetelným výkonom - slaboprúdové siete: budova má komplet štruktúrovanú káblovú sieť(FTP), telefónnu sieť (FTP), televíznu sieť (koax), pripojenie budovy s vysokorýchlostným internetom (150Mb/s), budova je zabezpečená komplet kamerovým systémom, alarmom a dymovými čidlami - zvislá doprava v budove prostredníctvom trakčného výťahu (5 staníc) Pohľady, pôdorysy, cena a podrobné informácia na požiadanie v RK. Možnosť prenajať zvlášť na skladovú / výrobnú časť a na administratívnu časť. Budova je aj na predaj. Cena: 19.990,- Eur + energie + dph